A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Viranka,
hány km-t tekert le Bálint?

Kép
vindolanda

kv-t nem csináltam meg,nem volt sem jégkocka,sem tejszínhab :) :)
kb. 8-10 km (Duna part 2 km tőlünk, a város végén lévő Sportterasztól Idősek Otthona 2 km, a közte lévő távolság passz) majd ha megyek szomszédasszonnyal tekerni,lemérjük :) :)

KépKép
viranka

Azta nem semmi hgy ennyit bír tekerni!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

nagyon ügyes kis srácc!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Viranka, ismerős a szituáció :lol:
Hát, ez nem semmi táv :o
Kidőlt utána?

Na, virágok rendben, le is zuhanyoztam, elkezdek dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Újra itt. Jól eltűntem, mert nyaraltunk egy hetet, Lignanoban. 8) Most csak átpörgetni tudtam, annyit írtatok. Látom, Barnus baba nem bújt még ki. Drukkolok Emese! Gergő fülecskéjének jobbulást!
Sajna, most még rengeteg a dolog, kipakolás, takarítás. Remélem, este tudok jönni bővebben.

Kép
Kép
Kép
katicico

Kata, az jó hely :D
Mikor Rugó 11 hónapos volt, mi is ott ejtőztünk.
Épp gondoltam Rád, hogy merre jársz:)
Tegyél majd fel képeket is.
Gyerekek jól bírták az utat?

Tényleg dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Kata, de jó lehetett!!! képeket beszámolót várunk!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

hazaért Apjuk,bekapcsolta a gépet :lol: már kint pancsolnak a medencében :) :)

dehogy dőlt ki :shock: :shock: olyan kis fitt volt utána is :) :) kicsit játszottak utána,ebédeltünk,nézett mesét,aztán most kint vannak :) :) holnap is megyünk :) :)
Kata,de jó lehetett :) s pihentél is ?(bár ez hülye kérdés,3 gyerek mellett nem lehet,gondolom Én)

:arrow:

KépKép
viranka

Na mi is beszereztük a medencét, holnap mehet a pancsiiiiiiii :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi, remélem alszol, holnap szülnöd kell :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi! No apával megtettük a kötelességünket, erre olyan erős jóslóim vannak délután óta, hogy nem tudom mi lesz ebből.

Visszaolvastam Geginél, ott dec. 2-án volt ilyen szitu, és ugye jan. 4-én született...

Nem tudom, de ha igazad lesz, már 2 csokival fogok lógni. :)

Ja, áztattam magam kád meleg vízben, de nem múlt el, igaz nem is lett rosszabb.

Kép
Kép
Kép
gremese

És hát pancsolunk, pancsolunk... :)

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Végül is belealudtam a jóslófájásokba... Éjjel 3-kor zuhanyoztam, mert viszkettem, most ugyan ezért vagyok ébren...
Ráadásul ma Apával csomó hivatalos dolgot kell intéznünk (ebben a melegben :? ), és még a kórházba is be kell menni NST-re.

Kép
Kép
Kép
gremese

Halihó!

Kávé mellett elintéztem a levelezésemet is. :lol:

Emese, már reménykedtem. :wink: :lol: Nagyon édesek a gyerkők, ahogyan pancsiznak.

Viranka, Bálint királyfi egyszerűen csúúúúúcs. Hihetetlen mi energiájuk van. Sokáig néztem a feltett képet, szép helyen lakhattok.

Kata, jó, hogy itt vagy. Hirtelen felindulás volt vagy terveztétek már egy ideje?

Irina, még nem is gratuláltam. Nagyon-nagyon ügyes vagy! Így tovább. Én is nézném már a körmöm növekedését. :lol: :lol:

Piroska, nem jöttél. :cry: Ha jól emlékszem, mintha Miléna védőnő lenne. Ezt már akartam írni. Hogy állsz?

Vindo, jó szüretelést! Nagyon kreatívak vagytok.
:lol:

Megyek, ki kell vasalnom a Kedves ingjét.
dmaggie

Sziasztok, lányok!

Verus, az nem ér, hogy biciklibajnokokat nevelsz!!! :-) Fantasztikusak a gyerekeid.

Meeeeeeeeeeesi, Ti már mindent megtettetek a jó ügy érdekében, szó nem érheti a ház elejét :-) Remélem, legkésőbb a kiírás napján előbújik Barna baba!
Gyermekeid szépségesek!

