Azt elfelejtettem mondani, hogy vasárnap reggel 9.45-kor repülünk, úgyhogy legkésőbb délben már otthon is leszünk
Apa végül is szintén reggel elindul, így estére talán hazakeveredik ő is
Pusz
K.
2004.12.15 07:59
2004.12.15 08:59
38,5 volt a láza, de én annyira forrónak éreztem
Kapott még egy kúpot, és azóta(délután 4) nincs láza
Orrszívót kipróbáltuk, lányok ha én ezt előbb tudom, már a múlt héten vettem volna!!! Szuper jó! Annyi trutyit kiszedett pár másodperc alatt, amennyit a másik tízszeri nekifutásra(sem)
Kukac nagyon megijedt?
Mármint, hogy jöttök haza!
Zsófi eléggé hosszú (magas?) baba, de furcsa is lenne ha pici lenne, mert mi sem vagyunk apró termetűek
Apa 186, én pedig 180 cm vagyok
Azért néha csalok
A fél üveg Hipp egy fél almával összekeverve ugyanúgy becsúszik
A gyári szerintem kevésbé savas, megkóstoltam.
Szép, egészséges babád van, a többi nem számít
Unokatesó
Pedig azt hittem, nekünk nincsenek "kézzelfogható" barátnőink
2004.12.15 13:31
Elvileg a Milupás babakekszre rá van írva, hogy 6 hónapos kortól. Tomikám szerette, mert klasszul szétomlott a szájában
De neked kell kipróbálnod, hogy mit mersz neki adni.
2004.12.15 14:05

Aki ugye "kézen fogható".

És most kiderql, hogy nem más mint a szomszédasszony???!

köszönöm!
Gondolom ti, hogy megijedtettek!

ráadásul nem értettem, hogy mi ilyen furcsa??

(meg addigra biztos rendbe is jövök) 

De egyszer csak vége lesz.
2004.12.15 14:35
Akkor nem csak én vagyok ilyen égimeszelő
Meg mostanában nagyott nőtt a lány, mármint hosszra.
, a védőnővel meg ne foglalkozz!!!
Sajnos ez a véleménye a nyugatnak rólunk
Nagyon sokszor kiakadok, amikor Magyarországot elmaradott, világvégi nyomortanyának hiszik
Egyszer olvastam valahol (talán a Nőklapjában) egy Amerikában élő magyar anyuka levelét, aki vett a gyerekének egy képeskönyvet Európáról, hogy majd megmutatja neki, honnan származik. Képek Magyarországról: nádfedeles házak gémeskúttal, illetve cigányasszony x gyerekkel az út szélén
Valami skanzenban fotózhattak, de enyhén szólva felháborító, hogy ilyen képet festenek rólunk! Tartom valószinünek, hogy az amerikai gyerekek azt hiszik, hogy nálunk minden gyerek nyomorog

2004.12.15 15:09
Mostanában szoktam chatelni angolul (kell egy kis frissítés az agyamnak, de ez csak egy újabb támadási felület lesz, pedig szintén esténként történik)és amikor írom, hogy Magyarország, akkor visszakérdezik, hogy az valahol Indiában, vagy Kína környékén van???? 2004.12.15 16:03
Végülis Óbudán lakunk a környéket ezek szerint nem komálja a Hipp, hogy ide nem szállít.
2004.12.15 16:57
Nem mondom, hogy mi vagyunk a világ közepe, de gondolom Monaco-t azt tudják hol van, annak ellenére, hogy mennyivel kissebb nálunk!
Itt kapható az egész paletta, bár én inkább a Cora-ban veszem. Lehet, hogy én is skótné???
2004.12.15 17:20
minden úszott a trancsirozott banánban
ÉS ráadásul belecsapott a paradicsomszószomba, igy jól néztünk ki.
De a lényeg Orsi öröme
ez már gyámügyért kiállt
2004.12.15 18:57
Hamival csak így tovább

Bezzeg nálam mindig csak belekontárkodik
De azért nehogy elvesszél a papírok között!
Remélem azért már csillapodott a köhögésroham.
2004.12.15 19:00

Csak a betolakodó agyával próbáltam gondolgodni és szerinte lehet 

Az uj kesztyüjében és sapkájában rohangált a lakásban

Ugy tünik ilyen hideg van nálunk!

