A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Én is itt vagyok ám, csak elég sűrű a program, reggel bejglivadászaton voltam,készülök megnézni egy táncbemutatót délután, aztán alighogy hazaérek, ismét egy vacsora az egyik baráti párral!
Szerintem totál bekattant mindenki.
A közlekedés bekrepált, a kenyér elfogyott a boltban, mindenhol ficánkoló nejlonszatyrok(halászlénekvalóKép ugrál benne, ne izgulj Nina a te kicsinyke halaid soha nem jutnak erre a sorsraKépKép)az autósok meg a szokásosnál is kreténebbek, anyáznak, nem engednek be senkit maguk elé!

Nina, Wish, Bogi!
A hőm nem szórakozott, ma(19cn) is 36,9-lettKépKépKép
Lehet hogy mégsem elveszett ez a hónap?KépKép

Lányok, hagyjátok már a csudába a takarítást, dézsmáljunk inkább bele a holnapi bejglibaKépKépKép

Na majd azért jövök vissza a tánci-tánci után benézni!!!

Kép

Kép
megann

Mindenkinek boldog karácsonyt.Kép
http://www.irlmeier.de/bird.swf

Jövő héten megyünk baci-kukucskára.

Addig jöhet a beigli sütés és társai.

üdv
Mini
minimi

Mini!
Ezek a rénszarvasok őrült aranyosak!

Megann!
De megkívántam a bejglit! Lassan felfordulok az éhségtől, de ebéd csak egy óra múlva lesz.
Az én kedvencem a kakaós bejgli, úúúúúgy enném már! Szerintem anyukám már süti.

Gratula a hődnek! Jól emlékszem, hogy Neked 30 napon túliak a ciklusaid? Akkor meg rendben van, hogy csak most ugrott meg.

Na szia.
Bogi
bogi1975

Bogi,
Jó hosszú, de ha vársz egy kicsit megjelenik télapó is.Kép
minimi

Sziasztok lányok!

Reggel is akartam már jönni, de sietnem kellett, anyuékkal mentem vásárolgatni. Csak egy-két dolgot akartam venni, erre két szatyorral jöttem haza. Reggel esett a hó, most minden olyan szép fehér, remélem holnapig még esik, vagy legalább megmarad a hóKép Na most is sietek, sütnöm kell.

Bogi!
Hőd? Remélem, jól fenn vanKép Mit főzőcskéztél ma?

Megann!
Nem hiszem, hogy az én pici, csenevész halaim veszélyben lennének. Én nem is igazán szeretem a halat, ha eszem, akkor is csak a szálka nélküli, panírozott, téglatest alakút. Mondta is a páromnak, hogy olyat fogjon a folyóból, mert azt megeszem. Szerintem is meg vannak bolondulva az emberek, mindenki rohan, tolakszik. Ezt nem szeretem.
A hőddel kapcsolatban, szerintem, sincs veszve semmi, lehet, hogy nem úgy reagál, ahogy te azt eltervezted, de attól még megfoganhatott a babócád!
Én ma nem tudtam aludni, 4-kor keltem és 36,3-at mértem a tegnapi 36,7-hez képest nagyon alacsony, megmértem 7 körül is, akkor 36,5 lett ez is igen karcsú. Ja, és ma vagyok a 11. napon. Nem akarom elhinni, hogy ma lett volna, velem is szórakozik a dögKép
Mész tánci-tánci? A párocskám is biluzi, csak sajnos ez tisztán melós buli, engem nem vihetettKép

Mini!
Nagyon édi ez a hely! Remélem jövő héten nem találtok semmilyen bacitKép

Kép

Puszi
Nina
nina79

Mini!
Végignéztem. Nagyon ari.

Nina!
Hazahoztuk a fácskánkat, egész kis helyes. Még ma fel is díszítjük, alig várom.
A mai ebéd húsleves volt, meg római tálban sütöttem csirkemellett sokféle zöldséggel. Hát, szerintem fini lett.
Nagyon irigykedek rád a hó miatt! Itt délen persze semmi.
A hőm 37,1 volt ma is, de tudjuk, hogy ez semmit de semmit nem jelent.
Mi finomat sütsz?
Az én párocskám tegnap este tánci-táncizott, ő is munkahelyi bulin volt. Én meg itthon pörögtem, de most valahogy még a házimunkát is élveztem. Na nem sűrűn van ilyen.
Bogi
bogi1975

Nina!

