A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermeknevelés » Ikrek

Hahó!
Én jelentkezem ugyan, de semmi jóval nem, ami a telit illeti.
Elvitte életem párja az autómat,mivel tegnap már sejtettük az időjárást.
Így biztos nem tudok az itthon maradt 3 gyerekkel elindulni, pedig nagyon készültünk!
Lemondom telefonon vagy van bátor , merész, aki odaér??
csak azért szólnék oda, hogy ne vegyenek komolytalannak, ha legközelebb újra telefonálok.
A torta miatt, meg a helyfoglalás miatt-de ha valaki odamegy, akkor nem telefonálok.
Legkésőbb 10 .10-ig jelezzétek, várom!
halasszuk január elejére ,ne túl messzire, he már így ráhangolódtunk-végül is az időjárárstól kell függővé tenni, nem??
A betegségek előre nem kalkulálhatók úgysem.
Legyen szép e dolgos hétvégétek.
Mi du. még színházba visszük a 3 nagyot, a Kolibriben:Fafeye, a tengerész-esetleg látta valaki?
pkinga

Sziasztok!!!!!!!

Végre van gépem - már épp ideje volt, így másfél hét után már jelentkeztek az első "elvonási tünetek"...Kép

Sajnálom, hogy a tali nem jött össze, de legalább nem fáj annyira a szívem, hogy mi sem tudtunk elmenni...KépKép
Tegnap egy kiadós hányás után kiderült, tüszős mandulagyulladás követi a középfülgyulladást és a kötőhártyát...KépKép Persze duplán...
Azon csodálkozott a doki, hogy nem volt 40 fokos lázuk - ebben asszem rám ütöttek, bár azt mondják nem jó, ha vki NEM lázas típus...

Röhej, hogy azon dilemmáztam még dec. elején, hogy a karácsonyi betegeskedést elkerülendő, meddig menjenek bölibe a skacok - erre tessék: 1 hete szenvednek szegénykéim.Kép

Most megyek ápolni a macikat, de délutánra megpróbálok visszaolvasni.Kép

Gabi!
A 8 napba azt hiszem még épp beleférek:
Boldog névnapot!Kép

Szép/szebb napot Mindenkinek!
Erika

KépKép
herika

Lányok!
Jól elaludtam, mert arra számítottam, hogy úgyse megyünk, de kiderült, hogy a férjem egész belelkesedett és szívesen eljönne velünk, úgyhogy ha ö vezet, akkor nekivágunk! Csak jöjjetek minél többen! Mára már plusz fokokat mondtak, talán nem olyan vészes a közlekedés. Nekünk még van két hely a kocsiban, szívesen felveszünk valakit útközben! Egy anya két gyerekkel még befér, Marcsi, Vikics, Eri? Éváék biztosan mennek. Gabi, Claire, hogy döntöttetek?
IRJATOK! (Ja, és 9 elött tuti nem tudunk elindulni, még mindenki pizsomában van...)
Mimóza
mimóza

Mimóza!

Akkor mi megyünk, mert már én is úgy terveztem, és most úgy néz ki, járhatóbb az út.Kép
Apa levisz minket egy forgalmas útra, aztán onnan már én is boldogulok, apa meg megy dolgozni.

Gabi
efgabi

nálunk ádám hányt éjjel Kép
nem indulok el Kép
m.

KépKép

KépKép
2in1

Gabi!
Hány gyerekkel jössz?
M.
Marcsi!
Sajnálom, jobbulást!
mimóza

Sziasztok!

