A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2012. februári babavárók :)

Sziasztok Csajok!
Némi rátéttel, most indulunk a kórházba, 5 perces fájásokkal.. Amire olvastok valószínűleg Domán a karomban lesz!
Andi
humadene
Jánossomorja

Humadene, mar valszeg magvan a kis Doman. De jo!

Na nalunk elment a nyakdugo + kezdek gorcsolni + leszakad a derekam.
Szerintetek? Lesz ma babynk? Vagy ez meg eltarthat napokig?

Ha nem jonnek ma, akkor valszeg szulunk :D

Lilypie First Birthday tickers
oolong
Gyula

Andi!
Hajrááááá! Bár valószínűleg már túl vagy rajta,és boldogan babázol!!! Dejódejó! :)

Iza!
Igeeeeen,szerintem ma baba lesz!!!!:) Nagyon szorítok!!! Én is ma szerettem volna szülni,olyan jó kis dátum!!!! Ügye leszel,hajrá!!! :)

Meg ezek szerint Verzso is babázik már ma? Micsoda bébibumm így a szerelmesek napján! Na,ha eddig utáltátok is esetleg ezt a napot,innentől kezdve kedvenc lesz! :wink:

Nálunk tuti éjszaka volt,Médi fél 10-kor vacsizott,majd csak 4-kor kelt,meg most fél 8-kor. Ugyan nekem föl kellett így kelni fejni,de nem bánom!

Ja,nem is mondtam,közölték a kórházban,h válasszak más nevet a gyerekemnek,mert ez nem anyakönyvezhető! :shock: Vagy adjam az igazolást,h kérvényeztük! Nehezen,de sikerült meggyőznöm őket! :P

KépKép
Kép
patricia83

humadene, én már azt hittem megszületett nálad a baby... :D

oolong, csak ma lesz már az a nagy nap?:::: :)

Jönnek a Valentin-napi babák!!! :lol: :shock:

Ja,a baba lent van...csak a méhszáj van nagyon hátul.... :cry:
timea35
Budaörs

Sziasztok,
bekoszonok, talan akik a forum indulasakor mar itt voltak, meg emlekeznek ram.
Nem jottem a nyar ota, tobb okbol kifolyolag, de most mar par hete probalom kovetni a forum torteneseit, es a babak erkezeset.
Beneznek neha, ahogy idom engedi, es en is hoznam majd a babas hirt!
Szoritok, hogy mindenkinel rendben menjen a szules!
Gem

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Gemini!
Én emlékszem rád,pont egy napra voltunk kiírva! :) Sőt nemrégiben visszanéztem a topic elejére,h akik innen eltűntek,megszülte-e már esetleg,de te nem is nagyon írtál máshova sem! hogy vagy(tok)? Jól bírod így a végét? Gyere,írj nyugodtan,csatlakozz be újra! :wink:

Timi!
semmi aggodalom,akár 1 nap alatt is történhetnek dolgok!!!!! Fel a fejjel! Én szülés közben stresszeltem be,amikor mondogatta a doki,hogy nagyon mélyen van a baba feje,de aztán felvilágosított a sz.nőm,hogy ez nagyon jó,ennek örülni kell,mert a mélyen jelen esetben "lent" jelent. :wink:

Judit!
Várjuk a fejleményeket,h mit mond a dokid!! Ja,és tőled akartam kérdezni,h neked is nagyon durva méhösszehúzódásaid voltak a szülések után? Merthogy azt mondják,minél többet szülsz,annál durvább,és ez így igaz. Komolyan mondom néha megszokásból ránéztem az órámra,mintha rendes,de olyan igazi ütős fájások jönnének! Falat kapartam!!! :shock:

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

Na, egy régi ismerős! Üdv újra, Gemini! Ahogy nézem a vonalzód, neked sincs sok hátra!
Hajrá-hajrá mindenkinek!
Engem tegnap jól beparáztatott egy barátnőm, hogy szerinte én sem fogok időben szülni, mert olyan jól nézek ki, pedig szülés előtt 8-9 nappal már illene felpuffadtnak lenni! :lol:
Hát nem tudom, nem nagyon akarom túlhordani majd a gyerkőcöt... Itthon, ha letelik a 40 hét, kb mennyi időt szoktak még ráhagyni? Hány nap után szokták befektetni a kismamát kórházba? Mert azt nagyon nem szeretném!
Ma megint megyek ctg-re, remélem elcsípem a dokimat utána. Jó lenne, ha a következő kórházi bemenetel már 3-4 perces fájások közepette lenne!

