A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Látom sokan betegeskednek még mindig :(

Jobbulást kicsiknek és nagyoknak egyaránt+++++

Irina mit mondott az orvos, influenza?
rendes a tanár, hogy 1 hét múlva megírhatod a ZH-t :D

Juba biztos minden rendben lesz, ne idegeskedj.
A gyógyszert amúgy milyen betegségre írta fel?

Panndi én is kipróbáltatnám vele a boltban.
Cicusnak is lassan venni kell nagyobbat.
Gergi meg most tanulgatja a futóbicikli használatot :)

Mi megvagyunk, lassan indul a kinti munka, ma is ástam már a kertben :) Gréti itthon mert elkapott valami vírust, Gergőkémről meg kiderült, hogy atópiás dermatitis nevű betegség miatt csúnya a kis bőre. Hólyagos kiütéssel volt teli, mint a bárányhimlő :? Most szteroidos krémet kell használni, meg glicerines fürdetőt és semmi kencét, csakis gyógyszertári illatmentes és mindenmentes krémet ...
1 hét kellett, hogy a kiütései halványodjanak és ne szaporodjanak tovább. ha teljesen elmúlnak vissza kell vinni a bőrgyógyászhoz és megbeszélünk minden továbbit.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Megjöttünk.
Gica, de jó, hogy írtad, most kicsit megnyugodtam, lehet, h nem influenza, hanem vmi makacs vírusfertőzés. Vagy ha influ, gyengébb. Szegénykéim, nehéz lehetett az a két hetetek...

Juba, már hiányoltalak :-)
Sajnálom, hogy betegek vagytok, gyógyuljatok mihamarább! Ezekkel a szurkálásokkal meg tényleg doki! Szorítok!!!

Vindo, az okosságod és népszerűséged átka, hogy az összes nemszeretem meló is megtalál :-) Jó munkát!

Maggie, jól vagy? a rémálmot sajnálom :-((

A dokink azt mondta, h ő egyelőre vírusfertőzésnek látja a jelen állapotban, nem ad ab-t (nem sűrűn szokott). Lázcsillapítás, köptető, ágynyugalom. Ádi láza folyamatosan fluktuál, visszaugrál 38,5 fölé, napi 2-3 hűtőfürdő, de utána sokkal jobban van.
Képzelhetitek, állandóan Star Warst nézünk, főleg fénykardozásokat vég nélkül ;-) Most épp jobb a kedve, felkelt. Fura is, mert betegen sem igen szokott elfeküdni, igaz, rég volt már ilyen magas láza.
Holnap én megyek dolgozni, S lesz itthon.
irina

Móni, szia!!! :-)
Nehéz lehet az életetek ezzel a dermatitisszel -- Gergőke hogy viseli a kenegetést?
irina

Köszi csajok!

Móni!Jajj de sajnálom,mi is használtunk Bertinek glicerines fürdetőt és linola fett-et,érzákeny bőre volt.Bár szerintem Zizué ezerszer szárazabb :(
És,hogy viselte Pötike,nem vakarta nagyon magát??
A gyógyszert azért kaptam mert szerinte izom húzódás mert ott ahol szurkál pont nincs semmi olyan szerv...
De úgy néz ki másról van szó mert nem használ.

Star Warst :shock: :lol: Nálunk mese megy,Berti csak arra vevő,a láza most 38.8,nemrég adtam neki algoflexet,enni semmit,egy joghurtot evett egész nap.Ha holnap is ez lesz délelőtt akkor viszem magammal orvoshoz.

juba0

Juba, mióta lázas Bertus?
Mese: Ádi most a lovagokra, kardokra van rákattanva, ezért aztán minden ilyen mehet. De én azon röhögök, hogy ugyanúgy bejön neki most a Bogyó és babóca "számoljuk meg a színes virágokat" virága, mint a jediharcok. :D
irina

virága = viLága
irina

Irina!
Nálunk Gergőnél nem volt antibio, a 6. naptól láztalan volt, Zsuzsu viszont felülfertőződött (arcüreggyulladás), mert a kezdeti néhány napos 39,5 fok és láztalan nap után 40,5 fokot produkált. Remélem Ádi Gergő példáját követi majd!
És a Starwarsból kiszedegetted a kardozós jeleneteket?
Megnéztem a múzeumos képeket! Nagyon jók!

