A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

dig barnáztál és milyen erősen?
Csak barna volt vagy vér is?
Köszi

Kép
stella9

azt akartam írni,hogy meddig...
bocsi

Kép
stella9

StellaKép

Nekem az E.T utáni tizedik napon jött délután!
Hát először ijesztően soknak tűnt!Én szinte végig feküdtem ,de aznap elég sokat sétáltam!
Azt hittem én is ,hogy vége! De másnap estére ,fokozatosan elmúlt!
Állítólag az utrogestantól fel tud ázni a (méhnyak?) és megpattanhatnak hajszálerek! Az okozhatja a barnázást ..pici vérezgetést! De a babáknak nem lehet baja!
(Pl. ma megint sokat mentem ,meg lépcsőztem és nekem is megint volt egy kis barna!) PIHENNI KELL!

Csilla
csillam

StellaKép

Olvasd el mit írt nekem Icsilya Dec 13.-án (12.26-kor)

Csilla
csillam

Nina
Nem jól gondolod, a 14. nap környékén volt. Ezért is érdekes, hogy leesett a 21. napon egy kicsit. Az tuti, hogy időben volt peteérésem, mert a teszt a 26. napon már kimutatta, hogy terhes vagyok! Szóval ilyen érdekes dolgokat is tud produkálni a görbe!

Stella
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi gond! Biztos ott lapul az a baba, vagy babák!

Puszi
Adri
adri77

Stellácska!
Ha olvasod: Nagyon szorítok én is, hogy ne legyen semmi baj. Remélem, megnyugodtál egy picit attól, hogy Csillának és Orsinak is volt ilyen a babák mellett!
Jól tudom, hogy szerdán mész vérvételre?
A drukkjaim nagy része most a Tiéd (elnézést a többiektől).

Nina!
Köszi a kérdésed, velem hétvégén nem történt most semmi különös. Szombaton még dolgoznom kellett, vasárnap délután meg a karácsonyi bevásárlást fejeztük be. Majdnem. Még a férjecském van hátra, de már legalább van ötletem.
A hőm fenn van, de tudod, hogy ez még nem jelent semmit. Ez még csak a 18. nap.

Puszi.
Szép hetet mindenkinek!
Kell a héten Stella mellet valakiért izgulni?

Bogi
bogi1975

Jó reggelt lányok!

Azért is jó, mert nemsokára itt a karácsony!!!

Adri!
Hát én akkor ezt végképp nem értem. Ha jól látom 14-én kezdett emelkedni. Honnan tudod, hogy akkor volt? Ha megkérdezhetem, szedtél valamit, vagy esetleg vérvételeid voltak?

Stella!
Én nem értek igazán a lombikos dologhoz( mint kiderült a hőgörbékhez sem), de szerintem a lányok nagyon biztató dolgokat írtak. Nagyon drukkolok Képneked, hogy sikerüljön, igazán megérdemlitek. De ne izgulj, és főleg ne idegeskedj. Tudod a babócák a boldog mamikat szeretik.Kép

Bogi!
Küldöm azért biztos, ami biztos a hőfenntartókat. Meddig dolgozol még?

Pusza
Nina
nina79

Nina
Onnan tudom, hogy az LH teszt kimutatta az LH csúcsot, azt már nem tudom pontosan, hogy a 13. vagy a 14. cn-on. Tehát nekem nem csökkent a hőm, csak emelkedni kezdett. Ráadásul az a leesés 21-e körül, hát azt én sem értem.
Egyébként ha 21-e körül lett volna a peteérésem, akkor a 26. cn-on még nem mutathatta volna ki a teszt a babót. (Azért kellett ilyen hamar tesztelnem, mert egy progi tartalmú gyógyszert szedtem, amit ha abbahagyok elvetélhetek, ha viszont nincs baba, akkor célszerű időben abbahagyni, hogy meg tudjon jönni a mensi.)
És a harmadik ok, hogy 28 napos ciklusaim voltak, tehát annak elvileg a közepén kellett lennie a peteérésnek. Szóval ezek miatt gondolom, hogy akkor volt a peteérés.
Szóval ne aggodalmaskodj, biztos hamarosan nálatok is zebrás lesz a teszt. Nem kell annyira komolyan venni azt a görbét, látod hogy engem is hogy megtréfált! Kép
Egyébként Te hányadik ciklusnapon jársz? Mikor kell úgy istenigazából drukkolni?

