A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Gratula a zebrásoknak!
Hogy kell pozitív tesztet csinálni?Már lassan kezdem feladni,hogy nekem valaha is lesz pozitív tesztem.

Boldog új évet kívánok nektek.
Vendég

Wish,
Koszi, beszedtem, mert ugy gondoltam ez a jobb megoldas.

Vikimi,
En cinket szedtem, mint Karmen.

Mini
minimi

Dodo!

Sajnálom a negatív teszteléstKép
Csak azt nem írtad, hogy hogy áll a hőd???
Fent van még??
Mert akkor még van remény!KépKépKép

Wish!
Szerencsére elég jól viseltem eddig a kudarcokat(amikor megjött), és úgy érzem, hogy ha ez most is így lesz, akkor se fogok kiborulni.
Egy napig szomorkodom, aztán újra kezdem az egészet+vizsgálatok!Azt hiszem ezt is neked köszönhetem, mert nagyon bízom az orvosunkban, hogyha van is valami gond akkor majd ő segít nekünk babót csinálniKépTalán úgy érzem nincs is jogom nagyon követelőzni és hisztizni, amíg ilyen emberek mint Dodo, ilyen nagy lelki nyugalommal vágnak neki újra és újra már évek óta.
Elismerésem érte!
Egyébként ha holnap reggel is fent van még a hőm felkelek és megcsinálom a tesztet.De mint már mondtam a mai egy tizedes hőemelkedés után holnapra számítok egy nagy koppanásra!Akárcsak a múlt hónapban!

Nina!
Hi-hi!Én is őrületbe kergetem a férjem, hogy akkor most mikor simizheti a cicimet és mikor nem!
Merthogy ugye tök változó, hogy mikor érzékeny!
Így mensi előtt mindig érzékeny, duzzadt.Úgyhogy most pár napja érintéstilalom van nálunkKép
Édes vagy, hogy ennyire akarsz segíteni nekem meg a hőmnek!Mindketten nagyon hálásak vagyunk érteKép
Számíthat ránk a hőd, ha esetleg ő szorulna segíségreKép

Hát akkor jó éjt mindenkinek, kíváncsian várom a holnapi éberedést!

Kép

Kép
megann

Megann, most miért vagy ilyen. Legalább bennünk tartsd a lelket, hogy legalább képen láthatunk két csíkos tesztet Kép. Legalább Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Bocsi, akkor reggel hozom a kétcsíkos tesztem fotóját!Kép

Jó éjt!

Kép

Kép
megann

Már alig várom Kép. Jó éjt mindenkinek. Szép babás álmokat

VkHajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Boldog uj évet kivánok mindenkinek!!!
Természeten babásat!!!
Képzeljétek el azt álmodtam hogy 5-ös ikreim születtek!!!!!De nem voltam abszolut szomoru, bár egy kicsit soknak találtam....Kép)
Fáj a hasam ugyhogy holnap megjön.......Kép((
nicola79

Sziasztok!Kép

Tegnap megcsináltam a 3. tesztemet és két egyforma erősségű csík lett!!!Kép

Úgy örülök, de az UH-ig azért még izgulok, hogy minden ok legyen.

Köszönöm a drukkokat nektek!!!

Puszika

Mea
mea

Mea!
Nagyon-nagyon gratulálok!
Bogi
bogi1975

Hajnesz

Annyira sajnálom. Tényleg írtam sms-t neked, és már nagyon aggódtam, mert azt hittem, hogy egy rossz hír miatt nem akarsz senkivel sem beszélni (nekem volt pár ilyen napom, amikor mindenkit elüldöztem magam mellől,a páromat kivéve).

Remlktem, hogy nektek több szerencsétek lesz!
Akkor készüljünk együtt a fagyibabás bulira!!
Sajna én még nem tudom mikor mehetünk, mert még mindig nem lehet tudni, hogy mi történt és hogy vége van-e egyáltalán.
Kicsit félek a méhenkívülitől, bár nem tudom elképzelni, hogy lombik esetén, hogy lehetséges!
Majd szerdán kiderül!

Valahogy az az érzésem, hogy az Enigmával együtt alkotott hármasunknak egyszerre fog összejönni! Bár így lenne!!!

CatKép
nagyon jó, hogy írtál! NAgyon köszönöm! Most már kicsit jobban vagyok, de ha eszembe jutnak azok a pici 8 sejtes embriók, akiket láttunk mindig kerülget a sírhatnék!
Kicsit szkeptikus vagyok a fagyibabákkal kapcsolatban, de azért remélem szépen és egészségesen sikerül majd felolvadnijuk, ha eljön az ideje!