Maggie-m, drága, még ne gratulálj, nincs mihez, majd ha a holnapi 2 vizsga is sikerül!
Bár olyan szinten tanulásundorom van, hogy még, meg lelkibeteg vagyok a tönkrement gépem miatt (mindenem azon van, S. lassan kifogy a javítási ötletekből, nekem meg ki kell mentetnem az adatokat akkor egy profival).

Kata, klassz helyen voltatok! :-) Olaszország csodás, nagyon rég voltam arra (és szerintem egy darabig nem is fogok menni, de jó nosztalgiázni).

Vindo, irtó fontos dolgot akarok mondani a jegeskávéhoz: szerintem is az fagyival az igazi, definicíó szerinti jegeskávé (1 vaníliafagyi-gombóccal). Szerintem én is veszek itthonra fagyit, mert miután a legutóbbi kávézós tejeskávé-árakkal szembesültem (a duplájára ment fel az áruk 1,5 év alatt), nem vagyok hajlandó többet venni. Csak csinálni.

Ádiék ma kirándulnak az ovival a gyerekvasútra, remélem, nem lesz nagyon melegük.

Megyek szenvedni, matstat. Amennyire szerettem a szemináriumot, az előadást annyira nem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 14:38-kor.
irina

Hali,
Jöttem mizu Mesivel?

na akkor majd ma?????

Remélem víz melegszik a medencében...du-án pancsizni szeretnénk,...
Emmáék ma kirándulni mentek....ebben a melegben.... :shock: :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, ezek szerint ma van a nagy kirándulós nap az ovikban :lol:

Maggie, mikor lesz a szigorlatod? Mikor kell szorítani?

Én ugyan gyűlölöm a meleget, de ez a mostani szerintem még semmi, pl. kapok levegőt :wink:
irina

Irina. úgy tűnik. persze piros riasztáskor. :?

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, és merre mennek kirándulni?
Én csak azt remélem, hogy a gyerekvasúton hűvös lesz (az szokott lenni, meg fedett is).
irina

Hazajöttem, egy csomó dolgot megcsináltam délelőtt a suliban.

Irina, majd jövő pénteken. Addig még van időm, de akkor sem úgy alakul a dolog, ahogyan szeretném.

Megyek is tanulni, meg várom Vindot. :lol:
dmaggie

Remélem nem lesz bajuk a gyerekeknek. Az oviba én most nem vittem naptejet, de tegnap vettem egy 50-eset Bercónak. Csütörtökön ugye mennem a mamához. Szerencsére az ovi udvara igen árnyékos.

Én mostanában úgy hűsítem magam, meg jól is lakok vele, hogy egy kis joghurtot összemixelek fagyasztott gyümölccsel + egy kevés édesítő. Nagyon jól tud esni.
dmaggie

Bánkra mentek, azt hiszem h alboretum vagy mi van ott, remelem talalnak huvoset!

En most epp joghurtos citrom fagyit keszitek, mert holnap jonnek uncsimek... Remelem jo lesz!

En mar par hete mikor volt egy nagyobb meleg idoszak akkor vittem naptejet be, meg szerencsere ha nem vittem volna akkor is bekentek vilna vkijevel. Szerencsere kolcson adjuk egymasnak, jo fejek a szulok. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Boldog szülinapot GÁBOR!
tényleg,kistesó nemét megkérdezitek majd? vagy majd meglepi lesz?

Irina,nem nevelek biciklibajnokot belőlük :) :) csupán most nincs 1 db kocsink sem,dédit meg meg kell látogatni :) :) Ők is élvezik(bár ma már vagy 10* elmondta M.h, Anya nem kentél be naptejjel!!!) s mivel itthon vannak,le kell foglalni Őket valamivel :)

Kirándulások: de legalább az eső nem esik :) :) B.nak először eső miatt maradt el :(

KépKép
viranka

Viranka, én dicséretnek szántam, amit a biciklizésről írtam :D

Maggie, jövő péntekig még relatíve sok idő van, nyugalom!
Biztos nagyon jó lesz kettesben :-)
Na ma bűnöztem, megettem egy kisjégkrémet, bár a tiéd sokkal jobb verzió. De ez a meleg... amúgy hetek óta fogyozóm, de alig ment le valami, pedig normálisan ettem (nem sanyargattam magam -- lehet, ezért?), de csak zöldség-gyümölcs-hús-minimális kenyérféle-joghurt (az is puffancs) volt. Mindegy, a közérzetem jobb így.

Kaqk, az jó hely, ne aggódj. Nálunk mindig van krém, csak a gyerekekre nem jut belőle az oviban, komolyan nem értem, miért akkora kérés ez... délután 3-4-kor még simán le lehet égni, egyebekről nem is szólva...

