A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Itt is gratulálok, megint szép nagy baba :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

MESI, EZ IGEN, SZÍVBŐL GRATULÁLOK BARNA BABÁHOZ!!! SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Dettyk, csodálatosak a gyerekeid, imádom nézni őket!

Verus, ez a Míra gyönyörű lány lett. Mekkora már... és kitűnő tanuló??? Gratulálok!!!

Vindo, milyen rucikat rendeltél magadnak?
irina

Piroska, kitartás!!! Mi szorítunk Neked!

Vindo, bevált Adrienn? :D

Maggie, hát a fogyókúrát ideiglenesen le kellett állítanom, mert tisztára IBS-tüneteim vannak (nem a fogyótól, csak az abban szereplő nyers zöldségek fújnak, és nagyon nem tesz jót neki). Volt már ilyenem, rendszerint a sok stressztől jön ki, remélhetőleg mielőbb elmúlik, h folytatni tudjam.
irina

Pici szünetet tartok.

Igazán örültem, hogy Dettyk is előkerült. Nagy-nagy gratula, ügyes csajszi vagy. Csimoták gyönyörűek. Várunk nagyon!

Viranka, kitünő Míra 8) :lol: Szuper csajszi.

Zdori, gyere csak, gyere!!!! :lol:

Piroska, nagy kalappal.

Jaj, már mindenki végez, csak én kinlódok még itt. Még egy hét, aztán enyém a világ.

Irina, sajnálom. :cry: Ha párolod vagy grillezed, akkor is? Én rendeltem magamnak kaját ma reggel. :lol: Én meg azt vettem észre, hogy ebben a melegben visszatartom a vizet. Reggelente is jól be vagyok dagadva, ráadásul észre is veszik a körülöttem levők és kérdezgetik, hogy mi van. Az ujjaim helyén hurkák vannak, stb.
dmaggie

Hát, Maggie, sajnálom a vizesedésedet, kellemetlen lehet...
Nekem most puffadás, szorulás a tünetem (pedig sok folyadékot iszom) és a legzavaróbb a nagyon kellemetlen émelygésszerűség a felső bélszakaszon (tart már egy ideje, a gyomromtól indult pár hete). Párolva is ettem sok zöldséget, de megmondom őszintén, kifogytam az ötletekből is, minden nap párolt zöldséggel húst enni egy dögunalom. Ez a bajom a diétákkal, hogy unalmasak. Majd variálom, hogy kevesebbet eszem, sokfélét, este meg nem hízlalókat. Máskülönben sosem mennek le a kilók.
Jó tanulást!
irina

Piroska, nálunk este 10-nél előbb Ádi nem alszik el. Évek óta próbáltuk korábbra hozni az időpontot, hiába, ritka, ha előbb kidől. Ha 6-kor kelne (mint ma), akkor csak 8 órát aludna, meg az oviban kb. 1-et, ami szerintem nagyon kevés egy ekkora gyereknek.
irina

Mesi! Nagy gratula, jo egeszseget nektek!

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina, jobbulást. A helyedben lehet, hogy csinálnék egy tesztet. Ezt ötleteltem ki a leírtakból. :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Na, szóval. Voltunk vásárolni a Kedvessel. Édes egy ember, reggel megbeszéltük, erre természetesen beállt a garázsba, amikor jött. :lol:

Kocsi nélkül nem nagyon tudtam volna elintézni a bevásárlást.

Irina, nézz szét szerintem néhány oldalon, keress recepteket, aztán hajrá. Azért lehet ám változatossá tenni a diétát.
dmaggie

Na, Rugó viszont elaludt fél kilenc után. Ki is tudtunk ülni egy kicsit a teraszra, mielőtt teljesen besötétedett. Ettem egy fél tábla csokit közben :roll:

Irina, Rugó rendszeresen alszik csak kilenc-tíz óra közötti időtartamokat. Néha én is kevesellem.
Ő egyhuzamban nyomja.

