A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo
jól elbeszélgettél :) Hála Istennek, nem valaki fejére esett... :)

Irina
de jó lehet... Most akkor mi volt azzal a jeggyel, amit kifizettél a Malévnak?

Kaqk
kicsit hadd irigykedjek. :) Ti kávézgattok, hm... :) Na nem baj, ha vége lesz a sulinak, akkorákat fogok lazulni, hogy csak na! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, nem tudom, mi lesz a jeggyel. A jegyiroda, amin keresztül vettem a jegyet, a károsultjai kártérítésének igényét továbbítja a Malévnak (vagy minek). Nem vagyok túl optimista a pénz visszaszerzésével kapcsolatban...
irina

Csilla,jó volt,köszönöm a lehetőséget :) teljesen feltöltödtem :) nem baj ruhát varrok maximum :) bár a promod-os még izgatja a fantáziám :)

M. farsangja jó volt,bár ruháját leöntötte az egyik kislány :? képet nem tudom apja csinált-e róla, még odáig nem jutottunk a társalgásban :)

:arrow:

KépKép
viranka

Verus, én is nagyon élveztem :-) kb. egyetem óta nem voltam kettedmagammal ruhát nézni ;-)
Nekem még mindig ez jön be a leginkább, ugye, megvarrod magadnak? ;-)
Kép
irina

Ideértem.

Szóval akkor jó volt a parti :D

Azt még le akartam írni, hogy du. a férfiak hoztak nekem egy rózsát (cserepeset) csak úgy :shock: Nem tudom, mi volt velük. Csupa hasznos dolgot vettek, pl. kókuszdiót, vonattá átalakuló transfomerst... (ez utóbbi 1200 ft volt)

Irina, sajna, ezek elég drágák :x

MOst dolgozni kezdek.

Viranka, kíváncsi vagyok Kleopátrára.

Kép
vindolanda

Piroska, három éves a képzés?

Kép
vindolanda

Vindo, a ruhák árára gondolsz? Hát eléggé azok, Viranka szerencsére tök jól tud varrni-kötni-horgolni. :-)

A rózsához gratula, már rég járt Neked ;-)
irina

A konfikra gondoltam :wink:
De a ruhák is drágák...

Hát, azt nem tudom, hogy járt-e, de kaptam, ez a lényeg :mrgreen:

Kép
vindolanda

Transformers :-) (Szeretem amúgy, láttam a filmeket is, nagyon bírom, amikor átalakulnak. A Tr. 3. pl. nagyon nézhető, elképesztően látványos, ha még nem láttátok volna -- bár biztos megnéztétek, ha a srácok transzformereket vesznek ;-)
irina

Ja, a konfik szörnyűek, bár ha nyaralásnak fogom fel, kevésbé. De ha már neveztünk és elfogadták, nehéz azt mondani, hogy akkor hagyjuk. Csak most nagyon összejött, ha ez valahogy összehozható, utána böjt lesz. :-)
irina

szörnyűek = szörnyű drágák :oops:
irina

Halihó!

Itthon vagyok, nyolc körül érkeztem, jól kimerültem megint. Két kurzusom volt a hv-n, de már négy dolgozatot kell beadnom (3+1) :roll:
Tegnap este láttam a nyelvészetis óráim időpontjait, ütközik (mondjuk csak egy) egy pszichológiás órámmal. A baj az, hogy egyszerűen nem lehet másik időpontra feljelentkezni az adott kurzusra, mert minden időpontra betelt minden hely. Írtunk, segítséget kértünk valakitől. Abban reménykedünk, hogy betesznek majd bennünket valahova. Szerencsére pont az ajánlott félévben vagyunk, tehát elvileg kötelesek helyet biztosítani valahova, ez a szabály. Most várunk, ha nem kapunk választ, akkor megkérjük a tanszékvezetőt, hogy csináljon valamit.