Lilypie Second Birthday tickers
lilly

Es bocs is egyben azoktol, akiknek nem gratulaltam a bebikhez! Patricia, Ducimama, sok boldogsagot!

Yusz
neked akartam meg mondani, hogy neha nagyon ugy erzem magam, mint te. Nem is gondoltam, hogy az utolso napokban ennyire nehezen fogom magam elviselni.

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Ági!
Olyan szép a babaszoba,nagyon hangulatos,kis lakójának is biztos tetszeni fog! :)

Vivivel mizujs lehet? Remélem mindenki kapcsolatban áll vkivel,hogy tudathassa a jó hírt! :)

Lily!
Nem feltétlenül igaz ez a puffadás dolog. Én Mirával már egy hónappal szülés előtt olyan torz-fej voltam,pedig pontosan ugyanennyi kilóval mentem szülni,ráadásul nem is emlékeztem erre,hanem egy fotón szembesültem a fejemmel! :shock: Most viszont semmi,teljesen 'normális' külsővel mentem! :lol: Szóval se ess kétségbe! Tapasztalatom nincs,h mi a szokás 40. hét után,de az egyik szobatársam 41+4-nél szült,és ha jól emlékszem még így is magától indult be! 2 hét után nevezik túlhordásnak,de gondolom kórháza válogatja,h mikor avatkoznak be! De nálad erre nem kerülhet sor,mert beindul hamarosan magától. mondjuk ma?! ;)

KépKép
Kép
patricia83

Sziasztok!

humadene, oolong drukkolok!

gemini!

Szia! Sajnos a többedik gyereknél már jobban kínoznak a tünetek, pedig az ember azt hinné, hogy a szervezete már megszokta... :wink:

patri!

Nekem abszolúte nem voltak utófájásaim. Illetve annyira enyhék, hogy nem is emlékszem rájuk.
De azt mondták a kórházban, hogy Algopyrint és esetleg No-spat be lehet venni, ha nagyon vészes lenne.

Megcsodáltam a lánykádat Face-n is, tündéri!!!

lilly!

Én eddig csak egyszer voltam felpüffedve az öt terhességemből.
Szóval nem hinném, hogy törvényszerű a szülés előtti felpuffadás. :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Hajrá Mamik, Hajrá babócák! Huhúúúúúúú...micsoda Valentin-nap!
Szurkolok mindenkinek! :D

kisssziporka
Tárnok

Gyors leszek és tömör.
Este 10-kor lefeküdtem aludni. Fél óra múlva fordultam egyet, szúró fájdalmat éreztem és pár csepp magzatvíz távozott. Alvó gyreket átvittük a szomszédba, éjfélre bent voltunk a kórházban. Doki vizsgált, méhszáj 2000 teljesen zárt, nem lát semmit. Vizsgálat után kicsit véreztem pár perc múlva távozott a nyákdugó. Vajúdóban 5 percenként keményedtem, egyre fájdalmasabban, de még teljesen elviselhető volt. 04 órakor bő ujjnyi tágulás. Aztán egyik pillanatról a másikra viharos fájásaim lettek, szóltam a szülésznőnek, megnézte, mondta, hogy hirtelen kinyíle 3 ujjnyira. Éretesítettem a férjrmrt, ők meg a dokimat. A szülőszobára vittek, de fél óra labdázás után éreztem a tolófájásokat.. Felfektettek a szülőágyra, 4 ujjnyi, aztán pár perc múlva felültem inni, és a következő fájásnál ahogy nyomtam, éreztem, hogy jön a baba feje. Férjem kiabált, orvos, szülésznő jött. Onnan negyed óra múlva megszületett Márti.
Tudjátok, nagy on féltem a fejméret miatt. Egy héttel szülés előtt is 87-et mértek bpd-t , de teljesen szép fejecskéje van és átlagos fejkörfogata. Nagyon szép kislány.
A gyerekágyas történettel is jövök majd, az nem lesz ilyen szép.
Szép szülést mindenkinek. Kati
ducimami

