A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!

Csak életjel erejéig, mindjárt indulok tanfolyamra. Megvagyunk, iszonyat fáradt vagyok. Fogy az időm, a tanulással meg nem úgy haladok, ahogyan kellene. Itthon bejrut van, ma este megpróbálok kicsikét takarítani.
Tegnap leamortizáltam a kocsimat, illetve az udvaron a ház sarkát. Most szaladgálás van emiatt is.

Emese, hajrá, hajrá....!!!!!!!

Miléna, nagyon édes a kismanó.

Viranka, gratula!

Vindo, én szívesen fogadom most is. Emlékszem, nagyon finom volt. :lol:

Mennem kell.
dmaggie

Maggie, a kocsi :?
Igyekezz pihenni is!
Majd egyik este elviszem a jövő héten, egyeztetünk.

Képzeljétek, kérdeztem Rugót, mi történt ma az óvodában. Válasz: Iskolás fiúk jöttek kislánynak öltözve. Reakció tőlem: :shock: :roll:
Elmegyünk az iskola mellett: Innen jöttek az iskolás fiúk.
Akkor esett le, hogy bolond ballagás volt, és átmentek az oviba. Hirtelen nem tudtam, milyen oviba is adtuk a gyereket :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, szuper lesz!

Igazad lehet, tegnapra virradóan alig pár órát aludtam, + Bercót figyeltem, mert az udvari járdán futkorászot, inkább rá figyeltem, hogy nehogy elüssem. Közben meg nem néztem a tükörbe. :oops:

Ma szerencsére f6 körül elengedett a pacák, aki a tanfolyamot tartotta, sőt még arra is kaptam engedélyt, hogy holnap ne menjek. :lol: De korán reggel el kell mennem virágot venni, meg lehet, hogy még a casco ügyében is intézkedni kell. Érdekes menet lesz. De a jövő héten legalább már csak az adminisztratív munkákkal kell törődni a suliban. Gyorsan letudom majd, aztán ott is tanulok.

Gergőék is ma rendeztek b. ballagást. :lol: :lol:

Na, kezdek olvasgatni. Bár most is nagyon fáradtnak érzem magam. A tegnapelőtti kevés alvás után tegnap este úgy f11 körül az asztalnál, a gépem fölött arra ébredtem, hogy a fejemet támasztva alszok. Gyorsan le is feküdtem.

Tényleg megyek.
dmaggie

Sziasztok, lányok!

MILÉNA, nagyon édes a baba! :-)

VINDO, Rugó mindig megnevettet :-DDD

MAGGIE, Te most vizsgáztál rutinból? nem értem... bocs, ha nagyon pihent vagyok... pihenj, kedves!

PIROSKA, örülök, hogy jobb lett a kedvetek :-) ügyesen csinálod
filmek: mindenevő vagyok, egy-két kivétellel bármilyen műfajt megnézek. de a sci-fi a mindenem. ;-)

Apu jól van, de azért nehezen boldogulnak, nincs zuhanyzó, csak kád, alig mozgatható lábakkal ez nem túl jó. Anyu nagyon kifárad az ápolásban... remélem a gyors gyógyulást...

kész lettem tegnap, mert bekrepált a laptopom, tele van még ki nem írt anyagokkal meg a naplómmal pl., azt már jó ideje nem mentettem ki.... próbálunk életet lehelni majd bele (a szokásos megoldások nem működnek, nem tudja a windowst semmilyen formában betölteni). aztán szerviz, nincs most kedvem és pénzem újat venni. azóta a kisgépen vagyok (még szerencse, hogy van tartalék), de vettem hozzá egy billentyűzetet ma, mert gépelni nem lehet rendesen rajta.
ma doktori védésen voltam, jó volt, kicsit szusszantam is az állandó munkák-tanulás alól.
irina

Vindo, ha lehet akkor élnék a lehetőséggel! Rugo :-)))
DM - szeretjuk.
Rossz Didri :-)
Maggie auto :-((

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina, csak jöttem be az udvarra, Bercót kivettem a fedett részen, ő elindult, futkározott, én is próbáltam lehúzódni, mert A. pont akkor érkezett, utat akartam adni neki, hogy könnyen rá tudjon fordulni a garázsra. Túl szűken vettem a kanyart és a kocsi hátuljával ledörzsöltem egy sarkot. A fal is leomlott egy kis részen, a kocsim jobb hátsó ajtaja, meg a további részei sérültek. Három elemről van szó.
A fene vigye el. Tudom, hogy bárkivel megeshet, mindenki figyelmetlenkedhet, leginkább az utánajárás, a pénz bosszant.
dmaggie

