A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ma felugrottunk Kaqkékhoz, elvittük a meggyet. Dalma igazi kis tündérke. Mosolygós, barátságos. Főleg a Kedves jött be neki. :wink: :lol:
dmaggie

Nem tolongunk itt a nagy melegben :roll:

Maggie-m, Neked is mindjárt vége a megmérettetéseknek, és jön a klassz nyár! :-) Köszi, akkor aug. 8. utánra időzítjük magunkat. Már alig várom!
Ma este jó lenne nézni valamit vagy csak úgy heverészni, olvasgatni, bár mindenki elég tikkadt a melegtől. Pedig még csak 29 fok van bent, ez egész jó ennyi nap meleg után.
irina

Vindo koszonjuk a meggyet, szupi fini, a mai vendegeinknek is nagyon izlett, kaptak egy kicsit a hazi joghurtos citrom fagyi melle.

Maggie nagyon koszi h elhoztatok!

Mi jol, nagyon melegen, gyerekek s csak pihegnek, hamar el s faradtak,

Varjuk a nyaralast. :-)))

Mesi??...

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyok én is 8)

Kaqk, szívesen :wink:

Viranka, biztos nagyon csinos baba lesz 8) 8) 8)

Most csak ennyi, mert dolgozni kezdek. Holnap de. szabad vagyok majd jól elolvasok mindent.

29 fok - nálunk is 28,5 van, brrr. De ez még bírható, a 30 körülit már utálom.

Kép
vindolanda

Én meg kitikkadtam. Megyek is aludni. Iszonyat a hőség.

Kaqk, ne viccelj már! :lol:

Irina, szupi lesz. :lol: :lol: Addigra már remélem jól haladok a szakdolimmal is, majd megmutatom. :wink: :lol: :lol:
dmaggie

Halihó!

Az éjszaka szerintem semmit sem hűlt a lakás. Csaknem 29 fok van bent.

Jaj, igen.
http://www.picfight.hu/infusions/hsgall ... oto_id=161

A szavazást naponta egyszer meg lehet ejteni. Vasárnap estig tart a verseny. A kislány annak a szomszédomnak a lánya, akinek éppen munkát próbálunk keresni, nagy segítség lenne nekik ez a nyeremény. Kérlek, szánjatok rá pár percet! Köszönöm.

Irina, erre nem is válaszoltam tegnap. Szóval ő fogászati asszisztens egyébként. Egyedül neveli a gimnazista lányát, természetesen lakáshitel, miegyéb is van. Két orvos mellett is dolgozott, hogy el tudja tartani magukat, az apa ugyanis nem nagyon akar belefolyni az életükbe. Már egy éve annak, hogy elvesztette az egyik állását. Azóta csak egyre rosszabb a helyzete szegénynek. Kiterjedt ugyan az ismerettségi köre, de egyszerűen nem talál semmit. Most én is felhívtam a tanítványom anyukáját, hátha tud segíteni. Eddig is próbálkoztam már, de semmi. :cry:

Szép napot Nektek!
dmaggie

Még semmi...

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese :shock: :shock: :shock:

Irina, gratulálunk a sikeresen abszolvált első évhez. Ez nem semmi! Tessék elégedettnek lenni magaddal!

Akkor az aug. eleji dátumot elraktározom.

És Katát is várjuk a lignanoi képekkel :P

Most ennyi, reggelizek végre, a férfiak elmentek :arrow:

Kép
vindolanda

Ilyen sokáig sem voltam még terhes... Most már alvás közben komoly fizikális akadály a pocakom, nem beszélve a rendszeres éjszakai viszketésről, zuhanyzásról, nem alvásról... Jajj...

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi drága, tudom mit érzel.
Hidd el, eljön majd a Ti napotok hamarosan :)

Vera sajnos nem :oops:
amikor jó volt a cseresznye és venni akartam almát nagyon drága volt és nem futotta rá.
Amikor meg megjött a pénz a számlámra és lehetett volna tiszta kukacos volt a cseresznye.
de nekem van még tavalyról egy üveggel.
Azt neked adom :D

Irina gratulálok, nagyon ügyes vagy :lol:

Maggie drukkolok, hogy mielőbb kapjon munkát a barátod.