Rémesen unom, amit tanulok, nem igazán pszichológiai. A holnapi vizsgákról annyit érdemes tudni, hogy egyáltalán nem arra mennek, hogy mit tudunk, hanem ötször megcsavart statisztikai állításokról kell eldönteni igazak-e, a hibákért pontlevonás jár. Tavaly tanultam, 2-es lett. Most már nem is érdekel, kétséges, hogy átmegyek-e. Úgy, hogy gyakorlatból ötös voltam, de ott nem ezeket az eszementségeket vettük. Vindo, majd nálatok megmutatom a nyáron, milyen típusúak az állítások.
Úgyhogy nagyon szorítsatok értem holnap, pls, nem akarok ismételni.
irina

Gáborkát Isten éltesse nagyon sokáig!!!
irina

Gábornak még sok boldog születésnapot kívánunk!!!

Irina, meglátjuk, értek-e belőle valamit:) Faktorozok, klaszterezek, varianciát nézek, parciális korrelációt stb., csináltam már lineáris regressziót kategoriális változókkal, de elképzelhető, hogy simán kirúgnának. Inkább a felhasználói részét ismerem már, a matekos részt a stat. szigorlatom óta nem nagyon erőltetem :lol:

Voltam Maggiéknél 8)

Most még csak annyit, hogy közben kiderült, hogy mi is Olaszországba megyünk július közepén. Újra megyünk Velencébe is 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Irina, mi július közepén utazunk, Maggieék július 28. körül. Jöhettek a kettő között, vagy augusztusban. Esetleg július elején.

Azt még leírom, hogy egy faház-apartmant foglaltunk, két szobás, öten elleszünk benne, és 134 ezer ft volt.

Tök jó könyveket tudtam kivenni.

Kép
vindolanda

Vindo, nekünk a FA-t és a klasztert csak felvillantották, de kb. ugyanezt vettük eddig. Majd MA-n lesz még állítólag stat. Mindegy, túl kell esnem rajta.
Köszi a dátumokat, és gratulálok a remek árú szálláshoz (és hát Velence... nagyon jó hely, szeretem, S-t akarom elvinni egyszer, még nem volt). Merre fogtok barangolni?
Július eleje nekem még nem jó, mert rengeteg munkát kell befejezni (2 napra le tudnánk persze vmelyik hétvégén is akkor menni, ha ez jó, de hosszabban akkor még nem), készülnöm kell Skóciára. Oda júl. 15 és 20 között utazom el, tehát utána ráérek, ha Maggie-éknek és Nektek ez a 20 és 28 közti intervallum jó. De aug. eleje is tökéletes, meg az egész hónap is.
irina

Hú, akkor legyen augusztus eleje.

Velence nekem is a szívem csücske. Az egyetlen hely volt a világon, ahol azt éreztem, hogy ha azt mondanák, hogy itt egy lakás, és költözz oda, akkor költöznék is :oops:
De eddig csak a 11 hónapos Rugóval voltunk. Szóval most már jó lenne bemenni templomokba, múzeumokba... legalább egybe-kettőbe.
G. azt mondta, hogy még Szlovéniának a közeli részében vannak szép barlangok meg tavak, esetleg oda. Meg Trieszt természetesen.
Meglátjuk, egy hét alatt azért három-négy városnézés/kirándulás belefér.

Na, majd megnézzük a tesztet, de fenntartom, hogy lehet, hogy kirúgnának:)

Hív Rugó, aztán tejeskávé készítés.

:lol:

Kép
vindolanda

Kávé odatéve.

Képzeljétek, Rugó megjelent egy locsolótömlő-tartóval, és közölte, hogy azt Kossuth Lajos adta neki :lol:

Kép
vindolanda

Szóval jegeskávé. Irina, mennyiért adják felétek?

Most fagyink nincsen, az esti fagyiskocsi hatkor jön, a déli meg már elment. Kettő cég jár erre minden nap.
Tényleg nem tudtam, hogy fagyival készítik.

Kép
vindolanda

Naptej - nem kenik le a gyerekeket... Jaj.
Mondjuk, mi is adtunk Rugónak a héten minden nap naptejet, de csak azért, mert azt mondja, a benti csípi.

Emese, pancsolós képek 8)
Hogy vagy?

Kaqk, milyen volt a kirándulás? Hogy bírták a meleget?

Kép
vindolanda

Halihó!

Mindjárt jövök egy kicsit részletesebben is, csak előtte szeretnék kérni egy kis segítséget.