Maggie-m, ó, értem, köszi, hogy leírtad!
Őszintén sajnálom, ami történt, kellemetlen lehet ez a sok intéznivaló. :-(
Nekem sem ez a június a hónapom, de bízom benne, hogy a nyár többi része jobban sikerül. :-)
kész vagyok a fáradtságtól, megyek fürödni. :arrow:
irina

Halihó!

Gondoltam bejelentkezek, egy ideje már fent vagyok. Éppen most kávéztam, aztán indulok a virágpiacra.
Szerintem majd csak estefelé tudok jönni.

Irina, nagyon sajnálom a laptopot, az adatvesztés vagy az adatokhoz való hozzáférés akadálya nagyon rossz tud lenni.

Rugó nagyon jókat mond. :lol: :lol: Mondjuk én alapból nagyon szeretem a gyerekszájat. Mármint azt, amit mondanak. Hihetetlen, hogy miket hoznak össze.

Na, megyek. Írjatok sokat ma! Emese meg szűljön! :lol: :lol:
dmaggie

Jó reggelt! :) Még semmi...

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Na, akkor félreteszek a meggyből, és többet, mint tavaly, és majd telefonálok valamelyik este (kedd vagy szerda).

Nálam az éjszakázások nem működnek vagy két napja, mert mióta átálltam a koffeinmentes kávéra, minden este elalszok Rugóval :? Viszont most három napom szabad volt, s mivel napközben dolgoztam, nem volt gáz. Ha Rugó kimarad az óvodából, akkor vissza kell állnom, mert ez így nem vállalható :roll:

Ma diplomaosztó lesz kettőkor.

Emese, ó :?

Maggie, mindenkivel előfordul az ilyesmi.
Amit észrevettem, hogy engem az ilyen jobban megvisel, mint Gábort. Én napokig agyalok rajta, hogy lehettem ilyen béna, G. meg megvonja a vállát, hogy mindenkivel előfordul, aki vezet :roll:
Remélem, szép virágokat találsz 8)
Lesz kajálás is?

Irina, ezek a notebookok :? Neked nincs ezekkel szerencséd :roll:

Rugó még alszik, nem értem :roll:

Kép
vindolanda

Na, ezt még leírom:

- G.nek megtaláltuk az első ősz hajszálait :shock:
- G.nek elromlott a múltkor a telefonja. Mivel nagyon régi ügyfél, és már régen vásárolt, gondolta, kap ingyen is telefont. Persze kaphat, mondták neki, de akkor váltson csomagot is (valami sz...abbra). Közölte, hogy erre nem hajlandó. Akkor állítsanak ki egy papírt a számhordozásról, mert szolgáltatót fog váltani, megy olyan helyre, ahol kap készüléket. Töltik ki a papírt, erre megcsörren a telefonja, hogy van számára egy hihetetlen ajánlata a cégnek. Kapott egy tök szuper telefont ingyen, és csak neki még csomagot sem kell váltania :shock: Megáll az eszem komolyan.

Ezek után a nagyon hasznos infók után eltűnök az éterben.

Kép
vindolanda

Ez a liba...
Áll a kertbe és énekelget. Hallgatom, hogy mit énekel: Csirbiri, rossz Didri legyen jó Didri pricc-pracc. :) És közben táncikál, balettezik. :) Majd bejön, azt mondja: Anya nézd, a rossz Didri összevizezett. Mondom neki: jól van, akkor a jó Didri öltözzön át. :) Hát nem liba? :) Imádom! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Mesi,Barna kivárja a végét????

:arrow:

KépKép
viranka

Nemtooooom!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Barna a keddre vár, mert én arra tippeltem, és van olyan jó fej, mint Gegi, aki szintén az általam tippelt napon született meg :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Látom Mesi még egyben. :D

De jó is lenne egy kis meggyes süti! :D Ma palacsintát csináltam,ég is a gyomrom tőle,pedig nem szokott. :shock:

Próbálok visszahangolódni,hogy kivel mi újság, de még keverem. :oops:

Nálatok már milyen szép idő van,itt köd és eső... A lakásban töltjük a hétvégét úgy látom.

