A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Mea!
Én is drukkolok neked, hogy pénteken még erősebb legyen a csík. A Mátra tényleg jó. Mi is voltunk ott szeptember végén és utánna mondta nekem is a doki, hogy terhes vagyok, de nekem sajna nem maradt meg. De neked biztos nem lesz semmi gond.
Mindenkinek szorítok én is, hogy a 2005. év babás legyen. Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Stella sms-e: "Holnap lesz még 1 vérvétel, de 90%, hogy elment a baba! A méhnyálkahártya elvékonyodott és a sárgatest is elsorvadt! Hát ez az én formám Kép!"

Lányok
Ez több mint iszonyú! Kép Pedig azt hittem, jó hirt tudok nektek hozni a sok nehézség ellenére Kép
Nagyon sajnálom Stelláékat, nem értem, hogy hurcolhat meg egy párt ennyire a sors? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok! Kép
Stella, nagyon sajnálom, ha ez a hír igaz. Remélem, sikerül hamar túljutnotok rajta, és nemsokára sikerül a babaprogram.
DodoKép Mea Kép remélem, Nektek viszont sikerült! Nagyon drukkolok, hogy jó erős legyen az a bizonyos két csík.
Mi közben újra voltunk UH-n, akkor 13 mm volt a babó (majdnem két hete), de azóta remélhetőleg már sokat nőtt. Remélem, minden rendben lesz vele. Én néha rosszabbul viselem a dolgokat, de szerencsére a párom sokat segít. Eddig sikerült 2 kg-ot leadnom, ezért is izgultam eléggé, mert hát igen csak vékonyka vagyok, és nem tudom, szegény babó honnan kap kaját, ha én csak fogyok. Szerencsére a karácsony alatt sikerült 1/2 kg-ot felszednem, és a védőnő is megnyugtatott, hogy a babát nem kell félteni, talál magának hamit, max. nekem nem marad annyi. Mindenestre remélem, hamar túl leszek a rosszullevős korszakon, és aztán teljes mértékben virgonckodhatok. Azért drukkolok mindenkinek, hogy mihamarabb Ti is hasonló problémákkal szembesüljetek. Na nem azért, mert rosszat kívánnék, csak mert szeretném látni, hogy a táblán csupa zebra és baba szerepel. Amúgy Aug. 2-ra írt ki a doki.
Ha újévig nem jutnék netközelbe, mindenkinek nagyon boldog, babaáldásban gazdag új évet kívánok!
Heni
hencsike

Stella!

Jaj, de nagyon sajnalom!
Azert varjuk meg a holnapot! Nagyon szeternem neked kivanni, hogy ne legyen igaz ez a hir!!!!
Vigyazz azert magadra!

Heni!

Nagy gratul a babahoz, biztos szepen fejlodik, es remelem hamarosan kovetunk mi is teged!

Barbi!

Nekem is nagyon fajt a HSG, de szerencsere nekem is atjarhato, ugyhogy most mar el is felejtettem. Igaz tavaly aprilisban volt...
De lenyeg, hogy neked is jo lett az eredmeny, es akkor mehettek tovabb a vizsgalatokkal!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Stella

Ilyenkor olyan nehéz bármit is írni, Stella soha fel ne adjátok a jövő év a ti évetek lesz, kitartást és sokkal szerencsésebb évet kívánok nektek. Úgy sajnálom''''''''''''''

Holnap utazunk hévizre szilveszterezni már úgy várom és csak jan. 2-án jövünk haza.

Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok lányok!

Hát esküszöm, ha dolgozok jobban tudok jönni, mintha itthon lennék. Mindig kitalál vki vmit, hogy nehogy legyen egy kis szabadidőm.

Tündi!
Nem semmi, hogy milyen türelmes vagy, én néha alig bírom kivárni, hogy megjöjjön, vagyis, hogy ne jöjjön.
Hát nem is igaz, ami Stelláékkal történet. Én teljesen biztos voltam benne, hogy nekik össze kell, hogy jöjjön elsőre. Olyan szomorú lettem. Nem igazság. Remélem, jól vannak, és hamar újult erővel belevethetik magukat a második körbe.

Kivi!
Üdv nálunk, ne maradj sokáKép Én úgy vagyok az akciókkal, hogy inkább kétszer, mint egyszer seKép Nem tudom, lehet, hogy elírtam vmit, de én még csak most vagyok középidőben, nekem nem fog most megjönni.

Dodo!
Nagyon drukkolok vasárnapra, tudsz jönni a hírrel?

Csilla!
De jó neked, ipuri-picurit irigyke vagyok, de csak egy picuritKép

Mini!
Akkor sajnálom, de amíg nem jön mg addig él a remény is nem?
Én egyébkent hüvelyben mérem, de az első 7 nap szájban mértem, hogy legyen valami a grafikonba, hát van, de minek. Olyan össze-vissza az eleje, hogy csak na.

