Nagyon nagy gratula, gyönyörű karácsonyi ajándékot kaptatok
Szilcsike
2004.12.20 17:38

2004.12.20 19:43
! Akkor már négyesben fogtok karácsonyozni
!
. Sajna, nem lettünk teljesen kész ( a férjem szabin van, és mikor hazajött a földhivatalból, ő is besegített), és már több időt nem vagyok hajlandó rászánni, pedig jó lenne lemosni az ajtókat. Meg a mi szobánk ablaka is kimaradt (a többi megvan), szóval, az idén nem volt igazi nagytakarítás, csak olyan közepes... Ráadásul holnap még menni kell ajándékvadászatra, mert még egy csomó minden hiányzik, pedig nagyon nem szeretek tömegben vásárolni
.
! Nekem a szalvétalakkom fogyott el, és kell vennem, mert egy-két ajándékhoz szükség lesz rá. Festéket már nem merek venni mert annyi féle van itthon (hobbyfesték, színezőpaszta, fextilfesték, 1-2 üvegfesték, marticafesték...), hogy nem tudom hol tárolni, pedig nagy kedvem lenne mondjuk üveget is festeni
. Csak, mióta dolgozom, szinte semmire nincs időm
.
. 2004.12.20 21:13
. 2004.12.20 22:44
2004.12.21 07:17

A szandálján az alsó csatt ki van kapcsolódva. Ráaádásul csináltak kb 4 féle képet, ebből 3 nagyon cuki, egy kevésbé mert bekapta az alsó ajkát rajta, de amikor rendelni kellet csak miniatűrben lehetett látni a képeket és a férjem épp ebből rendelt egy csomó kis képet osztogatni a családnak, és a nagyon cukikból csak keveset, igaz azaokat legalább nagyban. Persze anyukám rögtön mondta neki mindegyikből kell, szóval muszáj lezs még rendelnünk. jobb lett volna ha csak 1 avgy két képet csinálnak és akkor abból rendelünk sokat
Mármint nekünk lett volna jobb, a fényképész így többet keres
Férfiak
De azért még reménykedem hogy arra másik képet tetetett.
2004.12.21 08:46
). Ne izguljak miatta!
2004.12.21 09:59
2004.12.21 13:34
. Kicsit másképp számol a bank, mint az eddigiek, ráadásul mivel Siemens dolgozók vagyunk kapunk kedvezményt is a kezelési költségből. A cég uis stratégiai partnere a banknak. a jelenlegi összegyűjtött maninkkal és a szocpollal + munkáltatói kölcsönnel (ez nálunk kamatmentes) elegendő az önerőnk, és a fennmaradó összeg hitelezhető.
ez olyan méreg tud lenni. nem lehet, hogy összekoszolta a ruháját és azért öltöztették fel? 2004.12.21 14:12
Remélem gyógyulsz is szépen és a szülést nem nehezítette meg a sok betegséged!Gratulálok én is a csemetéhez!!!!
2004.12.21 14:21
tegnap és ma is takarítottam a kérót, ami ugye 160 nm
azért egész jól hladtam a két kicsi mellett

Gergő is élvezte, mert volt zene és tánc is benne és a végén megsimogathatta a bábokat

Mondjuk vettem hozzá szép Mikulásos bádogdobozokat. 