Puszi
Adri
adri77

Megann
Miért gondolod, hogy nem volt péd? Jövő hónapban mész orvoshoz?
Nekem holnap lesz 1 vérvételem, fura, mert hormont néznek, de azt mondta a doki, h. ezt akármelyik napon lehet és csak egy lesz. Majd ha januárban visszamegyek kiderül, hogy mit is néz.
Leesett (sajnos) és először 1cn-en hánytam. De azóta már elmúlt a gyomorbajom, tuti, hogy összeszedtem valami vírust.Kép
Küldök neked akár 2 tizedet is, mert én nagyon forróvérű tudok lenni.Kép) Volt már hogy a ciklusom második felében napközben 37.8 volt hőm.Kép)

Nina
Köszi, aranyos vagy. Én is kívánok neked babót karácsonyra.Kép)

Hajni
Remélem neked tényleg babó van a dologban.Kép

Csilla
Köszi, aranyos vagy.Kép) De még senki sem lakik a pocakomban. Januárban megyek dokihoz, jó lenne, ha minden OK lenne. Hogy vagy? Van már hányingered?

Stella
Nagyon drukkolok neked!!! Teszteltél már?
pussz
Mini
minimi

Nina!
Szombaton dolgoztam utoljára, téli szünet van, legközelebb csak január 3-án megyek. Itthon azért dolgozgatok egy picit, most ment el a tanítványom, meg jön is majd még, de ez így sokkal lightosabb. Meg takarítgatok is, holnap meg befejezem a vásárlást. És nagyon örülök, hogy süt a nap!!!!!

Adri!
Nem tudom megnyitni a hőgörbédet, pedig olyan kíváncsi vagyok rá. Ebben a hónapban amúgy nekem sem volt beesésem, de megemelkedett szépen. Remélem, ez nem gond. Bár Nálad sem volt az akkor ezek szerint. Sőt!
Dolgozol még? A munkahelyeden tudják már?

Ivimóni!
Veled mi van? Remélem, nem véletlenül csücsülsz a táblázat tetején!

Bogi
bogi1975

Bogi
Sajna nem tudom feltenni úgy a görbét, hogy magát a képet másolom be. Nem tudom miért nem megy, esetleg ha valaki tud ebben segíteni, akkor újra felteszem. Jól látod, nálam nem volt gond, hogy nem esett le a hőm, sőt Kép! Remélem ez neked is szerencsét hoz majd.
Amíg jól érzem magam, addig szeretnék dolgozni, szerintem ez kb. májust jelent (július 8-ra vagyok kiírva). A munkahelyem pont a múlt héten mondtam el, mindenki nagyon örült, aranyosak voltak.
De jó neked, hogy már szabin vagy, én majd csak a jövő héten megyek.

Puszi
Adri
adri77

Minimi!
SajnálomKép
Ez a görbe tényleg becsapós dolog, de egy biztosnak tünik, hogy babásan a hő fent marad!KépKépKép

Úgy látszik számunkra január lesz a nyomozás hónapjaKép
Tudod mit, nézd meg az eddigi görbémet és egyből látni fogod hogy miért gondolom, hogy nem volt pé-m!Kép
És ehhez még hozzá jön, hogy eddig éreztem a pé-m, most meg nem éreztem semmit, és hogy előző ciklusban csak kíváncsiságból 20.cn-től mértem, minden nap 36,9-t általában mensig, 30 cn-reggelén pedig leesett 36,6-ra!Szerintem a múlt hónap rendben volt, ez pedig nem!KépKép<!--attachment: g_rbe_2-138637.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*15.4**g%f6rbe+2%2exls --><center><pre>
Kép
görbe 2.xls (15.4 k)</pre></center><!--/attachment-->

Kép

Kép
megann

Mea!