Erről jut eszembe, Irina, a társalgáselemzést ő (a tanszékvezető) fogja tartani, tegnap láttam az órarendben. (Tóth Szergej)

Én is kezdem szerintem az éjszakázásokat. De ma még nem. Bocsánat, önző módon most elbúcsúzom, megyek pihenni.
dmaggie

Na, a ruhát azért nem hagyhatom szó nélkül. Csodás egy darab. Lehet, hogy lementem a képet. :wink:
dmaggie

G. látta már, én még nem. Nekem a második olyan össze-vissza volt, így aztán kihagytam. Rugó szokott nézni valami japán nyelvű transformers rajzfilmet a youtube-on, ami korosztályának megfelelő :wink: És valami rózsaszín tranformers is van benne kicsi masnival a hajában :lol:

Mi most Szegedre megyünk majd tavasszal, az is egy húszas körül van. A külföldi konfik - workshopok szerencsére Nagyváradon vannak...

Maggie, akkor jó pihenést még ma este.
Megvolt a leves tegnap?
Biztos átvesznek, ha előírás :!:

Kép
vindolanda

Vindo, igen. Tejfölös, tárkonyos pulykaragut ettem. Finom volt. Meg finom forró teát is ittam hozzá. :lol: Szerintem egyébként Szegeden hidegebb volt, mint itt.

Csak azért vagyok még itt, mert gyorsan felvettem a nyelvis kurzusaimat is. Már biztos, hogy 15 kurzusom lesz ebben a félévben. Ez sem kevés egyébként. Most amúgy rendesen megrémültem, már most összecsaptak a fejem felett a hullámok. Jajjjjjjj.
dmaggie

Maggie-m: a ruha paraméterei: H&M, 8990,- Közelről még szebb. :-)
Remélem, az órarendi problémátokat mielőbb rendezik! Tóth Szergejt csak névről ismerem, szociolingvista, szerintem tuti jó lesz. :-)
Már 4 doga, te jó ég... :shock:

Vindo: a 2. Transformers rémes volt, de ez a 3 nekem nagyon tetszett. Na nem mint film, csak mint látványorgia, annak viszont első osztályú. Ahogy esés közben átalakulnak meg a végletekig pörgetik, hogy mi mindent tudnak... szóval klassz. 8)
Hát igen, Szeged sem olcsó...

Megyek, altatás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 11:43-kor.
irina

Maggie, mindent bele!!!
A tárkonyos levesek a gyengéim 8)

Irina, jó altatást.
Rugó szerencsére kidőlt nyolckor.
Na, akkor ez a hármas jobb lett. De az a nő is olyan baltafejű benne... Nem tudom, na. Lehet, majd egyszer.
Diákigazolvány 8)

Kép
vindolanda

Jó kis ára van ennek a ruhának. Majd meglesem. Aztán megyek is tovább. Én is elvonókúrán vagyok. :wink: :lol:
Szergejt én bírom egyébként. Szuper előadó, hihetetlenül emberséges, jó fej na és kész.
Sajnos igen, az egyik tárgyhoz ugye 3 + hospitálás is, a másikhoz meg egy. Ja, és találkoztam V-val, tünemény volt, most egyelőre könyvtáraznom, olvasnom kell, hogy körvonalazódjon valami, de márc. 15-re már le is kell adnom a vázlatot. Május végére meg kell csinálnom a vizsgálatokat, gyakorlatilag szeptemberre rendbe is kell vágni az egészet. Jóval a leadási határidő előttre. Ezt egyébként nagyon tisztelem és bírom is, csak egyelőre még a zabszemes fázisban vagyok.

Transformerst nálunk Bercó imádja. Én is ott tudok ragadni előtte. A látványelemek nyűgöznek le engem is.
dmaggie

S. van soron az altatási procedúrában, addig visszalógok. :-)
Akkor megnyithatjuk a Tárkonyos Levesek Fan Clubot, mert nekem is azok a kedvenceim.

Vindo, hát a nő elég zavaró a 3. filmben szerintem is. Nagyon látványos, de ez minden, gondolom, azért van, hogy a kamaszfiúk teljesen kész legyenek: autók és nők. :-)

Maggie, örülök, hogy V. is ennyire szimpatikus. Egyébként is bírom a szegedieket.
Hát nem semmi feladataid lesznek. Sok erőt hozzájuk! :-)

Ádi most Yoda-fan. :lol:

Nincs kedvem dolgozni.... lehet, hogy más lesz belőle. De akkor holnap szívok.
Mindenkinek jó éjt + puszi!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 11:45-kor.
irina

Maggie, a régióban már ezer forint alatt lehet profi transformerst kapni, ha érdekli Bercót :wink:

Nekem Yodás kulcstartóm van most, nagyon profi kivitelezés.

