nekem megvan a homeos kiadvány nagyon sok okos dologgal, holnap csinálok magamnak 15 szabad percet, és beverem ide, hogy Ti is okuljatok...
Szilvus!
te felicito el resultado en el examen!
pussz
Erika
2004.12.15 22:46
2004.12.15 23:07
Apa a haverokkal sörözik. Én nem tudtam menni, mert Anyu délutános és nem akartam odadobni neki Kincsit. Majd legközelebb.
Először nem értettem, hogy mikor és miért írtam magamnak. hihihi
Állítólag csúszott az út. De ennyire??? Ignis, nő - brrr. Bocsi, ha valakinek ignise van, de ez apa tapasztalata.
(de nekünk balenonk van, nem ignisünk.)
2004.12.15 23:50
!
. Szóval most ezt kapja meg az egyik kicsi, és majd a másiknak is hasonlót szeretnék. Lehet, hogy átmenetileg még kölcsön kapjuk a sógornőméktől a 13 kg-ig jó hordozót, az nagyobb, mint a mienk. Addig filózhatok,(ugyanis nincs az autóban mindenütt 3 pontos öv), és gyűjthetek az ülésre.
2004.12.16 02:03
Mail holnap megy.
Arra gondoltam, hogy a csomagtartóban fogom tartani az ülést ha hosszabb időre otthagyom az autót, de lehet, hogy nem jó ötlet. Ott legalább nem látszik.
hordania, ha bicaj túrára mennek. Kell az a biciklihez, nagyot lehet onnan esni, és fő a biztonság. 2004.12.16 02:18
2004.12.16 07:11
) aludt 2 órát, kivirulva nekiállt falatozni jó kis főzelésekt, meg sem állt az tányér aljáig és kérte a többit, ezt eljátszotta még 3 óra múlva is. Nagyon jó kedvű "láza" 36,8!Persze egész du-n nem köhögött, de mikor hazajött Apa és mondtam neki üljünk le beszélni erről a dokiról köhögött 3-4-t. Büdös kölök , én győzködöm Apát nem beteg ez a gyerek, erre rázendít. De még így sem adom neki, most is alszik már 11 órája, minden gond nélkül.
Azért zűrös a doki váltás mert Ő volt Apa gyerekorvosa is, és neki ő az isten. Mire hazajött jól felvérteztem magam, rázúdítottam az összes problémám a dokival, mire végére értem szegény csak annyit tudott mondani akkor váltsunk!!! Hipp hipp hurrá! Azthittem nehezebb lesz meggyőzni!
Viccet félre téve, szerintem mocskok tudnak lenni ezek az örök, azthiszik mert nem kiskosztümben+öltönyben megy az ember már rögtön lopni készül. Mi is kapunk néha kíséretet. 
Mibe került amit vettetek?
2004.12.16 09:59
Szóval mikor lesz a köv. teszt? MINIMUM 100%-osat kérünk, de ha még néhány extra pontot is szerzel, akkor leszünk igazán büszkék rád
((azért egykicsit most is, nem baj
))(mellesleg tudom, milyen bosszantó érzés, mikor érzed, hogy a fenébe, ezeket figyelmetlenség, stb. miatt írtad rosszul. Remélem a jézuskának elég ez a teljesítmény, és azért tesz valamit a fa alá, egy gyönyörű hálóruci, v. szexi ruckó formájában! ((apa tesztje milyen lett? Ő is csak majdnem 100%-osat írt? Micsoda alulteljesítő család
)) Peticicának GYORS gyógyulást!!!!!
Igaz Szilvus? Mellesleg legszívesebben fenéken billenteném azokat, akik ilyennel szórakoznak, jobb dolguk nem lévén!! Már csak az kell, hogy megint újratelepítsük a gépet ünnepek előtt - amúgy sincs más dolgunk.
Gyógyuljatok meg hamar!!! Valami ternészetgyógyászra nem gondoltál? Nem CSAK odavinni, hanem felerősítő + kezelésre esetleg.
(addigra szeretném már beszerezni, csak elő kelljen rántanom
)
) Nem véletlenül, mert tudják, hogy kedvelem - hű, de enyhe kifejezés
Szóval ISTENI volt!!! ((kb. 2 éve nem ittam alkeszt, csak ezzl bűnöztem másodszor
De azt hiszem a tesóval ezt a hónapot mindenképp kihagyjuk, hogy nyugodt legyen a lelkem, mert én már leálltam a köv. 2-3 évre szerintem, de még hátravan apa céges bulija, karácsony, stb., és a kiskomák ne legyenek már másnaposak, ha eljön az idő
Na, félre az erotikával
Ha nagyon sokan jönnénk össze((10-12 mama babával))(amit sajnos kétlek, mert mint látom rohanás megy ezerrel - vajon miért
- de nagyon jó lenne, ha sokan lennénk) akkor székhelyünket az állatkerti játszóházba helyezzük át, s ott talizhatunk
(ingyenes 1 év alatt)1 szó mint száz, aki ráér, és még szívesen talizna, nagyon várjuk!!!!
) 2004.12.16 11:36
Nem gondoltam beleizzad meg azt hittem javasolt ha már gurul valamilyen kisjármüvön. Tulaggodtam. 2004.12.16 11:53
2004.12.16 12:00
2004.12.16 13:25
nagyon sok pozitív energiát küldünk Krizsónak.(adunk Sáráébó, neki túl sok energiája van
)
2004.12.16 13:47
Tehát a rágókról, rúzsokról, szemceruzákról a vonalkódot azonnal kaparjátok le, amint megveszitek!!
Már fél órája szenved, letépte a zsebes tartót a kiságyról, elrugdosta a kisszéket, lelökte a pelenkázóról a szivacsot, vele együtt az összes apróságot, úgymint krém, fülpiszkálók, lázmérő, pelenkák, mindent kihajigált a kiságyából és az egész ágyat elrugdalta a faltól...Na, benéztem, alszik...
2004.12.16 14:06
. Persze kiderült, hogy már jóval előbb megkaphatta volna. A pöttyök a testén ekcéma, aminek az oka: A masszírozáshoz használt babaolaj!!!! Én vagyok a hibás, mert kb 1 hónapja, amikor elfogyott a gyógyszertári olaj, csak azért nem akartam elmenni a dokihoz feliratni. Elkezdtem egy másikat használni, a tünetek pedig nem egyből jelentkeztek, hanem később. Ezért én nem is gyanakodtam
Buta anya
Na a lényeg, hogy minden OK, Márk teljesen egészséges
8750 gramm a fiatalúr, úgyhogy nem panaszkodom, stramm kis legény. Mozgásilag nagyon meg lettünk dícsérve, volt nagy csodálkozás, mikor Márk fel akart pattani a mérleg serpenyőjében, vagy éppen ezerrel skerázott volna a vizsgálóasztalon.
Egy kicsit elragadtattam magam, bocsi
2004.12.16 14:47