Sajna mi nem megyünk. Kép Apa beteg, gyalog meg nem merek elindulni, mert kb 1,5 óra lenne ilyen időben az út odáig és még mindit kicsit csúszosak a járdák Kép, de az utak jobbak. Kép
Akik mennek, azoknak jó talizást! KépKép

Eri
simones

Betegeknek jobbulást! KépKépKépKép

Eri
simones

Mi is megyünk! Most! Kép

Vikics

KépKép
vikics

Sziasztok!
Legyen jó a kedvetek, d.u. várjuk a beszámolót!Eri, Marcsi-Karácsonyig egy szűk hét, gyógyuljatok addig meg!
Mindenkinek minden megvan, elkészültek a tervek?
Nekem holnaptól itthon az 5 pasi, ami eddig nem lett meg, az hamvában holt...esetleg a főzés fér bele, semmi több.
Ehhez képest ma telefonált a mamakedves-anyósom, hogy vegyek mindenkinek valamit az ő nevében is.
Idejében, ugye?
Na, várom a beszámolókat,legyen sima az utatok oda-vissza!
pkinga

Lányok!
Marcsi korábban írta:
Az albumok között van egy trigemini, Bors babák címmel. Gyönyörűek.
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=4203&page=1&image=95976

Róluk írnak most a Zuglói lapokban, "A legszebb karácsonyi ajándék: hármasikrek". Ld.:
címlapon kép: http://www.zuglo.hu/attachments/lap/2004/21/z01.pdf
cikk: http://www.zuglo.hu/attachments/lap/2004/21/z05.pdf
Sajnos jellemző erre a kerületre Kép. Valahol még kettesikrekhez is küldenek segítséget, itt pedig hozzájuk nem. Kép No comment....Kép

Eri
simones

Milyen volt a tali?

Hányás nem volt több - eddig - de komoly hasmenése van mindkettőjüknek. Semmi étvágy, kb. kenyéren és vizen élnek Kép Valami nyavalya van bennük, nemtom mi lehet. Azért jobb, hogy nem voltunk.

Doris írt, hogy ők sem tud(tak)nak menni, mert bárányhimlős gyerkőccel találkoztak. Mindenkit puszil.
M.

KépKép

KépKép
2in1

Sziasztok!
A tali szerintem jól sikerült, végül is 6 család volt gyerekekkel: Mimóza, Éva, Vikics, Yabu, Ribizli és én, összesen 10 felnőtt és 17 gyerek.Kép Voltak kisebb-nagyobb balesetek, de végül is mindenki jól érezte magát! Képeket majd Vikics tud prezentálni, de úgy láttam mások is fényképeztek - engem kivéve.Kép

Kinga!
Elkértük a tortát, tényleg nagyon finom volt!Kép A mienket nem vittem el, mert Gergő nagymamához ment tegnap, és akkor inkább itthon esszük meg, ha hazajön.

Januárban is tartsunk egy ilyen bulit, lesznek akkor is szülinaposaink: Vikicsék és Éváék!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok!

Ahogy Gabi is irta jól sikerült a tali, én azt hittem hogy kevesen vagyunk de 17 gyerek azért nem kevés.
Felraktam egy pár képet az albumomba:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=2204&page=4
Sajnos nincs olyan sok kép, mert a férjem fotózott aki Ribizli babáin kívül nem ismer senkit, én meg amikor keztem rájönni hogy melyik gyerek kihez tartozik akkor lemerült az elem a gépbőlKép. Nem baj majd a követkető talira már tudni fogomKép
De azt hiszem Vikics is csinált képeket.

Yabu
yabu

Sziasztok!

Mostanra sikerült visszaolvasnom a másfél hetes termést.Kép

Örülök, hogy azért sikerült egy "mini"Kép tali. - egykéknél ez már gigantikus gyerekcsapat...Kép
Január-február tényleg jó lenne (feltéve ha egészség is lesz...) egy talira - nekünk is február elején, 8-án van a szülinapunk.KépKép

Megnéztem a babócok fotóit is - mindenkié tündéri!Kép

Mimóza, Rita!
Köszönjük a "bókokat" - teljesen meghatódtam...Kép
A Czeizel féle Családtervezésibe jártunk a vetélésem után (egy újabb vetélést megelőzendő), s minden évben a karácsonyi üdvözlet mellé szoktunk fotót is mellékelni. El van tőlük ájulva!Kép Olyan szép sorokat kaptunk már a Tanár úrtól, mint pl: "Az ikrek fantasztikusak, "reklámozni" kellene Őket, akkor talán többen vállalkoznának gyerekre...".
Minden levelét őrzöm, az Ő karácsonyi üdvözletei is mindig a fa alá kerülnek...Kép