Mi újság???
Remélem még tudsz írni kari előtt!!!Dokijárat megvolt, mit mondott a tüszőidre????

Kép

Kép
megann

Megann
Nem tört le igazán a dolog, tudom, hogy összejön majd, főleg ha le tudok végre nyugodni és nem ezen stresszelni magam folyton.Kép

Bizony, nyomozunk.Kép Nekem sokat jelentene tudni, hogy minden rendben csak türelmesnek kell lennem. Milyen vizsgálataid lesznek?

Sajnos a görbékhez nem értek, annyit látok, hogy nem volt benne nagy esés.

Jaj, dolgoznom kell.
pussz
Mini
minimi

Adri Kép görbéje:

Kép

Adri, holnap a 4D eredményét meg fogom írni Kép

Vanda
10+4

Vanda

Kép
vanda

Vanda!
Köszi. Sok sikert Neked a 4D-hez! Jól vagy?
Bogi
bogi1975

Bogi Kép
Köszönöm a drukkot Kép
Megvagyok, émelygek néha-néha, de ilyen szempontból talán a szerencsésebbek közé tartozom, mert nem rókázok Kép, viszont most két napja fáj a torkom, és nem merek semmit bevenni. Neked lassan lehet szurkolni Kép Hány naposak a ciklusaid?

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda!
Rendszerint 26 napos ciklusaim vannak, de néha pl. a múlt hónapban előfordul, hogy 28 napos. Szóval van még legalább 10 nap. Jó lenne az új évet egy pozitív teszttel kezdeni!

Mézzel próbálkoztál már?
Bogi
bogi1975

Bogi Kép
Gondolni fogok Rád, drukkolok hogy "hátha most" KépKépKép

Igen, mézes teán élek, de ez torokfájástól független ráadásul. Ilyenkor szoktam Strepsils-t szopogatni, de azt hiszem ezt nem lehet most.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda Kép
Köszi. Majd azt is áruld el, hogy milyen módszerrel lehet így feltenni a görbét, mert én a melléklet feltöltésével próbálkoztam, de nem sikerült.
Gondolok rád holnap, az ultrahang miatt, de biztos minden rendben lesz! Nagyon várod ugye?
Gyógyulj meg hamar!

Puszi
Adri
adri77

Lányok, OFF

Adri Kép
Excelben megnyitod, PrintScreen billentyűt megnyomod, majd egy képnézegetődet megnyitod (nekem XnView-om van), ott "importálás vágólapról", behozza a képet, körbejelölöd azt a részt, ami kell (a táblát), menüsorban van egy olyan hogy "körülnyírás", majd mentés.
Itt a babaneten meg a "melléklet feltöltése" alatt tallózással megadod az imént elmentett képet. Én így szoktam, lehet bonyolultan hangzik, meg nem tudom más képnézegetőnél hogy van az importálás, de ott is kell lennie szerintem. Próbáld meg!

ON

Köszi a drukkot, nagyon várom igen, vegyesen izgulok, hol örömmel, hol kétséggel, de leginkább optimistán! Muszáj! KépKép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda Kép
Köszi!
Holnap biztos minden rendben lesz, olyan jó, hogy láthatjátok már! Csak így tovább, optimistán!

Adri
adri77

StellaKép
Nagyon izgulok Értetek!!! Nem szabad nem sikerülnie!!! Pihizz továbbra is és próbálj beszélni a dokival!
Én még nagyon az elején vagyok, semmit nem érzek, de már előre rettegek, mi lesz két hét múlva...Azért próbálunk optimisták maradni, legyetek Ti is azok, jó!!!KépKépKép
puszi
Hajni
hajnesz

Sziasztok!