Megjöttem!A tánci-tánci sajnos ezúttal nem rám vonatkozott, én csak néző voltam, de nagyon élveztemKépGyerekelőadás volt, és nagyon édik voltak a gyerekek!

Én imádom a halat, minden fajta formájút, színűt, nyersen, főzve,sütve mindenhogy!Nyaminyaminyami, holnap jól be is falok belőleKépKépKép
Úgyhogy ne bízz bennem, a pici hal is halKépKépKép
Jujjjj de gonosz vagyok....bocsi, csak viccnek szántam!Soha nem bántanám a halacskáidat!Kép

A hőket én sem értem mostanában, lehet hogy nekik is elegük van az évből!Fogadjuk meg hogy jövőre mindenki hője nagykönyv szerinti lesz, ok???
Viszont a hőd elég gyanús...szerintem lehet hogy ma volt.....Párod merre jár???Gyorsan el kéne kapni egy körre!

Bogi!
A ciklusom 30 nap körüli, de mivel a hőminimumom 12. cn-n volt, ezért úgy néz ki én a lassan emelkedők táborába tartozom!Wishnek is 6 nap alatt érte el a maximumot!Minden esetre szerintem akkor sem volt tüszőrepim, mivel nem éreztem!Kép
Ha meg volt akkor remélem nem az elmúlt 3 napban volt, mert akkor tuti nincs esély, hacsak a Szentlélek meg nem száll.....KépKép
Pont a neten láttam táblázatot hogy 4 fajta modell létezik arra, hogy kinek hogy emelkedik a hője!Majd meg is keresem és felteszem, hátha valaki megnyugszik!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Bogi!
Mi sajnos csak holnap díszítünk. A csirkemellet én is nagyon szeretem, tuti fini volt. Jó volna egy táblicsku, nem tudom, hányadik napon vagy megírnád!
Én kókuszkockát sütöttem, meg az elmaradhatatlan zserbót (nálunk), ezt minden karácsonykor sütni kell, minden fiú imádja a családba, én annyira nem. Te sütsz valami fincsit?
Hát nekem csak neki kezdeni nehéz a takarításhoz, aztán már gyorsan megy. De élvezni még egyszer sem élveztem, inkább utána leülni, és szétnézni jó.

Megann!
Nézni is jó, a picurok olyan arik tudnak lenni, ahogy próbálják elkapni a ritmustKép
Hát a mi halainkkal nem laknál jól, annyira nincsenek jó húsban.
A hőmet holnap leellenőrzöm, remélem, időben meg tudom mérni. A párom csak valamikor késő este jön haza. De biztos, ami biztos, ha reggel már aludni nem tudtunk, elütöttük az időt egy akcióvalKép Szóval szerintem, az kitart holnapigKép
Te hányaik napon vagy?

Van egy kép a pici halról, de homályos, mert állandóan mozgott, meg elbújt a sötétbe:
Kép
Ez, pedig a boldog anyuka:
Kép

Puszi
Nina
nina79

Szerintem karácsony, szerintem!

Kép
nina79

Sziasztok!

Jól elment a mai nap. Megfogadtam én is tanácsomat és nem dolgoztam sokat. Végül is nem jutottam el a barátnőmhöz sem. Vásárolgattam, majd egy jót ebédeltünk a párommal. Három körül értem haza, picit leültem pihenni, majd arra ébredtem négykor, hogy hazaért a párom, de tovább aludtam hatig. EGyszerűen annyira fáradt voltam, hogyképtelen voltam felkelni. Azt hiszem az elmúlt hetek hajtása miatt még sok ilyen alvós délután vár rám. De hát végül is ezért van a szabi Kép

Bogi, a keresztfiam pont ma négy hónapos. Nagyon édes, sajnálom is, hogy nem találkoztam ma vele és a mamájával, aki az egyik legjobb barátnőm és már három hete csak telefonon értekezünk Kép Szerintem rajtunk gazdagodnak meg a telefonos cégek, jó sokat beszélünk Kép. A másik legjobb barátnőmmel is ritkábban találkozunk, úgyhogy vele is elég sokat telefonálunk.

Megann! Éljen a hőd. Kép Szerintem nincs veszve a hónap, én egyre inkább azt gondolom, hogy ez egy nagyyon nem egzakt tudomány. Az a legjobb, ha minél több forrásból figyeli az embere szervezetét.