Remélem ez nem "felhívás volt keringQre", hogy a gyereknek jobb a hideg árvaházban mint a szüleinél ahol internet ugyan van de meleg nincs!

Gondoljatok csak bele adott egy influenzás, depis, netfüggQ anya és egy hideg lakás!

Már én is sajnálom a lányom.

2004.12.15 20:07
(én is ott voltam ma, a nyaraló szomszédunk) Szóval én sem barátnőztem, csak felvágtam
Nem elég, hogy fázik a gyerek, segélycsomagból van fogkeféje, még takaritva sincs szerintem
CSak azért, hogy a közvélemény megnyugodjon!
((((((((((( De mi már letudjuk a karácsonyt nála, igy az ünnepet nem rontja el. Csak a férjem, aki megszakad a munkában
2004.12.15 22:06

Bezzeg Petikém mindent megevett. AKKOR!!!!
Azt a jóéjt papisat a mai napig szereti egyébként
Mások a magyar előírások, csak nehogy összezavarjuk ezzel Krisztáékat...

2004.12.16 07:12
Szerintema Tiéd is! NEm látod, hogy állandóan kupi van nálam. Mosndtam, hoyg már lassan ösvény sincs a géphez sem
2004.12.16 08:03
Apa ma viszonylag korán ment le a dühöngőjébe, így korábban is keltünk. Ez a kis bestia teljesen az ágya fejrészénél keresztben feküdt, a kis fején a takarója, és fél mosolygós szemmel kukucskált kifelé alóla.
Legszívesebben lefényképeztem volna, de a vaku miatt nem akartam. 
).
Azt akartam még kérdezni, hogy nálad is csináltak ilyen diagnosztikát?? És tényleg ellenőrzik a hatást??
Mintha Magyarország csak ebből állna
Édes lehetett Orsi kis előadása
Eszter is még csak megmutatta, hogy vissza is tud fordulni, de neki is van egy lökött anyja, aki visszafordítja, ha üvölt

Hogy telt a tegnapi napod??
De ez nemsokára legalább egy kis időre változni fog 
2004.12.16 12:09
2004.12.16 13:13
Okos ember. 2004.12.16 14:47
na majd jön a GYIVI

2004.12.16 20:12
2004.12.17 08:19
) készülődik
Nálunk viszont van lift, így a pénzköltésnek nálunk ilyen akadálya nincs
Majd beszámolok róla.
Nagyon remélem, hogy apa azért időben hazaér!

2004.12.17 09:18
.ÓnosesQ esett.
Orsival úgy korcsolyáztunk el az oviig.

Nekünk még nincs sokminden amit csomagolhatnák
Csomagoló papír meg végképp nincs.

) 
Így vicces akkor nem volt! Szóval normálisan kelett csak fújni, a gáz csak az volt benne, hogy addig kelett amíg nem mondták, hogy elég. Volt aki 1 percig volt aki 45-ig lélegeztetett. 

2004.12.17 10:00
Még jó, hogy egy évben csak egyszer van karácsony! 9-re sikerült hazaérni, még átmentem Zsófiért apa meg beválalta az esti teendőket
, így pakolhattam éjfélig
Most pedig egy szegény asszony beszél hozzátok
Gyerekek, ez mindenkinél ennyibe került??? Ilyenkor szoktam elgondolkodni, hogy aki minimálbér környékén keres, az miből él meg, illetve, hogy csinálja?! Nem vettünk semmi extrát, csak kaja, pia(két üveg bor, és egy likőr, a többi üdítő), meg apu barátnőjének egy wokot karácsonyra, és mégis egy jól kereső ember havi fizetésétől sikerült megszabadulni
Ti tudjátok már, hogy mit főztök? Nekem még ötletem sincs
Nem ragaszkodom a hagyományos karácsonyi menühöz, minden évben mást szoktam csinálni, de most még elgondolásom sincs
Ötleteket szivesen veszek
Már olyan tömegnyomor van minden áruházban mintha háború jönne...
Repüléssel biztos nem lesz semmi baj
Majd egyszer elmesélem az én eü. vizsgámat, az volt csak az érdekes
Odaért már a GYIVI???
Rendben van minden? 2004.12.17 13:47
Apa meg persze vezet egész nap
anyóslátogatás
) bár lehet ezeket keverni is...
2004.12.17 14:22
Minden ok velünk, csak tegnap sehová nem volt időm írni.
Igaz a másodiknál sírás után még mondta a magáét panaszosan, elvégre milyen dolog már 2x szúrkálni!
Még jó, hogy időben kiderült!
2004.12.17 14:45
Közben meg takarítgatok, hogy ne hagyjuk itt nagy kupit a lakásban.
De már csak kettőt kell aludni 

