A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

NicolaKép

Köszönöm!Kép
Én ,nem munkahelyről írok ,hanem itthonról!

Kitartás annak aki még dolgozik!Kép
Mindjárt itt a péntek!Kép

Csilla
csillam

Drika
De jó! Örülök, hogy minden rendben van veletek! Tényleg szép nagy már a baba. Mikorra vagy kiírva? Jól számolom, hogy június 2. felére? Én néhány héttel követlek, de mi majd csak január 18-án megyünk ultrahangra. Már nagyon várom!
Vigyázz magatokra Kép! Kíváncsian várjuk a képet.

Csilla
Nyugi, néhány hét után már nem fog fájni a melled, de nőni igen Kép. Legalábbis az enyém megállíthatatlan. Néhány hét múlva új melltartót kell vennem, mert nem férek el a mostaniakban. Az émelygésre nekem a hideg szénsavas gyömbér vált be nagyon, de bármilyen hideg dolog, pl. fagyi, fagyasztott gyümölcs, jó volt.

Adri
adri77

Megann,
Itt ingyen, kérés nélkül nézték meg a clamydiát.Kép Külföldön élek.
Azért volt sokk, mert félévente járok rákszűrésre haza és soha semmi bajom nem volt. Bár ezek szerint nem is nézték ezt eddig.Kép Nagyon örülök, hogy elmentem dokihoz a babaproject elején.
Most már csak azt várom, hogy megjöjjön és utána elkezdem a kúrát.

Drika
Ezek nagyon jó hírek. Kis vasgyúró.Kép

pussz
Mini
minimi

Minimi!

Kívánom, hogy minél hamarabb meggyógyuljatok!Kép

Holnap írok, akkor talán már lesz mit, remélem a nőgyogyi nem talál semmit a kenettenyésztésen!

Sziasztok!

Kép

Kép
megann

Csilla Kép de irigyellek! Irigy kutya vagyok! Kép
Neked van a legszebb karácsonyod! Na, azért másnak is ... Kép
Jövőre már én is babával karácsonyozom és nem itt ülök a munkahelyen!

(Bár ezt mondtam tavaly is Kép)

Puszi
Noémi
Vendég

Mea!

Hol a csudában vagy????
Nagyon érdekel mi volt a dokinál?
Tüszők rendben??

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!
Jelentem a karácsonyi bevásárlás 90%-ban elintézve! (a maradék 10% még ma este, ha megkapom végre az autót).A lábamat viszont alig érzem.

Még egy fontos történt ma: ma mentem vissza a párom kontroll eredményéért: elűztük a coli baktériumot!!!!!!!!!

Drika!
Nagyon nagy gratula a kis "Pöttömhöz". Már nagyon várjuk a képet!!!

Nina!
Merre jártál ma? Ugye milyen jó szabin lenni?
Amúgy németet tanítok.
Sajnállak, hogy a férjecskéd nem lesz otthon Szentestén, de megígérem Neked, hogy késő este benézek hozzád. Karácsony első és második napján akkor már nem dolgozik, remélem!

Adri!
Hihetetlen, hogy repül az idő! Mintha most lett volna, amikor jöttél a zebrás hírrel.

Csilla!

Neked szorítok életed első babás UH-jához! Biztosan nagyon nagy élmény lesz!

Jojo!
Üdv itt, kívánom, hogy minnél előbb válljon valóra a Te álmod is!
A barnázással kapcsolatban nem tudok Neked segíteni, de talán próbáld meg az alattunk lévő topicban. Szerintem Orsi vagy Cat biztosan tudnak valamit mondani.

Megann!
Neked is mennek a drukkok holnapra a dokihoz!
Te is leszel az ünnepekben?

Lányok!
Szerintem most kezdjünk el nagyon szorítani Stelláért!

Puszi.
Bogi
bogi1975

Sziasztok lányok!