Juba!
Nektek is jobbulást! Zinus jól van?

Vindo!
Jók a Rugós képek! Nevettem egy nagyot a csajozós szövegén! :)

Móni!
Ó, szegény Gergi. És viszketett neki?
Grétinek jobbulást!
És mikor ástál? Hihetetlen vagy! :)

Kép
gica1

Gica, jó ég, 5 napig magas láz?
Némi pánik fogott el, de azért optimista maradok.
SW: a kedvenc részeket nézzük zömmel, a SW1-ből mást is, mert az elég meseszerűre van csinálva (vízalatti város stb.).

Megyek lassan aludni, jó éjt!
irina

Jó reggelt!

Most havazós napom lesz, és a tegnap délutáni is úgy sikerült, de majd érkezem valamikor :wink:

Mindenki gyógyuljon meg :!:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Gica szegény kicsi lány :( utálatos dolog nagyon ez a fránya vírusfertőzés :?

Irina na milyen éjszakátok volt?
Hogy van Ádó?
SW én még nem engedtem cicusnak, hogy nézze, de igazad van, az első elég meseszerű, na majd meglátjuk :wink: :)

Juba na volt láz?
Majd írd le mit mondott az orvos.

Gergőke nagyon ügyesen viseli, hálás mikor bekenem a kis bőrét. Viszket és húzódik neki de nem vakarja szerencsére. Lassan tünetmentes lesz, utána már csak fent kell azt tartani. Azt azért mondta a doki, hogy gyűjtsünk a taníttatására mert semmiképp se lehet kétkezi munkás, nem bírná a bőre. Mondjuk nem is szeretnénk, hogy az legyen :D
Cicus is teljesen jól, extra hisztis és akaratos, nagyon nehéz korszakát éli :? bármit csinálok semmi se jó, visszabeszél, makacskodik.
Másnál is van ilyen, vagy én rontottam el a nevelésével valamit?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Nálunk éjjel is volt láz,két óránként mértem neki. Most 38.8 volt,kapott nurofent.
Délután viszem őt is magammal,az orra nem folyik,nem köhög,már nem is hányt,csak ez a láz.
Most azon aggodalmaskodok,hogy Zizi ne kapja el!!

Irina!Nálunk csak tegnap reggel kezdődött a láz de inkább elviszem most,hogy nézzen rá mert március 15.-én nem lesz orvos.
Bogyót Bertus is szereti bár lényegében ő mese terén mindenevő
:D

Jajj szegény Zsuzsu!!Még jó,hogy Gergőnél szerencsésebben alakult!!

Pöti de ügyes,Zizus roppant türelmetlen ,szerintem széttkaparta volna a bőrét!

Hiszti,makacsság: Hát mostanság nálunk is bejátszik! Általában a játékokon tör ki a balhé,mindketten ugyan azt szeretnék és ha mondom Bertinek,hogy kicsit hagy nézze meg Zizi,úgysem kell neki sokáig,mert semmivel nem játszik huzamosabb ideig akkor aztán megy a puffogás. Megsértődik,hogy akkor őneki nem is kell semmilyen játék,soha többet nem akar játszani.
Múltkor egy legyező miatt fetrengett a földön pedig ilyet korábban soha nem csinált,tátott szájjal néztem végig a produkciót!! :shock:
De vannak olyan pillanatok amikor megzabálják egymást,reggel puszit adnak egymásnak,ölelik egymást,olyankor majd elolvadok!
Szerintem ez valamiféle dac korszak náluk!

juba0

Sziasztook!

Na, olvasom, ez a gonosz LÁÁÁÁZ!!! Jajj... Bár tudom, sok szempontból hasznos, de annyira elanyátlanodtak gyerekeim tőle... :(

De mostmár jobban van erre mindenki, már mindenkilábadozik, Samu meg több mint 2 hét után ismét oviban. :D

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!
Bejöttem dolgozni, innen írok: jobbulást a kis betegeknek, Juba, gyógyuljatok ti is!

