A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Hú, Maggie-kém, csodálom is, aki kocsival elindul, én nem mernék (ha rutinos lennék, akkor sem, mert ez így önmagában nem meglepő, hogy én nem merek vezetni ;-))
Még szerencse, hogy szeretnek és segítenek az ismerőseid :-)

Köszönöm, sikerült a tárgyfelvétel, az órarendem csontra stimmel, lyuk nincs, el sem hiszem. Az a kényszerképzetem kezd lenni, hogy odaföntről gondolnak rám, eddig mindenben szerencsém volt a pszichóval kapcsolatban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 11:05-kor.
irina

Irina, eddig ez a legdurvább telem kocsival. Gondolkodóba is estem, hogy holnap inkább gyalog megyek. Nem tudom, hogy B. mit szól majd hozzá. Kb. 15 perces sétára van hozzánk a munkahelyem. Csak azért kell kocsiba ülnöm, mert Bercót másik irányba kell vinni.

telefonon keresnek...
dmaggie

Maggie, ebben a hidegben vinnénk mi is kocsival Ádit, de az utcán áll a kocsi már mióta a mínuszokban, negyedóra lenne, mire bemelegszik. Most szinte kaputól kapuig tömegközlekedünk, 3 jármű, félóra alatt megvan, mert gyorsan jönnek.
De a BKV-s gondok plusz tél jól érződik: a második buszra is alig fértünk fel ma.
Mikor indul a sulid?

Na nem fogok ám jövő héttől ilyen sokat itt írogatni, mert beindul a nagy élet. Most sokat vagyok gépközelben :-)
irina

Pénteken már megyek. Jó hideg lesz. A Köpönyeg szerint a csüt. éjszaka lesz a leghidegebb. Ráadásul nagyon korán kell indulnom. (hajnali ötkor) De. 10-től lesz órám. A Kedves most kivételesen kivisz majd az állomásra. :lol:
Ma meg vettem egy sapkát. Volt/van valahol egy kedvencem, de sehol sem találom. Így ma beruháztam egyre.

Én is biztosan kevesebbet írok majd. Szerintem biztosan neki kell majd esnem valamilyen dolgozatnak. Jól bevált, hogy szinte egyből megcsinálom/tam.
:lol:
dmaggie

Kocsi még: én is nagyon cidrizek ám. Ha lehet, még óvatosabban vezetek, bár egyébként sem vagyok egy rally-lady. :lol: A hó is csak azért baj, mert nehezebb parkolni, takarították az utakat valamennyire, de a hó nagy részét pont a parkolókba tolták. Érdekes így. Reggel is kerültem inkább, próbáltam kitalálni, hogy hol járhatóbbak az utak. Rendesen elkéstem, de szerencsére megértő volt a főnököm. Természetesen szóltam neki, de azt mondta, hogy érthető ilyen időben, ne aggódjak. :wink: :lol:

Vindoval mi lehet?
dmaggie

Sziasztok!

Köszönöm szépen a köszöntéseket. :)

Ma rengeteg dolgom volt, de már megcsináltam. :D

Sok tárgyam van, de nem baj, mert azért van sok tárgyam, mert előző félévben minden sikerült. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri, boldog névnapot :)

Az a baj a nem kérünk ajándék dologgal, hogy úgyis hoz mindenki valamit :) Én ezért írtam, hogy milyen apróság az, aminek tényleg örülnek, mert így mégsem jön senki üres kézzel (én sem mennék), viszont egy csomag hajcsat párszáz forint, egy kifestő szintén, így mindenki jól jár :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Maggie, na azon a hideg hajnalon/reggelen nagyon fogok Rád gondolni. :-)

Ádi jól bírja a hideget, és még ki is viszik őket a mínuszokban az udvarra.