Most pedig végre tényleg megnézzük a Titánok izékéje kettőt :arrow:

Maggie, kitartást, már nem sok van hátra.
Vizesedés :?

Adrienn a sötét ruhákkal elbánt, és a szaga sem olyan rossz :shock:

Kép
vindolanda

Maggie-m, köszi, hát, akkor menstruáció mellett lennék terhes 8) mondjuk az nem volna semmi :lol:

Vindo, a ruhák szagát én már nem is hiányolom, évek óta ecettel öblítek, azok után nincs szaguk v. csak ha túl sok mosószert tettem a gépbe.
irina

Irina, akkor valószínűleg kiállítási darab lennél. Bár hallottam már ilyenről. :wink: Természetesen nem akarom rád beszélni. :lol: :lol:

Vindo, nem fakította a ruhákat? Ezekkel az szokott lenni a bajom, hogy elvesztik a ruhák a színüket. Jó mozizást. Én megyek aludni.
dmaggie

Hát, mi vagy egy éve leszoktunk az öblítők használatáról. Ez a reklám helye, szóval Persil Golddal szoktam mosni, és annak jó a szaga van magában is, vagyis nekem tetszik :roll:
De az ecetet is olvastam már, hogy használják.

Maggie, nem tudom, mi lesz a színükkel :roll:

A titános film egész nézhető volt, az első résztől jobb (mondjuk, az nem tette magasra a lécet). G. szerint viszont csak régen néztem filmet :lol:

Mi is alszunk, majd holnap dolgozok este :arrow:

Kép
vindolanda

EMESE!!!!!GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :P

Kép
vindolanda

Jó reggelt innen is! :-)

Maggie-m, hát ha nőni fog a hasam, elkerülhetetlenül igazad lesz :lol:
Szerintem amúgy ahogy kifutnak a határidős munkáim (és csak a szokásos bolyais kutatás marad), eltűnnek ezek a nyavalyák is. Tényleg sok volt az elmúlt pár hónap.
Neked milyen estéd volt? Jól haladtál?

Vindo, nem értek hozzá, de Vekerdy mindig 10-11 órát ír, még kisiskolások esetében is. Tény, Ádi sosem volt egy óriásalvó (időmennyiségileg), nem rémlik, hogy 12 óránál többet aludt volna bármikor is. Talán csecsemőként 1-2-szer.

Hát, gyerekek, itt még meleg van. Talán egy leheletnyit lett csak hűvösebb.
irina

Vagy csak a lakás meleg még... a kinti hőfok a hőmérő szerint 26.8 Celsius.
irina

Itt sincs rossz idő: kinn 30 fok, benn 27.
Hát, ez a 11-12 óra szerintem Rugónak sem szokott meglenni. Jó is, hogy írtad, mert én is keveselltem ,amit alszik, és rá akartam kérdezni a babanetes átlagokra.
Ma éjjel 11 és fél óra volt, ez egy gigászi mennyiség neki.
Szerintem kevesebb az alvásigényük, van ilyen.

Figyeld a hasadat! :wink:

Amúgy mi meg Enciét figyeljük, lányok, már megint akkora hasa van, hogy alig bír járni. Szerintem szülés után (amit alig élt túl) négy nappal már terhes volt :roll:
Ha jöttök nyáron, lehet, lesznek kiscicák is.

És akkor:
Gimnasztikai labdák újszerű használata.

Az űrhajósok leszállnak az Uránuszra az űrhajójukkal. Külön köszönet a legonak, mivel női űrhajós figurát gyártottak. A mellette lévő bácsi tűzoltósisakban van, ami most szkafanderré lényegült át.
Kép

Leszállnak a Plútón is. Itt űrlénnyel is találkoznak. Szerencsére Pipó néninek (Rugó nevezte el) van fegyvere.
Kép

G. eszkábált egy horgászbotot Rugónak, meg is nézem, mit csinál vele.

Kép
vindolanda

Na, most kitalálta, hogy ezzel a "horgászbottal" el akar menni horgászni a falu melletti tavakhoz :roll:

Kép

Kép
vindolanda

G. elvitte horgászni :shock:
Egyik sem horgászott még sosem, és cuccuk sincsen. Na, erre kíváncsi leszek.

Kép
vindolanda

A profi horgászteam még nem érkezett vissza, ergo valahol vannak :roll:
Így viszont nyugodtan tudok porszívózni :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, hát egyszer mindent el kell kezdeni. Kíváncsi leszek a horgászfiúk tapasztalatára. Rugó drága mindenesetre profi hozzáállást tanúsít.
Enciről jut eszembe, nekünk is a konyhaablak alatt most kiskutyák rohangásztak, a k. képviselőék kutyája megellett korábban, most két kölyköt látok, néha nyüszítenek, de nagyon csöndesek amúgy. Ez a kutya sosem ugat amúgy, a holdat sem. :shock:
Pipo néni nagyon menő, vmiért a prometheusos csaj jut róla eszembe :lol: Az űrlény micsoda?
Amúgy emlékeztek, egyszer arról dumáltunk itt, hogy nincs lányoknak szánt legó, hát kérem, van már, Friends vagy mi a neve, és én mondjuk mást vártam e címszó alatt, nem ennyire csajosságot.
irina

Irina,nekem volt osztálytársam akinek végig mensese.... hajrá :)

:arrow: kv(dédiéknél Otthonban rendezvény volt,elmentünk.... ettünk,ittunk,hazatekertünk)

KépKép
viranka

Az űrlény talán egy chipsben volt, derékban le lehet csavarni, és egy filc rejtőzik benne :idea:
Megnéztem a lego friend-et, tényleg elég rózsaszín :roll:

Na, a Prometheust már nagyon várjuk. A Hunger games-t is vadásszuk, de még nincsen fenn a torrenten :?

Viranka, nagyon bejött nektek ez a biciklizés:)

Férfiak még most sincsenek. A lakás kiporszívózva, ágynemű kirakva levegőzni, mosógép megy, mosogatógép megy. Lábamat bekötöztem, mert beleléptem a láncfűrészbe, amire nem volt visszarakva a védőtokja :twisted:
Most azon filózok, hogy zuhanyozzak-e, vagy még takarítsam ki a fürdőt-wc-t.

Kép
vindolanda

Hali,

Friends...nálunk nagy sláger.. Igazn csajos.... :-)))

Emma 11-12 orakat alszik. Ebbol 9-10 et este 1-2 delben. :-)))

Becsomagoltam. Holnap irany eger. :-)))

Hogy ment a horgaszas?

KépKép
kaqk
Debrecen

Bea, még tart.
G. most telefonált, hogy pecabotokkal(!?) ülnek a tóparton, Rugó a szendvicsét eszi. Egyelőre nem fogtak semmit :lol:
G. azt mondja, egy kicsit unalmas :lol:

Minden csillog-villog. De ha most megyek zuhanyozni, tuti, hogy jön fagyibácsi :roll:

Kaqk, milyen programjaitok lesznek Egerben? Hol lesz a szállásotok?

Kép
vindolanda

Vindo, a lábad, jaj! Remélem, semmi komoly.
A horgászás szerintem is unalmas, de vki épp ezt szereti benne, hogy csak mélázik. :-)
A Hunger games szuper volt, csak ajánlani tudom, S-val láttuk anno moziban.

Kaqk, hajrá, Eger! Érezzétek jól magatokat!

Verus, majd nagyon figyelek. :lol:

Kicsit jobban vagyok már úgy egy napja. Még diab. csokifagyit is ettem a közeli fagyizósnál. Hízni szerencsére nem híztam.

Ádit hamarosan elküldjük aludni, és megy a munka ezerrel. Tegnap kimaradt este.
irina

Hotel flora, a strand mellet. :-) kozvetle n atjarassal, program, Istvan tervezi..majd latjuk, de-tonkent tervezunk picit kirandulgatnu, mig dalma alszik. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Biztos jó lesz.
És akkor Dalma alszik a kirándulások közben vagy valaki vigyáz rá?

