A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Maggie, mennyivel mentél?????????

Gica, a jövő héten mindenképpen, de úgy volt, hogy holnap is. G. munkahelyén most nagyon megijedtek a himlőtől (két terhes lány is van), így nagyon próbálják a munkába járásról lebeszélni...

Nálunk a helyzet változatlan, kevés pötty, egy hólyagos csak, Rugó láztalan, eszik, jókedvű és fertőző :roll:

Anyáék megérkeztek, már alszanak is.

Szerintem mindenféle konyhai tevékenység hajnalban, ami nem egyenlő a kávéfőzéssel, az emberfeletti teljesítmény és csodálatot érdemel :lol:

Holnap konfin adok elő. Holnap után szintúgy, de ott csak egy tisztújításon fogok prezentálni. Szombat reggel záróvizsgára készítjük fel a hallgatókat.

Kép
vindolanda

Vindo, de kíváncsi vagy. Mondjuk ez csak nekem tűnik soknak, mert én szabálykövető lévén a városban is betartom a sebességkorlátokat. De most kint (főút) ki is akartam húzatni a kocsit, így száztízzel, ill. néha egy picit fölötte voltam. Nem is mertem jobban, mert ha belefutok egy ellenőrzésbe... Biztosan nevetnek néhányan egyet, de nekem ez már eléggé más. Tulajdonképpen csak a városban kocsikázok, most mentem ezzel a kocsival hosszabb távra.

Himlő: örüljetek neki, legalább könnyen megússza. Nem baj az. Gábor volt már b.himlős? Mert ha igen, akkor ő semmilyen veszélyt nem jelent másokra.

Sok sikert a konfikra!

Nekem meg nem nagyon van szerencsém a mostani beadandókkal. Tegnap olvastam a csoport közös oldalán, hogy a tanárnő meg van győződve arról, hogy két beadandót csinálunk, holott az órán vagylagos opcióként jelölte meg. :roll: Csodálkoztam is, de a többiek is azt mondták, hogy egyet kell megcsinálni. De tegnap leleveleztem vele, elküldhetem a foglalkozási terveket mélben is. :lol: Így gyorsan bepötyögöm ma du-n, aztán este meg elkezdek tanulni a vizsgámra.
dmaggie

Én is ritkán lépek át sebességhatárokat, szabálykövető lélek vagyok :wink:
Autópályán eddig 130 volt a legtöbb, de ott már nem érzem jól magamat.
Az ellenőrzésekkel meg tényleg vigyázni kell.

G.ről nem tudjuk, hogy volt-e már bárányhimlős. Ha nem volt, akkor már benyakalta, vagy volt neki egy enyhébb gyerekkorában, ami fel sem tűnt a családnak, akkor meg mindegy.

Hát, ha mindenki egy beadandót csinál, akkor biztos nem fog reklamálni:)

Csak du. lesz a konfi.
G. elment reggel dolgozni.

Rugó továbbra is jól. Maradt neki az egy hólyagos pötty, valamint több kisebb piros pöttyöcske (most már olyan 15- 20 darab). De nagyon szolidak, szavunk sem lehet.

Kép
vindolanda

Maggie drága de édes vagy ezzel a "gyorshajtással" hát ennél jóval bátrabb vagyok...persze csak autópályán. :oops: Volt hogy 2 vel kezdődött, de az csak pár pillanatig. :oops: :oops:

Ma megyünk babalátogatóba. :-)

Kis pöttyösök ;-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, Neked rejtett tulajdonságaid vannak :lol:
Gördeszkázás, gyorhajtás :shock: 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo jobbulást Rugónak +++

Maggie :D :D
hát az én sebességrekordom olyan 160 körül van, autópályán :oops:
ki kellett próbálni mennyit tud menni az autó 8)

minipasi egy energiabomba, csak meg és megy és megy :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo.... Van még. :-))))

Móni akkor ezért jössz ritkán?

KépKép
kaqk
Debrecen

Jól van, na. Azért azt sem szabad elfelejteni, hogy én még mazsolának számítok. :lol: :lol:

Vindo, ha növekszik a pöttyök száma, azért az jelent valamit. :wink:

Kaqk, hogy lehet ilyen nőies nő ennyire fiús? :lol: :lol:
dmaggie

Kaqk :?: :?: :?: :?: :lol:

Móni, akkor mi Maggie-vel elbújhatunk melletted is :)

Már puccba vágtam magamat, csak Gáborra várok és a kocsira
:roll:
Rugó tulajdonképpen reggel óta az udvaron, csak szerencsére nem velem.
Lassan indulok :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok, lányok!