Stella!
Továbbra is megy a drukk, nagyon várom már a szerdátKép

Megann!
Az én párocskám gyártja a vizetKép, és mivel karácsonykor is akarnak az emberek inni, mosogatni... stb, így neki is dolgoznia kell. Ha nem tudsz jönni nem gond, inkább legyél a családdal, mi még utána is dumcsizhatunk. Majd elmondod mi szépeket kaptálKép

Mini!
Remélem, hamar kigyógyultok a clamydiából, ha tényleg az van nektek.

Adri!
Köszi az új infókat, én is remélem, hogy nem lesz rá szükségem, de ha mégis remélem olyan gyorsan hat, mint neked.

Jojo!
Üdv nálunk, ne maradj soká. Remélem, hamar kiderül a barnázás oka, és gyorsan túlléptek rajta.

Csilla!
Örülök, hogy jól vagytok. Szorítok a 28-i uh-hoz.

Drika!
Gratula a babóhoz, várom a képeket.

Bogi!
Nagyon ügyesek vagytok, bevásároltatok, elűztétek a bacit, nem semmi, gratula. Tényleg jó szabin lenni, de így mintha még gyorsabban mennének a napok. Reggel gépelnem kellett, aztán délkörül elindultunk, hogy kiválasszam a karácsonyi ajándékomat, amit a párocskám vett (egy ari felső). Nemrég értünk haza, és rögtön jöttem ide szétnézni. A német biztos jó, nekem angolt tanítottak, de nem sok sikerrel, volt vagy 8 tanárom a sulikban. A párom egyébkent nem dolgozik karácsony első, másod napján. Vagyis eddig úgy néz ki. Hőd, jól fent van ugye?
Kép
Puszi
Nina
nina79

Sziasztok,

Ime a kis boxbajnokom Kép

Kép
drika

Drika!

Gyönyörű babócád van!!!
Nagyon szép karácsonyotok lesz!
Bogi
bogi1975

SZiasztok!

Életem egyik legboldogabb üzenetét küldöm most nektek.

[color=#ff0000]
Stella ma reggel tesztelt, és egy nagyon halvány zebracsíkja lett Kép A vérvétel reggel 8 órakor megtörtént, MA DÉLBEN LESZ EREDMÉNY!!!! Úgyhogy életem második legboldogabb híradóját dél után fogom írni nektek!
Azt hiszem kijár a Hipp Hipp Hurrá 3x Stelláéknak!
A drukkok menjenek tovább extra giga mega terra változatban! Kép

boldog Tündi Kép
Vendég

Tündi
Nagyon jó, hogy tudsz informálni minket Stelláról. Drukkolok nekik továbbra is, nagyon nagyon erősen Kép.
De a halvány zebracsík már zebracsík!!!

Adri
adri77

Adri Kép
Szerintem is jó a halvány csík is, itt már csak az a kérdés, hány Stella-bébi van Kép Most bezzeg olyan lassan fog telni az idő délig, mintha ólomlábakon menne Kép

Tündi
Vendég

Helló Csajok!

Nem tudtam mindenkit visszaolvasni, ezer bocsánat.

Drika
vigyázz a kis boxbajnokra. Gratulálok, és irigykedek. Kép

Tündi
Hát ez fantasztikus hír, tényleg!!!!! Úúúúúgy örülök!!!!!
HIP,HIP, HURRÁ! HIP,HIP, HURRÁ! HIP,HIP, HURRÁ Stella! Ott vannak azok a picúrok Veletek! Kép

Jázmin
djázmin

Tündi!

Ez olyan csodálatos!!!!!!!!!!!!!!!
Én mindjárt sírok, úgy örülök!
Nagyon várom a fél egyet!
Bogi
bogi1975

Tüni,
Köszi a jó híreket Stelláról, remélem délben még jobbakkal jössz.Kép

Nina,
Clamydiánk van tuti, ma hívok egy klinikát ahova el kell mennünk kettesben.