Sziasztok,

Na reggel 9-kor bementunk a korhazba mert mar 5 perceseim voltak. De hazakuldtek mert szerintuk meg nem eleg eroteljesek a fajasaim. Ami igaz is, teljesen jol elvagyok veluk :? Szoval nemtom, tovabbra is varunk. Hatha estere bedurvul. Tunderi szulesznok voltak egyebkent. Halal nyugodtak kedvesek remelem hozzajuk vagy hasonloakhoz kerulok megint. Baba egyebkent jol van. Lent jo melyen. Drukkoljatok, hogy ma megszulessen please! Mar elegem van a telefonokbol es sms-ekbol. Skype-rol iChatrol nem is beszelve :x

Puszi I.

Jaj Gemini, udv megint! Orulok, hogy jelentkeztel!

oolong
Gyula

Szorítunk oolong! Veled vagyunk amennyire lehet... :d

Üdv gemini újra!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Third Birthday tickers
csekom
Zsurk

No nagy itt a csend tegnap delutan ota!!!!

Nekem jonnek a joslok, meg eleg rendszertelenul. Egyelore nem megyunk be, varunk.

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!

2 napja kissé megváltoztak a dolgok nálam...amilyen jól voltam hétfőn,olyan xar azóta....
Úgy érzem szétszakad a két oldalam,és az ülepem...este már 5
percenként volt összehúzodásom.... :( most a hátam közepe fáj...
Szerintem lesz valami a héten,hiába tart még Noel több órás jelentős és látványos bemutatót nekünk...
Mondtam a páromnak,hogy csak akkor akarok már bemenni,ha elfolyik a víz,vagy sűrűn vannak igaz fájások...én inkább itthon szenvednék,meg járnék wc-re,mosakodnék meg....stb...
Remélem azért mert első gyerek,kordában tudom majd tartani a dolgokat...vagy tévedtem... :shock:

Kitartást mindenkinek,és drukkolok azoknak akik már ott tartanak... :wink:
timea35
Budaörs

Csajok, most jött az sms,hogy Verzsónál meg van a baba..
3350g és 53cm a kis Bálint!

Gratulálok!

Sok boldogságot nekik!!! :lol:
timea35
Budaörs

Gratulálunk Verzsó!!!
csekom
Zsurk

oolong, valami hír?

csekom
Zsurk

Íme a táblázat megint, bár szerintem lehet még ma írhatom be az új adatokat. :)

Kép

csekom
Zsurk

Verzso,
Isten hozta Balintot, gratula a szep meretekhez!

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Verzso!
Nagyon nagyon sok boldogságot kívánunk Nektek!

Timi!
Izgulunk érted is, és igen inkább otthon egy kicsit tovább, mint a kórházban!
De zuhog a hó, úgyhogy, ha úgy érzed ne lacafacázz!!!

Iza? Andi?

kisssziporka
Tárnok

Sziasztok!

Sorra jönnek a babók, de jó!
:D
Nálam továbbra sincs semmi jel, doki szerint megvan az esély, hogy túlmegyek a terminuson, ha csak a 2 front a héten nem szól közbe.
Ja, és feb. 21-én telihold lesz, az sem mindegy! :lol:

Timi, szerintem is addig maradj otthon, amíg csak tudsz! A kórházban úgyis mindig lelassul a vajúdás, és otthon azért kényelmesebb szenvedni. Nekem azt mondta a szülésznő, hogy ráérek akkor elindulni, ha már egy ideje 5 percesek a fájások. De mivel mi 20 perc alatt simán beérünk, nem fogom elsietni a dolgot. Persze, ha elmegy a magzatvíz, az más, akkor menni kell.

lilly

Tényleg nagy a csönd....
Iza? Kristin? Andi?