Nina Kép Szerintem is karácsony Kép Még egy fél óra. Szerintem.

wish

Sziasztok LanyokKép

Elnezest, hogy nem jelentkeztem, de azt hittem majd lesz egy kis idom leulni a gep ele. Hahaha orulok, ha mindent be tudok fejezni holnapraKép. Idom sem volt visszaolvasni, csak szeretnek mindenkinek Nagyon boldog karacsonyt kivanni!!!!!!

StellaKép Gratula a ketcsikoshoz es azert meg szoritok, hogy minden rendben legyen!

Pusza:
Vica
vica72

Jó reggel lányok!

KELLEME KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!
Kép
Most már élesben, és utójára.
Azt hittem én leszek az első, de Vica megelőzöttKép

Wish!
Én is mindig eltervezem, hogy ilyenkor csak feküdni fogunk, meg aludni, enni egész nap, de valami mindig közbejön. De majd idénKép

Vica!
Már azon gondolkodtam, hogy elpártoltál tőlünk. Neked is boldog karácsonyt, és ne dolgozd túl magad.

Puszi
Nina
nina79

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Kép

Szilvi
szilvi26

Kellemes karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek és szép pici babát (babákat) mindenkinek az újévre!Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Nina drága!És mindenki más!
Úgy néz ki nem fogok tudni jönni este ezért most KÍVÁNOK BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Nina! Egyél jó sok bejglit, gyújtsg meg egy gyertyát, hallgass valami karácsonyi zenét, és gondolj arra hogy TE NEM VAGY EGYEDÜLKépKépKépKép

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Hát csak most mentek el a szülők, nagyon szép volt az ajándék átadás, mindenki nagyon boldog volt, tetszettek az ajándékok.

Megann!
Köszike, hogy jöttél, gondolsz rám. Most még pakolászok egy kicsit, aztán tv-zek. A párom megígérte, hogy felhív, nagyon várom. Egész délután szólt a karácsonyi zene, meg gyertya is ég. Remélem neked is, és mindenkinek olyan szép lesz a karácsony, mint nekem.

Puszi
Nina

Ui: az alábbi címeken nagyon tuti kis karácsonyi zene megy:
http://www.icq.com/friendship/pages/view_page_16959.php
http://www.icq.com/friendship/pages/view_page_7944.php
nina79

NAGYON BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
És kívánom Nektek azt is, hogy jövőre mindenkinél egyel nagyobb legyen a létszám a karácsonyi asztal körül, mint az idén!

Szia Nina!
Örülök, hogy jól telik a karácsonyod!
Én úgy szeretem ezt az ünnepet!
További boldog ünnepeket Neked!

Bogi
bogi1975

Bogi!

Köszi a jókívánságot, hasonló szépeket neked is. Nem sokára hazaér a párom. Úgy várom már. Remélem tetszettek, a mikuk, meg a rénszarvasokKép

Puszi
Nina
nina79

Sziasztok!

Túl az első napon!
Indul a második roham!
Csak azt sajnálom hogy mi a saját fácskánkat alig tudjuk még meg is nézni!
Egyébként a jézuskám kicsit túllőtt a célon, egy csomó szépet hozott!Jégkori, kabát, könyvek, Cd...KépKépKép
Mi indulunk megint egy baráti párhoz, aztán szülőkhöz ismét!
Na egyszer talán lesz másképp is, amikor a picurok miatt majd a szülők jönnek hozzánk!

(Egy kis rosszhír, hő 36,7 20. cn-n, úgyhogy ez egyértelmű)

Nina!

ÖrülökKép, hogy azért jól tellt a Szentestéd!

Most rohannom kell!
Sziasztok!

Kép

Kép
megann

Jó reggelt lányok!

Megann!
Örülök, hogy ilyen sok szép mindent kaptál a jézuskádtól. Köszi, a szenteste tényleg nagyon jó volt, a szüleim jó sokáig maradtak, nem kellett sokáig egyedül lennem, aztán meg már szinte aludtam is. Sajnálom, hogy a hőd még mindig nem engedelmeskedik. De ha más engedelmeskedik, mondjuk a peték meg a kiskatonák akkor nem is leszel bosszús, ugye?Kép

Tegnap egész nap lustiztunk, csak anyuékhoz mentünk át ebédelni. Ma reggel még midig 36,8 volt a hőm, lehet, hogy nekem ez a tea nem használ. Ma iszom utoljára, ma vagyok a 14-ik napon.