Vindo, Maggie, ejha, ezek a pöttyök -- de örülök, hogy a fiúk jól átvészelték! Remélem, G. már volt b. himlős...

Móni, köszi, aranyos vagy! :-)

Vezetés: nekem egyszer megnyomta az oktatóm autópályán a gázt rendesen, csak hogy érezzem a sebességet, na, nem akartam érezni.

Kaqk, kitartás, remélem, lesz alvás mielőbb!

Vindo, jó volt a konfi?

Maggie-m, ne idegesítsd magad a 2 beadandóval

Jelentem, matstatszemináriumon jelest kaptam félévi jegyként, mint az előző félévben. Ebből kiindulva, gondolom, a vizsgajegyem megint csak görbülni fog :lol: :lol: :lol:
Jövő héten kutatási prezit kell tartani (szerintem jó lett, azt néztük meg a társammal, hogy a rasszokon belül és között milyen az arcmemória), zéhá és egy elővizsga is. Utóbbira röpke 600 oldal a tananyag.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 13:50-kor.
irina

Jut eszembe, mi lehet Piroskával és Zdorival???

Na és a Nagy Kérdés: Panndival???
irina

No hát akkor tessék, itt vagyok :)

Kicsit leamortizál ez az első harmad, fáradt vagyok és hányok, de pont ma voltam dokinál, a baba jól van, már 2,5 cm :)

Ha Gábor alszik, én is alszom, így nem jutok ide túl sűrűn :(

Köszi a hiányolást, úgy látszik, megéreztem :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hahó!!!

Panndi, majd elmúlik az álmosság, és ideérsz :wink:
Hányás :?
A 2,5 cm az jól hangzik:)

Irina, hát, magam sem tudom, milyen volt, mert kétnapos lesz, és a mai napon csak beestem, előadtam, aztán G. fel is vett. Este volt lampionos parti, jazzkoncert, de azon nem maradtam... Holnap viszont mindenáron végig fogom enni az állófogadást :lol:
Amúgy összejött most vagy 140 ember a konfira, és ez régen a doktori program saját, zártabb körű rendezvénye volt, ismertünk mindenkit. Most meg elég durván kinőtte magát, nem ismertem a szekcióvezetőmet sem, az előadótársak nagy részét sem :roll:
De hát elég jó árban van, kötet is lesz belőle, szóval érthető, hogy jönnek Szegedről, Bp-ről, sokan határon túlról.

De ügyes valaki matstatból 8)
Na, ezekről az arcfelismerős dolgokról a múltkor olvastam én is, egy evolúciós pszichós könyvben volt. Nem semmi téma 8)

G.ről hamarosan kiderült, volt e himlős :? :lol:

Esti House, aztán alvás, mert fáradt vagyok, de tényleg :arrow:

Kép
vindolanda

Szóval ki fog derülni róla, hogy volt-e himlős már.

Kép
vindolanda

Halihó!

Eléggé mozgalmas lett a napom. Munka után Vicuskánál voltam, kicsit megszépített. :lol: Aztán elmentünk az orvoshoz. A dottore nagyokat nézett, de azt mondta, van ilyen, hogy egyszerűen ússzák meg a dolgot. Hétfőn mehet óvodába a lelkem. Aztán vásároltunk, majd elvittem anyukámat a csórába, de nem talált semmit magának. Majd itthon szalonnasütést csaptunk. Közben befutott az öcsém is, jól telt. Majd hozzáfogtam a foglalkozási tervek elkészítésének, most fejeztem be. Gyorsan el is küldtem. Mondjuk csak egyet kellett volna, de én annyira szégyenkezem, hogy kettőt is küldem. :oops:

Ma én is megtudtam a legelső vizsgám jegyét. Mondtam, hogy elrontottam, négyes lett.

Irina, annyira szuper vagy. Nagyon büszke vagyok Rád! Ha vége a szemeszternek, akkor fellélegezhetsz picit? Jó, tudom, hogy vizsgáztatsz, meg miegyéb, de ugyanúgy bejársz majd dolgozni?