Drika,
Gyönyörű boxbajnokod van.Kép Én is ilyen karácsonyi ajándékot kérek;)

Mini
minimi

Mindenkinek Boldog KarácsonytKép
IldikóKép
Kép
Minden Babásnak nagy nagy gratulaKépKép
ildikó_4

Tündi Kép
Stellának nagyon örülök! Kép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Lányok,
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindannyiótoknak, kívánom hogy az ünnepek hozzák meg a várvavárt eredményt, az újév a gyümölcsét Kép

Kép

Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Tündi
Mi a helyzet Stellával?
Már olyan kíváncsi vagyok!

Adri
adri77

Én is,mikor lesz uj info???
Szerintem kettő béby lesz!!

nicola
nicola79

Lányok!
Szerintem Stella útban van a munkahelye felé, hogy személyesen írja meg nekünk a jó hírt. Vagyis szerintem híreket.
Csak mi addig úgy izgulunk!
Bogi
bogi1975

Lányok
Nem tudom, sajnos Stella még nem jelentkezett. Én is arra gondolok, hogy siet be a melóhelyére hoyg saját maga mondja el a jóhírt Kép Vagy sokat kell várni a dokinál.
Várok még egy picit, aztán küldök neki sms-t Kép
Már én is nagyon izgulok ám! Kép

Tündi
Vendég

[color=#119911]
Stella már hazafelé tart a dokitól. A reggeli vérvétel alapján ÁLDOTT ÁLLAPOTBAN VAN! Kép Viszont hoyg ne legyen problémamentes a dolog, sajnos ismét vérzik, ráadásul erősen, mintha menzije lenne Kép Úgyhogy továbbra is elkel mindannyiunk extra drukkja Stellának. A doki csinált UH-t is, nem tudni mitől van a vérzés, mert rendben van a nyálkahártyája is és a hormonok is. Remélhetőleg csak az okozza, hogy ma nem vette be az utrot (vérvétel miatt is és mert elfogyott). Stella most pihenni fog még otthon pár napot, és jövő héten már valószínüleg megy dolgozni. Jövő héten újra megy a dokihoz szerdán Kép
Mindenkinek boldog karácsonyt kíván, köszöni a drukkokat! Kép

(éppen elküldtem az előző üzit, amikor hívott Stella Kép)

Tündi
Vendég

Sziasztok lányok!

Jelentem kész vagyunk a takarítás nagy részével. Most még megyünk egy-két apróságot venni a kajcsihoz, aztán mára ennyi. Remélem, mire visszaérünk lesz hír StelláékrólKép

Drika!
Nagyon édi a bébid, remélem csodaszép karácsonyotok lesz!

Mini!
Sajnálom, hogy most mát tuti, de legalább tudom, hogy mit kell tenni. Remélem, hamar elűzitek.

Bogi!
Mit csinálsz mostanában, becsomiztad már az ajándékokat?
Kép
Puszi
Nina
nina79

Jaj de örülök Stelláéknak, továbbra is drukkolok, hogy minden rendben legyen velük.
KépKépKép
Nina
nina79

Mennek a drukkok Stellának! Én annyira izgulok értük!

Nina!
Ááá, dehogy csomagoltam!A lakás nagy részét már kitakarítottam, most lassan nekikezdek a többinek is. Aztán még vennem kéne magamnak valami szépet, nagyitól pénzt kaptam, azt el kellene költeni.
Szóval most eltűnök egy kicsit, de este jövök, ha van itt valaki.
Bogi
bogi1975

Mennek az extra drukkok Stellának!

Boldog karácsonyt mindenkinek! Váljon valóra a leghőbb vágyatok Kép!

Puszi
Adri
adri77

LányokKép

Jövőre mindenkinek hasonló képeslapot kívánok a sajátjaival.KépKép

Kép

Cat
Kép
cateye

Jó estét lányok!