Megann!
Remélem, jól érezted magad a hétvégén, mert erről nem igazán írtál, legalábbis részletesen, hogy miket csináltatok. Hát nekem annyira béna, hogy lehet, hogy a jövő hónapra se szedi össze magát a hőm. Képzeld eddig 36,7-36,8 volt erre tegnap elkezdett fájogatni a pocim, meg érzékeny lett a mellem. Na gondolom, most reped, vagy valami hasonló, tehát ma le kellett volna esnie. Erre ma felment 36,9-re. NORMÁLIS? (bocsi, hogy kiabálok, de tiszta borzalmas)

Mea!
Kicsit gratulálok csak, hogy el ne kiabáljam, de nagyon izgulok, remélem hamarosan többet tudsz nekünk írniKép

Barbi!
Sajnálom, hogy rossz volt a vizsgálat, de legalább túl vagy rajta, és minden rendben.

Heni!
Gratula a babóhoz, én is remélem, hogy hamarosan mind átélhetjük azt a felemelő boldogságot, amit most te élsz át.

Puszi
Nina
nina79

Megint hosszúra sikeredett.

Egy kis szilveszteri előzetes, aki már nem lenne:
Boldog, Babás Új Évet Mindenkinek

Kép

Nina
nina79

Nina
Aranyos ez a kép Kép
Stella történetére már én sem találok szavakat Kép
De van még 12 fagyibabájuk, nem tudom, mennyit kell várni a következő transzferig, de nem igaz, hogy ennyiből sem jön össze nekik Kép
Nem vagyok ám mindig ilyen türelmes, csak most igy közpéidőben, majd nézz meg 2 hét múlva, már tiszta beteg leszek, hoyg lassan telik az idő Kép Addig is lesz egy szilveszter és egy vérvétel, és talán gyorsabbnak tűnik majd az idő Kép

Tündi
Vendég

Tündi!

Akkor legyünk együtt idegroncsok!!!
Nekem is kb két hét, csak nekem nem lesz vérvéteKép

Nina
nina79

Zituska vajon merre járhat? Mi lehet vele?
nina79

Hát ez elkeserítő!KépKépSzegény Stellácska!
Úgy de úúúúúúúúgy sajnálomKép
Remélem hamarosan jöhet az újabb transzfer, nem lehet ebbe belenyugodni csak úgy....követelem, hogy legyen babájuk......KépKépKép

És mindenki másnak is.......

Tündi!
Nagyon remélem hogy ez a hónap vidámabban zárul a számodra, mint az előző!

Nina!
Köszönöm kérdésed, remekül tellt a 3 napos termálfürdőzés!A három napot végigbugyogtam a külömböző medencékben, bementem a szaunába, onnan a gőzfürdőbe, aztán az infrakabinba, csúsztam a csúszdán egyet, aztán kezdtem előlről az egészetKép
A hődre nem igazán tudok mit lépni, viszont emlékeztetlek, hogy Adri77 úgy lett babás, hogy nem is igazán esett le a hője,csak elindult szépen fölfeléKépKépKép

Mea!
Ez fantasztikus, látom már hogy jól szorítottam neked!Én majdnem biztos vagyok hogy a csíkocskád erősödni fogKépKépKép

Zituska!
Jó lenne ha előkerülnél legalább január 3-5 között, mert dolgod lesz!Először is be kell zebrásítanod majd MeátKép és fel kell venned engem a táblibaKép, ígéretemhez híven felíratkozomKép
Kb jan 3-5 között kell megjönnie(azaz nem kellene, de hát ez a hónap.....ki kellene törölni úgy ahogy van...)

Mini!
Mitől lehet, mitől lehet.....hát pl babától lehet, hogy fáj a pocidKépKép
Őszintén kívánom hogy így legyen...KépKép
Egyébként Ausztriában voltunk termálfürdőben,
Reggeli+vacsi+ 2 napra belépő a fürdőbe(egyébként napi 20EUR)cirka 80 e Ft a három nap, masszázst meg jobb elfelejteni, EU-s árakon dolgoznak(25-38EUR)
Szerintem itthon is vannak remek jó wellnessszálodák olcsóbban!KépKép

Wish!
Hol kószálsz, gyere már!!!
Nálad mi hír????

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Megvagyok, nem vesztem el, csak nagy ország és családjárásban voltunk az ünnepek miatt.

Nina! Ne haragudj, de nem tudtam jönni szenteste, nagyon elszaladt a nap. De gondoltam rád Kép

Stella, nagyon sajnálom ami történt, de ha elment is a baba, hamarosan jön az újabb ranszfer és az már sikerülni fog. És szerintem hamarabb meglesz az a második transzfer, mint nekem az első. Tudod milyen hamar sor került erre is.
Tudom, persze, hoyg ezek a szavak nem adnak túl sok vígasztalást, amikor a remény elszáll, de itt mindenki Veletek van és már csak ezért is siekrülni fog!

Mea! Szorítok Kép Szerintem baba Kép Szerintem.

Dodo! Nektek is szorítok, remélem időben sikerül akciózni Kép

Megann, jó, hogy így kipihenitek magatokat Kép
Nálunk nincs semmi hír, holnap megyek vérvételre és majd csak januárban megint a dokihoz. Már csak egy hétig szedjük a bogyeszokat a fertőzésre, aminek nagyon örülök. És mivel mindjárt január, sürgetem, hogy múljon el az is gyorsan és legyen február, aztán március. Remélem gyorsan eltelik ez az idő és nem sokára sor kerül a lombikra. Rajtam nem múlik semmi, az biztos.