Panndi, tényleg hiányoztál. Szegénykém, mindig így indul. Ez ám a méret. :lol:

Vindo, nem is csoda, hogy fáradt vagy. HOgy viselte Rugó a nagyszülőzést?
Jó étvágyat holnapra. :lol: :lol: Már jó lenne, ha meggyógyulna Rugó is, összehozhatnánk egy jó kis játszóházazást, természetesen Kaqkékkal együtt. :lol:
dmaggie

G. ne legyen himlős, vele nehezebb dolgod lenne, mint Rugóval. Nagyon veszélyes felnőttkorban.
dmaggie

Na, egy jó kis szalonnasütés nem ártana nekünk sem :roll: 8)

Maggie, tudjuk, hogy felnőttkorban húzósabb, de tényleg nem tudunk vele mit csinálni... G. amúgy egy kis láztól is kifekszik, és rettenetesen tud panaszkodni. MOndjuk, mióta a mellhártyagyulladását kezelgettem egy nyáron keresztül, már nem érhetnek meglepetések a betegápolása területén.

Rendben, ha meggyógyultak a gyerekek, randizunk.

Irina, mindent bele :wink:

G. már elment reggel busszal, én kilenc körül indulok majd kocsival.

Rugó rendben, semmi baja. Úgy néz ki, mint akit megsorozott egy szúnyog. Hólyagos kiütések már nincsenek, vagyis az az egy is beszáradni látszik, a többi meg olyan, mint a szúnyogcsípés.

Kép
vindolanda

Ruginak kitartást, nem vakarja?

Randi jól hangzik. :-)

Berco milyen könnyen túl lett rajta!

2 hét a lappangási idő szóval 2 hét mire kiderül volt e G himlős. :-(

Mi jól, csak megint apumnál talaláltak dolgokat..:-((((( remélem nem lesz gond. Xxxxxxxxxxxxx

Panndi drága.....hányás...sajnálom, de furcsa lenne ha nem lenne. :-))
Szép méretek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hazaértem, kicsit meleg volt a kocsiban :x

Kaqk, éjjel mondja, hogy viszket neki, de nappal nem foglalkozik vele. Be van már neki száradva amúgy az az egy hólyagos is.

Apudnál mit kifogásolnak?

Kép
vindolanda

Többiek bemennek mekizni, én fürdeni fogok :arrow:

Kép
vindolanda

Eü. Probléma. :-( meg semmi biztos, de műteni kell.

KépKép
kaqk
Debrecen

:(
Sajnálom, és remélem, hogy minden rendben lesz hamarosan.
Elsőre nem értettem, amit írtál.

Kép
vindolanda

Hahó :(

Kép
vindolanda

Mi megvagyunk, tegnap a vihar előtt még Böszörményben apósomnál szalonnát sütöttünk. Meg virslit..:-) vihar előtt hazaértünk.

Dalma megfogta a kezem és felállt. :shock: nem én húztam fel hanem Ő magát! Annyira menne már, nem tudtam visszaüt tenni annyira örült h áll. :-)

Most meg majd megfagyunk, hogy utálom ezt a folytonos időváltozást.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, nem is tudtam, hogy nektek van böszörményi kötődésetek 8)
Dalma nem semmi 8)
Hát, én reggel felkeltem, és begyújtottam a kályhát egy huszáros mozdulattal :roll:

Képek:
Kép ez még tavasszal készült, mikor otthon kirándultunk

Kép egy hónapja az volt a heppje, hogy kijárt esténként fáklyákat gyújtogatni

Kép Paccs és Poccs:)

Kép Az árulkodó jel.

Kép tegnap egy siklót láttunk az udvaron

Kép Tegnap jó idő volt, a teraszon voltunk. Rugó egy rossz porszívóval játszott.

Kép himlő-fiú:)

Kép

Kép

Kép
vindolanda

Most amúgy három napja iszonyatos mennyiségeket eszik, kerekedik is vissza :P

Kép
vindolanda

Halihó!

Végre leülök egy percre. Már majdnem készen van az ebéd, a köret készül még, illetve az én husim sül még a sütőben, de az ráér.