Képet nem tudom felrakni, párommal átméreteztetem majd.

A blogom linkjét máris rakom. Decemberi az utolsó bejegyzés, visszafelé halad.

http://aberdeenben.blogspot.co.uk

Remélem jól lett beillesztve.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

nem hagyják gyermekeim,h. lustálkodjak :) :) ma már a 3.kör :) s 1* futottam B. mellett(mert nem gondoltam,h. ennyire fog menni 2keréken a tekerés neki) Kép

KépKép
viranka

Halihó!

Verus, nagyon ügyesek a pintyőkék, mi még oldaltámaszos bringával nyomjuk.

Mesi, Panndinak legyen igaza! ;-) Jobb a viszketés?

Miléna, szuper, h blogot írsz, nyáron el fogom olvasni, nagyon érdekel. Amúgy én szívesen élnék Skóciában, ill. bárhol NB-ban, de ezt lehet, hogy már írtam... A meleget nem szeretem, az ottani klíma is jobban bejön... Zétus már szép nagy, nagyon kedves család vagytok.

Vindo, ja, és annyira hülye voltam, hogy az épp mostanában használt könyvtáraimról nem is csináltam mentést... S. próbálja helyreállítani a gépet, de konkrétan a cikkírásnak se tudok nekiállni, mert minden hozzá való olvasmány, korpusz is a bekrepált gépemen van.

Nem vagyok ma se valami jól, a náthám jobb, de állandóan aludnék (nem, nem vagyok terhes, tuti), most már a hasam is fáj. Szerintem teljesen kifacsarta magam, vagy most jön ki az eddigi stressz, nem tudom. Nehéz ezt a maradék 2 hetet kibekkelni.

A hét jóhíre viszont -- amellett, hogy Ádi jól van, a náthája már alig látszik --, hogy áltpszichóból 4-est kaptam (a héten 3 vizsgám volt, ez az egyik). Nagyon örülök, mert amekkora volt az anyag, azt hittem, át sem megyek.
irina

Piroska: Didri :lol:

Vindo, melyik cég ez? Megyek telefont venni tőlük. :D
Kávé nélkül én konkrétan max. délelőtt 11-ig bírnám. Vagy 10-ig.
irina

Sziasztok!

Mi is megvagyunk.... nem győzöm magm utól érni:-(

Tegnap nem dolgoztam, nem volt ovi, pihiztünk kicsit élveztük egymás társaságát a gyerekkel:-) nagyon szeretnek itthon lenni, meg oviba is szivesen járnak.

Nyári szünetben is fognak járni be a városba az ügyeleti oviba, igy csak 2 hetet kell majd megoldani. Anyu lesz velük. Első körben szerintem túl sok lett volna neki a 6 hét 2 gyerekkel..

Péterke nagyon nagyot nőtt , egy jó fejjel magasabb mint Áron
,6 évesnek felel meg.

Áron is már igazi ovis, nagyon jól beilleszkedett.

Én is nagyon megszerettem a munkámat, nem volt egyszerű beletanulni, de most már kimondhatom, hogy sikerült.

Gyerekek is megszokták, hogy én viszem őket, apa hozza őket és én majd jövök... sokszor 6-7 mire haza érek.

Emese nagyon nagyon szurkolok neked!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Móni
most muszáj tanulnom, nem merek belemélyülni a blogodba, mert akkor annyi az anat vizsgámnak. :) De utána... Kíváncsi vagyok. :)

Viranka
Nem semmi. :) Na neked sem kell tartanod az elhízástól. :)

Vindo
nem semmi a párod! :) Jól tette! :) De jóóó! :) Nem a Pannon volt? Ők eléggé alkuképesek egyébként. :)

Irina
te szegénykém! Gyógyulást! :)

Heni
ezt ismerem... :) De azért jó lesz végre a nyáron egy kis lazulás. Igaz, hogy a feje tetején áll minden, de legalább nem kell szaladni oviba, suliba, ide-oda, ááá...