Csipog a sütőm, hogy kész pizza, megyek vacsizni. Mostmár majd megint gyakrabban jövök.

Puszi mindenkinek.

wish

Stella,
nem tudom min mentel eddig keresztul, de azt kivanom neked, hogy minel elobb bekoltozzon egy babo a pocidba es ott is maradjon.

Dodo,
Aranyos vagy, de annyira olyan a pocim mint szokott, hogy nem merek remelni.

Nina,
Kép Ossze-vissza gorbe. Teged nem stresszel a homerozes?

Megann,
Mi a neve a furdonek? Van weboldaluk? Megnezem majd a hazaiakat is. Koszi.Kép
Bar azok utan, hogy osszeszedtem a chlamydiat lehet, hogy nem megyek tobbet melegvizes furdobe.Kép Lehet, hogy a pocim is a fertozes miatt faj iszonyat mar egy hete. Ha holnap elkezdek barnazni akkor mar csak 3 ramaty nap.Kép
Mikor mesz dokihoz?

Mini
minimi

Nina!

Igen, lehet hogy tudok jonni eredmennyel vasarnap is, meglatjuk mukodik-e a gep itthonKép

Megann!

Juj, de jo lehetett az a termalfurdozes!
Remelem egyszer mi is eljutunk! Igen itthon is vannak jo helyek, hallottam en is!
Biztso meglett az eredmenye is!!!!

Wish!

Remelem jo lesz a verveteled!
Mi akcioztunk, meg most mindjart is fogunk, tudod ki tudja. Igaz, hogy 24. nap van ma, de sose lehet tudniKép

Zitus!

Gyere-gyere, varunk nagyon!!!!
Mindjart szinesitened kell a tablat! De jo lesz!

Mini!

Huh, hat a clamidia nem jo, nekem is neztek, es hatarertek lett, de vegul kideritettek, hogy megsincs.
Neked verbol allapitottak meg? Mikor? Kezelnek valamivel?

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

Időnként én is előkerülök. Mostanában csak olvasgatlak benneteket, és izgulok szorgalmasan, de velem nem törpénik semmi így nincs mit írni nektek.

Stella, én is nagyon sajnálom. Olyan szomorú lettem a hírtől. Kép

Mea, a tied meg feldobott. Akkor most érted extrán izgulok. Már alig várom, hogy egy nagyon erős csíkrol is írj.

Rólam annyit, hogy a menzim nem követi eddigi útját, úgyhogy ma még szerencsére nem jött meg. Emlékeztetőül az előző két ciklusom 19-esre és 22-esre sikeredett. Ebből kiindulva ennek 25-ösnek kellett vona lennie, de szerencsére még semmi.

Ja, majd elfelejtettem, Minimi, nekem már 3. hónapja görcsölget a hasam folyamatosan, de azon kívül hogy szórakozott a menzim, semmi nem törpént, bár csak 31-én fogok tesztet csinálni. Azt tuti hogy nincs baba, mert én nem lehetek olyan szerencsés hogy menzivel legyen. Remélem azért neked nem ez lesz, és a babakezdemény ficánkolja be magát a meleg kis méhedbe és azt érzed görcsöknek Kép. Hihetetlen,hogy mostanában azt hiszem a tüneteidre hogy én írtam két hónappal korábban Kép.

Na, assssszem jó sokat írtam, bocsika

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Jó reggelt lányok!

Na ma is jó korán keltem.

Megann!
Jó volt ez a kis élménybeszámoló, így egy kicsit én is feltöltődtem, biztos nagyon élvezetes lehetett. Bár mi még csak 2-szer voltunk vízi-vidámparkba, de az ottani csúszdák egy részét nagyon élveztem, a teljesen zártakat nem mertem kipróbálni.
Bárcsak igazad lenne Adrival, meg a hőmmel kapcsolatban.

Wish!
Dehogy haragszok, meséltem, hogy mivel a szüleim elég sokáig maradtak, és mert ti mind gondolatban velem voltatok hip-hop eltelt az este, aztán már mentem is alukálniKép
Remélem, jól el tudod terelni a gondolataidat, és gyorsan eljön a március, nekem még a január is olyan távolinak hat. Néha úgy érzem az idő ólomlábakon jár, néha meg azt, hogy repül???

Mini!
Hát az az igazság, hogy csak az eleje össze-vissza, amíg szájban mértem, azóta úgymond egyenletesnek tűnik (csak leesni nem akart). De szerintem, ahogy magamat ismerem az sokkal jobban stresszelne, ha nem tudnám mi történik, hogy a nagy könyvhöz képest, hogy állok én. Tudom, hogy egy kicsit túl görcsölöm a dolgot, de csillagjegyemből fakadóan nagyon aprólékos vagyok, és szeretek mindent pontosan feljegyezni, ellenőrizni, és persze kiborít, ha valamit eltervezek, és nem úgy alakul. Sokan mondják, hogy nem kell görcsölni, és akkor jobb lesz, de én egyszerűen képtelen vagyok kibújni a bőrömből, egyszerűen ilyen stresszelős a természetem. Jaj, bocsika hosszú lettem.
Remélem, már nem sokáig fáj a pocikád.