Itt megint lesz valami, azaz valaki.. :D

csekom
Zsurk

Sziasztok!
Patrícia, Ducimami, Verzso gratulálok a picikhez!
(remélem senkit nem hagytam ki)
Remélem a többieknél is lassan beindulnak a babák:)

Bocsánat, hogy mostanában eltűntem, pár napja próbáltam írni, de elszállt. Mostanában valahogy nagyon fáradtnak érzem magam, gondolom a sok front miatt :roll: Sokáig alszom, aztán délután is le kell pihennem, és este 10 körül már leragad a szemem. Komolyan rosszabb, mint a legelején volt.

Utoljára tegnap voltam ctg-n, duplázni kellett, mert a gyermek aludt. Végül pár szem szőlőcukornak köszönhetően produkálta magát, úgyhogy hazaengedtek. Legközelebb pénteken kell mennem, akkor vizsgálódás is lesz, remélem az megteszi majd a hatását, és a hétvégén már jöhetek a hírrel:)
Egyébként szinte semmit nem érzek, időnként vannak valami furcsa fájásaim, de egyáltalán nem rendezettek, meg elég gyengécskék (még az is fájdalmasabb, ha kinyomja a popiját)

Zsófi
Kép
bzs88
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én is voltam tegnap ctg-n, leányzó hihetetlen nyugis volt, bezzeg kint a váróban tombolt. :shock:

Fájás egy sem jött, még véletlenül sem. Tipikusan, mint amikor az ember kihívja a szerelőt az elromlott készülékhez és az a dög nem produkálja a hibát.

Bezzeg itthon van, hogy egymást érik a keményedések.

Zsófi!

A tegnapi havazás nálam is betette a kaput, egész nap szédelegtem, ásítoztam.
Niki lányom meg egész éjjel sírdogált, folyton hozzá kellett mennem, szóval most is csak lézengek és hihetetlen álmos vagyok.

Tegnap leolvasztottam a nagy fagyasztó szekrényt, már vastagon állt rajta a jég. Ma megcsinálom a hűtőt, hétvégén ágyat húzok, a babacuccokat kifertőtlenítem és utána már szinte nem hagyok semmit a többiekre, kivéve a napi dolgokat.

Többiek??? Nagy a csend!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Halihó!

Nálunk is minden okés! Kedden voltam CTG-n, minden rendben volt, bár néha lökdösték a tökmagot, hogy felébredjen! A pocakom még a helyén...nem ment lejjebb!
A tegnapi nap elég gázos volt...szinte aludtam volna egész nap, este elmentünk még megvettük az elmaradt cuccokat...pelus, popsitörlő ilyesmi, dög fárasztó volt, mert egymást érték a keményedések! Ez a viharos szél...huhh, de utálom! Budaörsön semmi sem volt, 10 perccel később, meg Törökbálinton a" kék szalagot" végigcsinálhattuk volna!

Ti hogy bírjátok? Ilyen frontos telet még nem is láttam! :( És tényleg nyakunkon a telihold! :)

kisssziporka
Tárnok

Sziasztok!

Zsófi, az elmúlt két hétben én is mindig aludtam volna, csak ékszaka nem amikor lehetett volna...gondolom ez már a nagy poci miatt van.. :) De látod a többiek is szenvednek.
Nálun kmost megint bejött a jobb idő, azaz megint ilyen +10C fok van...amikor ez a nagy változás volt, én is alvajáró voltam egész nap. MOstmár jobb, talán a nátha is elhagy.

Nekem nagyon gyanúsak ezek a lányok, és egyre többen vanak csendben: Iza, Andi, Kristin és mostmár Timi is...pedig ő naponta többször is itt van...

Nekem még semmi tünetem nincs. Keményedni keményedek én is, de olyankor lepihenek picit, vagy leülök és el is múlik..Mensi görcs féle van reggel meg este, de ennyi... Ahogy elnézem még lehet, hogy én zárom a sort márciusban. :D

Tegnap elsétáltam a boltba, ez azért nagy szám, mert már napok óta alig voltam kint, sétálni, hiszen eléggé beteg voltam. Na ez meg is látszott rajtam tegnap...kb 20 méter után azt hittem nem tudom mozdítani a lábaim, olyan súly nehezedett a két combtőmre, a kis Mr vagy Missy ott akart utazni...fantasztikus volt. :S Na de ma megint teszek egy kisebb sétát, merrt az kell.