Rövid helyzetjelentés: éjfél körül magas láz, hányás (hogy miért???) hűtőfürdő, utána viszonylag nyugis éjszaka, reggel óta láztalan. Köhög és náthás nagyon, a felülfertőződés ellen próbálunk most majd dolgozni.
Puszi!
irina

Sziasztok!

Hát lányok, nem mondom, hogy ránk jár a rúd, de nagyon úgy alakult most...
Előbb Didri fejét bevarrták, utána én öt napig lázas voltam, majd kijött az allergiás asztmám, úgy köhögök, hogy azt nem tudom elmondani, beszélni alig tudok. Én kigyógyultam az influenzából, cserébe megfertőztem az egész családot, most mindenki lázas itthon, kicsit kivagyok...
Ma írtam ZH-t élettanból, ilyen körülmények között, nem tudom, hogy sikerült...

Látom, itt is mindenki beteg, gyógyulást, lányok!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Borzasztó ez a sok betegecske. Mielőbbi gyógyulást kívánok Mindenkinek.

Mónikám, Gergőkéd egy igazi hős. Szegénykém, borzasztó lehet neki. :cry:

Juba, mi van veletek?

Gica, nagy menet volt ez akkor Nektek. Jaj.

Irinám, ne legyen nagyobb baj!

Piroska, ajaj!!!

Szegénykéim, nem lehet egyszerű. Akkor mi még egyszerűen megúsztuk, a felülfertőzéssel együtt.

Én gyorsan dolgozni kezdek.
dmaggie

Halihó!

Csak gyors mert gyerekek még dajdajoznak...
Nem volt ma doki,elmaradt a rendelés.
Holnapra kértem időpontot,Berti délelőtt egész jól volt de mire hazaértünk a dokitól belázasodott,most megint lement neki de gondolom ez csak ideiglenes állapot.

Piroska!Akkor nektek is kijutott a "jóból"!Jobbulást kívánok!!!

juba0

Piroska!
Ó jaj, ezt még olvasni is rossz. Jobbulást Nektek!

Juba!
Akkor holnap ránéznek a leányzóra. Ha már vannak láztalan időszakok, az már jó!

Irina!
Azért az a láz úgy volt, hogy ha kiment a lázcsillapító hatása, akkor szépen felkúszott mindig jó magasra. A csillapító azért elég jól dolgozott, mindig levitte 38 körülig.
Remélem Ádi helyrejön antibio nélkül!

Dóri!
Örülök, hogy jobban vagytok!

Maggie!
Nem volt egyszerű, de túl vagyunk rajta. Veletek minden rendben?

Móni!
Valószínüleg ennek az időszaknak a sajátossága ez a fajta dacosság. Mindketten igen keményfejűek tudnak lenni, de másképp. Gergő például képes lábujjhegyen végigmenni az oviig, CSAKAZÉRTIS, mert tudja, hogy bosszant vele... Zsuzsu új módija, hogy földhözvágja a dolgokat és elvonul sértődötten...

Kép
gica1

Lányok, megint csak beköszönök jó reggelt kívánni :oops:
Mindenkinek jobbulást!
Látom, rengetegen betegek, lábadoznak :?

Mi tartjuk magunkat, de az öt húszas keléseket borzasztóan utálom :x

Kép
vindolanda

Hazaértünk a munkanap után, pakoljuk a bőröndöket, és indulunk. Szép hosszú hétvégét mindenkinek!

Heni, ha arra járunk, előtte nap megcsörgetlek 8)

:arrow:

Kép
vindolanda

Vindo!
Jó utat! :)

Kép
gica1

Halihó!