EnigmaKép
Mikor mész dokihoz? Mikor indul a project?
Annyit gondolok rád és nagyon szurkolok!!!

Pusza és remélem 2005 tényleg teljesíti mindenki álmait!
Stella

Kép
stella9

Jó reggelt lányok!

Bogi!
Mi újság van veled? Nagyon keveset írtál reggel. Ebbe a hónapban lesz valami új a babaprojecttel kapcs.?

Stella!
Jó, hogy újra itt vagy. Drukkolok, hogy a vizsgálatok minél hamarabb megnyugtató eredményt hozzanak.

Hajni!
Szerintem másoknak is tetszik, amiket írsz, de nekem biztosan. Én is szeretnék már látni egy kétcsíkos tesztet. Hát, ha meglátnám, megtetszene, az agyam jól megjegyezné, és nógatná a testem, hogy ilyet neki is produkálnia kellKép

Megann!
Merre vagy? Nemsokára mennem kell dolgozni! Nem fogom du-ig kibírni, hogy ne tudjam mi az újság veled!

Mea!
Gratula, már tuti babás vagy. Egy incuri-pincurit irigy vagyok. Jó neked. Mikor mész uh-ra?

Pusz
Nina
nina79

Jo reggelt lanyok!
Gyors jelentes: 30 cn
Tesztfoto:
Kép

Ja azt hozzateszem, hogy a halvanyabbik is piros!
Szerintetek??????
Szerintem babaKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Most mit csinaljakKépKépKépKép
Biztos ami biztos, szaladok bevenni egy elevitet!!!

Kép

Kép
megann

MegannKép
hogyhogy mit csinálj??? Örüljjjjjjj!!!!
Aztán hívd fel a dokit és menj el egy uh-ra!!!

GRATULA!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Gratulálok Megann. KépKép De nagyon örülök. Szerencsére még nem sértődött meg a teszted, de az utolsó pillanatban használtad fel Kép.
Azt hiszem jól indul az évünk Kép.

Vkhajni

Kép

Kép
vkhajni

Mea! Megann! Éljenek a zebrák KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Megann, látod, hogy sikerül, csak türelmesnek kell lenni. Kép Szerintem, abszolút gyorsan sikerült, nem is próbálkoztok még olyan rég óta. Látod, kár volt pánikolni annyit a hőd meg a peteérés miatt KépKép Nagyon örülök a csíkodnak. Szerintem most örüljél. Szerintem. Kép
Aztán majd egy hét-két múlva menj el dokihoz és kukkantsd meg a babát Kép

wish

Megann!Kép

De jó, te is babaás leszel!!!
Hanyadik cn.-en csináltad a tesztet???
Az enyém is ilyen volt 25. napon és 27.-en már erősebb lett és most 29.-en meg teljesen egyforma erősségű.

De jó!!!!

Együtt bebabásodtunk!!!

Mindenkinek köszönöm a gratulációt de azért még Uh-ig izgulok!

Szerintem csak jövő héten vagy utána megyek el majd még nagyon korai lenne most.

Elvileg csak 4. hetes vagyok.

Megann!Kép

Tüneteid vannak?

Mea
mea

MMMMMMMMMMMMMMMMMMegann!
Neked is gratula!
Én megmondtam! Ez a hónap egyenlőre az M betűsöké!
MMMMMMMMMMMMMMMMMMohácska!
Te jössz!

Jó év lesz ez a 2005!
Nina!
Este jövök hosszabban, de tegnap lusta-galuska voltam, nem javítottam ki a dolgozatokat és azt csináltam most reggel. Most meg indulok, mert 10-től órám van.
Bogi
bogi1975

Megann!

ÓRIÁSI GRATULA. Annyira örülök. Látod, látod az m betű, a magas hő (egyébként mennyi volt a hőd?), én tudtam. Csak most azon gondolkodom, hogy nem lenne e jobb, ha elengedném a kezed, mert ugye neked ez már tuti, nehogy gondot okozzak neked!

Pusz
Nina

UI: most telefonált a munkatársnőm, hogy nem kell dolgozni menni majd csak szerdán, tök jó
nina79

Naaaa, ne havonta osszuk a betűket, mert akkor nagyon sokára érünk el a "W"-hez. Szerintem egy hónapban legalább 4-5 betűt ki kell osztani.
Akkor pl Nina még ebben a hónapban sorra kerül Kép Szerintem így sokkal gyorsabban tudunk haladni Kép

Lányok, de nincs kedvem bemenni dolgozni. Bár reggel óta itthon dolgozom, nincs kedvem elindulni és be is menni. Itthon olyan békés és nyugodt minden. Bár csodálkozom, hogy még nem hívtak, hogy hol vagyok. Lehet, hogy más sem ért be ma kilencre a munkatársaim közül?

wish

Lányok!

