Elküldtem a diétát!Csak azt továbbítottam,amit Pamkától kaptam.
Nekem fájdogál kicsit a hasam,majd meglátjuk.Ma vagyok a 27-ik napon.Mensis tüneteim vannak,de ugye ez is lehet más is.NA tegnap nagy lelkesedéssel elfelejtettem felhívni a dokimat az eredményért,remélem ma nem felejtem el!
Vettem ma folsavat,mert anyukám hallotta Czeizel Endre műsorában,hogy nagyon sokat segít,ha már ebben az időszakban is szedik a nők!Hát legyen kipróbálom!Ártani nem árt!!!
Nem tudom,hogy írtam-e,de sajnos sok mindentől ideges vagyok,úgyhogy talán ez is oka annak,hogy nem talált meg egy kis babocska!Szóval anyukámék 30 után most válnak,mert apukám nagyon durva alkoholista.Segítettem anyunak a bíróságos ügyintézésben,illetve készítjük neki a régi kis lakásunkat,hogy tudjon hová költözni.Nehéz,hogy nekem kell benne is tartani a lelket,hogy kibírja és ne gondolja meg magát.Hála Istennek a párom nagyon sokat segít,most is ott dolgozik,csinálja az álmennyezetet,fest,stb... Alakul a dolog,csak hát azért még ott van a tárgyalás és a költözés.Kemény menet lesz mindkettő!Apu nem egy agresszív ember,csak beteg...nem dolgozik és iszik minden nap.Szeretem azért őt is,de nem bírtam már nézni,ahogy anyu tönkre megy mellette!
Szóval nem egyszerű az élet!!!!