De nagy a csend. :roll:
Délután rendkívüli szülőin voltam, előtte bevásárlás, eléggé későn jöttem haza. Most egy kicsit kiegészítettem még a vázlatomat, aztán elküldtem, kíváncsi vagyok, hogy mit fog hozzá szólni a tanárnő. :roll: Nem vagyok elégedett. Holnaptól meg nekifekszek a dolgozatoknak. Kettőt mindenképpen meg szeretnék írni, ha lehet, akkor hármat is. De jó kis takarítás, meg miegyéb is vár.

Gica, nálunk szerencsére minden rendben. Bár volt Bercó is beteg, láza is volt egy napig, de kapott antibiotikumot, viszonylag gyorsan rendben lett. Vele egyidőben a nagyok is betegek voltak, ők egy hét elteltével vissza is estek, de Bercó bírta. Szerintem már nem is lesznek/leszünk influenzásak. Csodálkoznék is, mert idejét nem tudom, hogy mikor voltunk utoljára. Pedig én aztán kapom az anyagot a suliban.

Vindo, hehe, én tudom, hogy milyen rossz az öt húszas kelés, minden reggel végrehajtom. Jó utat Nektek!

Irina, mi van Ádival?

Kaqk, a lányok jobban vannak?

Emese, Viranka?????
dmaggie

Juba, mit mondott az orvos?

Én egyelőre továbbra is fájok. Már kértem időpontot a nődokimhoz, jövő héten megyek, addig is Canestent használok. Valahogy azt érzem, hogy nincs minden rendben. :roll:
dmaggie

Vindo
én már nem is szólok semmit... De ha vége lesz egyszer a sulinak... :)

Maggie
mi fáj?
vettetek futóbringát? Mi holnap megyünk, Mogyoródon van egy hely, ahol lehet venni Hudora-t 12 ezerért. Mi egy olyat kaptunk kölcsön és nagyon szeretjük, mert könnyű, a gyerek is simán felemeli és úgy hozza. Csak vissza kell adni, veszünk neki másikat.

Gica
jaaaaj, ez a dacosság.... jaaaaj... még jó, hogy ott a kicsi. Emlékeztet, hogy a nagy is ilyen volt. :)

Juba
elmúlt már a láz?

Irina
ti megkaptatok hányós-hasmenéses vírust influenzával? Vagy hogy van ez?

Móni
dermatitisz? Az meg mitől????

Zdori
jobban vagytok?

Lányok,
van egyáltalán gyerek, aki nem beteg???

Na de most a hosszú hétvégére mindenki meggyógyul. :)

Na tanulom a jó kis idegrendszert. :)

Kellemes hétvégét, lányok! :) Ki hová megy a hétvégén?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Mi már ébren, pontosabban a család 2/5-e. :lol: Hajnali f.6-kor még vissza tudtam küldeni Bercót az ágyába, de hétkor már esélyem sem volt rá.

Piroska, még nem vettünk. Az majd áprilisi projekt lesz. Sajnos az ilyen nagyobb kiadásokat programoznunk kell. Szerintem ez lesz a húsvéti, meg a gyereknapi ajándéka.

Mi az itthoni tunyulást választjuk, bár sanszos egy baráti találkozó, bográcsozással egybekötve. :wink: :lol: De ez még bizonytalan. Én most szeretném utolérni magam egyrészt takarításban, másrészt a dolgozataimmal is haladnék. Hogy mi fáj? Tulajdonképpen az alhasam, az oldalaim. Rutinos kismedence gyulladásos vagyok, gyanítom, hogy ott van némi bibi. Csak azt nem tudom, hogy a spirál kavar-e be vagy valami más. Ezekhez jön még a vérzési problémám is. Tény, olyan idős vagyok, hogy akár már a klimax is bejátszhat, de majd kifaggatom az orvosomat. A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy most megint 3 hónapra kell visszamennem a rákszűrésre, metaplasias sejteket találtak. Néhány hetet azért csúsztam/csúszok, de időben vagyok. Ja, még egy. Látott az orvosom az uh-on valamit, amit még nem tudott eldönteni hogy mi, a mérete egyelőre 6,3 mm volt. Azt gyanítja, hogy myoma. Szóval csak ennyi. :lol:
dmaggie