Ennél jobb hírre nem is jöhettem volnaKépKépKépKépKép
STELLÁÉKNAK BABÁJUK LESZ, EZ MÁR TUTI!KépKépKépSZURKOLOK TOVÁBBRA IS!!!
REMÉLEM HAMAR JOBBAN LESZEL VÉRZÉSÜGYILEG STELLÁCSKA!KITARTÁS!!!!!!!

Nina, Wish, Minimi, Bogi és többiek!
A nőgyogyónál kiderült, hogy nincs nagy gáz, van egy kis streptococcus bacim, aztán kész!
Erre kaptam fertőtlenítő kúpot, ami nem veszélyes ha esetleg terhes lennék(ami ugye hőgörbe alapján nem túl valószínű).Ezen kívül kutya bajom, legalábbis kenet ügyileg!
Januárban indul a nyomozás!Remélem az is hasonló eredménnyel vagy még jobbal zárul!Más nem történt, azért ez is jó lányok, nem???

Apropó hőgörbe, létezik, hogy félig ittas állapot miatt és 4 óra alvás miatt hirtelen 36,6-ról 37 re ugorjon a hőm??Vagy csak simán beteg leszek?Kép
Kicsit elhúzodott a karácsonyi dínom-dánom tegnapKép

Nina!
Fontos ember a férjed, ezesetben elnézzük hogy nem tölti veled a Szentestét!
De azért telefonon beszéltek majd, ugye!
Én ha tudok, és nem fog ki rajtam a technika, akkor mindenképpen jövök, szegénykém, legalább mi itt legyünk neked...

Na megyek, ledőlök egy fél órácskára mert leragad a szemem, de este még visszatérek ám....

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Stellácskának! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++
Küldenék többet is, de nem tudom örülne-e az admin, ha csak ++ jelekkel rajzolnám tele a topikot! KépKépKép

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS MÉG BOLDOGABB ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

KRISZTA

mohácska

Megann
Szerintem jó hír ha nincs több hír, mert azt jelenti, hogy nincs semmi bajod Kép
És szerintem létezik, hogy az ismert okoból kifolyólag megtréfált a hőd Kép Jó pihenést!

LÁnyok
Én már nem jövök a héten, ezért én is most itt csak nektek Kép kívánok nagyon Bodog, Békés Karácsonyt!
Vigyázzatok magatokra!

Puszi

Tündi
Vendég

Sziasztok csajok!

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok. A babásoknak sok szép percet, a kismamáknak nyugalmat és nekik is sok szép percet és zebrátlan, babátlanoknak is.

Stella: nagyon szorítottam érted!!! Gratulálok. Pihenj sokat, semmit ne emelj és ne sokat nyújtozkodj, no sex és szedd a doki által adott gyógyókat!!!! Puszi.

Csillam: Neked is szorítok. Aztán írd meg az uh eredményt.

Puszi mindenkinek, nem tudom, mikor jövök legközelebb. Sok puszi.

emeseanyu

Halihó!

Képzeljétek az egyik halucinak az akváriumunkban pici hala született. Még a halak is megelőznek minketKép De nagyon tetszik, olyan kis édi. Ha tudom, lefotózom és bemutatom nektek. Egyébként gondoltam én, hogy van valami a halacska szájába, mert nem igen nyitogatta, és a kajáért is lájtosan úszkált, mert egyébként minden etetésnél úgy csinálnak, mintha most ennének először.

Bogi!
Mit vettél? Még én sem csomiztam, lehet, hogy csak holnap, v holnap után fogok. Ma még vasalni kéne, meg lehet, hogy feldíszítjük a fát, meg vendégek is jönnek. Lehet, hogy ez mára kicsit sok lesz? Kérdezni szertettem volna, hogy meddig kell inni a teát, ill. te meddig ittad?

Cateye!
Édes kis manóid vannak. Remélem jövőre én is készíthetek nektek valami hasonlót.