Nem tudom, kinél hogy van, de nekem még soha nem volt ilyen nagy év végi hajtás mint most. Csütörtök óta el sem tudtalak olvasni benneteket Kép Ma reggel mondtam is a páromnak, hogy mi lenne, ha betelefonálnék, hogy beteg vagyok, úgyis van egy csomó szabim amit nem tudtam kivenni. De aztán győzött a kötelességtudat Kép
Viszont jó korán leléptem, inkább itthon dolgozom (csak elötte visszaolvasom mit írtatok.Kép)

Nálunk semmi újság. Szedjük a bogyeszokat. Pénteken lecsapoltak hat kémcsővel, szerdára lesz eredménye, akkor kiderül, hogy tényleg megvannak-e nekem is azok fertőzések, amik a páromnak.

Puszi mindenkinek

wish

Sziasztok lányok!

Adri!
Köszi a pontos infót. Lassan kezdem érteni. Nekem akkor biztos, hogy a 20 napon volt előző hónapban. Most iszom a teakeveréket, remélem hamarabb lesz. Szerintem nekem is kelleni fog majd vmilyen hormon bogyesz, mert barnázni szoktam, és ez arra utalhat. Majd megmondja a doki januárban. Azt szeretném még kérdezni, hogy ez hányadik hónap volt, hogy szedtem a gyogyit? Bocsi, hogy ilyen sokat kérdezek, értetlenkedek, de szertenék kicsit tájékozottabb lenni. Én ma vagyok a 8-ik cnon, nekem most kezdődnek az akciós napok, sokára kell szerintem még drukkolni.( De előre is kösziKép

Bogi!
De jó neked, én ma dolgoztam utoljára. Kérdezni akartam már, hogy mit tanítasz? Nálunk is süt(ött) a nap. Én ma vettem meg az utolsó karácsonyi ajándékot. Már csak csomizni kell, meg takarítani, de ahhoz abszolút nincs kedvem.

Megann!
Ne keseredj el, nekem is a január lesz a dokihoz menős hónap. Majd együtt nyomozunkKép

Vanda!
Drukkolok a 4D-hez, várjuk a képeketKép Nekem ajánlott Vica megfázásra dolgokat, azt mondta, hogy ezt próbálkozás alatt is lehet inni, gondolom akkor babócával is dec. 18 3:35 az üzenet helye.

Wish!
Nálunk is elég sok minden összejött az év végére. Mindenkinek most jut eszébe, hogy mit szeretne megtudni, mit számoljak ki neki, de gyorsan. 6 kémcső???? Nekem nincs is annyi vérem. Nem semmi. Remélem nálad, nem találnak semmit.

Puszi
Nina
nina79

Nina!

Nem kesergek én, csak elképesztő, hogy bár a görbémből kitűnik, hogy egyáltalán nincs ebben a hónapban esély a babára, én mégis valami csodában bízok, hogy én más vagyok, mint az átlag, mint bárki más, és hogy nekem 36.5-tel is lehet babámKép

Wish!

Úgy látszik teljesen egy ütemben haladunk!(Csak Te legalább már egy lépésre vagy a megoldástólKép)Szerdán megyek vissza a dokinkhoz én is(kenet), biztos majd jól kioszt engem is gyógyszerrel!Úgyhogy együtt fújolhatunk a Karácsony alatt!Kép

De hát előre kell nézni, jövőre mindenképp babát szeretnékKépKépKép

Kép

Kép
megann

Megann!
Igen is különleges vagy, és lehet is babócád. Sokat halottunk már csodákról, teljesen reménytelen helyzetekben megfogant babócákról. Én is bízom benned, és hiszem, hogy lehet babód!!!
Kép
Nina
nina79

Nina!
Brü-hü-hüKép
Most jól megbőgettél!Amúgy is olyan rossz napom volt!Olyan jól esik a kedvességed!
Hatalmas szived van!KépKépKép
Köszönöm szépen!