Jó éjt nektek.

Én még érzem magamban az erőt (olyan yodásan).

Kép
vindolanda

Irina
sajnálom, ez annyira kiábrándító, hogy ilyen megtörténhet... Azért nem kevés pénz egy ilyen jegy...
Jó ez a ruha. :) Bár én soha nem voltam olyan bátor, hogy ruhát hordjak... Mindig vékonyka voltam és úgy éreztem, hogy a pipaszár lábaimra béna a ruha. Most meg már visszeres is meg minden... Inkább csak bámulom. :) Azért nem kevés pénz egy ruháért...
Konfira egyedül mész vagy van, hogy a család is megy veled?

Vindo
négy éves a suli... Kicsit sok... Aranyos, csakúgy kaptál virágot? És ráadásul cserepeset? Ez szupi! :) Én azért nem szeretem a vágottat, mert szegényke meghal két nap alatt, de a cserepes még élni fog sokáig. :) De aranyosak! :)

Maggie
nekem is van, hogy ütközik, de annyira nem gáz, megoldom valahogy. Olyan szörnyű órarendet kaptam, hogy egy óra előadás, egy óra lyuk... De aztán átrendeztem. :)
Hát igen, amikor felvettem a tárgyakat, én is néztem... Nekem is van 16 tárgyam, köztük anatómia, élettan, népegészségtan (remélem, az nem lesz gáz), meg van Daganatbiológia (szerintem az sem lesz nehéz), menedzsment, jog, etika meg ilyenek, hát azok vannak... Pszichó csak két hetente van, ezen meglepődtem. De gondolom, a szociálpszichológia nem annyira fontos, majd utána végig fogunk tanulni olyat, hogy segítő kapcsolatok pszichológiája, az a tanácsadáshoz fog kelleni, az végig van.
Elvonókúrán, haha, azon én is. :)
piroska.103

Sziasztok!

elünk és virulunk:-)

nagyon sokat dolgozom:-( állanóan túlórázom:-( hónap végén vége van az SAP oktatásnak és akkor remélem végre utol érem magamat..

Megvolt a jelmezbál:-) gyerekek nagyon élvezték!
Kisindiánok voltak.

Altatás: nálunk esti mese után egyedül alszank el, de csak 9kor és igy is fél 7 kor kelnek maguktól.

Kaqk láttam a képeket, jó lehetett Gályatető!

HIDEG: NAgyon nagy volt az elmúlt napokban a hideg nappal is, az oviban ki sem vitték a gyerekeket, mert hogy -5 fok alatt nem igen ajánlott a kicsiknek kinn lenni. Áron nem is viseli túl jól a hideget, hidegkiütései vannak, arcán, kezén:-(hiába krémezem be minden reggel és este...jaj legyen már normális idő!

Heni
KépKép
heni81

farsangi képek, sajna csak mobillal készültek( itthon maradt a gép :oops: )
Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Na, f7 óta fent vagyunk. Bercó befészkelte magát mellém és egyből pörögni kezdett. Már kávéztam, beindítottam egy mosást, elindult a mosogatógép, stb.

Piroska, szerintem Te nyertél. :lol: Jó húzós lesz megint a féléved. De daganatbiológia???? Na, ez engem is érdekelne.

Vindo, most jut eszembe, hogy a tescoban nyílt egy regios üzlet. Bercóval nem lenne szerencsés arra tévedni.

Irina, én is szeretem a szte-t. :lol: Órarendről még annyit, hogy most úgy sikerült megcsinálniuk, hogy egy-egy napokon lesz oktatás. Jobban örültem volna, ha kevesebbet kell majd utaznom. Ráadásul több alkalommal csak szombaton lesz órám, 9-től. Nem nagyon akarok megint ezzel a négyórási vonattal menni, lehet, hogy kések inkább egy kicsikét. :oops:
dmaggie

Jó reggelt, lányok!

Piroska: szerintem épp a vékony nőknek állnak jól nagyon az ilyen könnyű kis ruhák :-)
Hát nem tudom, amíg fiatal voltam és jó alakú, addig nem vettem fel egy csomó fajta ruhát, amit ma felvennék, de ma meg hogy néznék ki benne... ez van.
Nagyon klassz óráid lesznek (de tényleg), ez a népegészségtan meg egyenes felvillanyozó :-)
Á, konfira biztos egyedül megyek, három emberre már biztos nem tudnánk kifizetni a költségeket. Azért valami nyaralást szerintem tervezünk, de Ádival külföldre még jó ideig nem megyünk (a semmiből betegszik meg irtózatosan, ezt most már sokadszorra tapasztalom, és soha nem akarok külföldön lenni vele egy ilyen jelenetkor, majd ha már megerősödik az immunrendszere).