Rita!
Én is kék szemű és szőke (igaz szőke sajnos csak kb.10 éves koromig) voltam, Apjuk barna szem és barna haj - a Ricsi kvázi a klónja!Kép A Riki a mi fajtánk, főleg szegény Apukámra hasonlít, aki sajnos húsvétkor elment..............Kép
Szóval van remény, lehet, hogy nálatok is bejön a "férfi-vegyespáros".Kép Mimóza fiai is hasonlóak hozzánk, egy barna és egy szőke lovag.KépKép
Megy a drukkkk, hogy 22-én minden ok legyen!!!Kép

Martisa!
Boldog szülinapot a csajoknak!KépKép

Éva!
Hol vannak a ház fotói??? Epekedve várom!Kép

Marcsi!
Ne máááá! Remélem mielőbb meggyógyultok!!Kép
Akkor Ti sem mentek holnap bölibe?
Mi már tuti nem, szerdáig lett volna nekünk - de szerdán kell visszamennünk a dokkancshoz. S ahogy Tutikám kinéz, már annak is örülök, ha 24-én a fa alatt egészséges mackót találok és nem ilyen beteget...KépKép

Minden kis és nagyobb (mamaKép) betegnek JOBBULÁST!!!

Erika

KépKép
herika

Eri!

Elolvastam a cikket,meg láttam is a képeket a neten.
Azt azért hozzátenném,hogy én sem kaptam segítséget az önkormányzattol /máshonnan sem/,ráadásul nekem nem három,hanem 5 gyereket kellett ellátnom!Kép
Elhiszem,hogy nagyon nehéz,de nem megoldhatatlan.

Aranyosak a talis képek!

Bea

Kép
beatrix2

Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek! Kép
Nem semmi lehetett 17 gyerek! Kép
Kár, hogy mi vidékiek vagyunk, szívesen elmentünk volna.

A hármasikrek nagyon arik, megnéztem az albumukat.
Támogatás: Nálunk is vannak hármasikrek, és a mi önkormányzatunk egy éves korukig fizetett nekik egy gondozónőt.

Nálunk tombol a féltékenység! Napsugár ki nem állhatja, ha a fiúk a kezünkben vannak, akik ugye egyre kevesebbet alszanak napközben, és igényelnék hogy foglalkozzunk velük, különben zeng az egész ház! Még jó hogy nem panelházban lakunkKép Kép

Beteg babák!
Jógyuljatok meg, mire jön a Jézuska! Kép

Ildikó
ildikó

Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugrottam be, egyenlőre ugyanis "búcsúzom" ...
Holnap 8-ra megyek be a kórházban - vegyes érzelmekkel Kép - és holnap dél felé lesz a császár, amit előbbre hoztak két nappal ... Majd azért Orsin keresztül jelzek, hogy mi van velünk, remélem minden rendben lesz ...
Nem tudom, mikor, de amit tudok jelentkezem, előre is Boldog Karácsonyt Nektek KépKép

Puszi:
Rita
trus

Rita!
Jujj Kép Kép
m.

KépKép

KépKép
2in1

Rita!
Megy a drukk. KépKépKépKép
Várjuk a híreket. KépKép
Karácsonyra remélem otthon lehettek. KépKép
Nektek is Boldog Karácsonyt!

Bea!
Azért jobb lenne, ha kaphatna mindenki segítséget, deháta sajna ez van. Kép
Te hogy vitted őket sétálni? Sokszor próbálom elképzelni hogy csinálod. Egyik erre, másik arra, harmadik meg... Kép Mindig örülök, hogy csak ketten vannak, mert csak 2 kezem van. Kép

Eri
simones

Sziasztok!