Vindo jó ez a két fagyiskocsi naponta :D
én kis jégkrémek veszek és belepakolom a fagyóba.
Már minipasi is profin nyitja és hozza a jégkrémet, hogy kéri :lol: [/b]

KépKép
Kép Kép
l.móni

Huh ez a 100 fok....:-(

du-án megyünk pancsizni, mert akkor jobban bírjuk!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó, lányok!

Köszi, aranyosak vagytok! :-)

Mesikém, már csak imákat tudunk mormolni mielőbbi gyors és szép szülésed érdekében! Kitartás!!!

Maggie, akkor ha jól értem, a szakmájában próbál másodállást találni, hát biztos nem könnyű ilyet találni mostanában... szorítok neki!

Verus, Maggie, emlékeztek még arra a kék alapon piros kiskörökkel teli ruhára, aminek a képét felraktam pár hónapja, hogy milyen szép, de nem veszem meg. Ma kb. 60%-al olcsóbban árulták, egy darab volt belőle, épp a méretemben, úgyhogy megvettem. :-)

Mára adminisztráció maradt és mindenféle rohangászás. Sokszor úgy megyek, mint egy deszantos katona, mielőbb klímás épülettől klímásig :-)
irina

Csilla a sors akarta, hogy legyen egy olyan ruhád :)
majd kérünk képet :) , szerintem én még nem is láttalak szoknyában/ruhában :roll:

Kaqk itt is meleg van :)
de eatére ideér egy hidegfront, talán enyhül egy kicsit

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Én túl egy, nemis, két adag vasalnivalón, mostam is. Készítem a fiúkat. Majd valamikor jön a Kedves, megyünk Bercóért, aztán itthon az utolsó simítások és indulnak. Furcsa lesz.

Közben a suliban állandóan változtatások vannak. (mondjuk csak adminisztratívak, mindig újra kell írni dolgokat és nem az én hibámból.) Ma kérdeztem, hogy mi lesz velünk, állítólag kapunk magántanulókat, tehát lesz munka. Nagyon jól esett, mert a munkaközösségvezetőm mondta a főnökünknek, hogy tegyen oda hozzájuk, ami működne is, csak az a bibi, hogy nem vagyok gy.pedagógus. Mondtham, ha fizetik, akkor elmegyek tanulni. :roll: :roll: Ilyen képet vágtak.

Nagyon szeretnék gy.pedagógus lenni, de a saját erőmből nem tudom megvalósítani. Nincs hozzá cirka 3 millióm. Ráadásul a bérem nem is változna tőle, tehát még bevételt sem várhatnék, maradna a nagy lelki megnyugvás.

Ami nem mellékes, tudom.

Nálunk most tűrhető az idő, de műxik a klíma. :lol:

Emese, szegénykém. Mennnnyyyééééél máááár szüüüüüüln :lol: i :lol: .

Irina, megérdemelted. A H&M-ben láttam, hogy megkezdődött a leárazás. Nekem most egy hosszú ruha tetszik, de azt még nem akciózták le. :lol:
De gondolkodóba ejtett egy sima, pamut ruhácska (fekete), spagetti pánttal. 700 Ft-ért szerintem megérné. Majd ha lesz kocsim, akkor még meglátom. A többi helyen is kezdtek? Promodban?

Én meg most nyelvhelyesség tételnél tartok. A görögöket gyűröm. Bár szerintem azt eléggé szelektíven kell majd használni, a Crystal-ból is van egy rész kijelölve, állítólag az olvasmányosabb, használhatóbb. :roll:
dmaggie

Meg azon gondolkodok, hogy a jövő hétre rendelek magamnak update-kaját. :lol: Akkor ebben a hőségben nem kell főzőcskéznem. A Kedvest is megoldjuk valahogyan.
dmaggie

Irina, tegnap a pragmatika tételemhez használtam a Pléh-könyvet. Igazán érthető, olvasható volt.
dmaggie

SZIASZTOK!!!