Kép
vindolanda

Vindo, a Men in black III is tuti, ha még nem néztétek (és ha szeretitek ezt a franchise-t).

Kaqk, jól hangzik!
irina

Na, Rugó szerintem nem is értené, mit akarunk, ha elküldenénk aludni :roll:

Csokifagyi 8)
Kösz a tippet, erre még tényleg nem is kerestem rá :idea:

G. nem bír várakozni, utazás közben is mindig unatkozik. Tényleg nem neki találták ki a horgászást.

Kép
vindolanda

Vindo: :-)
Ja, hát az "elküldés" nálunk is úgy néz ki, hogy Ádi mérgesen csapkod és 10 perces győzködés után kegyeskedik elmenni pihenni. :lol:

Munka, de leszek. :arrow:
irina

Ui: Én is ilyen típus vagyok, mint amit G-ről írtál. Nehezményezem, ha feltartanak vagy csak úgy várnom kell (és pont nincs nálam könyv vagy valami). Valszeg erre kell rágyúrnom.
irina

Horgászok még mindig sehol.
El is aludt?
Én elég jól tudok várakozni.
Jó munkát!

Lehet, azóta kifogták a kétfejű cápát.
http://www.youtube.com/watch?v=v_9C_ENfbO0

Kép
vindolanda

de jó,h. írtad a mosást :) :) el is indítottam Én is :) :) legalább gyorsan szárad :)
kell Őket fárasztani :) :) tegnap este Míra 10kor aludt el :shock: az Apja is akkor szokott feküdni hétközben(de Ő hajnalban megy dolgozni)
horgászok :) na ott tuti megőrülnék,most már az sem megy,h. kifekszek napozni :) szerencsére nálunk ilyen fellángolás nincs :) :)
Irina,jó munkát :) :) könyvvel a táskámban,nem érdekel ha várnom kell :) :) ,sőt ha a vonat késik az sem :) :) anélkül,meg megzakkanok :) :) hétfőd mennyire zsúfolt? Mónival beszéltük,mennénk Mesit és Barnust meglesni :) :) Csatlakozol? Én délig vagyok vhol a Ferenc krt. végén/elején(honnan nézzük :) ),Móniék felvesznek és megyünk kórházba.Te tudod hol a szülészet :) mi meg nem :) s közben traccsparti :) :) hmmmmmm?
Kaqk,de jó lesz Nektek :) Eger szívem csücske :) :) jó kirándulást,pihit,kikapcsolódást Nektek :)
horgoltam magamnak egy felsőt ,olyan szép lett :oops: :oops: szerintem :) most meg gyöngyözök :shock: megkértek csináljam már meg a karkötőm mintáját(1* kaptam barátnőmtől,mintát nem sikerült megszerezni sehonnan) és sikerült :) ezen felbuzdulva most válogattam kincseim közt és kék/zöldből megcsinálom :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Gyorsan, aztán vissza dolgozni:
Verus, a hétfő nekem is jó, mikorra mentek? Csatlakozom örömmel! Időpontot mondjatok, mert nekem innen a Péterfy trolival közel van. Hányra legyek a kórház főbejárata előtt?
Képet a felsőről!!!
irina

délig dolgozom,Móniék nem tudom,h. érnek értem :) :) még egyeztetek aztán hívlak,de szerintem legkésőbb f1re ott leszünk :)
Kép Kép

KépKép
viranka

Verus, oké, köszi előre is, várni fogom a hívásodat!
Szuper ez a felső, gratula!!!
irina

Tényleg szép felső 8)

Emesének üzenjük, hogy várjuk vissza. Üdvözöljétek Barnust a nevünkben is!

Hazajöttek a horgászok. A pecabotokkal semmit, a hálóval viszont egy csomó törpeharcsát hoztak (1-2 cm-esek). Beengedtük őket a tóba.
Vannak képek G. telefonján, majd felrakom.
R. jól viselkedett.

Végül is fából csináltak pecabotokat, és arra vettek alkatrészeket, így olcsón megúszták.