Bogi!
Veled mi újság, rokon látogatások megvoltak?

Pusza
Nina
nina79

Szia Nina!

A rokonlátogatásnak nálunk még nnincs vége, ma ismét nyakunkba vesszük az országot és indulunk a szüleimhez. Én ott is maradok egészen szerdáig, úgyhogy addig eltűnök egy picit.
Kaptál sok szép dolgot?
További szép karácsonyt!
Bogi
bogi1975

Sziasztok,

Mindenkinek boldog karácsonyt.Kép

Megann,
Akkor Te biztos nagyon jó voltál, ha ennyi ajándékot hozott a Jézuska.Kép)
Viszont az én petécskéim sem viselkedtek rendesen, mert már elkezdődött a "meg fog jönni" érzés. Pont úgy mint a múlt hónapban.Kép

Nina,
Örülök, hogy szép karácsonyod van.Kép

Mini
minimi

Sziasztok Lányok!

Vagy ennyire dolgoztok, vagy ennyire nem dolgoztok, hogy tegnap reggel óta nem írt senki? Kép Jól vagytok?
Nekem megvan a vérvételhez a papírom, jövő kedden megyek is Kép

Sajnos nem jó hírek vannak, Stella azóta is vérzik, szegény nagyon ki van borulva. Szerdán megy a dokihoz, addig még küldjük neki a babatapasztókat és drukkoljunk úgy, mint eddig még soha! Kép

Tündi
Vendég

Szasztok Lányok'

Tündi'
de jó, végre megindultak a kivizsgálások Nálad' Pikk-pakk jön az a baba meglásd''''

Stella
Nagyon izgulok értetek' Vérzésüzőket küldöm'

Nálunk a középidős hét telik. Úgyhogy....

Lehet, hogy nem tudok jönni idén, igy mindenkinek Boldog, Békés, Sikerekben, Babá(k)ban Gazdag Új Évet kivánok'''

Jázmin
djázmin

Sziasztok lányok!

Reggel próbáltam írni, de belebújt az ördög a gépbe.

Mini!
Örülök, hogy benéztél. Hol jársz a ciklusban?

Tündi!
De jó rólad is hallani, meg Stelláékról is, nagyon szorítok értük, remélem minden rendben lesz. Neked gratula a papírhoz, mit fognak nézni? Hányadik napon vagy (leszel)?

Jázmin!
Akcióban dús ó és új évet, de persze Sikerekben és babákban gazdagot is!!!

Puszi
Nina
nina79

Sziasztok kedves babanetes baratnoim!!!!!

Hat sajna nem sokat tudtam jonni mostanabn, orulok, hogy jol vagytok, en sajnos szabin voltam, nem tudtalak olvasni titeket, ha meg itt bent vagyok es dolgozom, akkor meg orult hajtas van, ugyhogy sehogy sem jo.

Sajnos sokat nem tudtam visszaolvasni. Azt latom, hogy Stellaval mi az abra, es nagyon de nagyon drukkolok neki. Nem jo erzes ez a verzes, de sokat hallottam akinek megmaradt a verzes ellenere is a baba, ugyhogy nagyon remelem vele is igy lesz, van remeny!!!!!

Velem az az ujsag, hogy voltam meg mult elotti penteken UH-n, es lattak is eleg szep eredmenyt, 10 mm-es nyh-t, meg ket tuszot, egy 22 mm-est, meg egy 28 mm-est. Abbol lehet hogy ciszta lesz, vagy lett, dehat majd elmulik. Volt mar nekem a multkor is, es elmult magatol, ugyhogy nem izgulok, majd megnezik jovo hetfon UH-n megint. Meg mondta a doki, hogy nem befolyasolja a teherbe esest ha ciszta lesz, akkor sem.
Szoval ma meg a 22. napon voltam progeszteron vervetelen, nem is fajt!!!!! Pedig utalom a vervetelet, de mar kezdek hozzaszokni!!! Remelem hamarosan lesz eredmeny, es jovo hetfon kepzeljetek mehetek HCG vervetelre is az UH mellett, es allitolag van eredmenye hamar, ugyhogy akkor meg is tudjuk mi az abra!

pusz nektek, es a tobbieknek is drukkolok am, csak el vagyok havazva!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo
Ez a 22-es tüsződ szimpi nekem Kép Remélem megrepedt és jókor akcióztatok! Kép

Nina
Ma vagyok a 12. cn, és a 20.-on lesz a vérvétel. Néznek pajzsmirigyet, FSH, LH, progi, prolaktin, testoszteron hormonokat. Hát kicsit félek az eredménytől, leginkább attól, hogy minden rendben van. Mert akkor csücsülhetek a fenekemen még pár hónapot, mire konkrét meddőségi vizsgálatokat lehet csinálni. Ha meg valami nem stimmel, akkor kapok rá bogyót és nagyobb eséllyel mehet tovább a project.