Kaqk, jó is a szalonnasütés, mi is sütöttünk virslit is a múltkor, én inkább azt ettem. :lol: Dalma nagyon akar már a tesójára hasonlítani. :wink: :lol:

Vindo, édes kis pöttyösötök van. :lol: Tény, hogy eléggé jól megúszta. Ha így eszik, akkor tartósítsátok valahogyan ezt az állapotot.
G-ral mi a helyzet? Mondom én, hogy állatkertet nyithattok.
dmaggie

Kaqk, én is szurkolok édesapádnak!
dmaggie

Egyelőre nem pöttyösödik.
Viszont megszagolta a rázókeveréket, és azt mondta, hogy emlékszik a szagára. Így az is lehet, hogy volt vele kezelve, csak a család nem emlékszik rá :roll:

Virsli 8)

NIncsenek már új pöttyei amúgy :P

Kép
vindolanda

Vindo, minden lehetséges. :lol: :lol:
Meddig marad Rugó otthon?
dmaggie

Én meg sokszor azt sem tudom, hogy hol áll a fejem. Ennek az lett a következménye, hogy pénteken de. elfelejtettem felhívni az ovit, hogy húzzák be B-t. :oops: Du-n háromkor erre riadtam a szunnyadásomból. Telefonáltam, azt beszéltük meg, hogy viszünk neki tízórait, meg uzsit, az ebédet meg megoldják. Így jó lett a vége. :lol:
dmaggie

Pöttyös fiú :-)))

Dalma továbbra is kitartóan feláll. :-))

Végre nem esik. Süt a nap. :-)

Úgy tűnik ez egy debreceni topic lett? Vagy nem? :-) csajok tessék jönni!

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie, sajnos nem tudom, hogy meddig. Igazából fogalmam sincs, meddig fertőz (amíg a hólyagosok be nem varasodnak?), vagy mikor kellene visszavinnem... Ki tudsz ebben segíteni?

Kaqk, fotó az ácsorgó Dalmáról???

Kimegyek az udvarra, a többiek már kinn vannak.

Kép
vindolanda

Vindo, ha kijöttek a pöttyök, akkor onnantól már nem fertőz. Ha erőteljesen kezd halványodni, viheted vissza az orvoshoz.
dmaggie

Köszi 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Vindo pöttyös fiú :D
most nálunk az oviban is van bégetés rendesen :?
remélem nem kapják el, elég sűrűn van program, jó volna ha nem kellene lemondani :roll:

Kaqk ügyes a kis Dalma :D
nemsokára szaladhatsz utána :D

Maggie te is folyton pörögsz, pihenni mikor fogsz?

Csinike oviban, nagyon nehéz korszaka van. Követelőzik, hisztizik állandóan. Remélem hamarosan jó irányba változik, mert ez így néha más sok(k) pasika eleven :lol: rohan és randalkázik egész nap :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Milyen programjaitok vannak?
Nálunk hetente több gyerek lesz bárányhimlős már hetek óta.
Grétához kitartást 8) Mitől van rossz periódusa?

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, Rugó nagyon édes a képeken, és alig látszik valami birkapattanás.

Maggie, milyen vizsgára készülsz?

Kaqk, édesapádnak a legjobbakat! :-)
Dalmának egy nagy puszi, gratula a felálláshoz!

Panndi, szegénykém, azt remélném, hogy a sokadik terhességre már megszűnnek ezek a hányós dolgok. Jól viseled...

Móni, nálunk is dettó, amit Cicusról írsz, de időszakos. Mostanában valahogy az elindulás és a kötelező körök lefutása (kézmosás, fürdés, alvás) ütközik eszméletlen mennyiségű ellenállásba... küzdünk.

Kerüljön el a birka mindenkit!

Mi amúgy jól vagyunk, Ádi is, hála az égnek. Mindig mondja, hogy utálja az ovit, ehhez képest örömmel megy oda. Ki érti?

Az időjárásváltozásra betévedt hozzánk egy böhöm csótány, el is kaptam ma reggelre (ragacsos biocsótányfogó), láttam S-en, ahogy sajnálkozva dobja ki, mert olyan szép (ó, igen, már el is neveztük Gregornak)... imádja a rovarokat, de azért ilyet nem tartunk. Ami érdekes volt, hogy a lepedőnkben találtam, ennek örömére át is mentem éjjel Ádihoz aludni, mert az volt a kényszerképzetem, hogy ez a bogár bizony valamiért velünk szeretne aludni (S. szerint ez nagyon fura dolog egy csótánytól, mármint hogy bemászik az ágyneműbe -- bele sem gondolok, lehet, hogy egész éjjel ott lapult köztünk :shock:)
Na, csótánynapló vége.