Vége van a sulinak erre a félévre!! Ma volt aaz utolsó vizsgám! És, mivel megígértem, h addig nem írok, amíg nem végeztem, ezt meg kellett tennem. De mostmár szabad vagyok, és jöhetek Hozzátok! :) Hiányoztatok. :)

Tényleg rettenet a meleg... Tetőtér... Vááááááááááááááááááááááá!!! Eddig nem foglalkozhattam ezzel sem, de most van időm észrevenni... :D

Hogy vagytok? Nálunk minden rendben. :) Kópé urak növögetnek. :)

Puszi mindenkinek!D.

Kép
Kép
Kép
zdori

Ma még egy fagyis kocsi sem jött :x :x :x :x :x :x

Szia Dóri!
Gratulálunk Neked is a sikeres vizsgaidőszakhoz!
Hány fok van a tetőtérben?

Móni, akkor Peti tudja, mi a jó a melegben. Egy kis jégkrém:)

Maggie, tudod, hogy kajarendelés esetén mindenkit maximálisan támogatok gondolatban!
Használd ki ügyesen a rendelkezésedre álló időt!
Gyp - na, megnéztem volna az arcukat.
Amúgy bizonyos intézményekben már működik a validáció (nem tudom, hallottál-e róla, én sem régóta tudom, hogy ez micsoda). Tehát ha papírod van a tapasztalataidról, akkor a val.biz. dönt, és bizonyos tárgyakat nem kell felvenned. Szerintem neked meglenne egy pár...

Irina, ruha 8)
Hát, én ma a hdishop-on bűnöztem, és mindhármunkra hagytam ott egy közepes összeget. De Rugónak venni kellett atlétákat, pólókat, nekem is trikókat, meg G.nek soha nincs jó zoknija. Komolyan, mind kiszakad, nem értem, mit csinál velük :roll:

Mesi, már nem is írok neked semmit, csak küldök egy nagy virtuális cseresznyét.

Kép

Közben nem tudtam tovább nézni a nyuszi-csoportot a notebookom háttérképeként, suttyomban lecseréltem az egyik kedvenc festményemre. Kíváncsi vagyok, Rugó mikor szúrja ki :roll:

Kép
vindolanda

sziasztok!

itt is meleg van egy kicsit :? de ez inkább,mint a hideg :lol: :lol: :oops: s ma még M. évzárója is lesz :) jó lesz

Csilla,húha :) :) de jó :) :) ,jövő héttől megyek dolgozni,mehetnénk együtt is vmelyik nap :) :) szerinted lesz akkor még akció? ?vagy jó ruci?

Vindo,piros,ezüst... kezdesz színesedni :) :) bár tavaly is ha jól emlékszem-mikor Maggie-éknél találkoztunk- lila felső volt rajtad :) :)

Móni,nem kell :) egyétek meg :) :) vagy együtt megesszük :lol: 8)

Mesi,melyik napra vagy kiírva?

s ma felvettek :) jövő héten betanulok,aztán mehetek"félkész" (ahogy főnököm mondta:) ) állapotban a kijelölt boltba dolgozni :) úgy várom már :)

:arrow: készülni :) +egy kv-t inni :)

KépKép
viranka

Vindo, igen érdekesen néztek, hogy van még kedvem tanulni. Bár most az ellenkezőjét érzem, de a gyp is nagy szerelem. Köszi az infot. :lol:

fagyis kocsi: :cry:

A fiúk fagyiztak az egyik legjobb fagyizóban, én csak néztem őket. :lol:

Viranka, vigyél sok vizet. Remélem nem dől ki a fél iskola. Gratu az álláshoz ismét. Pont neked való. :lol:

Zdori, azta, nagyon ügyes vagy. Te is hiányoztál. Azért szusszanj is egy kicsikét. Milyen terveitek vannak? Fiúkkal mizu?