Hát nálunk egy fia beadandó sem lesz, összesen 4 szeminárium van a 14 tárgyból, abból 1 csoportszeánsz, ott helyben kell "dolgozni", a másik három meg zéhás (matstaton tuti megint egy-kéthetente zéhá meg házik, jáj, de hát muszáj). Az a baj, hogy ekkora évfolyamon egyszerűen nincsenek szóbelik. Nekem egy sem volt, és kezdem hiányolni. Nálam max. az előreolvasás-tanulás jön szóba. :-)

Vindót épp kérdezni akartam, vajon hol lehet. Biztos tanított egész nap.
irina

Zdori::-)) milyen óráid lesznek? Csupa izgi, ugye?
irina

Panndi, a kifestő tök jó, úgy örültünk neki anno. Meg a lányok bigyók is :-)
irina

Panndikám, igazad van, ha megengeded, akkor használni fogom majd az ötletet. :lol:
Én mondjuk a keresztlányunknak is ilyen jellegű mikulás csomagot készítettem. A szülei igyekeznek visszafogni a csokoládézást, ezért inkább ilyeneket kapott. Azért szoktam néha kényeztetni, de a múltkor is nesquick szeletet kaptak. Mármint Bercó és Hanna. :lol: Szökőévente szoktam ilyet is csinálni, de amikor mentem Bercóért, akkor vettem nekik, aztán az oviban megkapták.
dmaggie

Zdori, akkor hurrááááá! Jaj, milyen jó dolgokat tanulhatsz Te is. Ha egyszer elölről kellene kezdenem, valami hasonlót szeretnék én is. :lol:
dmaggie

szép estét :)
Csilla,Maggie, ne fenyegessetek,h. alig jöttök majd :lol: :lol:

mi kora du. kimentünk M.val korizni aztán dokinéni :arrow: 1 hét kényszerszünet,mandulagyulladás :( Lányom majdnem sírt,h. ilyen beteg :( alig bírtam megnyugtatni :)

:arrow:

KépKép
viranka

Jobbulást Mírának! Sulit még mindig szereti?

Irina, lehet már tudni valamit a debreceni utadról?
Közben meg bejelentkeztem fodrászhoz. Szerdán megyek, vágatok a hajamból. Már mondtam is Andikának, hogy gondolkodjon erősen, találja ki, hogy milyen frizurám legyen. :lol:
dmaggie

lányok bigyók = lányos bigyók

Verus, Mírácskának mielőbbi gyógyulást! A koripályán fázott volna meg?

Maggie, sajnos nagy a csönd még a debreceniek részéről, remélem, időben kiderül, mikor lesz a házi védés, mert nekem kevés időpont jó. De elvileg nélkülem is kivitelezhetik, amit fájlalnék, mert akkor nem láthatnálak Titeket. Azért optimista vagyok. :-)

Jó pihenést mindenkinek! :-)
irina

Ideértem 8)
Kösz a hiányolást.

Leírom, mi is történt velünk az elmúlt napokon.
Tegnap előtt este észrevettük Rugón, hogy nagyon fáradt. Megfürödtünk öt órakor, aztán bepakoltam holnapra, cipőt pucoltam stb. felhúztam az órát fél hatra, mert gondoltam, nagy lesz a káosz az utakon. És igen, úgy is maradtam fél nyolckor. Elaludtam, és kész :shock:
Éjjel azért felkeltem, és egy óráig nem tudtam aludni, de aztán visszaszenderedtem. Hajnalban elég könnyen ébredtünk, még Rugó is. Aztán szembesültünk azzal, hogy itt a faluban a kis utak alig járhatóak. A 47-es csak egy szállal volt jobb, és igen, az óvodánál (ahogy Maggieéknél) úgy túrták el a havat, hogy ha leálltunk, akkor a forgalom megállt az úton :shock: Aztán hajnalban elég nagy káosz volt Db-ben, szerintem nyoma sem volt hótakarításnak. Láttunk elakadt buszokat stb. Késtem is majdnem fél órát Bösz-ből. Tömbösítésem volt estig megállás nélkül, közben meg papírmunkákat kellett intéznem. G. ment Rugóért öt előtt, nekem meg buszoznom kellett. Szerencsére vittem magammal plusz cicanadrágot és plusz pulóvert. Így aztán nem fagytam meg, amíg a 25 percet késő buszt vártam. Aztán behajtottunk volna a db-i buszpályaudvarra, ha egy nagy csuklósbusz nem éppen ott akadt volna el a bejárati sávban. Így aztán szépen végigvártunk vagy 9-10 piros lámpát, közben néztük, ahogy elmennek a buszaink, amikre át kellett volna szállnunk. Nagy nehezen hazaértem, ekkor már felpakoltam fornettivel is. Gondoltam, milyen jó, hogy én jövök később, már biztos meleg lesz a lakásban. Erre a ház tök sötét, bezárva, a kocsi itt áll az udvaron. Lakáskulcsom nincs, Gábornak adtam reggel, G. telefonon nem elérhető... Na, tíz perc után beugrik, hogy talán tévét szerelnek a szomszédban. Átmentem, és nem ott dekkoltak :?: :x
Jöhettem haza, még begyújtanom is nekem kellett. Aztán este beugrottam az ágyba kilenc előtt, és megint úgy maradtam. Na, ennyi történt velünk röviden.