Dodo!
Már nagyon várom a vasárnapot!

Hajni!
Szerintem, ha már ilyen sokáig nem jött meg az jó jel. Tőled is azt kérdezem, mint Dodotól, hogy 31-én tudsz magadról hírt adni? Milyen szép lenne, ha az újévet egy új pocakossal kezdenénk, ill., ha jól emlékszem 3-mal Dodo, Mea, Hajni. Olyan jó így a neveket egymás mellett látni nem Kép

Bogi!
Még mindig úton vagy?

Puszi
Nina
nina79

Sziasztok
Kedves tőletek, hogy ennyit gondoltatok rám.
Sajnos igaz volt a tegnapi hír, amit Tündi hozott nektek.
Elmondom mi volt:
22-én mentem vérvételre. Aznap reggel csináltam egy halvány zebrás tesztet, úgyhogy félig meg is nyugodtam.
Délre kellett visszamennünk az eredményért és uh-ra.
Vizsgálat előtt elmentem WC-re és látom, hogy vérzek, de nem úgy, mint addig, hanem igazán pirosat és menziszerűen sokat.
A doki megvizsgált. Akkor 16 mm volt a mnyálka és mindkét oldalon megvolt a sárgatest. A hcg 71 lett. A doki azt mondta, hogy aznap terhes vagyok, de nem tudja mi lesz másnap. Megemelte az utro adagomat 3*3-ra.
Délutánra picit csökkent a vérzés, de másnap újra indult és nagyon erős volt, kb mint egy gyengébb menzi.
És ez így ment 6 napig. A karácsonyt végigbőgtem. Vasárnap újra teszteltem, az is pozitív lett, de nem sokkal volt erősebb a szerdainál a második csík.
Keddre megszünt a vérzés és újra kezdtem reménykedni, újra éreztem a pici hányingert délelőtt. Aztán szerdán délben újra uh. A mnyláka 8,5 mm és a petefészkek is összementek.
A vérvétel eredményéig szednem kell még az utrot, aztán abbahagyhatom és ki tudja, hogyan tovább.
Teljesen össze vagyok törve!
Nem tudom hogyan tovább és mikor!
Annyira gáz ez az egész. Nem tudom mi történt, hiszen ott volt valaki a pocakomban! Aztán elment tölünk! Felfoghatatlan és iszonyatos!!
Szóval most itt tartunk. Délre lesz meg az eredménye a vérvételnek, de én már nem reménykedek!
Nem tudom hogyan kell újra felállni és tovább menni! Nem tudok én semmit!
Biztos nem véletlen, ami velünk történik!
Lehet, hogy egyszerűen mi nem érdemlünk gyereket! Nem tudom! Készen vagyok!
Bocsi

<font size="+1">Hajnesz
Nagyon drukkolok értetek!!!</font>

Stella

Kép
stella9

Drága Stella!

Soraidat olvasva elsirtam magam. Kép Kép

Kérlek olyat ne írj többet mint az utolsó sorod volt. szerintem ilyen nincs!
Minden nap olvastam a híreket és izgultam érted! Nagyon fáj, hogy így alakult! Tegnap miután Tündi megirta, a rossz hírt, nagyon sokat gondolkodtam, hogy MIÉRT? ezt senki nem érdemli, de aztán azt is eszembe jutott amiket az utóbbi időkben olvastm és szinte nins olyan nő aki ne vesztet volna még el babát, csak van, hogy nem is tudja mert azt hiszi késett és minden oké. Tudom ez nem vigasztal engem se vigasztalna, de ha jól emlékszem nektek esélyetek sem volt természetes utra így ez volt az első alkalom amikor a szervezeted találkozott ezzel a jelenséggel - álítólag elsőre sokkal nehezebbb, hogy összejöjön mert a test nincs vele tisztában mit kell tennie.

Kérlek ne légy így összetörve! Hiszen az egyetlen kiut, felállni és előröl kezdeni mindent. (amikor a terhességem elején gond volt a babóval és a doki közölte, hogy nem ad semmilyen gyógyszert mert a természet tudja a dolgát, nagyot néztem és le voltam súlytva, bár én szerencsés vagyok, de azt hiszem igaza volt.) Persze erre is mondaná az ember könnyen beszélek, meg könnyű ezt másnak mondani.

Másik topikban olvastam, ahol sajnos több lány is átesett ezen, az egyetlen módja a tovább lépésnaek, ha elbucsúzol és mész előre a célodért. Mert ha tényleg igaz a hír, akkor a baba aki világra akar jönni és veletek boldogan élni ott vár rád a "fagyiban" ezért fel a fejjel és siess érte!

