Ideértem
Kösz a hiányolást.
Leírom, mi is történt velünk az elmúlt napokon.
Tegnap előtt este észrevettük Rugón, hogy nagyon fáradt. Megfürödtünk öt órakor, aztán bepakoltam holnapra, cipőt pucoltam stb. felhúztam az órát fél hatra, mert gondoltam, nagy lesz a káosz az utakon. És igen, úgy is maradtam fél nyolckor. Elaludtam, és kész
Éjjel azért felkeltem, és egy óráig nem tudtam aludni, de aztán visszaszenderedtem. Hajnalban elég könnyen ébredtünk, még Rugó is. Aztán szembesültünk azzal, hogy itt a faluban a kis utak alig járhatóak. A 47-es csak egy szállal volt jobb, és igen, az óvodánál (ahogy Maggieéknél) úgy túrták el a havat, hogy ha leálltunk, akkor a forgalom megállt az úton

Aztán hajnalban elég nagy káosz volt Db-ben, szerintem nyoma sem volt hótakarításnak. Láttunk elakadt buszokat stb. Késtem is majdnem fél órát Bösz-ből. Tömbösítésem volt estig megállás nélkül, közben meg papírmunkákat kellett intéznem. G. ment Rugóért öt előtt, nekem meg buszoznom kellett. Szerencsére vittem magammal plusz cicanadrágot és plusz pulóvert. Így aztán nem fagytam meg, amíg a 25 percet késő buszt vártam. Aztán behajtottunk volna a db-i buszpályaudvarra, ha egy nagy csuklósbusz nem éppen ott akadt volna el a bejárati sávban. Így aztán szépen végigvártunk vagy 9-10 piros lámpát, közben néztük, ahogy elmennek a buszaink, amikre át kellett volna szállnunk. Nagy nehezen hazaértem, ekkor már felpakoltam fornettivel is. Gondoltam, milyen jó, hogy én jövök később, már biztos meleg lesz a lakásban. Erre a ház tök sötét, bezárva, a kocsi itt áll az udvaron. Lakáskulcsom nincs, Gábornak adtam reggel, G. telefonon nem elérhető... Na, tíz perc után beugrik, hogy talán tévét szerelnek a szomszédban. Átmentem, és nem ott dekkoltak
Jöhettem haza, még begyújtanom is nekem kellett. Aztán este beugrottam az ágyba kilenc előtt, és megint úgy maradtam. Na, ennyi történt velünk röviden.
Viranka, jobbulást Mírának.
Ilyen gyorsan előjött volna neki?
Ma egy csomó dolgom van, du. meg gyalogolunk Rugóval hazafelé, mert G. citerázik este.