A szomszédom jelentkezett egy versenyre, ahol nyerni szeretne, lécci szavazzatok rá, ha időtök engedi. :lol:

Itt a link: http://www.picfight.hu/infusions/hsgall ... oto_id=161

Köszönet érte.
dmaggie

Na, akkor.

Jaj, közben hamarosan el kell rohannom, locsolni kezdtem az udvaron és arrébb kell tenni a locsolót. :lol:

Irina, nagyon ügyes vagy a diétával. Türelem is kell ám hozzá rendesen. Nekem is csak nagyon lassan halad lefelé. Azt gondolom, hogy attól is függ a fogyás üteme, hogy mennyi feleslegtől szeretne megszabadulni az emberke. A jelentős túlsúlyból könnyebben, gyorsabban mennek le a kilók. Mivel nekünk kevéstől kell megszabadulni, lassabban műxik. :wink: :lol:
Holnap nagyon szorítok!!!!!!

Naptej: szerintem az oviban is azzal kenik őket, ha kenik, amit valaki bevisz, mindenkit eggyel. Bercón nem látok semmiféle égési nyomokat. :lol:

Igen, itt volt Vindo. Képzeld, jött Wagdika és ráizgult rendesen a meggyre. :lol: Ő is nagyon szereti a gyümölcsöket.

Kaqk, majd beszéljük meg, hogy hogyan tudom eljuttatni hozzátok. Momentán nincs kocsim, a szerelőnél van.

Hehe, és elárulom, hogy Vindon ma egy igen vidám, csini felső volt. Szuperül nézett ki. :lol:

Megyek, áthelyezem a locsolót, aztán mixelek magamnak hűsítőt. :lol:
dmaggie

Vindo, hát szerintem nincs egyezményes forgalmazási módja a jegeskávéknak :-) Amit én néztem, az egy drágább kávézó a nagykörúton (közel van hozzánk relatíve), ott 900 az egygombócos fagyis jegeskávé-változat, a 2 gombócot 1100,-. Ott nem fogok ilyet inni, az biztos, van még fagyizó elég, de másutt is min. 700. Őszintén szólva nem értem, miért: egy adag kávé, sok jég, kis víz talán és egy gombóc fagyi (esetleg még tejszínhab is rá).

Mióta van Rugó és Kossuth ennyire jóban? :-D

Lekenés: én minden reggel lekenem Ádit, de ez a délutáni napon rohangálásban már vajmi keveset jelent.
irina

Maggie-m, nagyon aranyos vagy, Neked szerintem túlsúlyod sincs, de én konkrétan 10 kilót akarnék ledobni első körben, és akkor még mindig az asszonysúlyomnál leszek, nem a verseny- nél. De türelem ugye, vmit csak terem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 14:40-kor.
irina

Maggie, vidám (csak nem színes???) felső Vindón? Mi történhetett???? :lol:

Köszi a szorítást, Neked is a legjobbakat az elkövetkezőkhöz!
irina

Irina, ne aggódj, itt összedobjuk 200 ft-ért a fagyival együtt :wink:
Ez az 1100 azért szerintem horror-ár...

Amúgy a mekiben is elég jó a jegeskávé, talán 470 körül van :roll: Karamellás öntetet is adnak hozzá :P

Szerintem a márciusi ünnepség termékeny talajra esett az ő esetében:)

Maggie, örülök, ha ízlett Wagdikának 8)

Ja, kösz, a kis piros virágos felsőm :lol: Az egyetlen piros ruhadarabom, még a C&A-ban vettem tavaly.

Itt is totál száraz minden... De nekünk slaggal kellene, így aztán majd ősszel visszazöldül, azt hiszem.

Maggie, milyen hűsítőt kevertél magadnak?

Kép
vindolanda

Bizony, kis vidám felső ezüst gladiátor-szandállal kiegészítve :lol: :lol: :lol:
Ilyenkor nem tudok feketét hordani :roll:

Vizsgázóknak egy kalappal :D

Kép
vindolanda

Vindo, aszta, ezüst szandál! :-) Majd megnézem én is!
irina

Vindo, csak a szokásos fagyasztott gyümi + joghurt. :wink: :lol:
Fini volt. (A gyümihez illik a fini :lol:)

MI is locsoló tömlővel nyomulunk, van egy használható fej hozzá, azt rakosgatjuk egyik helyről a másikra. Nincs is nagy terület, de így is eltart egy darabig, amíg végzünk.