Viranka, jobbulást Mírának.
Ilyen gyorsan előjött volna neki?

Ma egy csomó dolgom van, du. meg gyalogolunk Rugóval hazafelé, mert G. citerázik este.

:arrow:

Kép
vindolanda

Én is itt :) Jó nagy a hó :)

Tegnap izgi volt, mert nem indult a kocsink, Zoli elment a másik autóval aksit venni, én meg meitaba felkötöttem Gábort, és mentünk a lányokért. Jól nézhettünk ki, Gábor rajta, lányokat húztam szánkón, nem kellett este altatni :lol:

Maggie, Mikulás csomag nálunk is ilyen, az sem csokis :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vindo, akkor nem volt semmi napod :-) A fő, hogy meglelted a fiúkat.
Helyzetjelentés: városban élve nem panaszkodhatok, de azért érződik a szerencsétlenkedés, mert hó van (nem tudom, gyerekkoromban is sokszor volt, mégis ment az élet, vagy csak úgy tűnt?).
Közrejátszik a BKV-gond is, az a buszjárat, aminek 5 percenként kéne mennie ahhoz, hogy elvigye a keletkező utasok mennyiségét, átállt 10 percre. Feltuszkolódik egymás gyomrába tömegnyi ember a buszra, ami felkanyarog a dimbes-dombos részen a csúszós hóban. Izgi. :D És örülök, h a sózás kevéssé divat már, cserébe semmit nem szórnak a legtöbb helyre, így az oviban sem.
Megyek munkára.
irina

Dóri, boldog névnapot utólag is!

Panndi, a lényeg, hogy megoldottátok. Kocsi rendben már?

Irina, ja, amúgy nem értem, pl. beszórnák homokkal, legalább itt-ott, felüljárókat vagy lejtős részeket, az nem káros, nem? Tuti van környezetkímélő módszer, ami működik a nagy hidegben is...

Kép
vindolanda

Vindo, hát én sem értem, biztos spórolás is van benne.
Milyen óráid vannak ebben a félévben? Új is van?
Nekem szerencsére nincs, de elegek a régiek. Inkább másból van sok.
irina

Na a svájci frank szerencsére nem 267-en áll, mint múlt hónapban, csak 247-en.
Tényleg mentem.
irina

Vannak új óráim, de ezeket szegről végről már tanítottam máshol vagy korábban (pl. kutatásmódszertan), meg pályázatok indulnak, és abban kell majd tanítani - általában megint kutatásmódszertant :wink:
Inkább az a baj, hogy kicsit sok. Ha meghirdetem a szabadon választhatókat is, akkor 15 :roll: De inkább több legyen, mint hogy majd leépítsenek nemsokára :wink:

Kép
vindolanda

Pont Téged miért építenének le? Vagy naiv vagyok? Mindig abból indulok ki, hogy aki okos, tehetséges, szorgalmas, sokat bevállal, terhelhető, azt bocsátják el utoljára.
irina

Naiv vagy :roll:
Amúgy kösz, mindjárt elpirulok :oops: :wink:

Kép
vindolanda

Igen, tudom, naiv vagyok. S. is mindig mosolyogva -- nem mondja -- gondolja. Bár sokszor rácáfol az élet, továbbra is az a kényszerképzetem, hogy megéri hajtani (ha másért nem, hát az ember jobban érzi magát tőle, mert úgy érzi, hogy ő megtett minden tőle telhetőt).
Gyártom a diáimat csütörtökre, de visszanézek még.
irina

Én is diákat gyártok, de egy jövő heti műhelymegbeszélésre :wink:
Sajnos Bösz-ben a helyzet jóval bonyolultabb, nagy, egyetemi ellentéteken múlik minden, plusz szakok indításán-megszűnésén. Amúgy én sem izgulnék annyira.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, azért nem fognak leépíteni, remélem!! ;)

Hú, micsoda hókalandok!!

Na, nálunk sem indult a kocsi hvégén, feltöltöttük az akkumulátort, hááát, kiváncsi vagyok, de még vissza kell szerelni, várom Apát...

Mindenkinek szép napokat! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri, hát a Ti gyűrűs hókalandotok volt eddig a csúcs szerintem. :D
Vörösre néztem a szememet ma a gépen, de kész lettem, amivel akartam.

Vindo, Maggie, Kaqk egyelőre úgy fest (de még nem 100%), hogy márc. 1. csütörtökön mennék Debrecenbe, hogy hányra, az kérdéses még. Rremélem, ráértek aznap :-). Elvileg nem alszom ott, mert ha 10-kor kezdődik a házi védés, a reggeli vonattal leérek, ha kora délután, akkor meg főleg, és még haza is tudok jönni (7-kor indul Pestre az utolsó IC).
irina

Juuuuuhhhhhéééééjjj!

Így első blikkre szerintem rendben. :lol: :lol: Váááááároooom
dmaggie

Én is :-)
irina

Maggie, hogy van a lábad (visszerek)?
irina

Köszönöm a kérdést, most nem érzem, hogy fájna. Momóval is beszéltem erről, szerinte a hideg miatt érzem, ezzel meg is nyugodtam, de egyszer csak el kell mennem majd orvoshoz. Csak legyen egy kicsit jobb idő.

Ma végre nem halogattam tovább és végre írtam a tanárnőnek. Remélem elfogad szakdolgozónak. De a témák közül még mindig nem választottam, nem tudok dönteni. 3 maradt versenyben:
Az utasítások (felszólítások, kérések) eredményessége a tanulói együttműködésben.
A tanulóktól elvárt tanári nyelvi magatartás kifejeződése, preferálása.
A tanári nyelvi minta hatása a tanulók beszédének nyelvi stratégiájára.

Kíváncsi vagyok a véleményekre! :lol:

Vonatról jut eszembe. Megnéztem a menetrendet, kicsit infarktus kerülgetett. Nincs is ötkor vonat, csak 4 óra 16 perckor. :shock: Kisebb sokkot kaptam, de nem akarok előző este elutazni. Pedig állítólag nagyon rigolyás az a tanárnő, akihez megyek majd órára. :roll: Akkor sem!
dmaggie

Leépítés téren akkor én is nagyon naív vagyok. :oops: :wink: Az biztos, hogy mindig igyekszem optimistán állni a dolgokhoz.

Irina, gratulálok, ügyes vagy a munkáddal is. Milyen fegyelmezett vagy!

Hó: én az AKSD-re puffogok. Egyszerűen nem értem, hogy miért nem kezdték meg a takarítást időben, amikor egy héttel ezelőtt már ezt szajkózta minden média. :shock: :roll: :twisted: Van néhány jól járható út, de a legtöbb borzalmas állapotban van. Na, nem melegszem bele jobban.