Megann!
Remélem, hamar elűzitek azt a ronda bacit. Egyszer nekem is igen sz@r lett a hőm, amikor kettőkor feküdtem le, és tízkor keltem, de már nem emlékszem mennyi volt. A párocskámmal természetesen telcsizünk, de nagyon fogok örülni, ha valaki benéz majd ide.Kép

Kép
Puszi
Nina
nina79

Szia Nina!
Nem lesz ez a program egy picit sok mára? A vasalást átveszem én Tőled, nekem is kell még úgyis ma. Küldheted !
Lehet, hogy a halacskáddal elkezdődött most Nálatok egy "szaporodási folyamat". Halacska az első, most már Te következel!

Egy felsőt vettem, szerintem nagyon szép.
A teát én a feltételezett tüszőrepiig iszogatom, tehát úgy félidőig. Hányadik napon vagy ma?

Megann!
Jó baciűzést Nektek! A nyomozást már nélkülük kezdjétek!
Januárban mikor mész a dokihoz? Elején, végén?

Cat!

Annyira édesek a Manócskáid!Nektek is nagyon szép karácsonyt!

Na megyek csomagolgatok egy kicsit, aztán meg vasalok!
Puszi.
Bogi
bogi1975

Sziasztok!

Voltam ma reggel Uh-n és most már láttak egy 15 mm-es tüszőt Kép. Kár hogy a fertőzésünk miatt most nem startolhatunk rá. A dokibácsi szerint március-áprilisban kerül kb. sor a lombikra. Mondtam, hogy akkor legyen inkább március Kép, ezen jót nevetett és mondta, hogy a ciklusomtól függ majd. Hát azon ne múljék! Addig még majd meg kell csinálni egy sor vizsgálatot, amit januárban elekezdünk.
Közben kiderült, hogy a párocskám bacija egy igen rezisztens fajta. Remélem azért sikerül megszabadulni tőle. Mindenesetre a dokim azt mondta, hogy nem baj hogy, most antibiotikumot szedek, mert az kiürül mire jön a lombik.

Megann! Egyszer még dokinál Kép A férjed mikor megy andrológiára? de szerintem minden rendben van nálatok, csak még nem indult el a nagy utazásra babátok Kép

Nina! Kép kár, hogy nem lesz szenteste veled a férjed. Én szívesen kihagyom aznap este a mosakodást, főzni meg majd ásványvízzel főzök aznap. Ez nem segít? Ha nem, akkor majd igyekszem benézni. Én is itthonról (is) netezek és holnapól szabin is vagyok Kép

Puszi mindenkinek és persze Boldog Ünnepeket

Stella! Sokat gondolok Rád, nagyon szorítok! Szerintem minden rendben lesz. Kép
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Csilla! kíváncsi vagyok milyen lesz az első ultrahang. Biztos nagy élmény Kép

Mindekinek puszi és persze Boldog Ünnepeket!
Kép

wish

Nina!

Jaj de édibédi mackókat kaptunkKép
Hát jó fejek a halaid, mondhatomKép
Ez a karácsonyi ajándék neked, hogy még egy éhes szájat etethetszKépKépKépKép
Azért édi lehet, emlékszem, kislány koromban nekünk is volt egy pici akváriumunk, imádtam a lakóit!
Anyukám meg szintén imádta a "tubifex"csomagot a hűtőben!KépKép Fúj-fuj-fúj!!!

Bogi!
Szegénykém! VasalásKép, fúj!
Hogy mikor megyek dokihoz, az attól függ mikor jön meg!Én kb jan 5-re teszem ezt a napot, úgyhogy ekörül kell gondolkodnom az első vérvételt illetően!Uh ilyenkor még nem lesz, ugyan mit is nézne rajtam 1-3.cn-on!