Drika
drika

Kicsi Stella,
kérlek ne add fel, gondolom hogy mélységesen le vagy törve de olyan ügyes voltál eddig vissza olvastam a leveleidet, az hogy most így alakult az nagyon rossz de van még lehetőség!! Hiszen ott vannak a Fagyibabák!
Lehet hogy most úgy érzed hogy kész, nincs tovább de tudom hogy erős vagy és pár nap múlva megint lesz erőd taplraállni és küzdeni.

puszillak
Kivi

Dodo, Mea, Hajnesz,
drukkolok!
kivi2

Szia Kicsi Stella!
Drika nagyon szépeket és jókat írt neked, én még mindig nem tudok megközelítőleg sem vígasztalót írni Kép
Egyáltalán eszembe sem jutott, hogy a fagyibabákra szükségetek lesz, teljesen biztos voltam benne, hoyg sikerül elsőre Kép Hát nagyon sajnálom, hogy nem így lett. El sem tudom képzelni, hogy mit érezhetsz most, azt meg pláne nem, hogy a párod mit érezhet Kép A ti történetetek egyszerűen lesújtó és érthetetlen Kép
Igaza van Drikának, ne írj olyat, hogy nem érdemlitek meg a babát! Mert ha ti nem, akkor SENKI!
Én nem kívánok neked boldog új évet, mert gondolom sem a szilveszter sem az Újév nem lesz nektek boldog sajnos. Én inkább egy sikeres új esztendőt kívánok nektek, a siker alatt pedig elsősorban a babát értem, hisz tudod!

Nina
Dehogy leszünk idegroncsok! Kép Szépen kivárjuk amíg nem jön meg! Kép

Megann
Köszi, aranyos vagy Kép Örülök, hogy jól éreztétek magatokat a wellnesben Kép

Tündi
Vendég

Stella!

Nagyon sajnalom ami tortent, es sajnos en is nagyon tudom mit erzel. Sajnos nekem is valami hasonlo volt majusban. Volt kb 2 nap felhotlen boldogsagom, aztan jott nekem is a verzes, korhaz, stb.
Akkor en is azt hittem, hogy ilyen velem nem tortenhet, es ezt en nem fogom kibirni, es csak sirtam, es sirtam, de aztan talpra kellett allni, talpra is alltam, alltunk, mert a ferjem is nagyon ki volt borulva. Aztan teltek a napok, hetek, es most mar ugy remennyel nezek elore, es nem nezek inkabb hatra, nem gondolok bele tobbet mi is tortent, ki is volt akkor ott a pocakomban par napig.
Ezt kivanom neked is, hogy tudd elfogadni, hogy ez most igy tortent, tudom nehez, nekem is az volt, de aztan meglasd, megjon majd a gyumolcse!

Kosztok lanyok a drukkokat, egyebkent kulonosebben nem erzek semmit, szerintem ez sem az a honap, de meg azert ugye semmi nem biztos. Most van 25. nap.
Majd vasarnap meglatjuk. Tesztet mar megvettem, otthon orizgetem...

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dod, Tündi, Drika, Kivi

Köszi nektek! Ígérem talpraállok, hisz ismertek, nem?
Már most jobb, hogy nem vagyok otthon és tudok veletek beszélni!
Stella

Kép
stella9

Stella!

Gyere ide kozenk nyugodtan, en is onnan meritettem erot akkoriban!!!!! Meg persze most is!!!
Persze, hogy ismerunk, es tudjuk hogy talpra allsz! Csak egy kis ido kell hozza, tudom!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

SziasztokKép
Drága StellaKép
Nagyon-nagyon sajnálom ami Veletek történt... A miértekre sajnos nem tudjuk a választ. Utólag talán megértjük az események okát de most amikor átélitek ezeket a nehéz hónapokat nem igazán látszik az alagút vége. De nem szabad feladnotokKép Úgy érzed nem tudod hogyan kell felállni???? Hisz már meg is tetted!!! Visszatértél ide a fórumra, kiirtad ami veletek történt és ez nagyon jó!!!!!!Kép Nem szabad feladni a reménytKép Megérdemlitek a babát-babákat mindannyian és lesz folytatásKép 3 hónap szünetet szoktak javasolni, hogy a szervezet a stimuláció hatásait kiheverhesse és a fagyi-babák visszahelyezése kevésbé megterhelő, nincs szükség megelőző stimulálásra igy bátran neki tudtok újra állniKépKép Próbáljatok lazitani, egymás felé fordulni a Pároddal és vigasztalódjatok egymássalKépKép Fel a fejjel, érkeznek a Babácskák mindannyiotokhozKépKép

Puszi:Doris
doris

Kedves Stella!

Mostanában ritkábban tudok jönni, de azért próbálom nyomon követni a dolgokat. Nagyon sajnálom ami történt. Különösen rosz lehet, hogy pár napig igazi anyának érezhetted magad.... Nagyon sajnálom. De tudom, érzem, hogy nemsoká újra boldog lehetsz és most már nem csak pár napig, hanem sok sok hónapig, évig.

Puszi mindenkinek és B U É K!!!

Szilvia/emeseanyu

emeseanyu

Stella!

A lányok előttem már mindent elmondtak amit el lehetett, vígasztalót, szépet, bíztatót!
Én már csak annyit tehetetk hogy csatlakozom, és nagyon drukkolok továbbra is!

Mini!
Itt az weboldal:www.loipersdorf.at és ott a Die Therme link, a szállodának a weboldala: www.4-jahreszeiten.com
Figyu!Ez a chlamydia dolog sajnos nem vizi eredetű ám....olyan sexuális úton terjedő betegség, ugye tudod,de persze biztos vannak kivételek...
Nekem van egy védekező gépezetem az összes vízben szerezhető fertőzés ellen: Canesenes-tampon, plusz alapos canestenkenegetés kívülről!(Bocsi)

Szia Wish!