Mesi
tegnap óta azon gondolkodom, hogy hátha ez megoldás a viszketésedre. A nociceptív reflexnél tanultuk, hogy amikor pl egy ütés, sérülés miatt egy izom befeszül, vagy forrósodik, pirosodik, begörcsöl (belső szervek betegsége miatt is, pl vakbélgyulladás esetén), van olyan elterelő hadművelet-féle, hogy az ember masszírozza vagy borogatja azt a területet, akkor az idegrendszer ezt az ingert nem úgy továbbítja, hogy az agyba eljut fájdalomként, hanem egy másik központba jut el, ami nem közvetíti a fájdalmat és ezáltal a görcs megszűnik, fájdalmat nem érzel, mert az információ nem jut el a fájdalomérző központba. Megnéztem, hogy a viszketés is valahol ott indul, ahol a fájdalomérző receptorok, mi van akkor, ha erre is van egy ilyen elterelő hadművelet-féle? Mondjuk próbáld ki azt, hogy egy nagyon puha, valami nagyon kellemes tapintású anyaggal egy tenyérnyi felületen csakúgy simogatás-szerűen érj hozzá, vagy lehet az is, ha nem túl meleg vagy nem túl hideg egy rongy, hogy olyan borogatás-szerűt tegyél, de akkor nagyon kell figyelned, hogy nehogy nagy területre tegyél, hogy nehogy emiatt méhösszehúzódásaid legyenek. Inkább csak egy ilyen finom puha tenyérnyi rongyikával lenne érdemes megpróbálni, hogy nem vakarod, hanem csak egy picit megsimogatod, olyan kis körkörös mozdulatokkal. Hátha a viszketésre is működik ez? Mert akkor egy ideig a útvonal az lesz és nem egyfolytában fogod érezni, vagy egyáltalán nem, ha van türelmed ezt időnként megismételni. Mit gondolsz?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok, most csak gyorsan.
G. elutazott prezentálni Gyöngyösre valam civil fórumra, ma egyedül vagyunk. És éppen skype-olunk Rugóval, én a galériában, ő a konyhában.
A diplomaosztón elég meleg volt.
Hazafelé ittam egy jegeskávét, ennek követeztében fél egyig képes voltam angolul olvasni (ami nekem elég komoly összpontosítást igényel, nem vagyok benne ügyes - az írás-előtti társadalmak időszemléletéről volt egy könyvfejezet, szerencsére nagyon izgalmas volt).

Miléna, szerintem nagyon jól írsz!!!
Amit olvastam belőle, az igen jó volt.
Szép család vagytok, örülök, hogy visszajöttél :D

Irina, képzeld, kaptam egy meghívót valami pszichós-relaxációs vándorgyűlésre (itt lesz Db-ben), elképzelhető, hogy regisztrálok - posztmodern időkezelés témában :roll:
Bár nem fogok ismerni senkit, de hátha tanulságos lesz.
Hogy álltok a géppel?
De ügyes volt valaki a vizsgán:)

Heni, de jó hallani Rólatok!
Képeket kérünk!!!!

Mesi, reggeli bejelentkezés????

Piroska, szerintem ők voltak :wink:

Viranka, a biciklizők nagyon édesek 8)

Na, most ennyi, Rugó feljött utánam randalkázni a galériába. Még pizsamában vagyunk, szóval :arrow:

Kép
vindolanda

Piroska! Igazad lehet, mert ha nedves törölközővel (ami hideg) a gyerekek vagy én simogatják a lábamat, az nagyon jó. Sokszor libabőrös leszek, de elmúlik a viszketés. :)
A ma éjszakánk nagyon rossz volt, ezzel a bizonyos törölközővel aludtam, valahol mindig magamra tettem. Gegikém is rosszul aludt, két fájdalom- és lázcsillapítás után reggelre perforált a bal füle. Anyukámmal konzultáltam, vírus, csak C vitamint adjak, AB nem kell.
Valószínűleg a szomszéd kislánytól kapott vlmi vírust, aki most esett át a háromnapos lázon. :S

Én egyben, bár már nagyon külön...

Kép
Kép
Kép
gremese

Mi tegnap ovis junialison voltunk Emmával, szupi volt. Du-an meg baratoknál kerti partin. Egy ovis tarsnal ahova jott meg egy ovis tars a csaladjaval. Volt nagy játék. :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Árnyékban 32,5 fok.
A lépcsőn ülünk kis székeken, várjuk fagyibácsit :roll:

Kép
vindolanda

Megkerestem a jéggkocka-tartót. Jeges kávét fogok csinálni, ha kész lesznek a kockák :idea:

Kép
vindolanda

Fagyibácsi késik, Rugó meg ötpercenként beledugja az ujját a jégkocka-tartóba, hogy kész-e már :roll:

Kép
vindolanda

Miután egy széket vonszolt a hűtő elé, hogy elérje a fagyó ajtaját.