Wish!
Ez igen, szép kis tüszőt(dundi) érleltél, csak így tovább....KépKép
Remek babó(k) lesznek belőlük!
A párod bacijai miatt ne aggódj, millió fajta készítmény, hatóanyag, orvosság van!Olyan nincs, hogy egyikre se reagáljon!Nyugodj meg, tuti elkergetitek messzire a bacikat!KépKépKépKép
A férjem andrológiára január elején megy,(én jelöltem ki neki ezt az időpontot)
Nem sürgettem, mert ameddig nem vagyunk tisztában velem, addig az andrológiai eredmény önmagában kevés.Abban meg csak bízom, hogy emiatt nem csúszunk le még egy hónapról!Ha gond van, akkor ugye általában inszem, vagy lombik a vége!
A Maca Vibe-ről már hallottam, de nem tudom mire is jó igazából és mennyire hatásos!
Tehát szerintem pont jó lesz, minden vizsgálat és eredmény januárban készül el!SZERINTEM!Kép

Ráadásul annyi munkája volt szegénynek férjemnekKép, hogy még ő is holnap indul ajándékvadászatra!Nem is akartam terhelni még ezzel is!

Tündi!
A hőm le van ejtve, nagyon haragszom rá ebben a hónapban, mert nem követi az utasításaimat!
Már megfenyegettem, ha nem viselkedik rendesen, kereshet magának más gazdatestet, mert én túladok rajta, az tutiKépKépKép

Te jó ég! Rengeteget írtam(szerintem)bocsika

Kép

Kép
megann

Megann! Szerintem írjál nyugodtan sokat. Én szeretem olvasni, amiket írtok, akár rövid, akár hosszú. Én meg mindig hosszút írok. Nagyon grafomán vagyok Kép
Szerintem is teljesen jó lesz januárban minden eredményetek. Neked is és a férjednek is. Csak így lehet, mi most minden lehetséges problémát elhalásztunk előletek Kép A hőddel meg ne foglalkozz, majd a dokibácsi segít a babakészítésben. Nekem is azt mondta, hogy mi csak szeressük egymást, ne görcsöljünk, élvezzük az együttlétet, a gyerekgyártás az ő dolga Kép

wish

Wish!

Bizony a probléma tényleg nem hiányzik.
De az se jó, ha te bevállalod az egészet!Ezt nem engedhetem, ez nem valami humánus dolog!
Nem győzök hálálkodni ezért az orvosért neked!
Velem is nagyon rendes volt(ma is), mindent szépen elmondott, értelmesen, részletesen.
Ellátott jótanácsokkal(mivelhogy a wellnesshétvégénk lesz istmént), szóval én nagyon biztonságban érzem magam!

Lassan búcsúzom, mert olyan keveset aludtam az éjszakai dorbézolás után, hogy már lecsukódnak a szemeim, meg a hőmet is helyre kell billentenem egy jó nagy alvással!Kép

Jó éjt mindenkinek!
Holnap találkozunk!

Kép

Kép
megann

Jó estét lányok!

Képzeljétek nem egy kicsi hal van, hanem kettő.

Bogi!
Hát tényleg egy kicsit túl terveztem a dolgot. Későn szóltál, már kivasaltam, de legközelebb küldöm, mert nagyon utálok vasalni. Vendégek jöttek, de nem sokáig maradtak. Fadíszítés, csomizás majd később. Én is nagyon örülnék, ha ez a babásodás (kis halasodás) fertőző lenne.

Wish!
Március? Az már majdnem itt van. Addigra elűzitek a babókat, és hip-hop te is babás leszel, mint Stella. A párocskám csak itt a környéken ad vizet, ezért szerintem mosakodj, meg főzz nyugodtanKép Köszi, hogy ha tudsz, jössz. Olyan aranyosak vagytok, hogy így törődtök velemKép

Megann!
Hát a mi akváriumunk nem olyan kicsi 120l-es. De mi nem használunk tubifexet, a párom azt mondta, lehet benne baci, és inkább szárazat adunk nekik, meg néha saláta levelet. Én is sokat írok. Szerintem. Bocsi, ha untatok valakit.
Wellenss hétvége, most irigy kutya lettem, de jó nektek mostanában.Kép

Na megyek én is hunyni! Remélem, nem unjátok a képeket, de kaptam egy csomó arit, és úgy gondolom, feldobja a monoton szövegelésem.
Kép
Pusza
Nina
nina79

Szép jó reggelt mindenkinek!