Ügyi vagy
2004.12.21 15:37
2004.12.21 15:49
, Nagyon szomorú vagyok, annyit sírtam tegnap este, meg ma reggel is. Az anyósom tett keresztbe, közölte, hogy ő max.3-ig vállalja a Márkot, mert utána megy a klubba barátnőzni, piálni, stb... Annyira dühös vagyok rá, tényleg nem szoktam őket minden héten terhelni az unokákkal, nagyon ritkán kérek ilyet tőlük. Erre 1 napot nem bír ki. "Márk nagyon anyás, elkényeztetted, sír, hisztis...STB" Könyörgöm MIT VÁR EGY 7 HÓNAPOS KISBABÁTÓL???? Egyébként a fele nem igaz, annak amit felsorol, egyszerűen nincs türelme az unokájához. A legdurvább, hogy mindig arra gondolok ilyenkor, hogy az én anyukám annyira igazi nagymama lenne, tudjátok az a pihe-puha nagyi, aki mindig sütiillatú, és mindig mosolyog. Mert az én anyukám anyukának is ilyen volt, és annyira igazságtalanság, hogy ő nem élhette meg az unokáit, ő aztán tényleg megérdemelte volna a nyugis nyugdíjas éveket.
) Meg kedvem sem volt már tovább nyüzsizni, Nóri is unta magát, így hamarabb is mentem a Márkért.
, de tényleg nagyon klassz a közlekedés innen.
Gondolok ám rátok. Hogy van apukád, mikor engedik haza a kórházból?
Írok a topicodba! 2004.12.21 16:09
Biztos szépek lesznek! 2004.12.21 17:11
2004.12.21 18:40
Nem lett volna baj az sem, ha közben kimegyünk, vittek ki egy gyerkőcöt
Megértelek, nekem sincs segítségem a két gyerkőchöz, nagyszülők távol. remélem már jobb a kedved
2004.12.21 23:28
. A fát hétvégén megvettük, megint a Bricoban vettünk normandot és csak 2990.- volt, pedig nálam is magasabb és nagyon szép formájú. A nagyszülőknek készítettünk idén is fényképes naptárat, most mér kifejezetten kérték
. Még jó, hogy a Copy General 0-24-ig nyitva van, így oda bármikor be lehet ugrani spiráloztatni. Az ajándékok már szinte mind be vannak csomagolva, csak azt nem tudom még, hogy mit főzzek szenteste. Persze halászlé az bizti lesz, mert apa nagyon szereti, de azon kívül valahogy tanácstalan vagyok. Ha jobb nem jut eszembe, akkor egy jókora darab pulykamellet becsomagolok baconszalonna csíkokba és egyben megsütöm, de úgy szeretnék valami olyat amit még nem főztem, viszont mindenki megenne, de olyat valahogy nem találok. Beiglit apu felesége süt nekem, a párom kijelentette viszont, hogy neki ne süssek beiglit, inkább egy máktortát kért.
. Szóval próbálkozik a leányzó nagyon
. Viszont az evés szerencsére helyreállt, már hajlandó enni, igaz segíteni kell neki, de legalább eszik.
.
!
. Mi is tavaly költöztünk, velünk szembe volt egy kisbolt, erre rá 2 hónapra megszűnt. Azért van még a közelben, de az pár utca.
. Én is tök ritkán jutok ki anyukám sírjához, sajnos ő sem láthatta egyik gyermekemet sem. Amikor eszembe jut és nem tudok kimenni gyújtok egy gyertyát este ha már a kicsik alszanak és akkor nyugodtan tudok rá gondolni. 2004.12.22 09:32
2004.12.22 13:53

De szép fehérek lesznek.
. Úgy járt kelt itt, mintha mindig is itt lett volna. együtt ebédeltünk, aztán mentek haza. megevett egy csomó mandarint, megetette a kollégáimat. mondta is az egyik, hogy most gyakorol, mert ők is babaprojektre készülnek (férfikolléga). persze a forgalmit otthon kitettem, a kocsikulcsot meg elhoztam a kabátom zsebében
még jó, hogy van otthon pótkulcs, így el tudtak jönni, különben troli lett volna. 
Sok pihi és jó sok szex, ez legyen a programotok az ünnepek alatt!! aztán hajrá pocilakó. én is már csak 1 babányira vagyok tőle, annyit kell még kibírnom
2004.12.22 14:09
Mi is így vettük, mind2-en munkáltatóit kértünk kamatmentesen, plusz hitel. 2004.12.22 14:17
2004.12.22 15:23
De remelem azert latja oket valahogy megis...
Karacsonyi pudingot nem csinalok, mert marha bonyolult, pedig a parom szereti. De sutok neki helyette karimuffint. Meg mar csinaltam mezest, csak nem lettek egyformak az adagok, mert az eleje egesz puha lett a vege meg kemeny.(gondolom akkor mar jo forro volt a suto es kevesebb ido is eleg lett volna)Mindegy meg puhitom, teszek a dobozba almat is.
Aztan majd jonnek a tobbiek is kesobb a batyo csaladjabol.
2004.12.22 22:27

, nagyobb, mindha bármit vennék a boltban. 

