Mi nem vagyunk egy titkolózós család
. Beni együtt ment Apával a fenyőfáért, aztán együtt négyen díszítettük fel, amit nagyon élveztek a fiúk!! Az ajándékot nálunk nem a Jézuska hozza, hanem tőlünk kapják, a titok egyedül az, hogy mit kapnak. Biztos van olyan, akinek ez illúziórombolónak tűnik, de nálunk így is nagyon családias és meghitt a hangulat
Zsu, Stuci!
REmélem hamar kilábaltok ebből a gödörből!
Anna!
Nagyon szép a konyhátok!! Az eladásokhoz meg csak gratulálni tudok! Hogy csinálod?
Énbelém semmi üzleti érzék nem szorult. Ha a párom és az anyukám nem "menedzselnének", ellepnék a lakást a dekucuccok
Képzeljétek mi volt a ma reggeli programom! Előszedtem az összes régi, kicsit hibás képemet, szatyorba pakoltam őket és húskloffolóval miszlikekre törtem! Olyan jó érzés volt
Aztán zutty a kukába...lett egy csomó szabad hely a konyhaszekrény tetején, és még jól is esett
Pussz: Jubi

Pedig 7 éves voltam. Viszont nem tudtam/mertem változtatni. Van, ahol Jézuska csak a fát hozza, van ahol csak az ajándékot teszi alá, de egy barátnőmnél csak egy ajándékot hoz a fával együtt, a többit egymásnak adják - félút.