Ha semmi hír, akkor is jó hogy jöttél, hiányoltalak!Vérvételt miért csinálnak most neked??

Mea!
Jössz ma? Ugye nincs mensi ma seKépKépKépDrukk-drukk

Dodo!
A termál eredménye valószínűleg most csak a pihenés volt. Mivel a 22-25 cn- voltunk ott!

Hőszakértők figyelem!
Az lehet hogy peteérés és tüszőrepi nélkül is felmegy a hő 37 fok köré ciklus végére???
Ha igen mi ennek a biológiai magyarázata??
Képzeljétek tegnap 36,9 ma 37,0!Pedig szerintem tuti nem volt tüszőrepim!

Nina!A te hőd hogy alakul??

Kép

Kép
megann

Drága Stella!

Nagyon-nagyon-nagyon sajnálom ami Veletek történt.... Kép
Tudom, hogy most nagyon nehéz, de azt is tudom, hogy fel fogsz állni, és tovább menni, mert muszály !!! Nem akarok most okoskodni, de én hiszem, hogy mindennek meg van az oka, amit sokszor csak később értünk meg, vagy ismerünk fel. Azt viszont SOHA többet ne gondold, hogy nem érdemlitek meg a babát, ezt a fejecskédből azonnal ki kell verni ! A barátnőmmel végig csináltam, és mellette voltam, de Ő feladta. Kérlek Te, és Ti ne tegyétek ezt !! Biztosan tudod, hogy minden lombiknak más a sikerességi százaléka. Ha jól emlékszem, az első és az ötödik a legvalószínütlenebb, a másodiktól már szépen nő az esély!!
Most éld meg a bánatodat, aztán pihenj egy kicsit, utána viszont újra harcra készen ELŐRE az IKREKÉRT ! Legyél jókedvű és erős, mert a babának ilyen anyukára van szüksége !!!

Nagyon sokszor puszillak :
Borsó

Ui: Többiektől elnézést a kisregényért....
borsó

Sziasztok!

Nina, tudok jönni holnap is, de úgy néz ki, hogy ma meg fog jönni. Azért veszünk tesztet, hátha nem és holnap megcsinálom. Már nagyon görcsöl a pocakom. De legalább ez a ciklus elég rendesnek mondható, mármint hosszúságilag. Ez van, majd a kövi jobb lesz Kép.

Puszi mindenkinek
Vkhajni

Kép

Kép
vkhajni

Borsó
Köszönöm, megpróbálom

Feladni képtelen vagyok, amíg élek, de azt sose gondoltam volna, hogy ez ennyire nehéz és közdelmes harc lesz!

Drukkolok értetek folyamatosan!!!
Stella

Kép
stella9

Stella
Én bízom benned, és tudom, hogy talpra fogsz állni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Megann
Biológialiag nem lehet hogy tüszőrepi nélkül felmenjen a hőd. Úgyhogy lehet hoyg simán csak nem érezted a tüszőrepit és valahogy a hőd elcsúszott a dolog felett, de ha felment és ott is marad akkor az jó jel Kép

Tündi
Vendég

Na, megvan a véreredmény.

A hcg nőtt a múlt szerdaihoz képest (most 167 lett), de nem annyira, hogy ez babát jelentsen.

Abbahagyhatom az utro-t, és jövő szerdán újra vérvétel és újra uh, hogy kizárjuk a méhenkívülit.
Ennek sose lesz vége!!

Én mára befejezem, úgyhogy boldog új évet kívánok mindenkinek!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Drága Stella!
Borzalmas, ami veled történt. Én az elején el se akartam hinni, szinte biztos voltam benne, hogy ha valakinek hát neked sikerülnie kell. Remélem valamilyen úton-módon képes leszel mihamarbb tovább lépni. Olvastam valahol, hogy általában az első lombik nem szokott sikerülni, azt hiszem 30% az esély. Örülök, hogy nem adod fel, nem is szabad. Erről egy doki jut eszembe, aki azt mondta egy lombikos párnak, hogy volt egy pár, akinek a 7. sikerült, és ha az is feladta volna 3.-4. alkalommal most nem lehetne kisbabójuk. Most már legalább tudják, hogy erősebb gyógyikat kell adni, vagy más vmivel kell próbálkozni. Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb neki tudjatok kezdeni a köv. lombiknak.

Hajni!
Akkor várom a holnapot, én azért még reménykedek.
Jó?

Megann!
A hőm ma is 36,9 volt. Fogalmam sincs mi zajlik odabent. De ma már nem fájt a pocimKép Képzeld, az előbb babáztam, és megyek nem sokára újra. A szomszédom vigyáz a barátnője 1,5 hónapos babájára. Most alszik. Olyan kis cuki, csak engem annyira nem szeret, nyűgizett nálam, de nem bajKép

Pusz
Nina
nina79

Megann!
Elfelejtettem írni, hogy egy másik topikban egy leányzó tökéletes hőgörbét produkált, mialatt nem is volt pé-je, úgyhogy én is csak reménykedem, hogy azért emelkedik, meg zuhan, mert csak van vmi.

