Andi, a gyomrom pár napja már jó, már csak néha érzem éjjel a nyomást. A babókkal kapcsolatban semmi megérzésem nincs. Egyik pillanatban azt érzem, hogy nincs semmi, mert viszonylag keveset pihentem, aztán párom miatt is mérgelődtem, hisztiztem is egy sort...és akkor ilyenkor arra gondoltam, hogy ez lehet nem tesz jót, na akkor meg amiatt szomorodtam el meg pityeregtem... Bár úgy mentem most neki, hogy nem fogok annyit feküdni, mert eddig minden lombik első 4-5 napját végigfeküdtem, és nem sikerült, gondoltam most másképpen próbálom meg. Ráadásul mivel én nem tudok megmaradni egy helyben, így lelkileg is nehezen viselem a jelenlegi helyzetet. A másik meg, hogy az égvilágon semmit nem érzek. A cicik majdhogynem kisebbek mint szoktak lenni, tegnap meg előtte volt pici görcsölgetés, meg 1-2 belenyilalás, de mára már semmi nincs. Reménykedtem a kis görcsölgetések jók, mert legutóbb felment 600 ra a hcg és előtte éreztem ilyeneket. De mondom mintha az is elmúlt volna. Összességében el vagyok kámpicsorodva. és nehéz pozitívnak lennem.Bár tudom, ebből még mindig lehet bármi, mégis olyan nehéz hinni és bízni...

[/url]
[/url]