Jázmin
Én most már teljesen lehiggadtam, rábíztam a babámra, hogy mikor akar jönni. Nem sürgetem, így ha nem jön pikk-pakk, csak néhány hónap múlva, azt is türelemmel ki fogom tudni várni Kép

Tündi
Vendég

Stellanak nagyon drukk!!!

Nina,
A napokban meg fog jonni.Kép Mar napok ota iszonyat faj a hasam. Nem gorcsol inkabb eg.
Veled mizujs?

Ezen a heten szabin vagyok, latom mas sem nyuzsog.Kép

Mini
minimi

Sziasztok LanyokKép

Stellanak mennek a drukk hegyek, remelem ez a verzes hamar elall es nem lesz semmi gond.

DodoKép
Nagyon jo tuszocskeid vannak, a nyh is jo, remelem ez lesz a Te honapodKép

Latom sokan pihennek, jol teszikKép Nekem sajna indult a melo a heten.
Raadasul tegnap kaptuk a hirt otthonrol, hogy ferjecskem nagymamaja elhunyt, igy elegge le vagyunk torveKép Ez mindig rossz, de most igy karacsonykor meg rosszabbKép.

Vica
vica72

Jó reggelt lányok!

Dodo!
Nagyon bíztatóak az eredményeid, remélem hamarosan minket is értesítesz a fejleményekről, nagyon drukkolok értetek!

Tündi!
Jó sok mindent néznek, ha kérdezhetem ez lesz a hónapban az első, vagy már volt e ciklus elején is? Én is jövő hónapban szeretnék ilyen vérvizsgálatot, remélem a dokim belemegy. Szerintem is jobb, ha találnak valami pici prücköt, és kezelik gyorsan valami bogyesszal, mintha csak hónapokig ide-oda tologatnának. Ha kérdezhetem a párocskádat vizsgálták már?
Stellának mennek folyamatosan a tapasztók!!!!!

Mini!
Hátha mégse jön meg, lehet hogy csak kicsit fájdogál, ég. Nekem, amikor meg akar jönni, az egyértelmű görcs, egy egyértelmű helyen, ezt én nem szoktam eltéveszteni, sajnosKép De neked, ha csak ég, akkor lehet, hogy más van a dologban.Kép Mikor kellene napra megjönnie? Méred a hődet?
Velem nem sok semmi, ittam a teát, de minek ma is 36,7 volt a hőm. Ilyenkor úgy tűnik, mintha soha az életben nem akarna se fel, se lemenni. De azért bőszen akciózunk, az sose árt.

Vica!
Nagyon sajnálom a férjecskéd nagymamáját, nekem is már csak egy nagymamám él, és a másikat pont karácsony előtt veszítettük el mi is. Csak még akkor kisebb voltam, 6.-7.-es. De még ma is elevenen él bennem az a karácsony, nem olyan volt, mint a többi. De gondoljatok arra, ez egy jel. Ha valaki elmegy, valakinek jönnie kell. Lehet, hogy ti vagytok a kiszemeltek, hogy új családtaggal bővítsétek a családot.

Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett.
Puszi
Nina
nina79

Nina
Nekem ez az első és egyetlen vizsgálatom a ciklusban is meg egyébként is. Most 6. hónapja próbálkozunk, és ennyit tudtam "kicsikarni" a dokimtól. Páromat sem vizsgálták még. Ha most a véreredményem jó lesz, akkor próbálkozunk tovább még néhány hónapig, aztán legkésőbb júniusban megrohamozom a dokimat a meddőségi vizsgálatokért.

Vica
Az a baj, hogy Stella tegnap már 5. napja vérzett Kép Nem tudom hoyg ez jelenthet-e rosszat egyértelműen, de nagyon bízom abban, hogy a holnapi vizsgálat után megnyugodhatunk.

