Akkor is irigykedem…
Viranka
de édi! Nem sűrűn van olyan, hogy dokihoz akarnak menni.
Kaqk
Dalma hogy bírja?
Maggie
telefonos kép is jó szerintem. De Irinának van valami jó kis kütyüje, úgy látom.
Veszel futóbiciklit a legénykének?
Irina
húúú, nagyon jóóók a képek! De jóóó!

Tényleg jó időd volt.

A herceged egyszerűen elragadó!

Igazi szőke herceg!
Bécsben miért voltak ijesztőek a házigazdák?
Egyébként meg legyen csak tele veled a babanet, jó az nekünk.
Nikolett
Irina nagyon aranyos, úgy mondta ezt, mintha én orvos lennék.

Hát igen, egy vérkép jót tehet, mert abból sokminden kiderül. De most megviselheti az idő is (egyszer ilyen, egyszer olyan, az meg szokta őket viselni. Ha hidegfront jön, először nyűgösebbek, aztán aluszékonyabbak, mindig van valami...). Antibiotikum után könnyen felülfertőződhet, az tény. Hátha csak annyi van, hogy valami kerülgeti, de ő alszik egy nagyot és a szervezete leküzdi… Egyébként még olyan is lehet, hogy kevés ilyen-olyan anyag van benne, mert ezt nem eszi meg, azt nem eszi meg… Mi szoktunk enni Béres cseppet, jó sok benne a magnézium, az segíti a teherbírást. De én azt mondom, hogy ha aluszékony, akkor az nem feltétlenül baj (persze kivéve, ha előtte nagyot esett, akkor lehet gond), mert olyankor regenerálódik a szervezete. Meg olyankor is lehet fáradtabb, amikor épp megtanult valamit és az nagyon nagy energiájába került. Emlékezz vissza, amikor a suliban sok új dolgot tanultál, akkor te is fáradtabb voltál. Értem ez alatt a mozgást, vagy azt, hogy a beszédében alakult valami, vagy megértett dolgokat és utána sokat agyalt rajta… Olyan is lehet. Látni fogod, hogy kel fel: nyűgösen vagy kipihenten. Ha nyűgös lesz holnap vagy bágyadt, vagy nagyon sírós, akkor lehet, hogy bujkál benne valami, de ha semmi jelet nem látsz rajta, akkor lehet, hogy semmi jelentősége. Az, hogy az orvos megnézi, nem baj, jobb a békesség szerintem. Neked mitől van kóros vérszegénységed? Annak ellenére van, hogy iszol eleget meg rendesen táplálkozol?
Vindo
tényleg, milyen volt Románia? Te aztán nagyon átadtad a laptopot.

Szokatlan, megszoktam, hogy sokat olvasok tőled.
Vár az anatómia meg az idegrendszer… Nem tudom eldönteni, hogy nemi szerveket tanuljak vagy idegrendszert… Lehet, hogy inkább a nemi szervekre fogok most koncentrálni, utána még ráérek a reflexívre.

Jaj, de nehéz elkezdeni… Na, megyek!