Sziasztok!
Nóra: Gratula a kezdéshez, és kitartást kívánok a rengeteggyógyszer beadásához. Legközelebb pénteken kell menned uh-ra?
Kagyló: Ezek szerint jó volt az összpontosításod, és nem fog már a héten megjönni, ahogy a doki kérte.

Nem akartam írni a múltkor, mikor kérdezted az antibiotikumos dolgot, mert már döntöttél, hogy bár személyes tapasztalatom nincs róla, csak a fórumon olvastam, hogy valakinek az jött be, és úgy sikerült a beavatkozás, hogy a szervezetét legyengítette valamilyen betegség. Kívánom, hogy nálad is így legyen, és végre beköltözzön egy vagy két baba a Te pocakodba is.
Kisbuddha: Szerintem sincs jelentősége, ha nem viszed a férjed az első konzultációra. Csak kiborulnak a fiúk a várakozás miatt.
Era, Kriszto, Npgy, Kisbagoly, Babola, Rencsi: Nagyon ritkán jöttök, pedig olyan jó lenne olvasni, hogy mivel töltitek a napjaitokat, mikor milyen dokihoz mentek. Kérlek nézetek be ide is egy pirinkót.
Zafir: Én talán még nem is gratulálta a babákhoz. Nagyon örülök neki, hogy kisfiú-kislány lakozik a pocakban. Bár ha nem így lenne, az sem lenne baj. Hogy érzed magad? A hányinger elmúlt már teljesen? Tudsz már enni?
Nálunk nem sok minden történik. Elkezdtem a pakolást, és nagyon rossz érzés.

Gyorsan abba is hagytam.
Anyukám mindig azt hangoztatja, hogy mennyire fogok hiányozni, és hogy a nemrégen együtt töltött hétvégére sokáig fog emlékezni. Ehhez képest, amikor elköltözünk, nem lesz itt, mert lemegy a telekre a nővéremmel... Hogy miért írtam le ezt nektek? Nagyon bánt a dolog, ez az egész. Világéletemben én csak a második voltam, de reméltem, hogy talán erre a pár hónapra első helyre kerülök. De most már látom, hogy ez az egész csak színjáték. Nagyon sz@r érzés. Mikor egész életemben azon voltam, hogy mindenkinek mindenben segítsek, hogy anyám figyelmét felkeltsem. Hogy belássa, hogy rám/ránk számíthat, ellenben a nővéremre. De a válasz mindig az, hogy neki van két fia, és ezért kell a segítség. Lehet önző vagyok, sőt biztos, de én ezt már nem értem meg. Ja, és mikor megkérdeztem, hogy "Nem is leszel itthon, mikor elutazunk", a válasz az volt, hogy de előtte segít nekem pakolni. Na köszi. Azóta persze ezt is próbálja lesöpörni magáról, és megmagyarázni nekem, hogy miért is nem lenne jó, ha jönne segíteni.
Bocsi lányok, azt hiszem, ismét hatalmába kerített a depi... A legjobbkor! Ne haragudjatok!
Szép napot kívánok nektek!