Úgy látom már alig vannak emberek akik dolgoznak még ezen a héten, így kevesebben is tudnak majd írni az ünnepek alatt!
Mivel én itthonról írok, biztos be fogok nézni, de akivel már csak jövőre találkozok:
NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS BABÁZÓS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK
Kép

Kép

Kép
megann

És még itt van mindenkinek egy ilyen, hogy jó ómen legyen az ünnepekre:
Kép

Kép

Kép
megann

Megann!
Ne haragudj, nem akartalak megríkatni, inkább felvidítani. Én is itthonról írok, úgy hogy mi még bizti írogathatunk egymásnak. Ráadásul én szenteste egyedül leszek, mert a párom éjszakás. Remélem akkor is benéz ide valaki. Remélem a zebra tudja a házszámomKép
Azoknak, akik már nem nagyon lesznek én is kívánok
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG BABÓCÁS ÚJÉVETKép
Kép

Pusza
Nina
nina79

OrsiKép CsillaKép
Köszi a sok hasznos infot!
Szerencsére ma már nem igazán volt semmi, se barna, se piros (kopp-kopp-kopp)
Reggel teszteltem egy negatívat, szokás szerint, de legyünk optimisták és mondjuk, hogy korai volt, bár ez már az ET utáni 11 nap!
Majd szerdán kiderül.

HajneszKép
bocsi, nem akartam pánikot kelteni!!! Nyugodj meg és pihizz sokat!! Minden oké lesz azzal az újévi zebrával Kép!
Pusza
Stella

Kép
stella9

StellaKép
Nekem az ET utáni 11. napon szintén negatív lett a tesztem, csak amikor is a HCG vérvételem már 165 volt. A BMC-ben ekkor van a vérvétel. Az ET utáni 13. napon mutatta ki csak a gyógyszertári teszt a babát. Tehát fel a fejjel, és bizakodjál, mert nagyon sokan véreztek az ET után, akik most babáznak már. Szerintem is jobb lett volna a 3*2 utros elosztás.

Én továbbra is szorítok!

Cat

Cat
Kép
cateye

Stella!
Nagyon szorítunk nektek mindannyian!KépKépKép
Ugye a vérvételed eredményét még tudod tudatni velünk???
Drukk-drukk-drukkKépKépKépKépKépKépKép

Nina!Kép
Szegénykém!Mi a te férjed hogy még 24-éjjel is dolgozik???
Megígérem, ha tudok, akkor a szülőktől, anyóséktól felmegyek a netre(remélem működik náluk) és meglátogatlak!

Kép

Kép
megann

Stella
Drukk drukkKép

Megann
Ne gondolj arra, hogy biztos nem sikerült. Igaza van Ninának sok csodáról hallottunk már.Kép

Ma hívott a dokim, hogy clamydiám van.Kép Kapok majd antibiotikumot és óvszereznünk kell amíg a párom is kigyógyul.
Mivel már volt peteérésem mindenképpen meg akarom várni, hogy megjöjjön és csak utána kezdjük a kúrát. Fura, de ebben a hónapban várom, majd, hogy megjöjjön.Kép
Mini
minimi

Mini!

Szia!Hát ez a chlamydia nem valami jó hír!
Nekem is volt sok évvel ezelőtt, azaz hogy volt e azt a mai napig nem tudjuk, egy rákszűrésből következtetett az akkori doki!3 hét antibiotikumot azért kaptamKépÚtáltam, már akkor is!Akkor mondta a doki hogy vigyázni kell, mert alattomos betegség, meddőséget okozhat stb...de ne ijedj meg, azóta ezt már egy csomó doki megcáfolta!
Tudod, erről szól az üzlet, láttad az erről szóló tv-figyelemfelhívó reklámot????Az ember gyormra görcsbe rándul ha meglátja!
Ez a chlamydiateszt gyártó cégnek nagy üzlet.
Amikor még én voltam beteg, ingyen ki lehetett vizsgáltatni, sőt, én még rá 1-2 évre kontrollt is csináltattam sztkban.Ma ez már nem így működik!
Beküldöd a tesztet egy postacímre, kifizetetd a pénzt, megkapod az eredményt postán!Arcátlanság!Útálom a magyar egészségügyet!Kép

Ne izgulj, minden rendben lesz!Kép

Kép

Kép
megann

Nina
Semmi gond, kérdezz csak nyugodtan, ha tudok szívesen segítek. Az első hónap volt, hogy szedtem a gyogyit. Egyébként Duphaston volt a neve, és a 15. cn-tól kellett szednem. Progeszteron pótlásra szolgál.
Drukkolok, hogy ne legyen szükséged már erre Kép!