Nálunk már nincs se CTG, NST vagy Uh, reméljünk minden rendben lesz, de babóca mozog elég sokat, tehát nem aggódunk. :D

Szép napot!
Azért már nagyon várom, hogy egy első babás mami írja le az élményét... :D

csekom
Zsurk

Hűűű Móni! Mi egy napra vagyunk kiírva ...tényleg......nem mondták az orvosok, hogy úgy nézne ki, mintha hamarosan szülnék...csak annyit, hogy innentől kezdve bármire lehet számítani! Szerintem mi is megvárjuk a terminus végét...én legalábbis ezt kértem a Gergőtől! De az is már csak 10 nap!!! :lol:

Ha mozog a kis pöttöm, akkor tuti minden rendben van, sétálj csak nyugodtan....de hogy 10 fok??? irigyellek :)

kisssziporka
Tárnok

Sziasztok..még itt vagyok... :)

A tegnapi minden fura és fáj után,mára csendesebb, de a kicsi is lejjebb került megint...elég látványosan...este nagyon fájt a hátam..
Szépen megcsinálta a helyet tegnap magának...mi holnap megyünk megint nst-re...nem tudom,hogy vizsgál-e..szerintem nem.

Én biztos vagyok benne,hogy ez a front vonulgatás,hó majd szél,vasárnap +7c meg eső..kihoz egy pár babát...de az sem jó,ha úgy szülünk,hogy telt ház van...legalábbis ahol én szülök...akkor fel kerülsz az emeletre,és járhatsz le a kicsihez...

Milyen fura,engem egy kicsit sem gyötör a de lefeküdnék és aludnék... :shock: de gyötör minden más.... :cry:

Kíváncsi vagyok,most vihar előtti csend van-e nálam.... :shock:

Mi már nem vásárolunk semmit...fullon van minden..pelenka,törlőkendő....stb.

Én nem félek attól,hogy bealszunk a holnapi nst.... :wink:
timea35
Budaörs

Helló!

Én is elég nyomott vagyok mostanában, napközben többször is le tudnék dőlni aludni. És le is dőlök, csak valahogy mindig akkor hívnak, amikor szundítanék egyet! :x
Yusz, üdv a csapatban! Tegnap én is hűtőt olvasztottam, meg hogy ne unatkozzak annyit, függönyt mostam. Semmi kedvem nem volt kimozdulni abban a hófúvásban, itthon kellett lefoglalnom magam. 3 naponta a porszívót is előveszem, hátha beindítja a folyamatokat, de semmi hatása...
Szerintem hamarosan Iza és Vivi is előáll az örömhírrel. Vagy akár Timi!
Móni, nekem anyukám azt mondta, hogy nála sosem voltak előjelei a szülésnek. Bátyámmal még aznap végig dolgozott, mikor este bement a kórházba szülni (pedig első gyerek volt). És azt leszámítva, hogy picit furán érezte magát napközben, semmi jóslófájása nem volt. Szóval rajtra késznek kell lennünk, mert bármikor bármi elkezdődhet! :shock:

lilly

Hello Kismamik!
Jajj annyira izgi már így a vége,hogy lassan mindenki a finisbe kerül,izgulok értetek én is,drukkolok mindenkinek! Lehet már van is új babó,csak még nem jutott el hozzánk a híre?!
Velünk változatlanul nem történik semmi,bébike 24-ből kb. 22 és felet alszik,a többit eszi,és iszonyat türelmes egy angyal! Kívánok mindenkinek ilyen nyugdíjas babócát!
Múlt szerdán mikor én is szültem,szerintem semmi front nem volt,de délután 2-kor Médi már az 5. baba volt,idén pedig a 140. a szombathelyi kórházban,szóval napi átlag 3-4 bébi születik! :)

KépKép
Kép
patricia83

Még mindig semmi.... már várom ki a következő befutó. :)

Patrícia! De jó, hogy ilyen nyugodt babócád van. :D Maradjon is ilyen még sokáig. A tesók mit szóltak? Gondolom nagyon izgatottan várták Médeát...

csekom
Zsurk

Nalunk sincs semmi, fajdogalok, de nagyon rendszertelenul.