Bercó nem beteg. :lol: :lol:
dmaggie

Naposat :)

elméletileg mi sem vagyunk betegek :)
Maggie,B. is f6 kor kelt,h. éhen hal és utána nem aludt vissza :roll: :roll: :roll: :x kellőképp paprikás a hangulatom már így kora reggel.szerencsére M. visszavonult tanulni :) :) legalább ezzel nem kell majd foglalkozni :)

beteg gyerekek hogy vannak?

lépek is kapcsolom a gépet,mert B. vmilyen játékkal szeretne játszani ami nincs is fent a gépen....

szép napot :) hétvégét :)

KépKép
viranka

Jó reggelt.

Én ébren I edzeniment ( mit akar márc 15-én???) na mindegy. :-)
GYerekek alszanak még..:-) ilyen se volt még....csak tegnap hehehe, bár Emmát hallom ébredezni....

Betegság: Emma még hőemelkedése, köhögös, taknyos..nem sokkal jobb. doki látta.vírus...nem adott semmit,csak receptet ha az orra pl bedurvul ( mármint a váladék)

Dalma : rotát kapott tegnap + ő is taknyos...ezért hagyom őket pihizni...meg é is lustizok..mert bármi mással zajt csapnék és ébrednének.:-)))

Mi ma de-t felsétálunk a belvárosba..jönnek huszárok...Emma szeretné látni..:-)

programok: kocsimosás, bicózás....minden amit a jó időben lehet..:-) , ja meg szülinapra is megyünk majd.

betegeknek jobbulást!!

Élvezzétek a szép napos hosszú hétvégét!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Minden betegecskének jobbulást!

Juba, mizújs Bertussal???

Piroska, jó is az idegrendszer :-)
Nem, szerencsére nem kaptunk el hányós dolgot, gondolom, a trutyitól hányt, meg valamiért utálja a lázcsillapító szirupokat.

Maggie-m, szorítok az orvosi vizsgálatokhoz, remélem, minden rendben van Nálad. Szerintem tanulás helyett inkább legyen a baráti parti. :-)

Vindo, jó utat és otthoni napokat!

Kaqk, kitartó férjed van ;-)

Remélem, kijutunk ma, de csak akkor ugye, ha Ádi nem lázasodik vissza. Elég érdekes volt a betegsége eddig: vasárnaptól 2 napig erős láz, kedden láztalan volt (!), szerdán visszajött teljes erővel a magas láz, az orvos adott gyógyszert, el is kezdtük. A magas lázra a hűtőfürdő sem használt már nagyon, Cataflam. De az meg kb. 3 órára vitte le csak a lázat. 2 óránként felment 39 felé, úgyhogy végül kúpot is bevetettem, most jól van. Szegény drágám, most már szenved egy ideje.
S. is elkapta, anyunak kis láza volt, de jól van, nekem meg semmi bajom némi orrfolyáson kívül. :roll:

Négy nap: ma nem akarok dolgozni, inkább családoznék, bár vár rám kb. 50 zéhá, amit ki kell javítanom, meg 2 zéhára készülni kéne, közben 3 napos pszichós rendezvény van az egyetemünkön, arra is jó lenne kimenni.
irina

Ja, a sok minden, amit írtam, a 4 napra vonatkozik, nem mára. :lol:
irina

Reméltem Csilla,h. nem ma akartad ezt mindet megcsinálni :)

KépKép
viranka

Halihó!

Hú, nagyon elfáradtam, jó sokat dolgoztam, szerintem holnap izomlázam lesz. :oops:

Viranka, jó, hogy nem betegek a gyerekek. Édes Mírád, hogy ilyen lelkes. :lol: Ezt én mindenképpen jó jelnek veszem, valamit nagyon jól csinálhatnak a suliban.