Nem tudtam eddig jönni, mert az összes zéhát ki kellett javítanom 4 kurzusra meg a jegyeket lezárni, holnap lesz a javítósnap (aztán nekem még egy zéhá, egy vizsga csütörtökön, egy hétfőn, aztán jövő csütörtökön megyek Lengyelországba a konfira). Pénteken megint erdőben jártam és önismerkedtem, nagyon jó volt. Hihetetlen jó látni, ahogy emberek megnyílnak.
irina

Jut eszembe még két dolog:
Vindo, milyen volt az állófogadás?

Maggie, a rajzvizsgálatos mélemet megkaptad? Írj, ha nem, elküldöm újból.
irina

Sziasztok!
Nehogy már csak a debreceniek írjanak :) :)

Vindo,jobbulást Nektek,kíváncsi leszek G. elkapja e a birkát :)

Kaqk,Édesapádnak a legjobbakat kívánom :) Lánykáid ügyesek :) (Én is agyalok görkorin,egyenlőre magamnak(önző módon),aztán a törpéknek :) )

Panndi, hányás/hányingert sajnálom :( kicsi dobogó szívhez meg nagy gratula :)

hehe,nálunk B. nem hisztizik oly sokat,elviselhető :) :) mostanában inkább vagánykodik+focizik :shock: :lol: Bár ma kellőképp kiakasztott mindkettő :evil: főleg M.,de majd a zártba leírom.

Maggie,fiúk hogy vannak? száguldás :) :) Én néha nem is veszem észre csak ha ránézek a km órára :) :)

Hvégén 6* tettem meg utat húgomék és Göd közt,kellőképp lefáradtam(nincs most autóm és kellett párszor fordulnom)+a vizsgát sem pihentem ki :) :) ami amúgy sikerült 5-t kaptam :) :) most már csak meló kell :) :)

ezt meg tegnap csináltam M-nak :) csak már nincs elég fény, kicsit homályos a kép( a virágot még Nagyi csinálta ) by the way :wink: Csilla :) amúgy nem írigyellek, most a sok zh miatt :) de stramm csajszii vagy te is :9 és megoldod :)

Kép Kép

KépKép
viranka

Halihó!

Megvagyok én is, csak a szokásos nehezen induló hét-projekt fut. Tényleg nagyon lüke vagyok. Ma már be is kanyarodtam a könyvtárhoz, amikor eszembe jutott, hogy ma zárva van. :oops: Mindegy, mentem tovább.

Bercó ma volt oviban, kiderült, hogy a másik óvónő kiszámolta és behúzta, azért ma jóízűen megette a hazai kosztot. Állítólag nem is nagyon ebédelt. Kis kiflis szendvicskét sütöttem neki szendvicssütőben, mostanság ez a nagy kedvenc. Meg vittem neki két joghurtot is. Azokat is kikövetelte magának.

Irina, Ádit és Bercót össze kellene kötni. Ő is mindig nyifog, hogy nem akar oviba menni, de ott meg nagyon jól érzi magát.
Jaj, nem írtam volna? Igen megkaptam, köszönöm szépen, csak még nem volt időm belenézni. :oops: Beszédpercepcióra készülök. De most még mindig hadakozok az egyik oktatóval. Lassan már csak bízni tudok a kettesben. :oops: Elegem van. Sokadjára javítok apróságokat a dolgozaton.
Azután, meg szigorlatra. Jááááájjjjj.
Ez a csótány-szösszenet édes. Mondjuk nálunk szerintem a Kedves meg sem állna a következő házig, ha ilyet találnánk az ágyban.
Jó sok dolgod van. Ha érdekel, leírom, hogy már a felvételek fele megvan. Most némiképp kavarnak az alanyaim, nem úgy alakul néhány dolgo, mint ahogyan terveztük, de nem baj, biztosan megoldódik majd minden. :lol:

Mónikám, éppen tegnap is eszembe jutottál. Gondoltam, biztosan a varrógépedet bűvölöd. Bercó is próbálkozik, meg kell mindent próbálniuk. Feszegetik a határokat. Majd lecseng ez is szerintem.

Panndi, gyere máskor is!!!!!