Remélem minden autó egyben van. Az enyémből most az olaj csöpög a változatosság kedvéért, a Kedves szombaton elviszi. Egyébként is aktuális már egy olajcsere is.
dmaggie

Na még egy, aztán lelövöm magam. Tegnap frizurákat nézegettem, egy nagyon megtetszett. Ma megmutattam a Kedvesnek, neki is bejön. Teljesen beizgultam, hogy változtatok egy kicsit. :oops: :lol:
dmaggie

Maggie-m: nagyon jó témákat választottál. Nekem mind tetszik, ezt egyelőre megfoghatatlannak tartom:
"A tanári nyelvi minta hatása a tanulók beszédének nyelvi stratégiájára."
De lehet, hogy csak azért, mert nem tudom, hogyan lehetne mérni ezt a hatást (milyen paraméterekkel: mondattan? szóhasználat/stilisztika? ismétlések?). De hát épp ezért izgalmas is. :-)

Kicsit én is csodálkozom, hogy egy nagyvárosban mint Debrecen nem takarítanak, viszont nem ritka ez másutt sem. Falusi ismerőseink némelyike megközelíthetetlen, ma mondták telefonon.

Szerintem a rigolyás tanárnő is megértheti a hóhelyzetet, a telet meg a hajnalt a vidékről jövők esetében.

Kocsi: S. beindítja, tisztogatja időnként, hogyha menni kell vele, egyáltalán beinduljon.

Holnap már Berlinre kellene elkezdem készülni, mert hipphopp itt lesz. Na meg a jövő heti óráimra.
A héten még elég sok minden lesz: kut.műhely, mozi, tanszéki, doktori óra, úgyhogy vagy holnap húzok bele, vagy maradnak az éjjelek, azokat meg egyre kevésbé preferálom. Mert hát akkor mikor pszichológiázom ugye? :lol:
irina

Milyen frizura lesz?

Nekem S. aszonta tegnap, hogy szerinte Rachel McAdams hasonlít rám (nem ám fordítva), azért tetszik neki. Hát nem egy édes pofa? :lol:
irina

Ilyen bókot... Aaaahhhh

Beteszem a képet
Kép
dmaggie

témák: Én sem nagyon tudom, hogy hogyan kezdenék hozzá. Nekem egyre inkább az első tetszik.
De még nem döntöttem. :lol:

Megyek altatni.
dmaggie

Maggie, ez nagyon tuti frizura, mindenképpen próbáld ki!!! :D
irina

Sziasztok! :)

Maggie, vadító. :)

Öhm, tééényleg, meg is feledkeztem a hókalandunkról, nekem az nem hókalandként, hanem gyűrűkalandként szerepel... :D

Remélem, a témaválasztás hamar lezajlik, éés jó lesz a döntés. :)

Megyek, kivagyok... Ááááálmoooos vagyok... Kicsiny gyerekem tegnap éjjel partizott... Most egy ideje ezt csinálja.. Fogak... :S

Kép
Kép
Kép
zdori

Itt vagyok én is.
A többiek még alszanak, nekem viszont fel kellett kelnem, mert tegnap a nagy altatásban elaludtam. Egyedül voltam, G. csak éjjel ért haza.
Rugóval tegnap gyalog jöttünk, nagyon szépen hazasétált, meg voltam vele elégedve. Néha szinte húzni kell meg cipelni.

A gyűrűkaland nem semmi, tényleg 8)

Hát, Irina, ez bók a javából :lol:

Frizura: én ott vagyok, ahol a part szakad. Szeptember óta nem voltam fodrásznál, talán jövő héten...

Március 1.: a csütörtök elvileg munkanapom, de talán csak délelőtt lesznek óráim, így utána szabad vagyok.