Akkor másodszor is hozzálátok a levélhez. Az előző, mikor el akartam küldeni elszállt.

Nem gondoltam volna, hogy első leszek ma reggel.

Van itt még ma délelőtt valaki?

Nina!
Dehogy untatnak a képeid! Nekem különösen a jegesmacis tetszett. És írjál csak sokat!

Wish! Megann!
Ti is írjatok sokat, olyan jó olvasni!

Bogi
bogi1975

Szia Bogi!

Még én itt vagyok, dolgozom.....Kép
De remélem már nem sokáig maradok!
Egyébként mindenkinek boldog karácsonyt kívánok!!
nicola79

Szia Nicola!
Te szegény! Meddig húzod ma az igát?
Olyan jó! Holnap karácsony!
Te amúgy hányadik napon vagy ma? Láttam nem vagy benne a táblázatban még.
Bogi
bogi1975

Bogi!

Még nem vagyok fenn mivel még a "tisztulási" időszakban vagyok, ugy hogy még nem annyira nézem, hanyadik napon vagyok.
Te 1975-ben születtél?? A Férjem is!!!
Én Ti mióta probálkoztok?? Első baba??
nicola79

Talán még délig maradok!!
nicola79

Sziasztok!

Ma sokáig aludtam kiélvezve a szabi első napját Kép Most megyek meglátogatom a barátnőmet és a keresztfiamat. Aztán beszerzem a még hiányzó három ajándékot, délután jövök, bár pakolni és takarítani fogok közben.
Addig is legyetek jók és ne dolgozzatok sokat Kép
Vidám készülődést mindenkinek az ünnepre.

wish

Nicola!
Igen, 75-ös vagyok. A férjed melyik hónapban született? Én novemberben. És a második kérdésedre is igen a válasz, az első babát próbáljuk meg összehozni. Élesben januárban kezdtünk próbálkozni, de sajnos még nem jött el a mi időnk. Talán majd 2005-ben. Vagyis: 2005-ben biztosan!

Jó reggelt, Wish!
Megfogadom a tanácsod, én ma már tényleg nem dolgozom sokat, mivel tegnap olyan kis aktív voltam és annyi mindent megcsináltam. A lakás csak úgy ragyog, ajándékok beszerezve, sőt a jó részük már be is van csomagolva. Most főzöcskézek, mire a Kedvesem hazajön.
Mennyi idős a keresztfiad?
Bogi
bogi1975

Bogi!
A párom 75 februári! És a Tiéd????Mikor született??És ő mit csinál?
A párom is dolgzik, talán lassan jön ő is hazafelé.
Tegnap nem dolgoztt kitakarította a lakást!!KépKép
Holnap meg megyünk szüleimhez.
Ajándékok rendbe becsomagolva mind a 25 emberkének.....
Boldog karit!!
nicola79

Nicola!
Az én párom 73 novemberi, így együtt ünnepelhetjük a szülinket. Egy bankban dolgozik, fél kettőig. Csak jönne már hazafelé!
Képzeld, holnap mi is a szüleimhez megyünk! Neked is másik városban laknak?
Mi is 25 embernek vettünk ajándékot, remélem, jövőre Nálatok és nálunk is 26 lesz!
Na puszi és nagyon boldog karácsonyt kívánok Neked!
Bogi
bogi1975

Köszi, aranyos vagy!Lassan indulok! Találkozunk jövőre!
Puszi: nicola
nicola79

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?