Kép
vindolanda

Vindo
nálatok a várvavárt vendég a fagyis kocsi? :) :) :) Csúcs! :) Rugó arra vár, hogy lefagyjon a te kávéd? :)

Mesi
próbáld azt, hogy kicsit tenyérnyi nagyságú területen picit körkörösen simogatod? Nem kell nyomni, csak a lényeg a másfajta mozdulat. Aztán ha elmúlt, mész másik helyre. A hasadra sajnos nem lehet borogatást, mert beindíthatja a szülést.

Kaqk
nálatok is megy a barátnőzés? Nálunk is van hol ők jönnek, hol mi megyünk... Muszáj, mert egyébként tombolás van itthon. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Na, jót mosolyogtam. Piroska, nem gondolod, hogy Emese már nagyon menne szülni? :lol: :lol: Hét napja van vissza, magától is bármikor beindulhat. :lol: :lol:

Vindo, micsoda projekt. :lol: :lol: Mi meg majd szalonnát sütünk Vicuskáékkal. :lol: Aztán majd jöhet a borogatás ránk is. :lol:

Tegnapi nap jó lett végül. Szerencsére nem volt sok dolgom, rendeltük a kaját, így könnyen főztem. :wink: :lol: Csak annyira elszoktam a nehéz ételektől, meg jól el is engedtem magam, így igen rosszul lettem estére. Ilyen korán már régen feküdtem le. :oops: :oops:

Kaqk, jó kis bulikat csaptok. :lol:

Emese, indulj máááááár!!!!!!! :lol:
dmaggie

Gergőnek jobbulást!
dmaggie

Piroska, igen, a fagyiskocsi körül forog a napunk.
Ennyire nem lett volna lelkes, ha nem ígértem volna neki a kólába jégkockát. De kóla sem volt...

Maggie, kell egy kis ételrendelés néha. Mit ettetek?
Jó partizást mára. A napvédőről ne feledkezzetek el.

A jegeskávé sztori tovább bonyolódott. Eszembe jutott, hogy jó lenne hozzá tejszínhab. Na, elsétálunk Rugóval ebben a dög melegben az egyetlen gyalog elérhető boltig, de éppen bezárt az orrunk előtt.
Szerencsére jött aztán fagyibácsi, és eszembe jutott, hogy a fagyival tudom helyettesíteni a tetején a habot :idea:
De a jégkocka elég lassan fagy meg :roll:
G. meg csak este jön, nem tudott nekünk tejszínhabot hozni.

Kép
vindolanda

Megvalósult, amire az egész napot kihegyeztük:

Kép

Jegeskávé zserbós fagyival bekeverve, mekis szívószállal és minnie-s bögrében a teraszon elfogyasztva.

Rugó lábija belelóg.

Kép
vindolanda

Maggie
hát igen, de jobb, ha nem ő indítja be, hanem magától indul be. Nem? Persze, hogy szülne szegény... Megértem én.

Vindo
jajj, de duuurva ez a kv. :) Amúgy legtöbb helyen a jeges kv-t fagyival csinálják.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

HALIHÓ!

VINDO, menő a kávéd :-) a muskátli se kutya!
menj el a pszichó konferenciára, biztos jó lesz, oda elég nyugis arcok szoktak járni

MAGGIE, mizújs a kocsival? hogy állsz a dolgaiddal? alvás?

MESI, csak közhelyet tudok ismételni: KITARTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS!!!
Gegi drágának mielőbbi jobbulást!

KAQK, biztos nagyon klassz kertiparti volt, kezdek én is megenyhülni a zsúrok irányában (némileg)... ;-)

PIROSKA, köszi! Nagyon tetszett, amit a nocicepcióról írtál :wink:

Ma már én is jobban voltam, talán mert semmit nem csináltam (tegnap kitakarítottam az egész lakást). Anyuéknál ejtőztünk, több rokon is volt látogatni Aput, Ádi meg pancsolt a kertben a húgommal. Na, kb. így néz ki egy normál hétvége.
Mindig abban reménykedem, hogy egyszer beáll úgy az életünk, hogy a hétvégék mindig ilyenek legyenek. Nem adom fel, csak összejön :-)
irina

HENIKÉM, de jó, hogy írtál! Lesz pihenésed a nyáron? A fiúk nyarát ügyesen megoldottátok.