Kaqk, valahogyan oda kellene adnom a kenyérsütőt. Nagy szívességet teszel vele nekem. :lol: Jobbulást a lányoknak! Kocsimosás ma nálunk is volt. Az enyémet majd még ki kell porszívózni, de máris sokkal jobb állapotban van. :lol:

Irina, jó kis tervek. :lol: Ádikátoknak továbbra is gyógyulást! Szegénykém, jó sokat szenvedett már megint. De legalább mintha a gyakoriságban lenne némi javulás. :roll:

Valahogyan töltődnöm kellene, este nekiveselkedek a szakirodalomnak, a dolgozatnak. Kíváncsi vagyok, hogy meddig bírom majd. Tény, hogy az óra nagyon érdekes volt, ha olyan az olvasnivaló is, akkor jó lesz. :lol:
dmaggie

Maggie,csak az írást és a matekot csinálta meg :) olvasni holnap fog :) az Apjának :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
matek a kedvence :) :) amúgy tényleg nagyon jók a tanítónénik :) :)
jó szórakozást estére :wink:
Csilla,B. is uezeket produkálta múltkor :( 2-3 napig magas láz,aztán nincs láz 1 napig,majd újra :( mi "későn" mentünk dokihoz ab. kúrára fogta rögtön :( a vicc az volt az egészben h. torka,füle teljesen jó volt,hörgői viszont tele :(

KépKép
viranka

Jaj ez a betegség!

Irina: Ádidnak jobbulást!

Köszi, lánykáim jobban, Dalma picit taknyi..Rotát meg sem érezte...-)
Emma még taknyi de kevésbé, köhög de keveset, este már jól aludt nem volt köhögő roham. .-)

Dalma átállítva a napi 5x evésre..simán vette az akadályt..:-)

De-t voltunka főtéren, hát konkrétan majd megfagytunk, annyira hideg szél fújt!Majd elvitt. :-( huszárokról lemaradtunk. :-(

Du.án meg fociztunk lent vagyis I és Emma. én Dalmát tologattam míg aludt.

Maggie: kenyérsütő :-) ok, de találjátok ki az árát!

Míra a kis matekos..azt én is imádtam! jaj a mérés megint elmaradt..na majd holnap reggel... :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát mi meg elmentünk tegnap futóbringát venni Mogyoródra és Didri újra belázasodott. Úgyhogy ma megint nem megyünk ki, de remélem, hogy holnap már kimehetünk végre, mert a Naplás Tónál is van egy rendezvény meg a Sarkad Udvarban is. Nagyon nem szeretném kihagyni. Max közben tanulom az anatómiát. :)

Maggie
hát lehet a spirállal valami... Inkább, mint valami komoly baj legyen...

Irina
nektek is összejött... Hát te sem unatkozol...

Kaqk
most már mindent eszik a leányzó?

Viranka
jobb kedved van ma? :)

Na, tanulom a gerincvelő idegpályáit. Szép napot nektek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska: ma kóstolt sütőtököt..eddig mindent szeret. eszik: alma, burgonya, körte, meggy, sütőtök , répa, keksz

Az autónk, lakásunk tiszta, holnap én kerülök sorra..hajmosás, ep......manikűr....
vasárnap de-t ha Emma továbbra is jól lesz ( de-t kint voltunk jól elfáradt ..remélem nem esik vissza ) megyünk élmény fürdőzni, Dalma meg nagyival templomba..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Még kicsit taknyolunk, anyhe köhögés, de ovi már volt , aigaz csak 6an voltak egész héten:-)

Mi tegnap Pestre mentünk fel, kicsit csavarogtunk, nagyon jó idő volt, fiúk élvezték:-)

Maggie esetleg egy kis Urogint tudok ajánlani, vagy cickafarok teát :roll:

KAkq bevállalósak vagytok! Én már lassan ki sem meren vinni a fiúkat, tegnap is csak sapkában. mig más sapka nélkül rohangált,annyira félek, hogy visszaesnek. AZt mondják ez most olyan vírus, hogy visszajön.

Vera nem kaptunk még semmit:-( ne várjam már?