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Sziasztok!
Szerintem most a hétvégén lesz egy kisebb baby-bumm! Mára- holnapra kettős fronthatást mondott a híradó, meg ugye kedden telihold... :)

Zsófi
Kép
bzs88
Budapest III. kerület

Gyerekek....jön a hó! :lol:

1 órától,30 percenként van szabályos összehúzódásom... :roll:

És Noel teljesen lelassult reggel óta...kezd gyanús lenni...
Mozog,de csak a lábát igazgatja..és mintha nem is ő lenne...

De lehet,hogy csak a frontot érzi???Na majd kiderül...írok ha van valami..holnap reggel meglátom..de lehet beviszem magammal a cuccokat is..nehogy ne legyen ott az őssejtes táska..a kocsiban nem kér enni...
timea35
Budaörs

Gratu Verzsó!

De irigyellek!:)

Nálunk még mindig a pocakban a babuci. Dokim ma viccesen megjegyezte, hogy ne aggódjak februárban meglesz a baba:DD

Kicsit megrövidült a méhnyak, úgyhogy van remény...kicsit be is van keményedve a pocak...meg fájogatok is..de ez kevés lesz....

Azt hittem elsők között szülök, a végén még minden megelőztök!

Kitartás!
kristin27
Székesfehérvár

Sziasztok!!

Timi!

Mi a helyzet a fájásokkal??

Kristin!

Én tuti nem foglak megelőzni, most jócskán elmaradoznak az összehúzódások, bezzeg amíg izgultam, hogy nehogy kora baba legyen, addig folyton volt.
Most, hogy már jöhetne, elmúlt minden. :shock:

Többiek?? Iza? Lehet, hogy már van babázik?

Nálunk megint esik ez az undok hó, jaj nagyon elegem van már belőle!
Vasárnap meg jön a plusz 7-8 fok, azért ez elég megterhelő a szervezetnek.
Erőt veszek magamon és lemegyek, letakarítom a kocsimról a havat, amíg tudom, hogy melyik az enyém. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok
voltam ma dokinal, mondta, hogy az egy hettel ezelotti helyzet (2-3 ujjnyira nyitott mehszaj, es a meg nem leereszkedett baba) egyaltalan nem valtozott. Ugyan nott a bebi vagy 240 grammot, de ezen tul nincs semmi fejlemeny. Kaptam idopontot februar 24-ikere :lol: :lol: :lol:
Semmi ctg, semmi egyeb vizsgalat. Ha mennem kell, menjek be, de kulonben varjak nyugton. Ja, es a doki szerint lehet, hogy a hetvegen megszulok! Tok jo! Ennyi erovel en is mehettem volna doktornak, ilyeneket en is tudok mondani :wink: vagy ha nem a hetvegen, akkor par nappal kesobb...
No ennyi rolunk

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

SZiasztok....

Kivagyok csajok...éjjel semmi alvás,feldagadt száj...
az nst ma újra kellett csinálni,mert szabálytalanul nézett ki,és nagyon magas volt...a következő is magas volt,de állítólag szabályosabb...azt mondta a doki,szerinte az idő kihozza...
igaza lehetne..de aggódok is,mert azért volt ilyen magas az érték,mert mint egy alien mozog a hasamban...szinte tombol..és ez volt az nst alatt is,fekve pláne....mindegy.hazaengedett...
remélem nem vergődés ez..de nincsenek jó érzéseim,és szétszakad az oldalam,a hátam,és az ágyékom is...összehúzodások most jönnek megint,ja bezzeg ott....nem... :cry:

Veletek mizú?
timea35
Budaörs

Szegény Timi,
már nagyon ki lehetsz fáradva...de ne aggódj, ha baj lenne csak szólnának, meg ha ennyire szenvedsz, és vmi gond lenne, vagy csak aggódnának ők is, akkor szerintem megindítanák a szülést.

