Jobbulást a gyerekeidnek!
Nincs igazán másik gépünk, csak tudod rendszergazdaként lakunk itt a koliban, csúnya lenne, ha nem tudnék géphez jutni.
Persze a laptopot semmi se kárpótolja...
Ági!
Jobbulást Kristófnak! Mondtam már, hogy gyönyörű?
Amúgy az esti szopinál Léna is szereti, ha ott van Zoli, és mostanában négykézláb hajlandó szopizni, úgy, hogy pár korty, aztán odamászik Zolihoz, majd vissza hozzám, megint pár korty, és ez így megy, amíg el nem alszik, vagy esetleg amíg meg nem unom.
Ildi!
Léna se lázasodott az oltásoknál. Ha nő a foga Noéminek, simán belefér ez a sírósság. Próbálj nem aggódni, mert azt is érzi a baba!
Végre ma átjutottunk a Plázába, és két jó/érdekes dolog is történt. A La Halle-ban vettünk egy olyan sapkát (eredeti ár 1500 Ft) Lénának, mint amilyet Karmen vett Orsinak, meg egy bokszeralsót (eredeti ár 1700Ft) a Sógornőm fiának, és összesen 800Ft fizettünk, mert eleve 30% meg 50% árengedmény volt a cuccokon, meg + volt egy olyan akció, hogy ha 2-t vettél, akkor csak a drágábbikat kellett fizetni. (Sapkából az utolsót hoztuk el.) A másik meg amít el akartam mesélni, hogy szóba elegyedtem egy anyukával, aki egy 10 hónapos fiúval várta a sort, és a fia több, mint 14kg (!), és 80cm feletti a magassága. Csak néztem, anyuka megnyugtatott, hogy anyatejes, és nem is nagyon eszik mást a fia, de szopizni nagyon szeret.
Hát lányok, és meg büszke voltam Lénára, hát a 10kg-jével meg a 77cm-jével határozottan picinek tűnt a srác mellett.
Nina!
Megtalálta a Zoli a Béke utcában a digiképnyomtatást, 30Ft a 10x15-ös, a Szukits antikvárium mellett van, csürötökre lesznek készen. Zoli megfelelőnek találta a minőséget, de hangsúlyozom; nyomtatás.
Enikő!
Nagyon vigyázz magadra! Amikor bent feküdtem, rengetegen voltak sószegény diétán, és bizony nem kaptak felvágottakat sem.
Elvesztetted a számom? Megírom.
Nóri