Tündi
Vendég

Tündi!Kép

Te párod mikor megy el vizsgálatra, mert én az enyémet megkértem, hogy januárban menjen el, ha most sem sikerült.

Tök egyszerű vizsgálat és ha véletlenül nála lenne gond ne engem vizsgálgassanak hónapokon át.

Te hogy vagy ezzel???

Mea
mea

Mea
Ha nálam most minden rendben hormonügyileg, akkor próbálkozunk tovább pár hónapig, és ha nem sikerül, irány vissza a dokihoz. Most úgy érzem, képes vagyok várni még, szeretnék időt adni a babának, hogy ő döntse el, mikor akar jönni Kép És ha valamiért nem tud jönni, akkor az is ki fog derülni fél éven belül. Most még nem akarom a páromat vizsgálatra küldeni, egyenlőre nem érzem szükségét.

Tündi
Vendég

Megann!Kép

Szerencsére megrepedt az a hatalmas tüszőm, nem lett cisztaKép

Dec.17-én még ott volt aztán mátrai hétvégén megrepedt és 20.-ra már nem volt ott az UH-n.

Ma voltam vérvételen(progeszteron) kiváncsi vagyok az eredményre, hogy mennyi lett closti mellett.

Visztont beállította closti a ciklusomat 28 naposra, és elvileg szombaton kell nem megjönnieKép

Érdekes, hogy már ma érzek mensi jellegű hasfájást pedig még korai, csak a 24. napon vagyok.

Nem tudjátok mitől lehet???

Mindenkinek kitartást, 2005 a mi évünk lesz!!!

Mindenkinek babát kívánok az új évre.

Puszika

Mea
mea

Sziasztok !
Első bejelentkezésem Hozzátok, mi ferbruár óta próbálkozunk, bromot és clostyt szedek, hormonok, ciklus javulóban. Most egy kis remény csillant, mert ez volt az első hónap hogy 2 db érett tüszőt petesejettel!! produkáltam :o), ami meg is repedt, bár lehet hogy lemaradtunk róla, mert a 24.UH-an még nagyon pici volt (17 mm) a 27.UH-án meg már megrepedt, sajna a nagy karácsonyi rohanásban nem volt időnk összebújni. Orvosom 27.UH után szigorúan ágyba parancsolt minkent :o). Hátha nem vész el a hónap. Szerintetek? Ovuláció után 1-2 nappal milyenek az esélyek?

Stella remélem minden rendben lesz és a vérzés elmúlik.

Mea, Dodo,
megy a drukk!
Nina azért Neked is drukkolok hátha nem a menzit érzed!

Vica sajnálom párod nagymamáját, nálunk hasonló történt. Mostanában 2 temetés volt már összerezzenek ha megszólal a telefon.

A hosszú levélért elnézést kérek és Mindenkinek Kívánok Babában és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet!
Kivi
kivi2

[color=#0000ff]
Stellának elállt a vérzése!!!!!!!!!!!!!!!! KépKépKépKép Holnap délre megy a dokihoz, utána jelentkezik!
Vasárnap tesztelt egyet és újra volt halvány 2. csíkja, úgyhogy van remény!
Húúú de boldog vagyok, én már nagyon aggódtam érte! Lányok, használtak a vérzésűző energiák Kép Küldjünk még Stellának és babatapasztókat is, oké? Kép

Tündi
Vendég

Stella!

Hat ez oriasi!!!! Nagyon megy a drukk neked tovabbra is!!!!!!!!!!

Vica!

En emlekszem am rad! KOszi a drukkot!
Tudod, mi is mar regota, 3 eve probalkozunk!
Tudom ti is eleg regota, de aztan tudod, nekunk is lesz babank!!!!

Kivi!
Ovulacio utani napon sajnos nincs esely megtermekenyulesre, en ugy tudom.

Mea!

Lehet hogy attol faj a pocid, hogy van ott valaki? Neha nekem is szurkal vagy fajdogal vagy ilyenek, de ilyen sajnos nekem szokott lenni, ugyhogy nem biztos hogy azt jelentiKép
Ha neked eddig nem volt ilyen, akkor lehet hogy arra utal Lehetnek mensiszeru fajdalmaid is, sokaknak ez is tunet!

En tegnap reggel voltam vervetelen, es en ma vagyok a 23. napon! En vasarnap tesztelek, es hetfon megyek HCG vervetelre, meg UH-ra (hogy nem lett-e cisztam)!