Rugó már karattyol a szobában, hogy nem akar dolgozni, aludni akar :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Maggie,ez nagyon jó frizura :) :)

Vindo,Én aug. óta nem voltam fodrásznál :) :)

Dóri,utólag boldog névnapot :) gyűrűkaland :)

Irina, ma húzz bele :) ne éjszakázz :)

ma már mind2 gyerekem itthon... B. sem százas+ -20 fok körül van a hőmérő mutatója,inkább itthon hagyom :) vhogy átvészeljük a mai napot :)

haj: mostanában nincs kivasalva :) vasárnap este öcsém kérdi,minek vasalod a hajad? Barátnője: Neked tényleg ilyen a hajad? Azt hittem csak meg van csinálva :lol: :lol: :lol:

:arrow: süni jelmezt kellene alkotnom :)

KépKép
viranka

Versenyezzünk, melyikünk a lestrapáltabb frizura-ügyben? Bár, ha ilyen jól áll a tiéd, lehet el sem kell menned:) Az enyém elég gyalázatos:)

Hogy áll a jelmez?

Maggie, majd kérünk ám fotót, ha megvalósul. Színe változna?

Ja, azt még le akartam írni, hogy G. a héten tanít. Egy három hetes számítógépes tanfolyamot tart hátrányos helyzetű munkanélkülieknek, most van az utolsó hete. A tanítását akár sikeresnek is lehet nevezni, mert sokszor szinte a nulláról induló emberek közül valaki a gépteremben megpróbált lecserélni egy jobb memóriát egy gyengébbre, de nem volt kompatibilis a kettő, nem működött a gép, és kiszúrták a tettet. Mivel nem derült ki, hogy pontosan ki volt az, G. mondta nekik, hogy ez egyelőre csak hármas, mert ötös akkor lett volna, ha nem rontja el a legvégét az illető :lol:

Ma eddig nagyon jól haladtam a munkáimmal. Lassan jöhetne a kaja is :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Viranka!! Nem szerettél vna felhívni??? Csak váááárom, várom... :D

Pussz midenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Zdori, remélem, éjjel tudtál aludni :-)

Verus, mi van Bálóval? A 20 fokot nem értettem. Javulgatnak a gyerekek? Sünjelmezről tegyél majd képet, arra vevő lennék, bár nálunk idén nem játszik.

Vindo, Maggie, Kaqk: úgy tűnik, hogy márc. 1. fix, a védés 11-től lesz, úgyhogy a vége után ráérek. Nem tudom, meddig tart, Vindo, Maggie, megvan a számotok (ha még a korábban megadottal azonosak), jelentkezni fogok.
Kérdeztem, hol lesz a védés, azt a választ kaptam, hogy a főépületben -- ettől azért sokkal okosabb nem lettem. :lol:

Nálunk semmi különös. Ádi jól van, bár mostanság a szokásosnál is hisztisebb, nem tudok rá jó szót. Reggel azon ment a vitánk, hogy melyik pulcsit kéri. A pirosat. Nem, a kéket. Nem, a pirosat. Felvesszük félig, mégse azt. Nem vetettem le, 15 perces nagyjelenet. Nem igazán értem. :?
irina

Hosszú a séta az Egyetem térig (kilestem a gugliból :-) a pályaudvarról a menet, lányok? Térkép alapján nem tudom eldönteni, sok vagy kevés (sok = 20 perc tempós gyaloglásnál több).
irina

Halihó!

Irina, ez remek hír, mármint, hogy jössz. :lol: Nekem csütörtökön 11.45-ig van órám, elmegyek érted az Egyetemhez.
Hááát, szerintem több, mint 20 perc. Nem egy bonyolult történet amúgy, de hosszú az út. A villamos viszont házhoz visz. :lol: Nekem még a régi számom van. :wink: :lol:

Az öltözködés Bercónál is kardinális probléma. Bizonyos határok között hagyom, hogy válasszon, de van olyan, amiben nem engedek. A múlt héten egy kupon beváltásával 1.800 Ft körül tudtam venni neki egy téli kabátot. Még az üzletben zokogásban tört ki, hogy az neki nem kell. Mondtam, hogy dehogynem. :lol: Megvettem, jövő télre jó lesz.