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Mi is megvagyunk,Bertus szerencsére már jól van..kopp-kopp...már csütörtökön sem volt láza szerencsére!
Úgy néz ki Zizikém is megúszta a náthát! :)

Én is voltam dokinál,elküldött röntgenre de majd csak jövőhéten (ha apa kap szabit)tudok elmenni.Jó lenne beiktatni egy nőgyógyászt is mert szerintem ott sincs minden rendben de oda is időpont kell és a kettőt jó lenne egy nap elintézni!
Szurkál az oldalam töretlenül,én hülye meg mindent be is képzelek még mellé amitől olyan a közérzetem,tiszta hülye vagyok,úgy feltudom húzni magam...

Maggie!Drukkolok neked,hogy minden rendben legyen!!
Bogrács party jól hangzik!!!

Irina!Szegény ÁDi!Remélem már alakultok!!Fránya egy vírus ez!
Látom neked is akad tennivalód :)

Piroska!És Didri mit szólt a futó bicajhoz??NEki is jobbulást!!

Móni Veletek mi van?? PÖtike bőre helyrejött már?

MESI???

Kaqk!Sajnálom a rotát!!Szerencse,hogy így átvészeltétek és nem lett belőle kórház!

juba0

Juba: Dalma nem kapta el a rotát hanem Rota ellen oltották. :-)

csak pozitívan..nem lesz semmi gond! jó hogy a lányok jól vannak!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Bercó már megint ébresztőt fújt. Én meg kíváncsi vagyok mindig, hogy válazsolt-e a tanárnő, mit szólt a vázlatomhoz. Egyelőre semmit, még nem jött levél. :cry: Az egyik csoporttársamnak már válaszolt, ő később küldte el a dolgait. Már jól beforgattam magam, hogy biztosan nem is tetszett neki, nem jó az egész. :oops:
Közben meg állandóan olvasok, írok. Ennek eredményeként már majdnem készen vagyok két dolgozattal. Ma mindenképpen befejezem, aztán eshetek a következőnek.
Most meg mindjárt indulok a boltba, kenyér vagy valami kellene.

Piroska, remélem én is a legjobbakat! Szegény Didri. Gyorsan legyen jobban!

Kaqk, szerintem nem kell aggódnod az ár miatt. Egyébként mi ez az állandó fizetési kényszer? :lol: Jó kis tervek. :lol:

Juba, emlékszem, hogy sorstársam vagy. :wink: :lol: Na, ott sem egyszerű az élet. A röntgenre gondolok. Pedig jó lenne minél hamarabb. Az viszont biztató, hogy legalább a lányok jobban vannak.

Heni, köszi a tanácsokat. Mi az az Urogin? Az öltöztetéssel én is mindig bajban vagyok. De azt gondolom, hogy sapkát (vékonyat) Bercó is kap majd még, de úgy tervezem, hogy a harisnyájától megszabadítom. Én is csak rosszakat hallok ezekről a vírusokról.
dmaggie

Én is megpróbálom rávenni a Kedvest, hogy fesse be a hajam. Már nagyon meg kellene mosni, de csakis festés után. :lol:
dmaggie

Maggie: fizetési kényszer :D :D
dolgozatok: de jól állsz...biztos válaszol a tanárnő hamarosan!! Ne aggódj!
kedves hátha rávehető :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie,
http://www.egeszsegbolt.hu/303-vitamink ... ktura.html
Nálunk a fiúk nem szeretik a harisnyát, nem is volt rajtuk az idén:-)
Polár nadrágaen járnak+ térdharisnya.

Ma jönnek sógornőmék+ anyósomék köszönteni férjemet. Holnap pedig anyuékhoz megyünk, apunak volt szülinapja+ Férjemé, teli vagyunk ünnepelni valóval:-)

Heni
KépKép
heni81

Heni,a szomszéd srác még nem hozott dvd-t :( arra várok/unk :( ,amúgy meg a címed sem tudom

Mesinek bazi nagy pocakja van,Móninak hosszú a haja , Meli semmit nem változott :) és csacsogós a lánya :) :)

KépKép
viranka

Kaqk
Dalma nagyon ügyi! :) Meg te is. :) Ma én is takarítottam kicsit, de csak kicsit, sok a tanulnivalóm...