Stella
Nagyon drukkolok én is, kíváncsian várom az eredményt, ami csak egy zebrás teszt lehet! Kép

Puszi
Adri
adri77

StellaKép

Örülök ,ha sikerült megnyugtatnunk!
Látod ,már el is múltKép

A negatív teszt nem jelent semmit!
Én is teszteltem a vérvétel előtt,egy negatívat,utána egy nagyon-nagyon halvány csíkost!(én nem is láttam a, csíkot csak a férjem)
A vérvételen ,meg mégis azt mondták ,hogy ott a babaKép

Most az ET után 17-nappal ,én is csináltam mégegy tesztet! Délután ,egy gyengécske tesztel!
De mostmár ,azonnal ott volt a két csík!Kép

Egy hét múlval ,hidd el neked is lesz ZEBRÁS tesztedKépKépKép

Nagyon drukkolok

Csilla
csillam

Sziasztok lányok!

A hozzászólások terén még új vagyok köztetek, de már régóta olvasgatom a babanetet.
Segítséget szeretnék kérni tőletek!!!!
Első lombikra várakozunk a Kaáliban, amire januárban kerül sor. Vasárnapra volt esedékes, hogy megjöjjön nekem, és így is történt. Csakhogy barna trutyi (bocs) jött a megszokott helyett (nekem ilyen még sosem volt). Sebaj, nem ijedtem meg. Hétfőn elkezdtem szedni a fogigátlót, ahogy azt az orvos előírta, mert azt hittem, hogy hétfőn már rendesen meglesz. Közben meg teljesen elmúlt a vérzés (akarom mondani barnázás). Ezt mitől lehet szerintetek? Másfél nap barnázás és ennyi? Hova lett a menstruációm? A hormonjaimat 2 hónapja nézték, akkor minden teljesen OK volt. Van ötletetek?
Johanna
jojo

Szia JojoKép

Nem lehet ,hogy spontán terhes maradtál?Kép

Nekem is a barna,akkor volt mikor meg kellett volna jönnie! De már terhes voltam(csak én a lombik beültetés után)Kép

Csilla
csillam

Szia Csilla!

Köszönöm, hogy válaszoltál nekem! Különben olvastam a történeted, és nagyon szorítottam végig Neked!
A spontán terhességnek semmi esélyét nem látom: nálam két oldalon elzáródott petevezetők, férjemnél 0, azaz nulla spermium. Ennél rosszabb csak akkor lenne a helyzet, ha én produkálnék ilyen spermaképet, és neki lennének elzáródva a petevezeői. :-)
Szóval erre sajnos semmi esély...

Jojó
jojo

Ja, és persze nagyon gratulálok Neked a pocaklakódhoz!!!!
jojo

JojoKép

Köszönöm szépenKép

Sajnálom,hogy ez a helyzet nálatok!Kép
De szerintem ne keseredj el!

Nekem is ez (volt) a bajom ,mégis elsőre sikerült!
Hogy a párodnak kevés a kiskatona?
Erre is tudok példát: Az egyik lány akivel egy szobában voltam.
Az ő férjének is szinte 0 volt, mégis sikerült neki is elsőre (3)KépKépKép

Nektek is összejön ,majd meglátod!
(Nagyon ügyesek a dokik!!)

Én nagyon drukkolok!Kép

Csilla

Bocs,hogy ilyen sokára megy a válasz ,de nem akarja elküldeni!
PRÓBÁLKOZOK-PRÓBÁLKOZOK
csillam

SIKERÜLT!Kép

Vagy ötször próbáltam ,mire elküldte!Kép
csillam

Jojó
Sajnos én segíteni nem tudok a barnázás témában. Sajnálom, hogy ilyen rosszak az eredményeitek, de a lombik biztos meg fogja oldani Kép! És akkor nektek is lehet egyszerre akár 3!!! Én is sok olyan esetet hallottam, amikor ilyen gondok voltak, és már az első lombik sikerült!
Drukkolunk neked is!

