Szia Baya, ugyanaz, mint anno Nálunk.... Apa gond... Kevés katona. Nálunk is ez volt: pontos mensi, ovu tesztek szerint is rendes peteérés, meg is éreztem, mégsem jött a baba. Persze, ha nincsen hadsereg, akkor.... Amúgy is azt szokták mondani, hogy 1 év próbálkozás után érdemes egy meddőségit felkeresni, ahol kivizsgálnak. Kezdik az alapokkal: női hormonszintek egy ciklus alatt, apa katona vizit. Sokszor már ennyiből kiderül, hol a gond. Mi 7 hónap próbálkozás után mentünk el ezekre, nálam rendben voltak a hormonok, apánál jött a kevés katona dolog. Végül az 1 éves próbálkozás évfordulóján már úton volt a lányom... Lombik. Mert, ha nagyon kevés a sereg, más nem nagyon jöhet szóba...
De remélem, nem ez a baj!!! Szívből
Amúgy sziasztok csajok, újra itthon vagyunk, csak amióta hazajöttem mostam, szarul voltam (valami vírus, vagy mi), most kezdek talpra állni. Hétvégén családozunk. És élvezzük, hogy itt a tavasz.

Tegnap úgy mentünk sétálni, hogy fogtam a gyereket, beraktam a babakocsiba és slussz... Nem előzte meg fél óra öltözködés