Heni, csodásak a kis indiánjaid! :-)

Maggie, sajnálom, tényleg nem hangzik túl gazdaságosnak 2 nap helyett 1-re menni Szegedre, így, gondolom, drágább is.

Ádi kicsit köhög, szerintem a cucc csorog le hátul a garatnál... nagyon készül, nagymamáékkal megy ma cirkuszba.

Végül 40 percet bírtam nézni egy filmet S-val, aztán inkább aludtam, mostanában mindig ez van, amióta ilyen hideg van: állandóan ennék és aludnék. Bár az evésnél már jobb a helyzet.
irina

ok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 11:47-kor.
irina

Most olvasom a hírt, meghalt tinikorom kedvenc énekesnője, Whitney Houston :cry: :cry: :cry:
irina

Heni, olyan jó, hogy képekben számolsz be mindig. Gyönyörűek a fiúk.

Irina, jobbulást Ádinak. Bercónak is van valami enyhe nyavalyája. Cirkusz, tök jó lesz, biztosan.
ruhák: ezt akartam még az előbb írni. Én öregségemre egyre többször veszek fel ruhát. No, nem ebben a hidegben. :wink: Pedig vastag a lábam és visszeres is. :oops:
Jaj, én is kedveltem a hangját. :cry:
dmaggie

Hú, jó nagy csönd van itt... remélem, mindenki sziesztázik. ;-)

Maggie, köszönöm, Bercónak is jobbulást.
Ádi nagyon élvezte a cirkuszt, alig tudtam elküldeni aludni.
Hát engem a visszerek nem zavarnak, az inkább, ha hülyén áll rajtam a ruha. :-)
irina

Hazaértünk. Volt egy kósza vizsgázóm 11kor, aztán Rugót lepasszoltam a játszóházba. Fornettiztünk, lemostuk a kocsit, és most itthon vagyunk. Épp várjuk a bátyámékat.

Csatlakozok Piroskához, én is a ropilábúak táborát gyarapítom.
MOndjuk ettől függetlenül sem hordok szoknyát meg ruhákat.
De másokon tetszik :wink:

Maggie, akkor nem megyünk arra :lol:

A cirkusz biztos jó lehetett.

Rugó dobol a galériában (van egy dobzunk valami lovagi torna-klubból, nálunk maradt).

Kép
vindolanda

Szegény Áron a kiütésekkel :(
Ez az indián jó ötlet, jövőre hátha Rugó elmozdítható ebbe az irányba.

G. paradicsomjai az ablakban már nem csak virágoznak, kis zöld gubók vannak rajta :shock: :shock:

Kép
vindolanda

hali

ruha szupi..en is en is..fel kell ujitani a ruhataram...nagyon elnyuttem oket. szerencsere I isigu gondolja :-)

heni edesek azindianok.

irina akkor marc 10tuti? megoldom vagy dalmaval vagy nelkule. :-)

maanyosomnal vagyunk. :-)

oh annyi rantott cs majat ettem h megfajdult a gyomrom

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo, lovagi torna klubos cucc :-)
Ádi rá van izgulva a kardozásra, most épp persze a fénykardra, van is egy neki (lelejmolta a nagyiékat).

Kaqk, március elsején megyek (csütörtök), ez már fix. :-)

Azt néztem, irtó rövid szemeszterünk lesz. Az egyik napomon 10-szer, a másokon 11-szer fogok tanítani (és ebből jön le, ami elmarad). :shock:
irina

Halihó!