Rita! Kép Megy a drukk! Ne izgulj!!!

Itt én egy hármas ikres családról tudok, azt nem tudom, hogy gondozónőt kaptak-e, de úgy tudom, hogy a Peg Perego babakocsijukat az önkormányzat fizette! Azért az se semmi!
Még terhesen én is felhívtam őket, hogy van-e vmi támogatás.., persze nincs! Legalább a Gyed lenne több ikreseknél..,

Krisztina

Krisztina
k78

Sziasztok Kép
Sajnos nem tudtunk menni a talira, de még ide sem igazán jutottam el.

Valószínűleg a fáradtság miatt (a hét elején Máté nagyon rosszul aludt, és én csak 2,5-3 órát tudtam aludni éjjel) egyik napról a másikra kb. felére csökkent a tejem, így az elmúlt napokban sűrű szoptatással szaporítottuk a fiúkkal. 2 óránként voltak mellen, és így szerencsére visszajött a tejgyár Kép Kép

Irigykedem, de a következőn már biztosan ott leszünk Kép

Ritáról hozom a híreket, amint lesznek Kép

Orsi + Levi + Máté

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Hát sajnálom, hogy nem tudtunk elmenni a talira, de azt hiszem apa sikeres vizsgája most egy picit fontosabb volt. Majd legközelebb ott leszünk. A képek nagyon jók!
Szomorúan olvasom, hogy milyen sok kis (és nagy) betegünk van. Remélem hamar meggyógyul mindenki, és karácsonykor már mindenki makk egészséges lesz.
Trus, megy a drukk ezerrel!!! Gondolok majd rád holnap! Remélem karira otthon tudtok lenni, ha nem is szent este, de kari valamelyik napján.
Mi szerencsére jól vagyunk (lekopogom)! Fiúk most már lassan szaladnak. Nem győzök utánuk futkosni. Persze, most már vannak komoly borulások is. Levi pl. úgy elesett a szobájukban, hogy egy bazi nagy horzsolás van az állán. Szépen fog mutatni a családi fotózkodásokon Karácsonykor. Sebaj!
Na megyek is, jó éjt mindenkinek!
Zsobu
zsobu

Sziasztok!
Zsobu!
Megnéztem az albumodat, nagyon helyesek a fiúk!KépKép A lángos evés Hűvösvölgyben volt? Kirándultatok vagy errefelé laktok?

Rita!
Nagyon drukkolok nektek, várjuk a híreket!Kép

Gabi
efgabi

Sziasztok lányok!
Majd én is teszek fel képeket a taliról, ha lesz egy kis idöm. Tényleg klassz volt titeket személyesen is megismerni, bár hosszabb beszélgetésre sajnos nem hagytak idöt a gyerekek. Legközelebb is ebbe a Mecybe kell menni, tényleg ideális a gyerekeknek.

Lenne egy kérdésem 2 évesnél idösebb gyerekek szüleihez. Bár ez nem az alvás topic, de itt is annyi gyerek van, hátha valakinek volt ilyen problémája. Szóval nálunk Marci mostanában kb. 2-3 hete, tehát amióta betöltötte a kettöt, képtelen este elaludni. Ha nem fáradt azért, ha fáradt azért. Csabi már rég alszik, ö pedig állandóan kimászik a kiságyából és megjelenik bübájosan mosolyogva, miközben mi Pankát fektetjük. Ma is már két órája fekszik ébren az ágyában. Most azért nem jön ki, mert benn ülök nála a laptoppal, de ennek valahogy véget kell vetni!!! Egyrészt mi sem tudunk mellette mást csinálni és neki sem jó. Valakinek volt már ilyen gondja? Az éjszakák most elég nyugisak.