En is remelem, hogy most mar jo lesz a progim legalabb, a mult ciklusban az kicsit alacsony volt!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Szia Kivi!
Gratulálok a tüszőidhez! Ovuláció másnapján már csökkennek az esélyek, 2 nap múlva meg szinte semmi esély nincs. Azért remélem megfogadtátok a dokid tanácsát, mert sosem lehet tudni Kép Hátha mégsem vész kárba ez a hónap Kép

Tündi
Vendég

SziasztokKép

Jó rég nem néztem már be hozzátok!
BocsiKép
De ez a Karácsony ...!Semmi időm nem volt!

Stellának nagyon drukkolok!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Már nagyon várom az eredményt!

Én ma voltam UH-n. Már 4 hetes a baba ,a hasamban! Azt mondta a doki ,hogy minden rendben van,szépen fejlődik!KépKépKép
Kaptam képet is rólaKép
Nagyon Boldog vagyok!

Kívánom,hogy leghamarabb Januárban ,már ti is kapjatok egy babás UH-képet az orvosotoktól!Kép

Tényleg nagyon drukkolok mindenkinek!Kép
Tudom ,hogy mi -mindenen mentek keresztül!Nem könnyű ez a várakozásKép

De mikor ,majd ott lesz a baba a pocitokbanKép eltörpül minden kellemetlenség !
Akkor csak arra fogtok gondolni:MEGÉRTE!
Bármin is kellet keresztülmenni:MEGÉRTE!

(Bocs,hogy megint ilyen hosszúra sikeredett!)

Csilla
csillam

Csilla
Örülök, hogy jól vagytok Kép Neked hoyg számolják, hogy hány hetes? Ugyanúgy az utolsó menzitől? Vagy a beültetéstől számolnak 38 hetet?
Bocs a hülye kérdésért Kép

Tündi
Vendég

TündiKép

Nem hülye a kérdés!
Igazából én sem tudom,hogy ők hogy számolják!

Ezt én számoltam ,a beültetéstől!Kép

2-hét múlva megyek megint UH-ra .Akkor majd teszek fel "hülye,, kérdéseket én is biztos!
Most nem kérdeztem semmit,csak válaszolgattam a kérdésekre! Kép

Csilla
csillam

Nina,
Mindig ilyen es mindig ugyanakkor kezdodik.Kép Marciusban kezdodik a kivizsgalas addig turelmes leszek.Kép
Hol mered a hodet? 1cn-tol?

Kivi,
Udv. itt.Kép Remelem nem maradsz sokaig es bejott a karacsonyi akcio.Kép

Tundi,
De jo, hogy Stella jobban van.Kép

Csilla,
Orulok, hogy minden rendben a baboddal.Kép

Mini
minimi

Sziasztok Mindenki!

Én is itt vagyok, megjöttem a wellnessből!
Csak egy mondatot panaszkodok:
ELFELEJTETTEM ELVINNI A HŐMÉRŐMET!KépKépKépKép
Úgyhogy nem volt min bosszankodnom, ez a hónap már úgyis az ördögé volt peteérés híján, na de majd a januárKépKépKép

STELLA!
Ahogy visszaolvastam, elszorult a szívem, hogy még mindíg véreztél, aztán Tündi hozta a jóhírt hogy elállt!Akkorát sóhajtottam!KépKépKépSuper!
Jönnek az ikrekKépKépKépKép

Mea!
Örülök hogy itt vagy!Akkor jól drukkoltam, nagyon izgultam hogy a hatalmasKép tüsződ ne ciszta legyen!!!!KépKépRemélem a Mátra szép volt és akciódúsKépKépKép

Csillám!
Olyan irigyes,sárgulós, boldogos vagyokKépKépSzerintemKép

Kivi!
Üdv!Én úgy tudom, repi után 24 óráig van remény, utána semmi!Tehát szerintem van reményKépKépKép

Vica!
Őszinte részvétemKépNekem már egy nagyszülőm sem élKépAz utolsó nagyim 94 évesen augusztusban halt megKépÁtérzem a fájdalmatokat!Legyetek erőssek!

Nina!
Úgy látom mi jól kifogtuk ezt a hónapot hőügyileg!
No de majd a következő!Olyan görbét alkotunk ,hogy mindenki csak csodájára jár majd!Ezt most itt azonnal határozzuk el!SzerintemKépOk?