Sőt a terhesség végén kimondottan a szülés-megindítás végett is csináltuk, de nem jött be... utólag ugyi érthető...
2004.12.16 14:59
2004.12.16 16:27
2004.12.16 16:36
2004.12.16 16:37
Nanáhogy lehetett (volna). De Apát sajnos zavarta, hogy hasam van, pedig alig volt. Most meg inkább Ő a döglött ló, mire hazaér a munkából, gyakran elszunyókál a kanapén és akkor onnan ki sem lehet robbantani.
Én kb. mostanra tippelem ennyinek Petikét (majd a jövő héten kiderül...)Hogyhogy most kaptátok meg a szurit? Virus miatt nem lehetett eddig? Lehet, hogy irtad, nem emlékszem rá.

2004.12.16 17:58
Mégha szivószálat is kinálnának hozzá és egy csapocskát, hogy a lustibb csecsemőknek véletlenül se kelljen megdolgozniuk a táplálékért
). Remélem Peti birja majd a gyűrődést, eddig mindig csak 1-1 emeletet tudtam vele végiglátogatni (van 7), a területünk pedig eléggé szét van szórva, de hátha holnap lejutok a 3-ra is, na az teljes egészében hozzánk tartozott.
Kinek van valami nagyon könnyen elkészithető (Timi
) és ehető mézeskalács receptje? olyan, ami azonnal puha, nem kell dobozban "érlelni" hónapokig? Azért a karácsony mégiscsak a mézeskaláccsal karácsony.
). A süteményeket kell még kitalálni, egy mézes mindenképpen lesz, az elmaradhatatlan MUFFIN is, meg még valami karácsonyi, szerintetek mi legyen az? Beiglit anyu ad, zserbót is. Csorog a nyálam, abbahagyom.
)2004.12.16 18:16
Akkor nem csak nálunk volt őrültek háza a karácsony?????!!!! Micsoda hisztit levágott a faterom minden évben
, szinte látom magam előtt, ahogy farigcsálja a karifát és közben anyázik
Nesze neked karácsonyi hangulat
2004.12.16 21:47

2004.12.16 22:11
2004.12.16 23:57
A 0-18 kg-os üléseket is háttal kell bekötni amíg a baba el nem éri a 10 kg-os súlyt.
Dobj fel képet légyszi a csemetéidről ha tudsz!
Egy ügyintéző futárt nem tudsz küldeni mellé véletlenül??? 2004.12.17 00:06
Szerintem biztosan elvezik majd a babok. Mikor a gyermekulest vettuk a Brendonban, ott lehetett csuzdazni is. Termeszetesen kiprobaltuk, mert nagyon nezte a nagyobb gyerekeket. Eloszor nem ertekelte, de aztan fulig ert a szaja.
2004.12.17 01:03
Integetni szokott már, de nem mindig, csak amikor kedve van.
, Humi
2004.12.17 07:09
Hát igen aki este 10-kor már alszik az kíváncsi az éjjel történtekre.
köhög még, de ez napi 8-10 köhögés, és már szakad fel a trutyi