2004.12.22 23:40
, és meglepő módon olyan ügyi volt, hogy szinte meg sem mozdult, csak akkor amikor a frufruját vágták. A végén pedig mondta, hogy jövünk máskor is ide
. (Conti, az Aranyalmában voltunk, amit te ajánlottál.)
. A régit meg majd megpróbáljuk megjavíttatni, ha lehet és nem kerül egy vagyonba.
!
. Remélem még idén pár képet itthonra is össze tudok majd ütni.
.
, én még kettő mellett is csak éjszaka tudtam csak ügyködni a saját készítésűekkel.
. Igaz néha nem bírom és rászólok jó hangosan, de hát mit lehet tenni, nincsenek kötélből az idegeim. Azért nagyon igyekszem, rengeteget beszélgetünk, hogy mi miért van, ha elkezdi a műsort akkor ha épp nem etetek, pelenkázok, akkor az ölembe szoktam ültetni és nyugodtan megpróbálom elmagyarázni neki az adott dolgot, de legtöbbször ez nem jön be, mert nem is figyel rám, csak dobálja magát és ordít. Azt olvastam, hogy az egyik jó megoldás, ha az ember nem vesz tudomást a jelenetről, de ez kissé nehezen megvalósítható ha nem itthon vagyunk. Na mindegy, majd csak túl leszünk ezen az időszakon is, aztán majd kezdi a pici is
. Apropó Bálint, hát ő egy csoda pofa, ha két szót szólok hozzá, már mosolyog és gügyög ezerrel. Annyira erőlködik, hogy mondjon nekem valamit, és olyan édesen próbálgatja a hangokat, hogy teljesen oda vagyok tőle
. Ja és vágre átalussza az éjszakákat! 8-9 órákat nyom le ébredés nélkül, ha nem hajnalban feküdnénk le apával mindíg, még ki is tudnánk magunkat pihenni

. 2004.12.23 13:07
2004.12.23 13:10
2004.12.23 13:46
Ott is takartitottam,sutesben segedkeztem
Alex meg jol elvolt abban a nagy hidegben az udvaron,alig lehetett 1 ora utan behivni,mert hogy O nem fazik
(putykaragu leves,gombascsirke+rizs,palacsinta),aztan delutani alvas utan megyunk anyuekhoz
De szerencsere nem lett mellekhatasa
Nagyon jokat nevettunk es csomo ajandekot kaptam

Mindenki dolt a nevetestol,mert amikor csokival kinaltak,anyukam mondta hogy csak en meg ne tudjam
Hat igen egy gyerkoc mindig oszinte
Szerintem egymasra is hasonlitanak

Remelem mar otthon is vagytok
Remelem igy is marad jo sokaig
Hogy vannak a szuleid?
Remelem tenyelg az ujban jon majd nektek is a teso,ugy ahogy nekunk
Olyan jo lesz hogy kezdettol lesz kulon szobaja
Gratula akicsinek az alvashoz
2004.12.24 10:14
2004.12.24 21:00
, ugyanis úgy terveztük, hogy amíg alszik ebéd után feldíszítjük a fát, összerakjuk a favonatot, kicsomagoljuk az ajándékokat. Levi viszont 3-kor még ébren volt és bent kurjongatott az ágyában. Mi pedig kint tipródtunk hogy mi legyen. A végén felvittük anyósomékhoz, oda már ment a jézuska, addig ők lefoglalták. Megáll az eszem milyen 6. vagy 7. érzékük van a kölköknek, hogy mikor nem kell aludni! 2004.12.25 11:40
2004.12.25 14:33
én petikét levitem sétálni mig apa felálitota a fát és felrakta a csucs diszt rá utána meg felváltva szorakoztatuk a gyerekeket mig felporszivoztunk és feldiszitetük a fát és bevitük az ajándékokat idén sok-sok minden került a fa alá
viszont a fele-háromnegyede alesz téve mert már ma kezdte hogy csak kiboritom és nem játszok vele meg eldobálom cimü müsort meg irigykedem müsort 1már eltetem a kicses ládába ebe a ládába kerülnek a már nem kelö játákok most meg még azok is amikel jo lesz akor játszani ha a kint lévöt meguntuk
én is kaptam ajéndékot egy fotonyomtatot +scenert +meglepi is volt a fa alat amire nem számitotam egy kutya enciklopédia
enek nagyon örültem bár a kutya sulit nem tudtam befejezni mert öröké betegek voltak a gyerekek vagy sok munkám volt . 2004.12.25 16:48
. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|