Minimi!
Átértékeltem az évet és én nem voltam olyan jóságos, mint amennyi ajándékot kaptam, csak a szeretteim ilyen nagylelkűek és jóságosak, megbocsátóak és elnézőek a hibáim és gyarlóságom iránt!Erre jutottam!
Isten áldja meg őket a jóságukértKép

Kép

Kép
megann

Megann,
Jo is 1 kis lazitas neha.Kép Merre wellnesseltel? Mi tartozik 1 ilyen hetvegebe? Lehet, hogy meglepem a parom.Kép
Ne szerenykedj, biztos megerdemelted a sok szep ajandekot.Kép

Az mitol lehet, hogy neha mar 1 hettel menzi elott nagyon faj a hasam? Kicsit sok ez igy, 1 het pocakfajas, 5 nap menzi, alig marad normalis nap.Kép

Mini
minimi

Sziasztok!Kép

Képzeljétek csináltam poénból 25 cn-en nem első reggeli vizeletből egy tesztet itt a mhelyemen és 5 perc után egy nagyon halvány második csík lett rajta.

Nem merem bele élni magam félek a kudarctól de azért mindjárt elbőgöm magam.
Annyira jó lenne, annyira kérem a Jóistent, hogy baba legyen és jó helyen beágyazódva!!!!

Szurkoljatok nekem kérlek Titeket persze csak Stelláék után, nekik már tényleg kell, hogy baba legyen!

De jóóó lenne, ha.........Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Mea
Ez annyira jó hír! Kép Kép Kép Persze, hogy szurkolunk, biztosan erősödni fog az a 2. csik. Kép Kép

De jó lesz.....Kép

És Stelláékért is megy folyamatosan a drukk!!!!
(örülök, hogy tegnapra javult a helyzet, mert már nagyon aggódtunk és nagyon várjuk az orvosi vizsgálat eredményét) Kép Kép

Dana?

Pusz,
Drika
drika

Szisztok!

Ne haragudjatok hogy így eltüntem(már ha valakinek hiányoztam), de a munka és a karácsonyra való készülédés minden időmet lefoglalta.Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek.
Hétfőn voltam hsg vizsgálaton, mind két petefészkem átjárható, jan. 11-én megyek megbeszélésre hogy hogyan tovább, maga a vizsgálat tényleg nem volt több öt percnél de kellemetlen és fájdalmas is volt a vizsgálat. De hála túl vagyunk rajta!
Stelláéknak ezerrel megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!
Na meg persze mindenkinek.

barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Mea!!!!!

hat ez oriasi!!!!
Juj, de drukkolok!!!! Remelem vasarnap kovetlek a pozitiv teszttel!!!!!!

Minimi!
Ha mensis fajasod van, lazan lehet attol, mert alakul valami. Baratnomnek is eros mensis fajdalma volt, aztan baba lett a dologbol...
Megy a drukk neked is!

Csilla!

Gratula a kisbabaoho, orulok, hogy jol fejlodik!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Jó reggelt!
Stella ez nagyon jó hír!!! Végre!! Küldöm a babatapasztókat, bár szerintem a babócák erősen kapaszkodnak az anyukájukban.
Mea,
:o) ha a 25.cn egy halvány csík mi lesz belőle 28.cn-on?!?! Szorítok nagyon hogy erősödjön!nem akarom elkiabálni ezért csak halkan gratulálok!!!
Tudtam én hogy jó hely a Mátra :o)
Mini,
nekem a mellem fáj 1 héttel menzi előtt de nagyon mikor megjön akkor a hasfájás készít ki át érzem a bánatod, de szerintem nem kell soká várni és hányingerre fogunk panaszkodni :o) a többiekkel együtt!!
Csillám,
örülök hogy Veletek is minden rendben.

Tündi, Dodo, Megann és Mindenki,
köszönöm a válaszokat azért reménykedek, bár én annak is nagyon örülök, hogy normál ciklusom volt.

Nagyon jól indul ez a reggel!!! :o)

Kivi
kivi2

Drika!Kivi!

Köszi a drukkokat, nagyon kellenek mostKép

Dodo!Kép

Te is követni fogsz engem 2. csíkban és remélem mindeketten babásak leszünk 2005.szeptember közepén!!!!Kép

Én nagyon szorítok Neked!!!!!

Mea
mea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?