Nina
nina79

Nina, aranyos vagy, de sajna, megjött. Kép Még szerencse hogy nem vettük meg a tesztet előre Kép. Jövő hőűónaptól használom a PG53-at, meg drasztikus hízókúrába kezdek. Hátha ez a baj. De legalább most rendes hosszúságú volt a ciklusom, és holnap ihatok sok-sok pezsgőt Kép.

Legyetek jók lányok és vigyázzatok magatokra

Puszi mindenkinek

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Tündi!

Igen, én is erre a következtetésre jutottam, hogy a hőm nem mehet fel csak úgy mert olyan kedve van.Beteg meg nem vagyok, úgyhogy elhatározom most ,hogy mégis volt tüszőrepim, tehát remény van ebben a hónapban is, mi több lehet hogy babó isKépKépKépNagyon aktívak voltunk középidőtájt, amikor a hőm a legalacsonyabb volt!Kép

Nina!
Na látod.....
Ennyit a hőről....hányadik napon is vagy, olyan középidő után lehetsz, ha jól emlékszem(Zituska táblija nélkül egész megkótyagosodik az ember ezekkel a napokkalKépKépKép)
A babázás miatt viszont irigy-bigyigy vagyok!
Én is voltam ma egy barátnőmnél a szilveszteri mackós-buli előkészületei miatt.Az övé is másfél éves, de éppen szunyált!Kép
Ne kenődj el, minden gyerek más, valamelyik csak a mamija kezében mosolygós...valamelyik bármelyik idegennel elvan...

Stella!
DE IGENIS VÉGE LESZ!EGYSZER VÉGE LESZ, MÉGHOZZÁ AMIKOR BABÁT VÁRSZ!KépKépKépKépKép

Kép

Kép
megann

Hajni!
SajnálomKép
Kárpótold(tudom nem lehet)magad jó sok virslivel szilveszerkor, és jó sok fehérkenyérrel(ha hízni akarsz), de ha gondolod köthetünk totumpaktumot, hogy az én felesleges 5 kilómat nekedajánkékozom sok szeretettelKépKépKép

Tiszta botrány, nekem is van már PG53-m és eszembe se jutott elővenni...Hülye....Kép
Szólj rám hogy én is használjam...

Kép

Kép
megann

Rád szólok, de szerintem én is el fogom felejteni Kép. Szerintem végre pezsgővel fogom kárpótolni magam. Végülis az alkohol is hízlal. Tőlem küldheted azt az öt kilót. Örülnék neki Kép.

Kép

Kép
vkhajni

SziasztokKép
Mindenkinek Boldog Új Évet kivánokKép
Ildikó_4
ildikó_4

StellaKép
Ha tegnap vagy ma küldtél nekem sms-t, ne haragudj, hogy nem válaszoltam, sajnos otthonfelejtettem a mobilt Anyukámnál, de remélhetőleg holnap meghozza a postás...Nagyon sajnálom, hogy így alakultak a dolgok, és nagyon nagyon köszönöm, hogy így is bíztatsz!!! Rettenetesen nehéz lehet továbblépni, újra talpraállni, de Neked sikerülni fog, eljön az idő, ahogy a Lányok is írták!!!
Az ET-n én voltam egyedül, aki először volt ott és az, hogy a lányok másodikra, harmadikra is ugyanolyan csillogó szemmel és optimistán feküdtek ott mellettem, az hatalmas löketet adott nekem, hogy igenis ki lehet bírni, mi nagyon sok mindent kibírunk!!!
Ma voltunk vérvételen, csak holnap reggelre lesz eredmény, tesztelni nem is merek, elég lesz egyszer szembesülni a tényekkel. Hát úgy látszik engem sem akar nagyon kímélni a gondviselés, ahogy a nagy könyvben meg van írva, ET utáni 13. napon (ma) megjelent a tejeskávé...Úgyhogy továbbra is az esélytelenek nyugalmával várom a holnapot.
Most mutattak a tv-ben egy 67 éves héthónapos terhes nőt, aki lombik után ikreket vár...most mondjátok, hogy nem kapunk elég bíztatást...Kép

Köszi a drukkot KiviKép

puszi Lányok
Hajni
hajnesz

Sziasztok!

Hajni!
Nagyon sajnálom, hogy megjött, de legalább ki tudod próbálni a pg53-at. Én is így voltam múlt hónapban a teákkal, ha már egyszer megvettem, akkor legalább igyam egy kicsitKép
Egyébként nekem is jó pár kilóm, amiket neked el tudok küldeni!!!

Megann!
Én nem tudom hol járok, ma vagyok a 18-ik napon. Ha a hőt nézem, akkor szerintem a 16-ik napon lehetett a pé, meg akkoriban fájt a pocóm is. De múlt hónapban 20. napon volt szerintem, mert azután emelkedett a hőm drasztikusan. De most 1.-re esik a 20. nap. Akkor meg ugye nem tudok 6 órát aludni, és kora reggel hőt mérni. Hát itt tartok. Most légy okos helyettem is!!!
A babázás nagyon jó volt, pont akkor kelt fel, amikor másodszor is átmentem, és már nem volt olyan nyűgös nálam. Csináltam róla 1-2 képet is tiszta tündérkeKép Evés közben még le is videóztam, hát azok a hangok, amiket kiadott, nagyon édi volt!!!