Nálunk ma derült ki, h lehet, mégsem reménytelen, h S-val kicsit kettesben is legyünk a nyáron. Mi mondjuk nagy elmenős nyaralást nem tervezünk, csak leugrásokat a Balatonra, Velencei-tóra.
irina

Nemrégiben mentek el a vendégek. Jó füstös szagom van. :lol: De most a Kedves nyomul a fürdőszobában. Előtte Bercót fürdette. Jól sikerült a buli. :lol: Én virslit sütöttem, azt ettem rengeteg zöldséggel.

Heni, annyira örültem, hogy jelentkeztél. Hiányzol ám. Szuper, hogy ennyire szereted a munkádat. Nyári tervek?

Irina, holnap este visszük majd a karosszériáshoz, kedden ott szemlézik, aztán csinálják. Talán pénteken vissza is kapom. Csak így a fiúk nem tudják levinni Nánásra. Szigorlat miatt kezdek kétségbe esni. Alig haladok.
De jó, hogy jobban vagy. Gyógyulj is meg minél előbb. Mi csütörtöktől leszünk kettecskén. Kértem is a Kedvest, hogy legalább moziba jussunk el. :lol:

Vindo, ez igen. Tudtok élni. Muskátli nekem is feltűnt. Igazán szép, meg az asztal is nagyon tetszik. :lol:

Egyelőre várom, hogy szabad legyen a fürdőszoba, aztán, ha lesz még energiám, olvasgatok valamit. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Jöttem baba-mustrára, de látom még várni kell egy kicsit :D Gremese, hajrá az utsó napokhoz/órákhoz!

Miléna, gratula a kistesóhoz!

Most nézem Panndi, Te is hamarosan a feléhez érkezel...

Tök jó, hogy mindig van utánpótlás :wink:

Csütörtök óta nincs ovi, eddig itthon volt Lizi, ma elvittük a mamához. Aztán 7végén 2 napot együtt, utána meg megy a másik nagyszülőkhöz 2 hétre. Tiszta furcsa, h megint csak 1 gyerekesek leszünk és az nem Lizi lesz. :) Mondjuk rámfér egy kis könnyítés, mert próbáltam kettővel egyedül és nagyon gáz. Most főleg a pici miatt, ugyanis nem alszik napközben. :shock: Képzeljétek el, hogy csak rám kötve alszik max. 45 percet, de akkor is folyamatosan mennem kell, még a babakocsi sem pálya neki. Du. meg eddig úgy aludt, h melléfeküdtem és 1,5 óra szopi után beájult, de pár napja már ez sem megy. Így aztán napok óta órákat sírdogál, sehogy sem bír elaludni, akármit csinálok. Persze Lizi nehezen tolerálta, h semmit nem tudtam vele foglalkozni, hiába ígértem meg, h míg elaltatom nézzen meg egy DVD-t és utána csak az övé vagyok. Most van 3 hetem, h megtanuljon törpi elaludni... 35 fokban mégsem menetelhetek vele egész nap magamra kötve. Még csak 4,5 kg, de már durván megérzem a derekamban a "közös sétákat". Szegénykém totál fáradt, de akárhogyan altatom el, 2-3 perc múlva sírva ébred. Valahogyan neki kellene megtanulnia elaludni. :roll: Jaj, azt hittem másodjára már nem visel meg ennyire egy síró kisbaba, de simán bírok vele bőgni...

Rakok fel :arrow: képeket. Képzeljétek, a kezdeti hasonlóságból semmi nem maradt, Lizi ugye az én klónom a kicsi meg úgy tűnik most az apjáé a hatalmas égszinkék szemeivel
silka

Maggie, az asztal anyagköltsége pár száz forint volt :wink: Amikor hozták a rönköket, abból válogattunk össze darabokat, később meg egy asztalos 2000 ft-ért a lapot legyalulta-csiszolta, G. meg összeillesztette. Nézegettük mi a kerti asztalok árait, de elég soknak találtuk :roll:

Amíg a diplomaosztón voltam, G. meg R. egy karos széket raktak össze. De mikor megláttam, azt sem tudtam, hogy sírjak vagy nevessek. Lett vagy 70 kilós, és olyan, mint Dózsa trónja:) G. szerint meg mehetne kelléknek a Xéná-ba:) Mindegy, ingyen van, az a lényeg:)

Amúgy koffeinmentes kávé volt.