Köszönöm mindenkinek a kedvességét!!!Remélem nem kiabáljuk el túl korán...

Ninácska!
Mai 30.cn hő megint 37,1 volt!
Már tiszta ideg voltam reggel, hogy na akkor még ma is csak a várakozás, aztán zsupsz fölkeltem, hogy végetvetek a bizonytalanságnak és megcsináltam a tesztet, aztán eszeveszett módon elkezdtem rázni az alukáló páromat, hogy ezt nézze meg, és hogy ő hány csíkot lát!Erre azt mondta hogy momentán nem lát még ki a fejéből, erre én:talán ha kinyitnád a szemed, jobban menne.Kép Ő is 2 csíkot látott!

Wish!
Most tényleg nem tudom mit csináljak, hívjam a dokinkat, hogy nézzen vért vagy valami???

Na már tudom mi lesz, holnap csinálok még egy tesztet és ha az is hasonló eredménnyel zárul akkor hívom a dokit.

Hajni!
Annyira feldobtad az utolsó napjaimat az írásaiddal, köszönet érte!

ÉS MINDENKINEK EZER HÁLA ÉS KÖSZÖNET A TÜRELEMÉRT A BUZDÍTÁSÉRT!KépKépKépKépKépKép

Mea!
30 cn csináltam a tesztet, végülis ez még nem számítana késésnek, mert szokott lenni 30-31 napos a ciklusom, mostanában 28 é 29 volt.
Igazából a hőm miatt csináltam, mert nem esett le!

Tüneteim egyenlőre csak a pociszúrkálás, cicifájásom meg már megszokott!

Hát ugye orvosilag 4 hetesnek számítanék, de mi okosok tudjuk hogy kb 2 hetes terhes lehetek, ami azt jelenit hogy szép őszi babánk lesz!
Még most januárban elviszem a babámat, megmutatom neki Floridát, aztán márciusban megtanítom síelni, nyárom meg megfürdetem a kis popsiját a tengerbe, KépKépKépJajj de boldog vagyokKépKépKép

És most minden MMMMMMM betűs gyerünk utánunk és aztán sorba minden betűs....

Kép

Kép
megann

Nina!

Ne engedd el a kezem!
Magammal akarlak vinni!

Hoppá!
Ha ez igaz, szegény Zituska hoppon maradKépbocsi Zituska!De mostmár nem tudsz beírni a tábliba!
Az meg nem fair, hogy a babások közé raksz egyből, úgyhogy én jegyzetlenül de sok odaadással maradnék még veletek egy picit, ha megengeditek!

Kép

Kép
megann

Megann!

Nagyon édi vagy, legszívesebben össze-vissza ölelgetnélek. Kép Én is nagyon szeretném, ha magaddal tudnál vinni. Nagyon tetszik a teszted is. Remélem, megjegyzi az agyam, hogy milyen és emlékezni fog rá, ha netalántán nekem is kellene ilyet csinálnom két hét múlva.

Vigyázz nagyon magatokra!!!

Nina
nina79

Képzeljétek, nincs hidegvizünk. Ne folyik semmi a csapból. Lehet, hogy tényleg itthon maradok, mert tegnap este elógtam a hajmosást (gondolván, hogy majd ma reggel) és szörnyen néz ki a fejem.
Hoppá, szörcsög a csap! Megjött a víz Kép

Megann, a dokihoz szerintem kérj időpontot pár nap múlva, ultrahangra meg majd jövő héten menj, vagy ha kibírod 2 hét múlva. Akkor már elvileg baba is látzsik, nem csak a petezsák.

Én azt hiszem szerdán vagy csütörtökön délután megyek (nem emlékszem, fel kell hívnom őket. Tiszta ciki.)

wish

Wish!

Igen én is azt gondolom, hogy ma veszek még egy-két tesztet, és ha holnap is ez az eredmény akkor reggel kérek időpontot!
Nem is tudom, hogy merjem e 100%-ra venni, percenként megyek vissza megnézni a tesztet a fürdőszobába!
Holnap felteszem a görbémet, hátha valakinek reményt ad!(Mert meg mertem volna esküdni hogy ez egy meddő hónap volt)

Meg könyvesboltba is el kell mennem, mert most fogalmam sincs hogy miben változtassak az étrendemen stb. Ihatok pl kávét?
Nyami-nyami imádom a kávét!