Rita!
Ez nagyon izgalmas! Puszilom a kisfiúkat és nagyon boldog karácsonyt mind a négyeteknek! Kép

Erika!
Nem semmi, hogy a Czeizel minden leveletekre ilyen személyesen válaszol! Egyébként igaza van abban amiket ír! Kép Remélem a legközelebbi talin láthatom a fiúkat! Jobbulást!

Zsobu!
Legalább késöbb majd könnyü lesz öket megkülönböztetni a karácsonyi fotókon! Kép

Jó éjt!
Mimóza
mimóza

Rita!

Most már biztosan tul vagy a csaszin,de azért én is drukkolok!Kép

Bea

Kép
beatrix2

RitaKép
Mi is drukkolunk nektek!
De ahogy az órára pillantottam, Te már anyuka vagyKép
pusz
kirri

KépKép
KépKép
kirri

Megszületettek RITA babái:
Balázs 2450 gr és 49 cm
Bence 2450 gr és 47 cm

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hűűűűűűűű, de egyformák!KépKép
Gratulálok Rita!!KépKép

Szilvi
manoca

Rita+Balázs+BenceKép
Óriási gratula mindhármótoknak, és sok-sok tejcsit kívánunk!
kirri és Jocika

KépKép
KépKép
kirri

Sziasztok!

Rita! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Gratulálok a babákhoz! Sok boldogságot, egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk!

Eriék
simones

Most beszéltem Ritával.

Jól van, az oxitocin most hat a pocijára, így az iszonyatosan fáj neki. A babák jól vannak, egyelőre betették őket melegedni az inkubátorba, mert kis fázósak a drágák. Állítólag nagyon egyformák Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Rita!
Gratulálok a fiúkhoz!!!
Nagyon szép súllyal születtek.Kép
Te nem ismersz Engem, de Én olvasgattalak és olvaslak most is Titeket!!!

Sziasztok Anyukák!
Először is hadd mondjam el, hogy 11 hetes és 1 napos ikres kismama vagyok.Kép
Ha nem lenne nagy kérés, akkor leírnátok nekem, hogy kinél milyen babakocsi vált be (márka), mert ezzel nagyon nagy gondba vagyunk.
Annyit még hadd mondjak el, hogy bérházban lakunk a 3. emeleten, és nagyon nehéz lesz megoldani a babkocsit, ezért érdeklődnék már előre.
Köszönöm, ha válaszoltok.

Judyt
11+1

Judyt
KépKép
judyt

Rita!
GRATULÁLOK a babákhoz!!! KépKép
Gyors felépülést a császiból és rengeteg tejcsit a bébiknek... KépKépKép

Vadvirág
Vendég

Rita!

Hatalmas Gratula Nektek!!! Kép Kép Kép

Krisztina

Krisztina
k78

Sziasztok!

Rita! Kép
Óriási gratula a picikhez nagyon szép súlyuk van,és bizti nagyon szépek is Kép Kép Kép Kép
Látod,még a végén Ti is talán Szentestére otthon lesztek,mint mi tavaj Kép
Pihenj sokat,és sok-sok tejcsit kívánok Kép

Márti

Kép[/url]
martisa

Rita!

Gratulálok a babákhoz,szép nagy legények!Kép

Bea

Kép
beatrix2

Rita!

Gratulálok a fiúkhoz! Ügyesek vagytok!
ikeranya

Rita!

Csatlakozom az előttem szólokhoz!Kép
Kívánom, hogy mielőbb hazamehessetek!

Gabi
efgabi

Sziasztok!
Rita! gratulálok, klasszak vagytok!
Sajnálom, hogy kimaradt a tali, reméljük hipp-hop lesz másik!
Claire
claire

Rita babáiról itt vannak képek:
http://popperek.uw.hu/
fiúk címszó alatt.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Rita!