Silka, sajnálom... Alvás ügyben én inkább nem adok tanácsot :lol:
Várjuk a képeket.
Mit néztek a moziban?

Irina, azért a nagy nyaralgatásba ide is jussatok el :wink:
De jó dolguk lesz valakiknek.
Ádi nagyszülőknél lesz?

Piroska, akkor ráhibáztam a fagyira 8)

Na, dolgozgatok valamennyit.

Rugó még a héten óvodás lesz, de kedden a szüret miatt nem megy. Talán keddig fizettünk neki étkezést, de majd utána számolok :roll:

Kép
vindolanda

A mozit Maggietől akartam kérdezni.

És majd jövő keddig megy talán óvodába.

Kicsit szétszórt vagyok :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, fogalmam sincs még, majd választ a Kedves. Szerintem én annyira tanulásban leszek, hogy rám fér majd egy kis kikapcs. :wink: :lol: Meg nálunk is ritka, hogy kettesben legyünk.

Silka, ajaj. Sajnos én sem nagyon tudok mit tanácsolni, nálunk is a fiatalember volt (és most is) az úr. Mindjárt megcsodálom a képeket. Éppen tegnap beszélgettük anyukámmal, hogy Bercó soha nem volt valami nagy alvó. Tervezni sem tudtam hozzá soha. Már a klinikán is délutánonként volt egy időszak, amit ébren töltött. Pedig születés után minden baba alszik ám rendesen. Ráadásul az ébren töltött időkben is állandóan szopizni akart.

Megyek én is dolgomra.
dmaggie

Hát lányok, én bevallom, vessenek rám követ, de én nem bírom a sírást. Vettünk egy elektromost hintát, az elhintáztatta, én meg boldog voltam. A gyerek kialudta magát, én meg nem haltam bele. Tényleg őrjítő, ha sír a gyerek, na. Ha lesz harmadik, akkor is ezt fogom tenni, mert éjszaka még el lehet altatni egy gyereket, mert előbb-utóbb kialakul egy ritmusa, de a nappali altatás tényleg nagyon nehéz, főleg úgy, hogy ott tombol egy nagy. Lehet, hogy megvetendő, de én inkább ezt választom, mint azt, hogy teljesen kiboruljunk mindannyian a sírástól.

Irina
köszi! :) Tudod, én olyan agyalgatós vagyok. :) Ha tanulok valamit, akkor azt kombinálom. :) Az a jó, hogy kezdem érezni, hogy hasznosat tanulok. :) Ha fiatalabb lennék, orvosnak tanultam volna. Mennyi emberen lehetne segíteni, Istenem! :) De biztos nem véletlen, hogy így alakult. :) Azért ahogy magamat ismerem, mindig olvasgatni fogok és tanulgatni ezt-azt. :) De jóóó, lesz egy kis szabadidőtök? :)

Maggie
amikor Balcsin vagyunk, mindig szoktunk a kertben csinálni tábortüzet és azon főzünk. Hát nagyon finom ám. Az a füst csak apróság, nem kell vele foglalkozni, kárpótol, amit kapsz érte cserébe. :) Istenem, de szerettem! :) Bár lehet, hogy még idén is eljutunk valahogy Balcsira... Majd kiderül. :) Hogy élveznék a cseppségek. :) Bár Mendike nagyon nem akart medencézni tegnap. Didrihez átjött a kis barátja, egy szomszéd kisfiú, olyan jót pancsoltak. :) Mendi sírt, ha beletettem a lábát. Lehet, hogy az volt a baja, hogy fedett medence volt, nem tudom...

Vindo
karosszék. :) A kertbe lesz?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Na, a nagyon dolgozni akarok kedvemből az lett, hogy lefeküdtem aludni. Most élvezkedek kicsit. Megkezdődött a szünet, nem kell szendvicseket gyártanom reggel gép módjára. :lol: :lol:

Már megittam a kávémat.

Piroska, szerintem senki sem vet meg. Hasonlóan működünk. :lol: Én is úgy voltam vele, a többieket is kényeztettük, ugyanaz jár mindenkinek. :lol:

Jaj, nekem semmi bajom a füsttel. Mondjuk most a szokásostól is több ment a szemembe. :lol: Imádom az ilyen bulikat.