Ebéd után sziesztáztam egy kicsit Bercó mellett. Megnézegettem néhány könyvet is, holnap megyek az egyetemi könyvtárba, kiveszek néhányat, aztán indulhat a tanulmányozás. Most lehet, hogy két legyet ütök egy csapásra, ugyanis az egyik beadandómhoz szóló irodalom, lehet, hogy témába vág. Jó lenne az egyik beadandót is letudni. :lol:

Irina, Vindo, majd lehet, hogy zaklatlak titeket, tanácsot, észrevételt kérek. De azt majd csak priviben, ne untassuk itt a többieket. A témám természetesen változott. :oops: Mire Szegedre értem, már mást gondoltam. Most ezen kezdek munkálkodni, egyre jobban tetszik: Az elismerés és az elmarasztalás verbális megnyilvánulásai az iskolában. Lehet, hogy darázsfészek. Leginkább majd a kutatáshoz kérnék tanácsot tőletek. Majd elsején is beszélhetünk róla egy picit.

Kaqk, nekem a múltkor csak utólag jutott eszembe, hogy a gyomorbántalomra ihattam volna almaecetes vizet. Párszor próbáltam, csodákat művelt. Egyébként meg egészségedre a cs.májat. :lol: Galyatetős képet mindenhol kerestem, mire leesett, hogy biztosan fb-n van. Ide is kaphatunk?
Az elsejéhez találj ki egy jó kis helyet, ami Neked is megfelel. Nekem első körben a Mandula jutott az eszembe, mert az egyetemhez szerintem talán az van a legközelebb. De simán jöhetünk beljebb is a városba.

Kardozást Bercó is imádja. Van is itthon pár, meg van olyan is, amit eldugtam. De nem zavartatja magát. Meg kellett őriznünk a karácsonyi csomagolók kemény belsejét, jó hosszú, ideális kardnak. :lol:

Irina, akkor jól meg kell majd hajtanod a csapatot. Bizonyára örülni fognak. :wink:

Vindo, Te meg milyen kis rendes vagy. Bárkit bárhol levizsgáztatsz. :lol:
dmaggie

Maggie, ez nem csak rendesség a részemről, hanem praktikum.
Olcsóbb, ha Db-ig megyek, mintha Bösz-ig mennék. Aztán így Rugó jöhet velem. Van fornetti, koffeinmentes kávé, játszóház... G. amúgy is ment az egyetemre, mi meg kiszálltunk.
Na, amúgy tényleg szoktam vizsgáztatni külön úton azokat, akiknek nem jó az időpont. Főleg levelezősök. Dolgoznak, gyerekek betegek stb.
Még a lakásomra is kijöttek a tanítóképzősök anno. Mivel van egy kocsma két házzal arrébb, oda beültek, és sorban jöttek át hozzám :roll: Szóval ebből nem csinálok nagy problémát.

Rugó karácsonyra kapott egy fakardot a nagyobbik bátyámtól. Nagyon szereti:)

Fénykard - Irina, hát mi is legyen a Te gyerekednek, ha nem fénykardja :wink:

Kaqk, kipihented a kaját?

Maggie, szívesen segítek, ha tudok.

Kép
vindolanda

Vindo
hogy te milyen rendes vagy! :):):):) Egyébként az tény, hogy neked is jobb így, de akkor is nagyon rendes vagy! :)

Maggie
hát tuti, hogy darázsfészek, de jó téma. :) Nagyon-nagyon jó téma!
A daganatbiológiát sejtszinten tanuljuk, de én akkor is kíváncsi vagyok. Meg nagyon szeretném felvenni a jelnyelvet is. Majd szép lassan... :)

Heni
jaj, ezek a túlórák... Én a suliban igyekeztem megoldani úgy, hogy inkább korábban bemegyek, de az évvége katasztrófa a gazdasági csoportnál...

Irina
hát az igaz, hogy egy gyereknek kikezdi a külföldi út az immunrendszerét, főleg, ha gyenge. Majd te hozol neki haza vírust meg bacit, amikor hazajössz, hozzászoktatod majd szép lassan, aztán mehettek. :) Már ha lesz rá pénz ugyebár... Mert nem olcsó mulatság egy ilyen külföldi út. Mi még Balatonra se igazán jutunk le, pedig ott ingyen voltunk, mert ott a telek, de nincs autónk, mert nem bírunk venni, egyszerűen folyton kell másra a pénz, nem nagyon tudunk költekezni. Annyi adósságunk van, hogy ááá....