Közben meg nagy munkahely keresésben vagyunk. Az egyik barátom, szomszédom már egy éve elvesztette az egyik állását, neki próbálunk segíteni. Az egyik tanítványom anyukája hívott fel, megadott egy számot, hátha... Viszont eddig nem tanultam. De most nekiesek.
dmaggie

KÖszi lányok, aranyosak vagytok :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Boldog szülinapot tegnapra Gábornak!!! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

húzzz már bele Mesi,már unokahugom is megszült az éjjel(pedig reméltem Téged hamarabb meglátogathatlak :) :)

Ici pici Barna gyere ki,
Apa,Anya vár már ideki,
Kapsz tejet sokat
Már nagyon várnak :) :)

KépKép
viranka

Viranka, sok boldogságot az unokahúgodéknak!
Kisfiú vagy kislány?

Mesi :roll:

Épp most értem haza, elvittem Rugót az óvodába, ő biciklivel ment. Már kinn voltak az udvaron. Jól le is kentem naptejjel :roll:
Tegnap dolgoztam este, de 11 után R. elkezdett nyűglődni. Lehet, melege volt. Így aztán be kellett menni hozzá. De most szabadnapom van, így aztán mindent jól be tudok pótolni :arrow:

G. Ózdra utazott még hajnalban.

Kép
vindolanda

TEgnap kórházban voltunk NST-n, hárman voltunk gépre kötve a nagy melegben, mozdulatlanul, kb. mind a hárman minden órásak. Dagadó lábak, izzadó anyukák, melegedtünk bele a székbe. Ki szenvedett a legjobban, hogy melege van, állt fel és nem bírt magával? APA! :lol:
Mondtam Barnusnak, hogy a kórházban vagyunk, itt az alkalom, de nem hatotta meg. :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja. Ha megszülök, a Péterfyben leszek a IV. emeleten. Bárkit szívesen látok, aki be szeretne jönni. (A cseresznye kötelező)! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vittem volna cseresznyét Mesi drága de addig húztad a szülést, hogy leért :roll: :twisted:
húzz bele és sárgabarackot még vihetek :lol:

Mindenkinek szép napsütéses napot :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni,de csináltál ugye almás fahéjas cseresznyés lekvárt :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Mesi,jövő héttől dolgozom vagy mi,szerdán nem érek rá,de h-k-en szívesen meglátogatlak :) :)
Vindo,kislány Alicia,most még világosabba bőre,de szerintem hamar bebarnul majd(Apuka jamaicai v. costa-rica-i vagy mi)

KépKép
viranka

Halihó, csajok!

Mesi, én mindenképpen meglátogatlak majd a Péterfy-ben, ha összejön időben, megyek vissza nosztalgiázni :lol: Cserkót viszek, de ha másra vágysz, azt is, csak írd meg, mire!
Gegi apa és a meleg: hát végül is... elég meleg van, az tény. 8)

Maggie, sok sikert a barátodnak az álláshoz!!!!!!!!!!!!! Milyen munkája lesz? Mit szeretne?
Ti hogy bírjátok a meleget?

Verus, innen is nagy gratula a babához!

Vindo, Maggie, akkor aug. elején mennénk Debrecen (környéké)re (nagy örömmel!!!), ha Nektek is jó :-)

Na, csajok, átmentem ma mindkét vizsgából, úgyhogy jelentem, kész vagyok az 1. évvel a pszichológián (ez az átlag is kb. az előző félévi). Elég horror volt, így utólag belegondolva, és én tipikusan olyan vagyok, hogy nagyon sokat várok el magamtól, egy nehéz dolog után is úgy vagyok vele, hogyha én meg tudtam csinálni, nem egy nagy kunszt (ezen még kéne dolgoznom ugye). De akkor is jó érzés. :-)

Még van kis munkám mára, amíg a fiúk meg nem jönnek, este jövök.

irina

Halihó!

Elolvadok kb. Mostanság jöttünk haza Bercóval, addig ment a klíma, csak azt figyeltük meg, hogy Bercó köhögős lesz tőle. Így most kikapcsoltuk. Teljesen besötétítettünk, az összes redőny leengedve, így kb 28 fok van bent.
Jaj, mindjárt le kell futnom. Megint locsolok. :lol: Közben meg eltűnt a kurzorom.

Viranka, szívből gratulálok én is.

Gábor legénykének boldogságosat kívánok én is utólag. :oops:

Emese, ez így szokott lenni. :lol: :lol:

Irina, most nagyon irígy vagyok. Közben meg nagyon is örülök, hogy sikerült befejezned. Gratulálok, pihizz majd egy kicsit.
Mi val.színűleg aug 6. körül jövünk haza a Balatontól. Lécci úgy időzítsetek...
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?