Ninácska!
Remélem hogy ez a meglepibabó meg is akar születni, fent fogok maradni és akkor könnyebben tudlak téged is húzni, tudod, dupla erőm van a babámmal!

Kép

Kép
megann

Megann!Kép

Tök egy idősek lehetnek a babóink, én is ugye 4.hetes vagyok.Nekem dec. 18 vagy 19-én volt a tüszőrepim és 19-én voltunk együtt párommal kétszer.

Úgy-hogy szerintem tuti, hogy akkor fogant.

Nektek?

DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!

Egyébként még én is alig fogom fel az egészet és én az Uh-t várom már, hogy minden OK legyen, de szerintem jövő hétig még várok vele.

Vigyázz magatokra!!!!!!

Puszi

Mea
mea

Sziasztok!

Mea, Megann gratulálok! Igazán jól kezditek a 2005 ös évet. Kép Kép Kép

Megann
Remélem sielni csak nézés közben akarod a picit tanítani, mert különben az elég veszélyes rá nézve. Én is kihagytam, majd jövő télen...(megtanulja Kép, najó vagy egy kicsit később....)
Kávé, ihatsz csak mértékkel és (1-max 2 adag/nap)és minnél gyengébbet.

Mégegyszer GRATULÁLOK!!! Kép Kép Kép
drika

Szia Drika!

Köszi a gratulációtKépKépKép

Gondolod hogy egy kis kék pálya megárthat egy 2,5 hónapos pindurnak?????
Ugyan nem sielek jól, de ezt figyelembe is veszem amikor lécre állok, először a barátunk gyerekei, utánunk a párom, utána a középkorú szülők, majd a nyugdíjjasok és aggastyánok és végül én!Ez a sorrend, és minden évben megúszom esés nélkül!

Megann

Kép

Kép
megann

Mea!
Jéééé, tényleg, pár nap lehet csak a különbség!
Én csak hő alapján tudom megsaccolni a tüszőrepit, ez kb dec 16 lehetett.Előtte és utána lévő napokban minden nap akcióztunk, de nekem a dec 16 a gyanús!

Akkor mi tényleg egyidősek lehetünk, csak te hamarabb teszteltél mert rövidebbek a ciklusaid!

Tudsz valamit segíteni, hogy mit egyek, mit ne, mi az amit feltétlenül ne csináljak, amíg eljutok a dokihoz???
Akarok még 1 tesztet csinálni legalább!

Kép

Kép
megann

Megann! Szerintem egyél azt ami jól esik Kép
Amit kerülnöd kell, az a kávé, a szénsavas italok , redbull és társai, alkoholok és a fekete tea (a zöldet nem tudom, gyümölcsteát biztos, hogy lehet inni). A fekete tea gátolja a vas felszívódását, azt azért nem szabad. A szénsavas cuccok meg a kálcium beépülését.
Egyél sok gyümölcsöt meg zöldséget (vitamin) és halat (folsav). Könyvet szerintem ne vegyél az étrend miatt, a neten megtalálsz mindent.
Drikának igaza van, a síelés sem ajánlott. De hát a gyerek lemondásokkal jár, csak az ember nem gondolja, hogy ilyen korán el kell kezdeni Kép
Én már azt is tudom, hogy sokba kerül. Kép

Én péntek délután megyek dokihoz. Jó lenne találkozni Kép, de a vérvétel biztos reggel van.

Meának és Neked is puszi és vigyázzatok magatokra.

(Egy kicsit azért "irígykedek", jó? Kép Nekem még 3 hónapot várni kell minimum Kép)

wish

Wish!

Én biztos vagyok benne, hogy hamarosan neked is lesz olyan édi bédi kétcsíkos teszted mint nekem!
Sajnos én még nem tudom, hogy mikor jutok el a dokihoz, holnapi tesztelés után hívom föl!

Ez egyébként hihtetlen!Eddig azon idegeskedtem, hogy legyek terhes, most valószínűleg az vagyok, tehát kezedem a parát, hogy a holnapi teszt is ok legyen, aztán ha az is ok, akkor izgulok majd hogy a vérvétel és uh és társai is ezt mutassák és ha ezt mutatják akkor azon hogy egészséges legyen, aztán a szülésen, a bölcsin az ovin, az iskolakezdésen, az érettségein, stb...
Hát ez ördögi, mi????

