Új privát üzeneted érkezett!

NYÁRVÁRÓ BABARUHA - ÉS LURKÓBÖRZE

2012. május 19-én délelőtt 9:00-12:00 óra között 15. alkalommal várja a kisgyermekes szülőket a népszerű Szombathelyi Babaruha-börze (0-6 éves korosztály, 50-128 méret) az Oladi Általános Művelődési Központ Tornatermében, Szombathelyen.

Ugyenezen a napon - a nagy érdeklődésre tekintettel, immár 3. alkalommal - 14:00-17:00 óra között ismét megrendezzük a Szombathelyi Lurkóbörzét, ahol a 6-14 éves gyerekeknek való ruhákat, cipőket, játékokat lehet vásárolni, eladni (akár maguk a gyerekek is).

Bővebb információ a babaruhaborzeszhely.5mp.eu honlapon, a babaruhaborze@citromail.hu e-mail címen, ill. a 06/20-806-42-64 telefonszámon (esti órákban). Árusítani csak előzetes jelentkezés alapján lehet.

A gyerekeket míg anya-apa vásárol, kétféle játszóház várja:
a kisebbeket a Játszókuckó szakképzett pedagógussal,
a nagyobbakat a BÓBITA Készségfejlesztő Játszóház.

10:00 órától KEREKÍTŐ - mondókás, döcögtetős fogalkozás várja a 3-36 hónapos babákat és anyukájukat.

A börze ideje alatt ruhagyűjtés is lesz: az Egyházmegyei Karitász Családsegítő Szolgálatának leadhatják feleslegessé vált, de még használható gyermekruháikat, játékaikat, babafelszereléseket. Most elsősorban tavaszi/nyári ruhákat, cipőket kérnénk, amit a rászoruló családok gyermekei fognak megkapni. Kérjük, hogy csak tiszta ruhákat hozzanak, segítve ezzel az önkéntesek munkáját.

A belépés továbbra is ingyenes, szerettel várunk minden eladni és vásárolni vágyót!
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Programok, ajánlatok

Jegyzetfüzet:

 

cron
XGyerünk, anyukám! - Teakiadó