2004.12.17 09:36
, most nem úszom meg. Imádok vasalni - hja, antinő
, de olvasgatni, írni ide még jobban

, mert apa 'meglepett' egy vendégpárral
. Csak bele tudjuk sűríteni ebbe a pár órába az elmúlt pár hét eseményeit szavakban, ugye???
Imádom a férjemet! Titokban akarta tartani, még jó, hogy én elsusogtam tegnap, hogy VÉGRE, ITT LESZ MAMA-BABATALI!!!!!!!, kicsit zavarban volt, de lazán megoldottuk a dolgot. Munkaidő mindenhol 4-5ig tart, ne aggódjon. De ragaszkodott hozzá, hogy ne készüljek semmivel, majd ő bevásárol
Szóval rugalmas a pasi!
(reméljük ilyen is marad
)
, ne kelljen csórikámnak annyit szöszölni vele
Nem baj, én is rugalmas vagyok, mosolyogva vetetek egy újat apával - csak pizsit, a szőnyegből nagyjából kijött
) 2004.12.17 10:23
Kópé pedig gyógyuljon, Petike üzeni Neki!!
Peti marad a zsinóroknál, az ADSL, a telefon és a kábelTV zsinórja a kedvenc, de csakis azok, amelyek U-szögekkel oda vannak rögzitve a szegélyekhez. Továbbá a dohányzóasztal lepakolása, a TV püfölése. Sajnos ezek mind a nemszabad kategóriába tartoznak. A konyhaszekrényeket csak nyitogatja-csukogatja, ez nagyon tetszik neki. Már 3x odacsukta a kis ujjait, úgykellneki, de akkoris csinálja tovább. Ki még nem pakolt. A pakolásnál egyenlőre (hálistennek) sokkal jobban érdekli a lépegetés, az ugrálgatás, a guggolgatás. Látnád, hogy élvezi: röhög közben.
Ami a kopasz embereket illeti Petinek sem tetszenek, párom nővérének a pasija tarkopasz, Peti ordít, hacsak meglátja, pedig megmutattuk neki, milyen remek dolog is két kézzel paskolni egy kopasz fejet
Igen, képet kérünk szépen Benyóról és Rékáról
Biztos, hogy a féltékenység, nem a túláradó szeretet amivel közeledik a picihez?
1-re megyünk be a munkahelyemre, Petike ebédje már kész, majd ott megebédel, s utána remélhetőleg hagy engem is enni, valamint beszélgetni egy kicsit. Félek, hogy nyűgös lesz, ha sokan megrohamozzák, s nem adja elő a magánszámait, azaz a tapsikolást, a pápázást és a "hol a babát", hiába hencegtem el vele mindenkinek
Az orvosiban bezzeg előadta, úgy rákiabált egy 3 éves kislányra, hogy "BABAAAA", hogy szegényke ijedten bújt az anyukájához
Aztán persze büszkén kihúztam magam, hogy az én aprócska-vékony gyermekemet 1 évesnek nézték, ezek szerint mégsem olyan kicsinyke?
2004.12.17 10:50
Lehet, hogy azért sírt, mert fáradt volt,vagy csak mást szeretett volna csinálni. Nálunk mindig sírás van, ha olyat csinálunk amit nem akar, persze csak az elején utána rájön, hogy ez is jó
2004.12.17 11:17
2004.12.17 11:40
2004.12.17 13:47
Szerencsére a seggemen csúsztam lefelé kb 5 fokot, Petyának nem lett baja. . . Nekem meg egy jó nagy folt lesz a fenekemen. . . 2004.12.17 14:21
2004.12.17 14:23
íg inkább visszafordultam.
Kép sajna nincs róla csak videó, de sajna nincs digitkártyánk, hogy megmutassuk.
)
2004.12.17 14:41
2004.12.17 15:34
2004.12.17 17:28
Ti mit csináltok? Bár tudom, hogy mostanában mindenkit a karácsonyi őrület köt le, de hátha hasonlóan vagytok.
2004.12.17 20:57
ÉLJEN!!! ((Hja, extra méret a tetrapack-os csodából?
az elmúlt pár hónapban
) Mariann írta össze, és rendezte táblicskuba a babák adatait - név, szül. idő, névnap, mamák adatait: név-, szülinap(bátrabbak az évet is feltüntethetik
), cím, tel.számok.(esetleg ha van otthoni is), e-mail-cím, ill. tesók adatai. Most nézem, kié van meg, akié hiányzik, gyorsan pótoljuk, és hama-hama köszöntgessünk ezerrel! Olyan jó!!!!!
, karácsony és az ünnepek után szerintem egyszercsak elküldi a teljes táblázatot.
A borostyánnyaklánc az is jó, amit anyáink - anyósaink hordtak anno, vagy ez más, spec.? 2004.12.18 01:55
), és stabilan ül. Hátról hasra még mindig nem fordul meg, de sebaj legfeljebb ez kimarad a tudományából. Azért azthiszem, ha lassan is, de kezdi utolérni fejlődésben a korát, végre legalább emiatt nem aggódom.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|