Egyébként szerencsére ezeket a mérgező dolgokat nem is szeretem, nem is fogyasztottam sose!Kivéve KV!Viszont akkor most szedem magam és irány valami bevásárlóhely, mert igencsak csupasz a hűtő!És nincs több tesztem se itthon!

Délután jövök vissza!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Sajnos elég rég nem voltam, nem tudtam mindent visszaolvasni.

Stella Kép HajneszKép nagyon sajnálom. De idén mindenkinek lesz babája. A szilveszterem képzeljétek iszonyú volt. Éjfél előtt 1/2 órával tudtam meg, hogy a tesómék babát várnak. Az első próbálkozós hónapban. Én meg már 2 éve csak várok. Kép Szóval, ma 21. cn, ebben a hónapban kezdjük a 2. inszemet.
stella, fog sikerülni a következő. Mikor mész?
Hajnesz, érted is szorítok.

A zebrásoknak nagy gratula! Kép boldog új babavárós évet nektek! (És magunknak is Kép)

Zituska, itt vagy valahol? Nem tudom kinek lehet még szurkolni, tudsz egy táblicskut mutatni?

Puszika

Noémi
Vendég

NoémiKép
Most nagyon erősnek kell lenned, hogy még véletlenül se bántsd meg a tesódékat. Elhiszem, hogy rosszul esik, főleg az, hogy ennyire más sorsokkal vannak megáldva az emberek!
Sikerülni fog nektek is!
Én még nem tudom mikor mehetünk fagyibabázni. Egyenlőre ki kell zárnunk egy esetleges méhenkívüli esélyét.

Drukkolok, biztos sikerülni fog!
Stella

Kép
stella9

Megann
Gratula!

Mea Kép
Nagyon örülök, hogy végre nektek is sikerült, nagyon drukkoltam ám! Nyugodtan írj az e-mailemre ha kérdésed van, szívesen segítek. Egyébként még ráérsz UH-ra menni, akkor lenne érdemes, amikor már a szívhang is látható. Nekem ez a 6. hét végén még nem látszott, de a 7. hét elején már igen. Boldog babásodást!

Drága Stella
Nagyon sajnálom ami veletek történt Kép. Nehéz feldolgozni azt, hogy miért pont veled történik ez! (Én is így éreztem a méhen kívüli terhességem után) Tudom, hogy nehéz, de próbálj csak a jövőbe nézni, és nem foglalkozni azzal, hogy mi miért történt.
Drukkolok nagyon, hogy a következőnél minden rendben legyen.

Puszi
Adri
adri77

Noémi! Sajnálom, nagyon rossz lehetett. De gondolj arra, hogy a tesódék most milyen boldogok.
Nekünk is jött egyébként olyan sms, hogy "boldog karácsonyt, mi jövőre már hárman leszünk". Bár mostmár, hogy tudjuk mi a baj és hamarosan jön a lombik, kicsit jobban viselem ezeket a híreket. Mostmár úgy vagyok vele, hogy na és, nekem is lesz már nemsokára Kép És Nektek is Kép

Mondjuk nekünk ebben a hónapban tuti nem lesz semmi, még az a picike esélyt se tudtuk megjátszani a baci miatt. De majd köv hónapban megint próbálkozuk Kép Bár ezek a folytonos 5 nap szünetek a spermavizsgálatok miatt nem sokat segítenek Kép

Zita, beletennél a táblába? 2003 június óta, 33 éves vagyok, 28 napos ciklusok és ma vagyok a 23. ciklusnapon. Ja, és Budapesten lakom.

wish

Megann

A én sem vagyok a pályák ördöge, de a doki és minden kismamakönyv egyértelműen tiltja! Mert veszélyes!

Ördögi kör: hát igen ez az, én sem gondoltam volna, hiszen az ember úgy áll hozzá, hogy legyen már végre babó aztán minden oké lesz, mindenki happy és nincs min parázni, de sajna van, én már 15hete ezt csinálom, uh, vérvétel, jaj csak a 12 hetes jó legyen, jaja csak az AFP jó legyen.....és gondolom így lesz végig, egyszóval mindig van miért aggódni, de még is más mint előtte, mert tudod, hogy ott az a picuri a hasadban és sokkal nagyobb és jobb az esélye hogy minden a szíved vágya szerint alakuljon, mint mikor ott sem volt. Kép

Pusz
drika

Megann!
Azért nem szabad síelni, mert a kismamáknak romlik a mozgáskoordinációja. Emiatt, mégha nagyon óvatos vagy akkor is eleshetsz, az meg nagyon nem jó. Ezt most tessék kihagyni, majd jövőre felváltva vigyáztok Apucival a babára, és akkor tudtok síelni.

wish

Stella KépWish Kép nem vagyok már szomorú, kisírtam magam a himnusz alatt és erőt gyűjtöttem, hogy mindent megteszek az idén ami lehetséges a babáért. Még hőmérőzni is fogok. Jövő héten ha minden igaz, akkor kezdjük az inszemet. Csak még a férjemmel kell mindent átbeszélni.

