Köszi a dicséretet!
A gyógylikőr kicsit későn készült el, így ajándékozáskor hozzá kell tennem, hogy még várjatok vele 3 hetet
Szerintetek kibírják?! ebben is van gyömbér én a corában vettem... Stuci! Te meg ne szólj semmit az üvegeimre mert igen gondolkodtam föltegyem e. Hiszen a Te poharaid és üvegeid fantasztikusan néznek ki, ezek után meg jövök én ezzel.... Koda! igaza van Jubikának tényleg guszta dobozt hoztál össze és nekem is összefutott a nyál a számban!
A gömbök meg...gyönyörűek!!!!
Stucikám neked még köszönöm a növénymeghatározást!
Tényleg nem tudtam szegénykém kicsoda is...pedig egy pár könyvet már átböngésztem miatta! Nekem északi ablakban van és fényt is kap rendesen, viszon csórikám vizet csak néha
Hátha ez segít.... Zsizsa! Én fixatívot használok a pannoncolorost. Most is kellett vennünk egyet mert kifogyott az előző itt a nagyüzemben
nekem nem változik a színe, de a szalira nem kell fújni mert esetleg eláztatja és akkor púpos lesz. Hajlakkot még nem mertem venni, de lehet hogy kipróbálom, mert akármilyen márkásat veszek még mindig olcsóbb mint ez a fixáló. sajna én nem használok lakkot a sérómra ezért még nem tudtam ki se próbálni. De várom a beszámolódat, hogy neked hogyan sikerült megoldani a problémát! Szép napot! Jó készülődést!
abby

a családom addig megnézi a betlehemet és a kicicomázott főutcát. Ők biztos jobban fogják élvezni mint én....