Viranka, Te aranykezű okoska. Gratulááááááloooook!!!!! Milyen kis bevállalós vagy, görkori :roll: Én nem merném.

Szerdán elmegyek majd egy reumatológus manuálterapeutához. Megpróbálom kideríteni, hogy miért fáj a lábam. Olyakor annyira fáj, hogy őrület. :cry:
dmaggie

Hahó, csajok 8)

Viranka, először is gratulálok a vizsgádhoz, nagyon ügyes vagy 8) A görkorihoz meg kapd össze magad, és mindent bele.
Nem semmi a sapka sem 8)
Míra :roll:

Maggie, szegény Te a lábaddal...

Irina, csótány :x
S. nagy szakértő akkor 8)
Csótányos bácsinak szóltatok már? Bár, ha a szomszédoknál nincs irtás, nem tudom, használ-e...
Nálunk egyszer volt egy csótányos bácsi, spriccelt négyet, ivott egy kávét, és elvitte az utolsó pénzünket is (ez még boldog munkanélküli korunkban volt) :evil: Nem tudom, használt-e, de mitikus alakként azóta is fel-fel bukkan a történeteinkben:)

Az egyik db-i egyetemi kollégiumban (Benczúr) viszont annyi volt, hogy az egyik fiú szobában a közös asztalon volt egy kő, és azzal csapkodták őket, ha ott mászkáltak:O

Gregor 8)

Igen, Rugó alig pöttyös. Szerintem holnap du. viszem az orvoshoz.

KV :arrow:

Kép
vindolanda

Hahó 8)

Utolsó munkanap a héten :arrow:

Kép
vindolanda

Mi jól, I dolgozik ezerrel, Emma ovizik, én meg próbálom Dalmat nem engedni folyton felállni.

Varom pünkösdöt, elutazunk picit. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Szia Kaqk!

Nem szabad Dalmát felállni hagyni?

Mi nemsokára indulunk az orvoshoz, meglátjuk, mit mondanak.

Kép
vindolanda

De szabad, de állandóan állni akar.....nem szeretném ha görbe lenne a lába :-) lehet még nem elég erős a lába, inkabb szép lassan. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Megvan az élettan ZH-m, kezdhetem a vizsgaidőszakot! :)))))))) Majd még írok éjszaka. :))))))

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Kaqk, ha állni akar, hadd álljon. :lol: Dávid is anno volt már vagy hat hónapos, amikor úgy döntött, hogy feláll. Mondjuk ő ezt a kanapénál adta elő. :lol: Február végén született, de karácsonkor már futott. :lol:

Vindo, mehet Rugó oviba? Gyógyultnak nyilvánították? De jól meg valakinek: utolsó mnap 8)

Én is voltam orvosnál. Azt mondta a doki, hogy ő is úgy gondolja, hogy nyomódik egy idegszál, de szerencsére még nincs nagy vész, tornát ajánlott. :lol:
dmaggie

Jaj, hetfo ota tornazokmeeggelente es annyira jo. Strechingse annyira szuper, minden izmom megdolgoztatja, alakul az alakom. :-),

Maggie, piroska, akkor hagyhatom vagyis folyton nyúl a kezem utan hogy megkapaszkodjon es felalljon, es nem lehet leültetni, röhögcsel, elvezi, hagyhatom????

Piroska szupi vagy!

Maggie, Vicuska szuper, ajanlom azóta mindenkinek. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó, itt vagyok 8)

Kaqk, szerintem is hagyd, bár nem vagyok nagy szakértője a témának :wink:
Gréta, ha jól emlékszem, már hat hónaposan ácsorgott.
Az én lábam spec görbe, de nem ettől ilyen:)

Piroska, de ügyes valaki 8)
Várunk vissza egy élménybeszámolóval. Mendivel mi újság?

Maggie, jó tornázást akkor.
De jó, hogy csak ennyi a baj.

Rugó mehet óvodába. Anyát felraktuk a hat órási buszra, Gábort összeszedtük kocsival Db-ben, majd hazajöttünk.
Lassan megyek aludni.
Fáradt vagyok, Rugó előző éjjel dajdajozott (éhes vagyok, szomjas vagyok, pisilnem kell stb...).
Néztünk House-t, de ez az utolsó előtti rész már elég melankolikus volt :roll:

:arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?