Ma délelőtt osztályozó konferencia lesz. Jaj.
dmaggie

És a 40. hét is elindult...

Piroska! Nem lehet hideg borogatást tenni a hasamra mert beindítja a szülést? No mindjárt rápakolok akkor egy kiló mirelit zöldborsót! :twisted: :lol:

Megpróbálom még a körkörös mozdulatokat, mert a fenének van kedve hajnali 3-kor (is) sósborszesszel kenegetni magát és tv-t nézni közben. :?

Megyek a kv-mért :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó, lányok!
Gyorsan bejelentkezem, mert tanulok (de hogy mennyire unom... a két legfárasztóbb tárgyat hagytam a végére... mondjuk Neked, Vindo, tuti tetszenének -- Matstat és pszichometria kollokvium --, de elborzasztásul majd megmutatom, milyen teszt van belőlük). Esküszöm, ha kész leszek, egy napig csak azt fogom nézni, hogy fújja a szél a rózsákat a parkban és nő a lábamon a köröm :-D

MESI, kivárós ez a Barna baba :-)

PIROSKA, az a jó, aki mindig agyal és gondolkodik

MAGGIE, kitartás, drága, a kettesben töltött napokhoz meg jó mulatást Nektek!

VINDO, hát én ezt a robosztus karosszéket látni akarom!!! :-)

SILKA, szerintem nagyon jól megoldottad, hogy a picit alvásra tudd szoktatni. Nézd, én aztán mindennek éreztem magam csecsemővel, csak kompetens anyának nem, úgyhogy sok tanácsom nincs. Az egyetlen, amit mostanában sokat idéznek: "Elmúlik."
irina

jav: robUsztus
irina

Hogy bírjátok ezt az iszonyat meleget?

Mi tegnap anyósnál voltunk, pancsiztak a gyerekek, Dalma bilibe pisilt, ma reggel is. megtaláltuk Emma "játékos" bilijét, Dalma ráült, es le sem akart szállni, gondoltam mi baja lehet ha kipróbáljuk..pucin is ráült és pisilt, erre ma reggel alvás után is bepróbálkoztam és igen, most is......NEM tervezem leszoktatni máris, csak szokatom....:-) amíg élvezi..:-)

Most dolgozok picit míg játszik...nem bírom ezt a meleget..:-(((((

venni kéne egy medencét anyuékhoz, mert a régi már csupa lyuk.:-(

nem emlékszem mit írtatok..JA de Silka hajrá, menni fog csak tarts ki!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Irina,jó lesz egy kicsit kettesben :) :) a hv-ék meg össze fognak jönni! ja s aznap du. szedtük le a pótkereket,előtte futóbicajjal nyomta egy kicsit (tényleg minimális volt azzal amit ment,s aztán a 2kerékkel meg simán nyomta)

Vindo,ez a jegeskv nagyon jól hangzott :) :) megkívántam :)
Silka,ötletem sincs :( :(
Mesi,rakj hideg borogatást a hasadra :) :)
Gica,szerintem gergő is megtalálja majd a barátját :)

mi tegnap hittanos évzárós bográcsozos buliban voltunk :) gyerekek nagyon jól érezték magukat :) természetesen bicajjal mentünk,mert ez most nagy szám Balunak :) :) ma meg Sződligetre tekertünk el a Dédihez :) :) s fiam is bírta az oda/vissza utat :shock: :lol:

:arrow: ebédelni :)

KépKép
viranka

Hahó, csajok 8)

A mai délelőttöm arra ment el, hogy takarítottam. Este jönnek anyósmék :wink:
MOst ebédeltem, aztán a növényeket kell még rendbe szednem kinn és benn, végül valamennyi munka.
Fél ötre meg megyek Rugóért.

Mennyien partiztok mostanában 8)

Ja, medence, a régi nekünk is tönkre ment... Kéne egy új. De ezt már tavaly is elmondtuk :roll:

Irina, ne félj, látni fogod... Ezt innen max. markolóval fogják elvinni :lol:

Hajrá Silka!

Viranka, csináltál kávét magadnak?

Közben helyzetjelentek is, itt 34,3 fok van.

Mesiiiiiiiii :!: :!: :!: :!: Húzz bele.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?