Remélem minden rendben lesz. Vérnyomást, vizeletet néznek? UH?

Az is lehet, hogy ezek az összehúzódások már azt jelentik, hogy tényleg hamarosan szülsz...kitartás!
Beszélj a dokival, ha aggódsz.

Nálunk minden változatlan, van mozgás, elmúlt a náthám, jobbakat alszom, szóval most élvezem az utolsó napokat, heteket. :D

Izával mi van? Szerintem ott már van baba. :D Reméljük minden ok velük. Na meg Andival is, ő is jelentkezhetne már!

csekom
Zsurk

csekom, igen vizelet vérnyomás továbbra is oké...
kicsit úgy éreztem,hogy ma vették először komolyan,hogy mennyire mozog...Apa is fogta a hasam már(mert 2órát kellett a dokira várnom),és azt mondta,hogy olyan erős rúgás,hogy nem is érti hogy hogy nem síkitok...neki már ijesztő volt....

De készült fényképezőgéppel..hátha már a kicsit kaphatja le..de helyette rajtam szórakozott.... :shock: Kép
timea35
Budaörs

timi!

Nagyon csini vagy, a kezeden látszik, hogy egyáltalán nem vagy felpüffedve.

Nálam Noémi most csendes, két-három napja kevesebbet mozog, viszont amikor igen, akkor nagyon és fájdalmasan.

Mondjuk nem csoda, olyan nagyok, hogy már tényleg minden mozdulatuk fáj!

Az én párom is hüledezve nézi (pedig nem az első) hogy mekkora rúgásokat és mozgásokat kapok, ő sem bírná.

Én sem bírom, ha másét látom, a sajátomat meg muszáj. :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Sziasztok,

Csak gyors jelentkezes :) Tilda babank megszuletett februar 15-en szerdan reggel 7:41-kor 3910g-mal. Most nem reszletezem a dolgokat a lenyeg, hogy jol vagyunk. 14-en este 11-kor mentunk be a korhazba 7 cm tagulassal es csak reggelre lett meg a kis tunderunk. Szopizik mint egy kis pioca es rengeteget alszik :) Kepekkel szulestortenettel jovok ahogy tudok.

Gratulalok Erzso! Akkor egy napon?
Timi nagyon jol nezel ki, neked konnyu szulesed lesz, mar megszenvedtel erte a 9 honap alatt. Bizz ebben!!!

Jovok ahogy tudok, puszi nektek es kitartas!

oolong
Gyula

Gratulálok Iza a kicsi Tildához! nagyon, nagyon sok boldogságot, egészséget kívánunk Nektek! :lol:

kisssziporka
Tárnok

Iza!

Gratulálok! Szép nagy baba! Nagyon drukkoltam! Majd írj kérlek, persze csak ha van időd!
csekom
Zsurk

Sziasztok!

Iza gratulálok:)

Timi ha feldagadt a szád az már jót jelent, nekem a védőnő mondta:) Hamarosan megszülsz, meglátod:)

Én ma 5 órát töltöttem a kórházban, 3szor csináltak ctg-t mert a bébike nem akart mozogni. UH-n néztek áramlást is. Végül hazaengedtek, mert az utolsó ctg-m jó lett (igaz, közben megittam vagy fél liter kólát). De mostmár naponta kell mennem. Remélem már nem sokáig. :lol:

Zsófi
Kép
bzs88
Budapest III. kerület

oolong, Gratulálok!Nagyon szép nagy baba lett..még hízott inkább bent,ezért nem bújt ki...

bzs88, hááát ez az..körülöttem mindenkinek alszik vagy szépen mozog a kicsikéje,csak az enyém tombol...