Óriási garatulaaaaaaaaaaa!KépKép
Gyönyörűek vagytok!
(S ha jól látom a közös képet - sikerült a "férfi-vegyes"...Kép)
Sok boldogságot az egész Nagy családnak!!!Kép

Judyt!
Üdv. közöttünk!Kép
Biztos majd a többiek is válaszolnak, csak most itt a legifjabb ikerpárunk és nagy az öröm!Kép
Mi is bérházban lakunk (igaz nem a harmadikon...), de nekünk egymásmögötti ABC testvérkocsink volt. Hátránya: nem a legkönnyebb és kevés ideig jó fektetve mindkét ülés - mivel egyterűvé válik a kocsi, a skacok viszont hamar nőnek!Kép Előnye: messze a legmasszívabb, nagyon könnyen tolható, baromi kényelmes a manóknak, mert tágas helyük van (ami az egymásmellettiekről sosem mondható el), a hátsóba az aluszékony manó mindig fektethető, az első ülés inkább az érdeklődő babócnak való, a remek kilátás miatt!Kép
A belvárosban a félig járdán parkoló autók miatt, a kis üzletek, patikák... ajtajai miatt szerintem az egymásmellettit el is lehet felejteni - sehol sem fogsz elférni vele...Kép

Na megyek gyógyszert osztani...Kép

Mindenkinek szebb napot!
Erika

KépKép
herika

Szia Rita!

Én is gratulálok a gyönyörű fiaidhoz! Ilyen két tündéri csöppség mellett biztos jól telik az a pár nap a Máv kórházban!

Sok örömöt és boldogságot kívánokKép

YabuKép

A betegeknek meg gyors gyógyulást!
yabu

Sziasztok!

Rita nagy gratula a legsikeresebb karácsonyi ajándékhoz...és mindjárt duplán!
Ilyen emlékezetes nem nagyon lesz több, hacsak nem mégegyszer ugyanezt.
Nagyon helyesek a kispasik és rajtad sem látszik, csak az öröm,ez maradjon így mindig-mindig!

Erika!-gyógyuljatok hamar-jobb már a helyzet?

Kocsi ügyben sajna nem rúgok labdába, nekünk a kapun kifért a nagy is...
Valami gyors sós-sajtos pogiféle receptje nincs senkinek??tudom, hogy off, de jöhet magánba is.
Köszi.
jó készülődést, sok mosolyt mindenkinek--nekem ez olykor csak összeszorított fogakkal sikerül, de mennie kell!!!
Kinga
pkinga

Ja, a fentihez kell a cím:peli@monornet.hu
pkinga

Sziasztok! Vki sötétítsen már fel, hogy hogy kell albumot csinálni? És ide képet feltenni,
Claire az antitalentum
claire

Claire Kép
IDE: amikor írod a hozzászólást kattints a melléklet feltöltése gombra, akkor a gépedről ki tudod jelölni, hogy melyik képet akarod feltölteni. Lehetőleg jpg formátumú legyen, és nem lehet napobb 750*650-nél, ha jól emlékszem, de ha nagyobb, akor úgyis kiírja a rendszer, hogy túl nagy a kép.
Lekicsinyíteni pl. Paintben is tudod - Kép - Nyújtás/Döntés menüsoron.

ALBUM: regisztráld magad a babanet chaten, utána ugyanezzel a regisztrációval be tudsz lépni :
https://www.babanet.hu/album/main.php ezen az oldalon. Itt tudsz albumokat létrehozni, ide lehet képet feltölteni. itt méret nem fog számítani, mert a rendszer automatikusan lekicsinyíti.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Orsi, most próbálkozom! Felteszem nektek ide Dávidot és Ádámot a víz alatt. Eszterről sajna nem késtült, Ábelről meg anno bébi korában.
ClaireKépKép
claire

Minden nem lehet tökéletes, az aláírásom elcsúszott, természetesen az első Dávid, a másik Ádám!
Hú, majd az albumot is megpróbálom! Köszi: Claire
claire

Claire Kép
Ha teszel egy "enter"t a beszúrások után, akkor egymás alá kerülnek a képek.

Orsi

ps. nagyon jók ezek. Ilyet majd mi is szeretnénk a fiúkról csinálni!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?