PIROSKA, ezt még olvasni is borzalmas volt... tuti, elájultam volna, ha velünk történik... szegény drága Didri! de milyen ügyesen abszolváltátok ezt, gratulálok!
KAQK, drága Dalma, nagyon sajnálom, hogy elkapta a birkát. Hogy viseli???
VINDO, ez a nagyváradi projekt nagyon jól hangzik, biztos szuper lesz! Sok sikert!!!
Hát muszáj House-t nézni néha, én ha már kivagyok idegileg, csak egy jó film tud segíteni....
Jut eszembe, a szobámban van vagy 60 csatorna, de egyetlenegyen sem volt normális műsor... most megy valami Derrick társával, tegnap meg valami elborult animációs filmen aludtam el... elfelejtettem filmet rakni a gépemre.
A mai nap szuper volt, beléptem az előadóterembe, és ott ült az egyik kedvenc nyelvészem, aki nekem olyan, mint másoknak Elvis. Pedig nem is volt előadó, mégis eljött. Egy másik rocksztár meg magyar adatokat kért tőlem, és mondta, hogy majd megemlíti,hogy én voltam a forrása. Wahnsinn!
Persze mindig van valami, túl nagy összeget foglaltak le a kreditkártyánkon, de próbáltam intézkedni.
Holnap lesz 5 órám a várost bejárni, már alig várom. Itt elég hideg lett, de még így is klassz az idő.
A fapadosokkal megszívtam, mert összesen 1 kézipoggyászt engedélyeznek, de szó szerint, a női táska is külön számít, így idefelé kidobtam a papucsomat (szerencsére egy ócska flippflopp volt), meg még pár dolgot, és nem tudom, visszafelé hogy szuszakolok be mindent (laptoppal, ajándékcsokikkal) az egyetlen táskámba.
De hát kaland az élet
Hoztam 3 képet is Nektek.
Puszi!

Nem hagyományos deszka-használat. Rugó arról ábrándozott, hogy majd Enci az ülében ül eme művelet közben, de a macskának nem volt hozzá affinitása.