Na, olvasom tovább a görögöket.
dmaggie

Vindo! Köszönöm a cserkót, édes vagy! :)

Verus! 24-ére vagyok kiírva.

Kép
Kép
Kép
gremese

Ú, de izgalmas, Mesi, 3 nap a kiírásig!!! (Én ugye 1 nappal előtte szültem meg, hát már borzalmasan éreztem magam, úgyhogy teljesen megértelek, pedig nekem semmim nem viszketett. Kitartás, drága!!!)

Maggie, de jó, akkor nyáron mindenképpen elolvasom a Pléh-könyvet (kell is, mert a kut. témámba vág).

Vindo, nálunk a zokniamortizációt egyértelműen a köröm hosszúra hagyása okozza S-nál. :-)
Ej, ez a fagyis...

Verus, nagy örömmel nézelődnék Veled, jó nekem a jövő hét nagyjából. Mikorra terveznéd? MINDENHOL NAGY LEÁRAZÁS VAN (Cunda, H&M, Promod, Orsay, Camaieu stb.)!!!

Édesek vagytok, köszi! Hát az a ruha rám várt, ugyanígy engem nézett ki a piros télikabátom is, abból is egy volt, a méretemben (ez azért olyan különös, mert mondjuk nem 38-as méret vagyok). :-)
irina

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, DE BUNKÓ VAGYOK, HÁT EZZEL AKARTAM KEZDENI: VERUS, GRATULÁLOK AZ ÁLLÁSHOZ!!! Hol fogsz dolgozni?

Mónikám, mindenképpen teszek fel képet, ha sikerül csinálni :-) Hát épp mostanában kezdenék el kicsit enyhülni a szoknyák irányába, de a ruhákat amúgy szeretem, csak nem hétköznapra, alkalomra meg megfelelőt nem tudok venni (amiket turizok vagy veszek, azok nem annyira formális egyetemi eseményekre valók, oda a kosztüm kell inkább). Szóval szeretem én a ruhákat, csak alkalom nincs általában, h felvegyem őket.

Maggie, kedveled, amiket tanulsz? (Nekem a nyelvhelyességgel és nyelvműveléssel elvi problémáim vannak, szerintem anyanyelvi beszélőket nem kell az anyanyelvükre tanítani, stilisztikát, retorikát, ilyeneket igen.)
Én a főnököd helyében annyira repesnék, hogy ilyen emberem van, mint Te, hogy még tanulni is akar. A minimum, h támogatnálak ebben.
A gyógyped. szerintem Neked van kitalálva, ideális gyógypedagógus lennél (vagy :-)).
irina

Zdori, SZUPER VAGY, SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!! REMÉLEM, MEGÜNNEPLED MAGAD!!! :-)

Vindo, filmajánló: láttuk a Mission Impossible 4 nagy részét. Egész jó kis film, nemhiába, az rendezte, aki a Pixar-rajzfilmek egy részét írta. Jók a szereplői is.
irina

Sziasztok!

Csak gyors bekukkantás,ez a hét jó zsúfolt. :shock: Most is vendéget várunk.

Itt 11 fok van és szakad az eső. Jön valaki nyaralni hozzánk? :D

Mesi én péntekre vagy max. szombatra tippelek. Szóval két nap múlva babázhatsz végre.

Kitartás mindenkinek a melegben, jövök majd bővebben hamarosan.

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Irina, egyébként igen, kedvelem, bár most ez a nyelvhelyesség betett nekem is. Úgy érzem, kevés az, amit olvastam. :roll:

A másik ilyen a neurolingvisztika. Ami önmagában nagyon érdekes, de Bánréti t. úr fejezetében bizony elakadtam egy idő után. De meg fogom oldani. :lol:

Kedves vagy.
dmaggie

Maggie, köztünk szólva nem csodálkozom, ha Bánrétin elakadsz :lol:
irina

:lol: :lol:
dmaggie

Ádi a kádban ülve a Hihetetlen családból idéz:
"- Mi ez itt a válladon? Csak nem törpelék?" (törmelék)
:lol:
irina

Irina, ruha :-))) en is en is.....holnap el kellene menjek szétnézni....:-))), bar ma is shoppingoltam kicsit. Atletakat kellet venni, meg rovidnacit. :-))

Ma is pancsiztunk, :-)))

Juli 20 an penteken valoszínű pesten leszek a gyerekekkel, vki? Talizni? Mondjuk dalmat altatnom kell de-t, meg delben mindketto gyerek alszik...de szívesen taliznék mindenkivel :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Rugó elaludt, kijöttem még egy kicsit.