Kép
vindolanda

Halihó!

Érdekes érzés, hogy nincsenek itthon a fiúk. :roll: De legalább haladgatok. Még az itthoni dolgaimat is csinálom. Mosás, főzés, hajfestés, stb. :lol:

Vindo, tetszik ez a csinád magad mozgalom, ami nálatok van. 8) :lol: :lol:

Viranka, szuper lett!!!!! Máááár megint. Nagyon csini. :lol:

Kaqk, jó utat!

Irina, örülök, hogy jobban vagy.

Dettyk, mikor jössz?
dmaggie

Maggie, arany életed lehet 8)

Hoztam két képet:

Kép

Kép

Három törpeharcsát behoztunk a benti akváriumba 8)

Kép
vindolanda

Vindo, Rugó szemmel láthatóan nagyon élvezte a horgászbulit :-)
Milyen közel van hozzátok ez a vízpart?

Maggie, ó, de jó, azért pihenj is kicsikét? Mit fogtok csinálni? ;-)

Sütöttem holnapra (hűteni kell bőven, ezért ma), finoman szólva sem diétás. :lol: bár a diétás süti félig oxymoron szerintem. ;-)

Ma este tuti munka, mert vacakul állok a cikkemmel, amit legkésőbb kedden le kell adnom (így is halasztást kértem, ezt már tartanom kell). Izgalmas, csak tökölős.
irina

Vindo, hogy én nem is tudok ezekről a szép helyekről. :roll: :oops: Akkor bővült a házi állatkert? :lol: Kíváncsi vagyok, hogy Enci mikor hozza világra a kicsinyeit?

Irina, azért olykor pihenek is. Pl hajfestés is volt ma. De muszáj tanulgatnom, mert nagyon lassan haladok. :oops:

Itthon van a kocsim is. Azért is elmentünk. :lol: Elkövettem azt a hibát, hogy nem kértem, töröljük le a szélvédőt, a műhely piszka rendesen rajta volt. Egy-két helyen alig láttam valamit. Imádkoztam, hogy egyszer érjek haza.

A Kedves meccset néz, én meg retorikát olvasgatok.
dmaggie

Rugó-képeket imádom. :lol: :lol:
dmaggie

Köszönjük a kép dicséreteket.
A tavak a falu szélétől kb. 2-3 km-re vannak. Vagy négy biztos van. Egy homokúton lehet kimenni, mi kocsival szoktunk, de biciklivel is járható.
Élményhorgászat is van benne, szóval ott vissza kell dobni a halakat.

Hajfestés 8)
Éljen a kocsi:)
Franciákkal vagy spanyolokkal szimpatizál életed párja?

Hát, benn összevesztek a neonhalakkal, és mire észbe kaptunk, volt vagy két halálos áldozat... A kinti tóban jól érzik magukat, de benn nem működött.
Aztán meg Paccs és Poccs úgy megnőttek, hogy az etetőedényükből eltűntek. Az ágy alatt találtam meg őket :roll:

Jó munkát, Irina!

Mos kiugrok teregetni, aztán nekem is meló ezerrel.

Kép
vindolanda

Enci szerintem egy 2-3 héten belül szülni fog :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, megkérdeztem: spanyoloknak. :lol: drukkol, mivel nincsenek hollandok. :wink:

Fellázad az állatkert? :lol:

Visszatérek a retorikához.
dmaggie

Jöttem.
Kinn egész kellemes idő van.
G. is elaludt. A horgászat, úgy látszik, betett nekik.

A franciák nekem szimpatikusabbak. Vagy tíz éve nekik drukkoltam mindig, különösen, mikor a csapatösszetétel igen színes volt, akkor tetszettek :roll: De most tuti kikapnak szegények.

Idő felhasználás és jóllét kapcsolata :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, nagyon érdekes dolgokról olvasol.
dmaggie

Ez a jó közérzettel vagy a tehetősséggel foglalkozik? Nem tudom eldönteni. :oops: De érdekel.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?