Hajnesz!
Remélem, azért nem nagyon szomorkodsz. A párocskám is azt mondta, hogyha annak a nőnek össze tudták hozni a babót, akkor nekünk is sikerülni fog.

Puszi
Nina
nina79

Lányok szerintem ez túl van tárgyalva. Mindenkinek sierülni fog, csak néhányunknak egy picikét lassabban. De mindenkinek eljön az ideje.

Én most kitaláltam, hogy a hízás lesz az újévi fogadalmam. Elhihetitek hogy nekem is olyan nehéz lesz, mint aki fogyni akar. Furi nem?

Most már fel vagyok szerelkezve mindenféle kütyüvel (PG53, hőmérő) úgyhogy már csak nem kellene elfelejtenem használni őket, és tuti a siker Kép. Mondom ez így a cilus első napján. Négy-öt őrával elzelőtt még nem ezt mondtam volna, vagyis semmit nem mondtam csak folytak a könnyeim, pedig tudtam hogy ez nem lesz az a hónap. De az ember addig bízik, amíg lehet. Én meg különösen be tudom magamnak dumálni a dolgokat, holott tudom, hogy minden jel mást mutat.

Na jó, abbahagyom mert már elég sok hülyeséget összehordtam.

Puszi mindenkinek, és kitartás

Vkhajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajnesz!

Nagyon drukkolok neked holnapra!!!!!!
Azert varjuk meg az eredmenyt, jo????

pusz, es jo ejt

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!

Elég szomorú, hogy ilyen szomorú hírekkel fejezzük be ezt az évet...

Stella, Hajnesz!
Sajnálom... (De azért még drukkolok, vannak még csodák...)

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, EGÉSZSÉGBEN, GAZDAGSÁGBAN, SZERENCSÉBEN ÉS NEM UTOLSÓ SORBAN BABÁKBAN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Kriszta, Dani és Zoli

mohácska

StellaKép
Nagyon sajnálomKépKép Az ember nem tudja leírni azt a szomorúságot, amit érez. Sírd ki magad jól, és holnaptól már csak a jövőre koncentrálj. Biztos, hogy ott ül a felhőn, és lógatja a lábát egy pici baba, aki hozzátok fog bekopogni, a megfelelő időben. Valamiért ez nem volt a megfelelő időpont, ezt kell neked feldolgozni. Majd a következő. Testben és lélekben mostmár arra készülj, mert annak sikerülnie kell.KépKép

HajneszKép
Még ne add fel, tejeskávé nekem is volt.Kép

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok,
SEGITSEG!!!
Tegnap a orvos es ma en is pozitivat teszteltem. Ennek persze nagyon orulok, de a chlamydia miatt matol ket hetig Erythromycin-t kene szednem. Ugy tudom, hogy az elso 12 hetben sokat arthat az antibiotikum. Tudtok errol valamit?

Hajnesz,
Nagyon sajnalom.

Megann,
Koszi a linkeket.

Mindenkinek boldog, babazos uj evet kivanok!!!

Mini
minimi

Mini!

Ne haragudj, nem akarlak megijesztegetni, de a clamydia ha jól tudom átvándorolhat a baba génjeibe is!Inkább szedd be azt a gyógyszert!
Ha az orvos az események tudatában ezt írta föl, akkor szedd be!
És azt is tudnod kell, hogy az antibiotikumok egy széles köre már terhesség első harmadában is biztonsággal szedhető!Ilyenek pl a penicillinszármazékok!Amikor én hólyaghurutommal az urológusnál jártam, direkt mondtam neki, hogy babaprojekt van, és ugye soha nem tudhatom hogy terhes vagyok e vagy sem éppen ezért legyen tekintettel erre a receptírásnál.Amit adott arra azt mondta, hogy bátran szedhetem ha baj van!
Azért beszélj mégegyszer az orvosoddal, hogy nyugtasson meg, mert aggódsz!

Egyébként meg:HURRÁKépHURRÁKépHURRÁKépHURRÁKép
Kép

Kép

Kép
megann

Hajnesz!

Izgulok érted!Mi hír??

Kép

Kép
megann

Koszi Megann,
Koszonom a gyors valaszt. Az az igazsag, hogy ezt a nemibeteg gondozoban irtak fel. Szal nem a nogyogyaszom. Annyira nem tudok orulni, mert a sajat felelotlensegemmel veszelyeztetem a babankat.Kép Eddig mindig minden kenetem negativ volt, bar tuti, hogy a chlamydiat nem neztek. En vagyok az elo peldaja, hogy miert is kell alapos kivizsgalason reszt venni tervezett terhesseg elott. En akkor mentem el amikor mar elesben mentek a dolgok, mert almodni sem mertem, hogy ilyen gyorsan sikerul.
Mini
minimi

Sziasztok!
Stella!
Nagyon sajnálom.
Mindenkinek boldogságban, békességben és babákban gazdag újévet kívánok!!

Kép
Kép
bgyöngyi

Hajneszhajnesz!!!!!!!!!!!!!

Mi ujsag????????????????????????

Minimi!
Remelem nem lesz baj, es gratula!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Vissza: Fogamzás