Sziasztok,
drága Anyák, mindenkinek boldog Anyák Napját!!! (Bár én ezt átnevezném: Végre Kíméljük (meg egy kicsit) az Anyákat Napra.)
(Én ennek tiszteletére lustálkodtam még az ágyban, aztán mentem virágot vadászni Anyunak.)
Maggie-m, még ma elküldöm a fájlokat a Benderhez, több minden is van, ami nem kell, csak töröld.
Az nem baj, ha az ember kritikus magával, csak ne vigye túlzásba
Szerintem is nagyon hasznos látni, hogyan beszélünk (én egyszer rádiós nyilatkozatomat hallgattam viszont, sikító magas hanggal kezdtem, hadartam, aztán normalizálódott, tanulságos volt).
Vindo, nagyon ügyes vagy, ez a fapakolás Anyák Napjára stílusosan hangzik
Gica, irtó cuki gyerekeid vannak, hogy még el is vonulnak
Az osztálytalálkozó nagyon jó volt, gyakorlatilag alig változtunk, mindenki üde és friss (de tényleg!), persze azért igyekezett is mindenki a jó formáját hozni. Nagy élmény volt, sok röhögéssel, meglepő sztorikkal.
A pályaszocot meg nagyon bírom, 2 nap az erdőben, lett egy kis színem (a kullancsokat megúsztam), sátorépítéstől kezdve nagy lelkizésig minden volt (mert ugye utóbbi a lényeg, és általában elő is jön valami nagyon felkavaró dolog egy-két emberben).
Aztán tegnap este végignéztem, mi vár rám a következő másfél hónapban, kaptam egy kis infarktust ettől, de majd lesz valahogy. Nagyon nem hiányzott, hogy beraktam a lengyel konferenciát a közepére, de szakmailag meg muszáj volt, majd ott is tanulgatok azért.