Jaj, megyek egy kis vérösszetételt tanulni. Nem tudom, miért olyan perverzek ezek az élettanosok, ezek a százalékok, jaj... Kation ennyi, anion ilyen meg olyan, csak a vérplazmáról kell tudni kb 15 értéket, a többit elég felsorolásszerűen. Hát a felsorolásszerű, kb egy A4-es oldal. És ez CSAK a vérplazma, hol van még a vörösvértest, fehérvérsejt, thrombocita (vagy thrombocyta, kinek, hogy tetszik). Na, mindegy, tanulok.

Szép napot, lányok! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, és ilyenkor addig tanulsz, míg a gyerekek fel nem kelnek?

Amúgy ez oda-vissza alapon megy a hallgatókkal. Ha normális vagyok velük, ők is azok velem. Böszörményben legalábbis nagyon jók a tapasztalataim. Pl. ha nincs autóm, csak megkérdezem a levelezős tömbösítések végén, hogy ki visz be Db-ig, és olyankor potyázok :wink:

Ma van a félévkezdés, de a hétfő szabadnapom lesz a félévben (a péntek a másik). Ellenben minden munkanapomon reggel nyolcra kell mennem :?
De csütörtökön csak reggel nyolctól vagyok tízig, és jöhetek is haza.
Nem baj, legalább korábban lefekszem majd, és alszok este.

G. Ózdra utazott ma.
Este ötre megyünk a szakszolgálathoz megint. Azt még nem tudom, hogy akkorra lesz-e kocsim vagy busszal-taxival nyomulunk Rugóval.

Szegény Rugón olyan fáradt volt reggel, hogy rossz volt nézni, hatkor keltettük. Csukott szemmel ült be a kádba... (tegnap kihagyta a fürdést)

Na, dolgozom is :arrow:

Kép
vindolanda

Na, azt még leírom, hogy az interspar tetején naptár- és határidőnapló vásár van. 350 ft-ért vettem olyan határidőnaplót, hogy döbbenet :shock:
Mágnesesen zárható, kicsi, színes földgömbös-tácsöves a mintája, belül színes nyomatok is vannak. Végtelenül profi 8)

Kép
vindolanda

Rohangálások közben bejelentkezem. :lol:

Piroska, lassan doktorálhattok is. :lol: De legalább akkor majd kiértékeled nekünk a laborokat. :wink: Ügyes vagy nagyon.

Vindo, értem én, de akkor is szép tőled. Köszönöm a felajánlást, szerintem élni is fogok vele, rosszul írtam, majd azt kell eldöntenem, hogy milyen vizsgálatot csináljak. Lassan már vannak ötleteim a dologhoz. Ez kell hozzá, hogy elkezdjen járni az agyam. Szerintem az olvasgatással meg jól kiegészül majd. Tényleg, a szakszolgálat. A minap az eszemben is volt. Csak Neked kell menned?! Nyugi. :lol:

Nekem a határidőnaplók is a gyengéim, de most csakazértsem vettem, az olcsósága ellenére sem. Szeptemberben kaptam a Kedvestől egy tanári zsebkönyvet, azt nyúzom. :lol:

Mi meg jelentem délre költöztünk, reggel óta esik a hó. Olyan semmilyen, de még nem állt meg. Cserébe most nincs igazán hideg. (-6)
dmaggie

Mármint nem állt el a hóesés. :lol: :oops:
dmaggie

Bárányhimlő emmán..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Határidőnapló nekem is kellene..na el is megyek meglesem, ha tudok.

képek odaát! :-)

I pesten, 3-asban nyomulunk. Emma még kopp kopp "nem " jól viseli. Meglátjuk mennyi jön ki rajta. Aztán hogy Dalmán ki jön e?? Nem tudom.

KépKép
kaqk
Debrecen

Bejelentkezem én is, most értem haza, S. hozza majd Ádit.

Piroska, arra gondolj, hogy vérprofi leszel! :lol:
Mi se nyaraltunk évek óta, és megmondom őszintén, annyira nem is hiányzik -- ami hiányzik, az a nyugalmas városnézős, néha pancsolós nyaralás, de ez ugye már a régmúlté gyerekkel. A kicsiknek meg őszintén szólva szerintem ennyi idősen nem kell még pálmafás tengerpart. Igaz, Ádi a Balatont egyre gyakrabban említi (mert a barátai is mondják neki), volt már amúgy a Balcsin, csak rossz időnk volt, fürödni nem is tudott. Nem tudom, az eddigiek fényében még mindig csak egy katasztrofális nyaralást tudok magam elé képzelni, ahol betegség/hisztihegyek/rossz idő kombinálódik (ez volt kb. a 3 évvel ezelőtti 1 hetünk), és nekem ez még akkor sem kéne, ha más fizetné ki. Egyelőre várunk, addig is nagyon jó programokat csinálunk a nagymamánál meg a Margitszigeten. :-)

