Sziasztok!
Az egész család azzal zrikál, hogy szűjjek má!
Most új probléma ütötte fel a fejét. A gyerekekkel egyáltalán nem repedt meg a hasam, de most...
Ahol Barnusnak a háta van, ott egy tenyérnyi helyen striák alakultak ki, és ami a legszebb, ezekben csalánkiütések lettek. Úgy viszketnek, hogy majd' besz.rok!
Volt valakinek ilyesmi? Utána olvastam, hogy ez nagyon gyakori, csak éppen lehet herpesz is, ami a babára is átterjedhet.
Amúgy már nagyon várjuk, hogy megszülessen, Zsozsival pont 21 nappal hamarabb indult meg a szülés.
Gyerekeket nem viszem oviba máj. 25-étől. Most nem olyan pörgősek a napjaink, mint tavaly, mert sokat pihenek, hosszabb útra és messzebb nem merészkedek el, és sétálós programjaink sincsenek. Ez már nem megy.
Ha Barnus megszületik, és ahogy a körülmények engedik, indul az "Anya egyenes lesz" projekt.

Három gyerek utáni súlyfelesleget kell leadni.
Bár épp most kérdeztem meg Apát, hogy ugyen ő lesz az utolsó gyerekünk? Erre rámnéz kikerekedett szemekkel: Miért?
És az ikerlányok?
Szóval bőszen visszaszámolok, beszélgetek a babával, hogy már ezt és ezt összepakoltam, megvan ez és ez a papír is, ha meg szülünk, akkor gyorsak leszünk és segítünk egymásnak....
Most mennem kell, be kell fejeznem az ebédet, és persze a gyerekek is hívnak.