Heni
hát igen, látod, mi már kétszer is visszaestünk. Tegnap a kertbe mentünk ki, csak ide és már utána azonnal lázas is lett. Tényleg jobb, ha nem mentek ki két napig láztalanság után.

Juba
tetszett neki a bicaj. :) Ne aggódj, nem lesz semmi baj. Ha nem aggódsz, már az fél egészség. :) Szupi, hogy nálatok már nincs betegség! :)

Maggie
ha egyáltalán elolvassa. Nekem volt néhányszor olyan érzésem, hogy a dogáimat el sem olvasták. De végülis mindegy, tanulni tanultam belőle, az a lényeg. :)
Hát igen, ebben az időben az öltöztetés örök kérdés.

Na, tanulom az agyat, mert ma egész nap azzal vesződtem, de nem igazán látom át még, hogy mi hol van... Nem is értem, hogy honnan szedik ezt a sok elnevezést... Ilyen fossa, olyan pedunculus, amolyan colliculus... Áááá...
piroska.103

Na, két gondolat közötti szünet. Már nagyon elegem van.
Piroska, előre megmondta a tanár, hogy mindent elolvas. Egyébként érdekes, csak ne kellene írosgatni.
Az agy az nagyon szép, bár ezekből én nem nagyon értek semmit, leragadtam a lebenyeknél. Meg be tudom lőni, hogy hol vannak a beszédhez szükséges központok. Ennyi. :lol:

Viranka, miféle buli volt? Na, hogy nem szóltatok róla. Vagy hirtelen felindulásból történt. Mindenesetre köszi a tájékoztatást. Ahogy ismerem a csapatot biztosan nem unatkoztatok. :wink: :lol:

Heni, köszi.
A legjobbakat a párodnak!

Ma elmaradt a festés. Egyrészt bealudtam egy kicsit Bercó mellett (kb. 30 perc volt), másrész meg du-n kertészkedtem egy kicsit. Semmi komoly, csak összesöpörtem a faleveleket a ház előtt az utcán, meg itt az udvar egy részén is. Aztán meg sütit sütöttem. Szóval jól eltelt a nap. Majd holnap.
Megyek vissza.
dmaggie

Ééééééés iiiiiiigen!!!! :lol: :lol: Már csak hat darab van hátra. :lol: :lol: Most fejeztem be. Holnap jöhet a következő. A jövő héten legalább kettőt meg kell csinálnom.
dmaggie

Helló, csajok,
bocs, csak röviden: Ádi már jobban van, de holnap még nem engedjük oviba, mert alig eszik. S. is jobban. Én is elkaptam ezt vagy valami mást, mert masszív émelygésem- hasmenésem- hőemelkedésem van két napja, fogalmam sincs, hogyan jutok el így holnap a pótzéhát megírni. Hasfogót próbálok keríteni.
Így el sem jutottam a 4 napban sehová, ahová akartam, de már mindegy, majd a pszichós napokat bepótolom az áprilisi Pszinapszison.
Mindenkinek a legjobbakat (gyógyulást, dogaírást, pihenést).
irina

Halihó!

Most ébredtem. :oops: :lol: Az éjszaka megint elmúlt éjfél, mire elaludtam, aztán 6 óra 7 perckor, ahogyan minden reggel, megjelent Bercó. Az ebédnél már majdnem leesett a fejem. Mondjuk nem aludtam sokat. De annyi minden vár rám, hogy luxusnak számít.

Irinám, ez nem hangzik valami jól. Szegénykém, ezt jól elkaptad. :cry: :cry: Hogyan kúrálod magad? Mindegy az a zh, csak görbüljön, ilyen állapotban.
Ádikádat is jól megviselhette akkor, ha megint nem eszik. Borzasztó. Gyógyuljatok!!!!
dmaggie

Maggie-m, köszönöm! Rád is rádférne már, drága, egy jó nagy alvás...

Verus, ne hari, csak most olvastam az sms-edet, itthon dekkoltunk 4 napig a betegség miatt, elő sem vettem a telefonomat... szóval bocs!
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?