!!! 
Egyre jobban látszanak alul a fogacskái, és olyan ari volt
. Olyan büszke voltam rá
Nagyon remélem, hogy szerencsésen hazaértek 
De legalább túl leszel rajtuk
Biztos jól is fognak sikerülni 
Tudod, a hercegnőnek jó példával kell elöljárni
Na biztos lesz más is, de ezek nagyon hiányoznak, mert itt hiába csináljuk meg, teljesen más az ízük
Na azok itt is vannak bőven, belevigyorog a babakocsiba (és ez még a jobbik eset), utána meg átesik rajta
2004.12.17 15:42
egész nap virgonckodott még a szokásos ebéd utáni alvási időt is később kezdte. 
Ma ezt már két pelus is bizonyítja.
2004.12.17 15:45
A doki szerint a könnycsatornán felhúzódott a takonykór a szemére
Kamillával kell mosogatnom, meg írt szemcseppet. Azt mondja, hogy nem túl csúnya, meg szerinte bakteriális, ami egy-két nap alatt helyrejön. Úgyhogy 10 perc jégkaparás a kocsiról, és irány a patika. Érdekes vagyok én is
, négykeréken sokkal nagyobb biztonságban érzem magam, bármennyire csúszik is az út, mint két lábon
Gergő jól van? Nem lázasodott be?
Újra Joghurt nagyhatalom lettünk, bent figyel a hűtőben 40 db édeskettes
Rakottkrumplit jó, hogy mondtad, megvan a holnapi kajánk
Gondolom izgulsz, mint egy kisgyerek, mielőtt iskolába megy
Hány fős fogadóbizottság várható Ferihegyen?
2004.12.17 16:22
2004.12.17 17:45
De hát csak kell egy kis kikapcsolódás
Anna-baba tündérke
De hát az ember gyerekéért mindent 
!
Remélem, hamar túlvészelitek
Remélem, "csak" annyian várnak, hogy mi is beférjünk a kocsiba
2004.12.17 19:52
Ott jól kiakasztott bennünket. Anna persze nem kapott semmit, mert ilyen a mamának nem jut eszébe.
Szerencsére a gyerek felérte ésszel, hogy ott nekünk nem jó, igy üvöltött ezerrel. Ahogy kiértünk a kocsiba röhögött, mint aki jól végezte a dolgát.
))))))) Én a gyereket pucoltam ki.
2004.12.18 08:37
Ilyen jeget még soha nem láttam! És ráadásul vinnem kell anyósomat Kistarcsára kötözésre csak, hogy ne legyen egyszerű a napom.
Csak nem egy Toyota???
Anyósnak nincs annyi esze, hogy jön a karácsony?
Nem semmi!
Nem lesz itthon net???
Akkor ma délután még megdoblak egy méllel, nehogy eltévedjetek!
Mindjárt indulok Szilasra
Majd integetek
, de Hugi, Rami, Eve hol vagytok? Legalább egy sort, hogy jól van mindenki! 2004.12.18 10:10
Nem tudod valami kép formátumban átküldeni???
Kaka:
Hát ez jó móka lehetett
Holnap indultok
Jó utat
Akkor már tudod, hogy ha esetleg kakigond adódna, hogyan kell a kakimanót előcsalogatni

Ja, és fürdéskor imádjuk a habot enni. Hiába na, mást nem kap szegénykém!!!

2004.12.18 11:17
Bezzeg mutogatni bennünket,az megy.)
2004.12.18 13:57
Azt hittem már idegbajt kapok, ezren voltak a sebészeten
Ha minden igaz, Andi elküldte! Ha úgy sem jó, nyomtatok egyet és elküldöm postán