2004.12.30 22:02
2004.12.30 22:09
2004.12.30 22:18

.
Szerintem egyáltalán nem korai a terhességed legutolsó szülésed után. Láttunk mi már varjút karón
Júliusban szült, szeptemberben már terhes-es
(Mondjuk magánvélemény: az tényleg nem egészséges.)
Fantasztikus, mennyi ikres mami van most közöttünk! Ez vmi jel?
Nekem 9 hetesen 22mm volt
Pont jó
)
beelőzött az ötlettel
.
. Tudom ez elég diplomatikus válasz, de ha jobban belegondolunk, mindig van mit nézni. Én is elmentem 10 hetesen, pedig ahhoz "hogy mozizzunk" banálisan kicsi volt a terhesség, de mi meg akartunk győződni arról, hogy minden rendben van-e odabent. Legközelebb a 16-18. hét környékén szeretnénk elmenni, akkor szintén genetikailag vizsgálódni, s talán a nemét is látni. Később, amikor már nem fér el a baba egy képre, az arcocskája lehet érdekes (ez már tényleg mozizás
).
). A babanet főoldalán róluk találsz tájékoztatót.

!
). 7 hetes terhesen a 13mm pont jó (most néztem meg egy szakkönyvben)!! Nyugi!
2004.12.30 22:30

, megszédültem és fokozatosan tért vissza a fürdőszoba képe... Volt már valakivel ilyen? Nekem elég alacsony a vérnyomásom (alaphangon 90/60 körül van, ha ideges vagyok akkor 100/70 - 110/90).
. 
, csak már eléggé fáradt vagyok (megint). 
! 
!
2004.12.30 23:17
olyan hihetetlen, hogy még ekkor is történhet ilyen! Eddig is halálra tudtam magam aggódni mindenen, hát most méginkább! Persze már megnyugtatnak a belülről jövő simogatások, de ha hosszabb ideig nem érzek semmit már rögtön jön a para. 

2004.12.31 09:01
2004.12.31 09:36
2004.12.31 09:37
2004.12.31 10:06
Na mindegy, pár hét és akkor már ezer százalék lesz! Mondjuk azon erősen elgondolkodtam, honnan tudják a férfi dokik, mikor-mit érezhet a kismama.
Sose felejtem el, amikor már a szülés utolsó óráiban rendesen szenvedtem, kínomban azt mondtam a dokinak, adjon már valami érzéstelenítést, erre kinevetett, hogy "na ne vicceljen már..."Le tudtam volna csapni... Persze igaza volt, de ahogy nézett..., nem igazán érezhette át azt a fájdalmat. (Hozzáteszem, h. nem vagyok az a hisztis típus, itt-ott ki vagyok luggatva, meg van egy nem éppen apró méretű, 13 órás munka alatt elkészült tetoválásom is.Simán használom az epilátort a hónaljamra is. Néhányan fakírnak hívnak az ismerőseim között.
Na most aztán jóóól elrettentettem mindenkit.
)
) Valamit érzek, de lassan sikerül elbizonytalanodnom. :-S
, most meg különösen fáradt vagyok. Egész éjjel nem aludtunk, fogalmam sincs miért. 1/4 3kor próbáltuk Kisfiammal meggyőzni egymást, hogy valahogy mégiscsak el kellene aludni már...nem nagyon ment. Ma meg melózom. Este meg banzáj. Fúú, nem is tudom, hogy bírom majd... Előre sajnálom magam.
Meg a legtöbb kismama-újságban vannak ilyen cikkek. 2004.12.31 10:22
2004.12.31 10:27
2004.12.31 11:04
Kicsit máshol jártam...ciki lenne ezzel felhívni.Köszönöm elöre is. A cimem krimoka@freemail.hu persze biztos utánna olvashatnék itt is. de még egyenlőre fekvésre vagyok ítélve, asszem ezért is kapok majd az embertől, hogy ennyit ültem itt most. 2004.12.31 11:07
. Sőt, még olyanokról is hallottam itt a nagy kutakodásom során (néhány hete még én álltam hadilábon ebben a kérdésben
), hogy valakit kirúgtak, mert nem volt még papírja, de munkaügyi bírósághoz fordult, -időközben beszerzett papírokkal- és végül a munkaadó veszített.
de utánajártam... Még annyira sem "zargathatják" a kismamát, hogy áthelyezik ide vagy oda, csak akkor ha az a Kismamának is megfelel, és nem rosszabbak a feltételek! Szóval nem szabad belemenni semmiféle, csak a munkaadónak előnyös változtatásba!!! Nekem külön szerencsém volt, hogy eszükben sem volt kirúgni és teljesen pozitívan álltak a témához! 2004.12.31 12:08
2004.12.31 13:45
Ezek szerint a laz valoban nagyon veszelyes! 2004.12.31 16:43
2004.12.31 19:18