Hú, ma volt az első két órám pszichón, mindjárt annyi feladat is lett, hogy csak kapkodom a levegőt. 1 hónap múlvára egy vaskos könyvet tudni, közben meg még ezer dolog. És ez két óra volt a 14-ből. :shock:
Jövök még, csak dolgoznom kell, amíg a fiúk haza nem érnek.
irina

Kaqk,jobbulást :) inkább most essen túl rajta Emma.
Piroska,jó tanulást :)
nyaralást nálunk már most nagyon várják :) bár gőzőm nincs mikor és miből(ezt sejtem :) ),de megyünk :) az úti cél is megvan már :)
mi csak 2 helyre megyünk állandóan,ez a kedvenc mind2 gyereknél :)

:arrow: összevesztek :?

KépKép
viranka

Kaqk, jobbulást Emmácskának! Hát nem is tudom, mihez szorítsak: hogy Dalma ne kapja el, vagy hogy észre se vegye, úgy menjen át rajta? Gondolok a csajokra.

Vindo, ügyes vagy ezzel a határidőnaplóval.

Maggie, hó... Pesten nem esik, de állítólag jön vissza. Viszont én most már mindenféle helyen és időben nagyon fázom.

Ádi baromi étvágytalan pár napja, kicsit náthás, kezdek ideges lenni. Ha ő étvágytalan, akkor tényleg mikroszkopikus mennyiséget eszik, és bár sosem volt igazán jó evő, csak betegségek alatt volt drámai a helyzet. Nem tudom, ez mit jelez. Próbáljuk lenyűgözni valamivel, pl. péksütivel.
irina

Halihó!

Jó későre értem haza Bercóval, a Kedves már keresett. Aztán főztem holnapra, meg már vár két vaskos könyv. :lol:

Irina, akkor titeket sem kímélnek. De legalább az órák jók voltak? Remélem csak vaklárma lesz, bár ez az étvágytalanság... Én is ilyen jeleknél kezdek aggódni.

Kaqk, jobbulást!!!!! Csinálsz valamit, hogy ilyen "nem jól" bírja? Mindjárt megnézem a képeket.
dmaggie

Szia, Maggie!

Ádikám megevett egy nagy kakaóscsigát (mást nem vállalt be), némileg megnyugodtam, ivott 2 pohár tejet is, és pattog, mint a gumilabda.

Ó, jók voltak az órák, csak sokkot kaptam az azonnal kiosztott feladatoktól. Azért sokat jelent, hogy most már nem heti 1 zsúfolt napom telik pszichóval, hanem 2 (igaz, az egyik nem zsúfolt, de elmegy vele az egész). Bár soha rosszabbat azért... :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 11:50-kor.
irina

Maggie, milyen könyveknek gyűrkőzöl neki?
Na, rám vigyorog a Cole-Cole-féle Fejlődéslélektan, a/4-es oldalak, amiből kb. 400 oldalt kell tudnunk az egy hónap múlva esedékes zh-ra. Jáj.
irina

Abból én is olvastam, készültem már. Kifejezetten érdekes, olvasmányos.

Amiket most kezdek: Az iskola szociálpszichológiai jelenségvilága, Pszichológia pedagógusoknak, meg át kellene majd tanulmányoznom a Babbie-félét is. Ezt biztosan ismeritek, én nem B.: A társadalomtudományi kutatás gyakorlata.
dmaggie

No, az utóbbit ma az egyetemi könyvtárból nem tudtam kihozni, de megnéztem és a Méliuszban is megvan. Majd onnan. Ezt, a Babbiet nem ismerem.

No, ez megnyugtató, mármint, hogy Ádi hajlandó volt enni. Bercó is taknyi egy kicsit, de én is viszem. Se hőemelkedés, se semmi más. Csak ennyiért azért nem maradok itthon, nem ugrasztom anyukámat. Szerencsére nálunk nem nagyon piszkálódnak.

Na, megyek ágyba parancsolom a legifjabbat.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?