Igyekszem nem elhagyni magam..az nem is lenne rám jellemző..
de a fájdalmaimat én érzem..nem dagadok még most sem az tény..a száj duzzadásról hallottam több helyről én is,hogy jó jel..de már nem nagyon hiszek semmiben.jön amikor akar,csak ne hordjam túl legalább... :cry:
Pokoli estém volt..de legalább az éjjel már nem.
Noel az egész napos tombolást folytatta itthon is..sőt mire lefeküdtünk átment olyan erőszakos cirkuszba,hogy ketten simogattuk a párommal a hasam.utána felkeltem és sétáltam,mert általában ha állok iszonyú kemény lesz a hasam,és kevesebb a helye,így lassít...nem vált be.teljesen önálló életet élt a hasam...járt ide-oda...
Éjszakás volt a szülésznőm,és már azon voltam visszamegyek a kórházba...tegyék gépre,és mondják meg ez miért van...ez egy pici baba..ha aktív is,nem hiszem el,hogy az egész napos tombolás és nem alvástól nem fárad el?
Már annyira fájt a hasfalam mindenhol,hogy elkapott a sírás is...
Végül lefeküdtem,és a fáradságtól neki nem adva időt ,elaludtam..
Éjjel 1x voltam fent,de nem ébredt fel rá.
Most meg végre reggel van.... :D

Megpróbálok utána olvasni valahol,hátha írják mitől lehet ez..meg a magas nst eredmény...(magas frekvencia a gyereknél)így mondták....
Legyen szép és nyugis napotok... :D
timea35
Budaörs

Sziasztok!

Iza! Én is gratulálok, nagyon szép méretek!! Pihenj sokat és jó sok tejecskét kívánok!

Zsófi!

Most már nekem is elég sok a csendesebb időszak, ami szerencse, hogy főleg éjjel hagy aludni.
De nappal is többször arra eszmélek, hogy már mióta csend van...
Így a vége felé teljesen megváltozott a napi ritmusa.

timi!

Nagyon sajnálom, szegénykém téged jól megkínoz ez a csemete.
Nem tudok mást mondani, csak kitartás, nemsokára kibújik.

Egyébként ezekben az utolsó napokban azt utáltam a legjobban, hogy állandóan jöttek a kérdések, hogy egyben vagytok még? Nem szültél még meg? Mintha nem látszana, és nem stresszelne eléggé a dolog.
Persze jót akarnak, meg poénkodnak, de én nem veszem annak.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

Oolong,
Isten hozta Tildat! Hihetetlen meretek, es gondolom, a szules se lehetett semmi, ha 7 cm-es nyitottsag utan meg vagy 9 orat vajudtal! Hos vagy, majd meselj! Orulok, hogy jol kajal es eszik a kiscsaj, csak remelni mertem, hogy mar nincs bent!!!

Timi,
kitartas, a veg kozel :lol: aztan mar parazhatsz majd mas miatt.... tenyleg nyugi, es ha ugy erzed, megnyugtat, ha megneznek, menj be akarmikor! Ilyenkor mar nem kell szegyenlosnek lenni!

Yusz
teljesen egyetertek, hulye kerdesek a kobon. En annyira vigyazok ra, hogy ilyenkor mar senkit ne zaklassak. Eleg a nonek a sajat baja. De ezzel ugy latszik az emberek nagy tobbsege nem igy van :twisted:

En ma reggel rendesen fajdogalok, bar nem rendszeresen, hanem ugy folyamatosan. :? A ket kicsivel vagyok itthon, Rebeka zongora- meg zeneoran a ferjemmel. Kicsit mostanaban mar aggodok, ha epp nem vagyunk indulas keszen, de talan a ma delelott az utolso alkalom, hogy magamra maradok. Ez mar csak eltelik esemenytelenul... Es nalunk hetfotol egy het szunet az iskolaban, ami azt jelenti, hogy mostantol, ha indulas van, oten be az autoba, es be a korhazba. Aztan a ferjem meglatja, hogy epp leadhatok-e valakinel a gyerekek. Elvileg van megoldas, de a kivitelezes attol is fugg, hogy epp mikoer lesz az indulas, meg hogy az egesz csalad epp meg beteg-e (mint jelenleg), mert akkor ugye nincs tul sok ertelme a gyerekek leadasanak, ha mar a ferjem se tud bejonni a szuloszobara a virusrengeteg miatt, amit epp hordoz... :roll: :wink:

Kép Kép Kép
Kép
_gemini

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?