Csilla
Mikor mentek ultrahangra? Vagy voltatok már, csak én maradtam le az olvasásban? Egyébként jól vagy, minden rendben veled és a babával?

Puszi
Adri
adri77

Csilla, Adri!

Köszönöm neketek a válaszokat! Nem vagyok elkeseredve, már ezen túljutottam. Most csak előre nézek, és bizakodom. Mást úgysem tehetek.
Életetek legszebb karácsonya lesz ez most, nem? Nagyon klassz érzés lehet.
A Ti környezetetekben mennyire tudják, hogy lombik baba? Pl. a barátok tudnak mindent?

És tünetek vannak már? (kis émelygés meg ez-az?)
Örülök nektek!

Puszi:

Jojó
jojo

Jojó
Nálunk nem volt lombik, de Duphastont kellett szednem, mert alacsony volt a progiszintem. Viszont ezután az első hónapban összejött. Előtte sajna már volt egy méhen kívüli terhességem, szóval én is "megjártam a hadak útját". Így most csak a második orvosi vizsgálat után mertük a barátoknak elmondani, addig tartottunk tőle, hogy valami gond közbejön. De most jól gondolod, nagyon boldogok vagyunk. Lassan én túl leszek az émelygős időszakon (a 12. hétben vagyok), de szerencsére hányás nélkül megúsztam. Így igazán szerencsésnek mondhatom magam.
Örülök, hogy optimistán szemléled a dolgokat, így még biztosabb a pozitív eredmény.

Adri
adri77

AdriKép

Köszi Kép jól vagyunk!
Dec 28.-án megyünk ultrahangra!

És,TiKép ? Jól vagytokKép?

JojoKép

Igen ,tényleg NAGYON JÓ érzésKép
Kívánom,hogy te is átéld hamarosan!Kép

Reggelente már van egy kis émelygés ,de nem vészes!
Viszont a melleim szerintem hamarosan szétfognak durranni!Az nagyon fáj!
Amúgy tök jól vagyok(vagyunk)Kép

Csilla
csillam

Sziasztok!
Látom azért még páran dolgozunk!Én még csütörtökön is dolgozom.....leltár....
Szegény Nina, mit dolgozik a párocskád hogy nem lesz otthon szenteste?? Nem tud meglépni??Kép

Csillam!
Gratula, vigyázzatok magatokra! szép karácsonyotok lesz!Kép

Stella!
Neked is sikerülni fog!!!+++++++++++++

Nicola
nicola79

Sziasztok!

Dana, Bogi!

Túl vagyunk az első "komoly uh-n". Ugy néz ki minden rendben. Kép A baba 70mm (amiket eddig hallotam, az alapján elég méretes Kép - gondoltam max lesz vagy 5-6cm de a 6 max) A lényeg teljesen jól van. Mindene a helyén Kép és a nyaki redő is 1,2mm (ami jócskán a max érték (3mm) alatt van).

Remélem este már tudok felrakni képet, a férjecském megígérte, hogy ma beszkeneli.

Az uh elején nem igazán csinált semmi különöset a picur, de mikor már majdnem abbahagyta a doki a felvételt elkezdett bokszolni...Kép Édes volt.

Remélem jól vagytok!!! Rengeteget gondolok rátok és bízom benne, hogy már nem kell sokat várnotok erre a csodára Kép Kép

Pusz,
Drika
drika

JojoKép

Azt elfelejtettem mondani,hogy nem titkoltuk hogy lombik baba!
A környezetemben végig tudták ,hogy mikor miért ,milyen beavatkozásra megyek.
A barátok is ,család is ,és a munkahelyemen is!
Nagyon aranyos volt mindenki,!
Bíztattak, drukkoltak!Kép
Most pedig velünk örülnek!KépNagyon jó érzés!Kép

Csilla
csillam

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?