Irina, köszi a tippet film ügyben. A MI4 már biztos megvan jó minőségben.
A zoknikkal az a helyzet, hogy a sarkánál lyukad ki :roll: :lol:

Miléna, 11 fok, az nem semmi :shock:

Viranka, nyáron színesebb vagyok ám. Csak ha jön a hűvösebb, kiélem a fekete-mániámat.
Jó betanulást!!!

És egy szösszenet a végére, aztán olvasok tovább az idő-menedzsment képességek vizsgálatáról hallgatói mintában.
R. kapott új lego-szettet anyósoméktól. Szépen összepakolja az emberkéket.
- Rugó, de jól megy neked ez az ember-összeszerelés.
- Igen, erre születtem.

:lol: :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Kaqk, miket veszel holnap? 8)

Kép
vindolanda

G. vett egy flakon folyékony mosószert, Ariel-t választott. Erre itthon rájöttünk, hogy ez tulajdonképpen Adrienn márkájú mosószer, csak "véletlenül" pont úgy néz ki, mint az Ariel (szín, címke, flakon-forma stb.) :lol:

Kép
vindolanda

Adrienn. :-)) Rugo..hihetetlen szovege van. :-)))

Verus hajra munkakezdes!

Mit venni, ruhat szoknyat..vmi nyari ja egy furdoruha is jol jonne...a sok minden kellene, kiszanaltam sok regi dolgot amit nem hordok evek ota......potolni kell, meg kiurul a szekreny :-)))))

KépKép
kaqk
Debrecen

Adi. :-) hihetetlen csalad :-)

Imadom a "gyerekszajat"

KépKép
kaqk
Debrecen

Kell is néha egy kis vásárlás:)

Nekem majd egy-két háromnegyedes naci kell még, meg egy papucs
:roll:

Ja, Adriennél nagy kérdés lesz, hogy mosásra alkalmas-e :lol:

Kép
vindolanda

Hátha tud mosni :-)

Papucs..na az os jo lenne. Ja meg egy magassarku csini cipo, akar magassarku szandi..... Elkepzelés van... :-) már csak a penztarcank birja. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Beborult, fúj a szél. Huzatot csináltam, de nem nagyon érzem a hatását. Azért szerintem nem fogjuk megközelíteni a Miléna-féle hőmérsékletet.
Miléna, én szeretnék egy picit fázni. Most úgy érzem, jól esne.

Ádi és Rugó: 8)

Kaqk, jó vásárlást. Egy jó kis terápiás vásárlás mindig jól jön az embernek. :lol:

A Kedves most mondja, hogy esik az eső. Éljen!

Vindo, én ezektől az átverésektől kivagyok. Egyszerűen felháborít, hogy direktbe ilyeneket csinálnak.
dmaggie

Jó reggelt!

Vindo, born to be Rugó :lol:

Kaqk, hajrá, vásárlás!!! :-)
Én asszem 20-án jövök csak haza Skóciából, nem hiszem, hogy a tali aznapra összejönne.