2004.12.31 19:20
2004.12.31 20:22
2005.01.01 11:29
, az első 6-8 hónapban egy fekvőssel, aztán, ha már biztosan ül a baba egy könnyű szaladgálóssal.)
2005.01.01 12:39
Én azt tartom egyébként baromira furcsának a babakocsikkal kapcsolatban, hogy amikor említettem páromnak a babakocsi dolgot, egyből letámadott, hogy "csak használtat, mert iszonyú drága".. de mondtam neki, hogy "hát ne csináld már, a saját gyerekemen nem fogok 10 ezer Ft-ot spórolni, ha megtehetem hogy megvegyem az újat".. ő ezt arra alapozta ugyanis, hogy egy ismerőse 80 ezerért vett babakocsit.. hát én ettől teljesen lehidaltam. Mondtam, hogy nem hiszem, hogy csak ennyiből lehet megúszni.. én nem veszek ennyiért.. engem nem érdekel, hogy nincs beépített rádió és nem lehet ötféle babakocsivá átalakítani. Úgy gondoltam eredetileg is, hogy max. 30-at szánok rá, és most egyre inkább látom, hogy meg lehet annyiból úszni a dolgot egy jó minőségű babakocsival is.
Ha valaki százezrekért megy vásárolni, akkor tutira megéri, de pl. nekünk csak babakocsi kell, egy kis szekrény és pár apróság (pl. vízhőmérő, törülközők, lepedők). Ez bőven azon az összegen belül tartható a magyarországi viszonylatokban is, amiért még nem utaznék ki
2005.01.01 13:21
2005.01.01 14:05
. Most sem mondtak mást mint előzőleg, Baba, lepény, méhszáj és minden rendben
, valszeg valami gyulladás van a szervezetemben és az okozhatja ezt az egészet. Mármint a görcsölést, a vérzést, a lázat. Azóta szedem a Semicillint is, és tényleg, még csak hőemelkedésem sincs. A dokim nagyon rendes volt, láztalanságomra való tekintettel kimenőt kaptam péntektől vasárnap estig. Tehát holnap megyek vissza. Nagyon remélem, hogy most már lassan vége lesz ennek a rémálomnak, és minden rendben lesz. Ja, egy pár nap óta érzem a kezemmel a babóm mocorgását
(ugye Ő a 2. és tutira azt érzem), hát ez nálam soha jobbkor nem jöhetett volna, igy azért picivel nyugodtabb vagyok. Bár igazán csak az uh-ot nézve szoktam megnyugodni.
, Üdv. mindenkinek
! 2005.01.01 14:11
2005.01.01 15:42
Meg persze kiadom az ukázt a családnak is, hogy mivel lepjenek meg ;) 2005.01.01 16:34
Örülök a jó híreknek és továbbra is szorítok!! Rendben lesz minden!
.
De most aztán tényleg megindult
2005.01.01 16:43
2005.01.01 17:05
. Egyáltalán nem bánom, hogy nem mentünk sehová, mert a náthám totál eluralt, az éjjel alig tudtam fél-fél órákat szunyálni, folyton eldugult az orrom. Ezt a bioparoxot nem merem orrba fújni (oda is lehet elvileg), az útmutató szerint "előbb 'ürítsük' az orrunkat', - na olyan pillanat nekem nincs.
Sajnálom hogy magas lázad lett, de legalább jó kezekben vagy, és az antibiotikum is használ. A baba mozgásának érzését már én is nagyon várom
Nekünk első bébi, így aztán felettébb. 
, elfelejtem mit akartam és ilyesmi
Sosem tudtam megállni. Használt ruhácskákat igazából nekünk nem fog adni senki, mindent önerőből kell, a legalapvetőbb dolgoktól kezdve (cseh pelenka, előkék stb.). Úgyhogy mivel nagypocisan nem tudom, lesz-e kedvem járni az üzleteket, lassan a ruhatárat kialakítjuk 6-9 hónapos korig, s később szülés előtti hónapokban beszerezzük a babakocsit, kiságyat, kiegészítő dolgokat.. Nálunk ez a terv.
. Előbb vagy utóbb.
. Vettem egy klassz farmernacit és egy barna, csíkos rugalmas szövet, elegánsabb gatyót. Egyik sem csinál hordót a kismamából
. 2005.01.01 17:33
!
!
!
! Nekem a műtét után pont 4 héttel jött meg először a vetélésem után, a műtét utáni 6. héten voltam vizsgálaton és onnantól szabad utat kaptunk. A vetélés utáni 4. hónapban fogant meg a kisfiam. Neked is rövid várakozást kívánok
!
,pedig ülve próbáltam aludni. 2005.01.01 18:47
Ha érdekel titeket, majd leírom, hogy mikből mennyit veszünk, illetve amiket kaptunk, azokból mennyi van (és mennyit gondolok elégnek). 2005.01.01 19:11
Mégis inkább a bababarát István kórház. Ott valszeg a dr. Hetényi Gábor, ő szimpi volt 2 éve. De akinél szültem az is aranyos volt, dr. Várnai Ferenc, pedig ügyeletesként akkor látott először, de le a kalappal előtte. Saját doki dr. Lázár Erika, már nem vállal, a múltkori szülésnél pedig épp vidéken volt.
Viszont a 3 kerekűek nehezek és nagyok, így ha Ikeázni, vagy Árkádozni megyünk, akkor a kis könnyű kocsival indulunk el, ami 4 kg-os. 2005.01.01 19:19
2005.01.01 19:26
2005.01.01 20:06
Pont szerettem volna tőletek kérdezni, hogy miért múlhatott el ma délutánra hirtelen a hasi görcsölgetés. Ezek szerint ettől, tegnap reggel óta kell szednem. Hányingerem sem volt tegnap óta (mondjuk ezt a kellemetlen érzés miatt nem is bánom ;). 2005.01.01 20:43
) 
2005.01.01 20:51
2005.01.01 22:52
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|