Zdori, Te mit csinálsz mindig?

Viranka, egyem a kis aranykezedet. :lol:
Irina, 20 fok hideg volt, ennyi, ha jól értettem. :lol:

Vindo, én november óta nem voltam fodrásznál. Kicsit konzervatívabb lett, de alapjánban olyan. A színe nem változott, nem lettem szőke. :lol:

Közben meg kakaós csigát sütök. Ma szénhidrát napom van. :wink: :lol: Hétfőn megint nekikezdtem a diétámnak. Sehogyan sem akarnak lemenni a karácsonyi pluszok.
dmaggie

Maggie-m, a védés szerintem eltarthat akár 2 órát is (nagyon remélem, max. csak másfelet), nehogy miattam feltartsd magad! Vagy van hely, ahol addig elvagy a környéken? Mert szívesen megyek bárhová, ha végeztünk. Igaz, helyismeretem nincs, gyerekként voltam még Debrecenben.
Hányas számú villamosra szálljak a pályaudvaron?
És köszi előre is mindent!
Ó, hát nálunk nem az öltözködés csak ilyen problémás (oviban úgy öltözik, mint egy kisangyal, de csak ha én nem vagyok ott, tehát napközben, egyébként kb. 20 perc, mire felrángatunk mindent közösen, rémes). Hanem problémás szinte minden (bármin képes velem összeveszni, pl. megkérdezi, hány nap múlva lesz valami, megmondom, hány, tiltakozik, megsértődik. :shock: de hozhatnék ezer másik példát. nem értem, mitől ilyen kis ingerült.)
Szerintem Te abszolút barna, barnásvörös típus vagy (nekem) :-)
Kilók: hát hidegben fűteni kell, jobban éhes az ember. Én van, hogy kétszer vacsorázom, sajnos. De csak legyen jobb idő. :-)
irina

Irina, nem fogod eltéveszteni, szerintem Debrecen az egyetlen város, ahol csak egy vonalon jár a villamos. Most építenék a másodikat.
A várakozást majd megoldom. De legfeljebb rám csörögsz, vársz egy picit akkor és megyek.

Ismerősek ezek, amiket írsz. Elmesélem. Ma az oviban hagytunk néhány rajzot, ami természetesen indulás után, a kocsiban jutott eszébe. Mivel nem fordultam vissza, összerugdosta az ülést, majd azon kesergett, hogy a koszos zsebbe hogyan tudja majd betenni a macikáját. :roll: Itthon, amikor megálltunk az udvaron, nekem le kellett törölnöm a hólét az ülés hátuljáról.
Ezek a kis haragszomrádok mindig jönnek, aztán meg mennek. :lol: Én sem értem, ő meg nem tudja elmondani rendesen. Ez az idő Bnál is kritikus. De hát nem is csodálkozhatunk, nincs még kialakult időfogalmuk, nem egyszerű ezt felfogni. Inkább szerintem ennek szól a durci.

kicsi off: V-val vadul emilezünk, most úgy néz ki, hogy pénteken találkozunk, egyből oda fogok rohanni a vonattól. Remélem gyorsan mindent meg fogunk tudni beszélni. Meg kell, hogy mondjam, nagyon aranyosan, kedvesen írogat. Abszolút korrekt. Már csak az kellene, hogy ne késsen a vonat.
hajszín: alapból sötétbarna vagyok.
dmaggie

A férfiak fürdenek 8)

Több az út bőven, mint húsz perc, villamossal viszont csak 15 perc.
A számom a régi.
Amúgy, ha nem lesz kocsim aznap, akkor én is az egyetemre fogok menni majd :wink:
G. meg talán felveszi majd Gábort délután... Ha nem, akkor én veszem fel Rugót délután, és velem lesz aznap :roll:

Rugónak is vannak problémái, de az öltözködéssel szerencsére nincsenek. Viszont ha egy tárgyat az óvodában hagyunk, az rémes tud lenni :shock: :shock: :shock:

Mennem kell.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?