Rémes volt az éjszaka, a fiúk durmoltak ezerrel, de én minden villámcsapkodásra felébredtem, kb. 4-5 kör villámlik-szakad az eső-elcsendesedik kört számoltam össze. Ádi meg felkelt 6-kor fél 8 helyett :shock:

Le vagyok maradva a munkákkal és a délután más (munkákra) kell, megyek is.
Szép napot mindenkinek!
irina

Nem tudom itt volt e villam eso akarmi,mde a csajok ebredtek es nem akartak elaludni. :-((( almos vagyok!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Itt is volt nagy vihar.B. is átjött,h. mi ez és mi történik most(kb. 4-1/2 5 közt) de aztán visszaaludtak :)
Évzáró jó volt :) nem udvaron,nem tornateremben,hanem mindenki az osztályteremben volt.Mikor megérkeztünk akkor mondták be a,h.a kitűnők menjenek a díszterembe :) s jött M. osztályfőnöke,menjünk a díszterembe :) :) Ott olyan volt,mintha szaunában álltunk/ültünk volna.B. is jött,de már unta,hívtam Apjukat jöjjön érte :) :) (mert éhen is akart halni)

Mesi,25-e lesz a napod :) :)

Csilla,még majd egyeztessünk :)

Kaqk,még nem tudom,h. alakul akkor a napom,de lehet tudunk talizni :)

Vindo,s jó a mosószer?

:arrow: muszáj takarítanom

KépKép
viranka

Kép Kép

KépKép
viranka

Sziasztok, lányok :D! Jelentkezem...Visszaolvasni még nem volt időm, de pótolom, legalább az utolsó néhány oldalt :).

Jól vagyunk, én mindenből levizsgáztam. Hihetetlen, de eltelt egy év, és már csak ugyanennyi van, sokkal kevesebb tantárggyal :). Az államvizsgát leszámítva, a nehezén túl vagyok. Bence idén már nem lett kitűnő, 5. osztályos volt és 3 db négyest szerzett, azt hiszem, ez azért nem rossz arány :). Nyelvtan, irodalom és töri. Szerencsére az angol ötös, és a matek is nagyon jó (mert én abban nem tudnék segíteni neki ;) ).
Panka ma van utoljára oviban, szokás szerint cserfes, önálló, igazi tűzről pattant kis sárkány :).

Kép Kép Kép Kép

Bárányhimlőn is túl vagyunk, májusban Panka és Nóri (hugom lánya, aki 3 hónappal idősebb) egyszerre voltak itthon :). Nem volt vészes, pláne Bencéhez képest, alig volt rajtuk pötty :).

Szép napot, még dolgozom ma, de ígérem, jövök majd visszaolvasni :)!
dettyk

Szia Detty, gratula a vizsgakhoz. Gyere majd h tudsz!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mesi???

KépKép
kaqk
Debrecen

Szerintem Mesi már kórházban van. :)))

Nálunk is volt éjszaka ébredés. Mendi felkelt, odament Didrihez és elkezdte keltegetni, magyarázott neki. Gyorsan eltávolítottam tőle, már csak az hiányzik, hogy ne tudjak tanulni...

Dettyk
Gratulálok! :) Nagyon szupik a képek! :) Szépek vagytok! :)

Zdóri
Gratulaaa! :)))) Én még az anat vizsgát nyüstölöm, áttettem júl 2-re az időpontot, betojtam. Bár három napig apa kórházban lesz... De ez van... Meg fogom csinálni, már elegem van!

Viranka
cukik a gyerkőcök. :) Istenem, a régi osztályképek. Azok jutottak eszembe. :)

Irina
nálunk mindig hatkor van kelés...

Maggie
ruhavásárlás... de jóóó is lenne...

Tanulni...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

"12:43 perckor 4060grammal és 61 cm-rel megszületett Barnus.Hajas baba és persze gyönyörű :) "
idézet vége :) :) GRATULÁLOK NEKTEK MESI :) :)

KépKép
viranka

Itt is hatalmas gratula :) :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jaj, de jóóóóóóó! Gremese, szívből gratulálok, a legjobbakat kívánom!!!!! :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Emese, gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk az egész családnak!!!!

Dettyk, nagyon ügyeske vagy Te is.
Munkafronton hogy állsz?

Képek nagyon jók!

Itt a nagy hidegfront, kb. 31 fok van árnyékban most is :roll:

Épp most teszteljük Adriennt.
Rugót épp az előbb hoztam el az óvodából.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?