Stella Kép nagyon szorítok a fagyibabákhoz, és hogy ne legyen méhen kívüli terhességed.

Wish Kép mikor kezditek a lombikot? Hová jártok?
Elnézést, ha már írtad, nem tudom hol olvassam vissza. Kép

MeaKép te most hányadik napon (hétben) vagy? Nagy-nagy gratula neked. Boldog babavárós új évet nektek!

Megann KépDrika Kép így lesz ez amíg világ a világ. Egy idézetet küldök Nektek az új évre, és minden babavárónak is, függetlenül attól, hogy van e pocaklakója vagy csak lesz 2005-ben Kép:

"Gyereket akarni igen nagy elhatározás. Úgy dönt az ember, hogy élete végéig a testén kívül dobogjon a szíve."

Boldog babavárást mindenkinek!
Vendég

Hajnesz
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült a lombik! Kép Neked is drukkolok a következő transzfernél!

Megann
Örülök a te jó hírednek, gratulálok a zebracsíkos tesztedhez, illetve a babához! Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet kívánok!

Stellácska!
Annyira sajnálom, hogy ez megtörtént Veletek! Nem hittem a szememnek, amikor olvastam az utóbbi üzeneteidet. Továbbra is nagyon szorítok!!!

Hajnesz
neked is mennek a drukkhegyek a fagyibabákhoz!

Minimi, Mea, Megann!
hát ez egyszerűen gyönyörű!!! Hirtelen elszabadulhat 3 zebra! GRATULÁLOK NEKTEK CSAJOK!
Vigyázzatok Magatokra!!!

Többiek! (beleértve magamat is)
Optimizmus, kitartás, türelem!!!

Puszi
Jázmin
djázmin

NoémiKép TündiKép
Köszi a drukkot, már nem kell sokáig dideregniük a kis eszkimóknak!
NoémiKép, sajnálom, hogy így ért ez a hír, de próbáld meg pozitívan felfogni, hiszen ez egy nagyon jó hír, és bízz benne, hogy idén tényleg mindenkinek, Neked is lesz babád!!!
MeaKép MegannKép
Nagyon örülök, hogy lettek babásaink, boldog pocakosodást kívánok Nektek, vigyázzatok magatokra!!!
StellaKép
Az tényleg csodálatos lenne, ha mindhármunknak egyszerre sikerülne, bár így lenne!!! Szerdán mész dokihoz? Szorítok, hogy ne legyen semmi baj!!! Én most kicsit leállok, feltöltődöm, aztán ha jól számolom, úgy február 10 táján lesz a következő transzfer. Hát, ha abból indulunk ki, hogy volt már, akinek sikerült fagyibabákkal, akkor optimista vagyok és most csak erre kell gondolni, hogy így is sikerülhet!!!
puszi
Hajni
hajnesz

Köszi JázminKép!
hajnesz

HajneszKép
Ez a beszéd! Elő az optimizmussal!!!
Február eleje már nagyon közel van, tudod-e?
Igen, szerdán megyek dokihoz és remélem mond végre valami bíztatót is!
Én is próbálok most lazítani és nem egyfolytában erre gondolni, de sajna szerdáig még semmit nem tudok lezárni, és itt lebeg a fejem fölött, mint Demoklész kardja! Én még számolgatni sem tudok, mert azt se tudom most ez hányadik ciklusnap. Igaz, hogy még nagyon pici volt a baba, mikor meghalt, de mégsem mondhatjuk azt, hogy ez is egy a sok sikertelen ciklusok sorában. Érzem, hogy teljesen megbolondultak a hormonjaim és még nem "működök" igazán!
Próbálom majd kifaggatni a dokit, hogy szerinte mikor mehetünk majd tovább... előre az ikrekért!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok lányok!

Én is előkerültem végre...
HajnikámKép StellámKép, hát itt is még egyszer, nagyon sajnálom a dolgot (megy a privi is amint tudok).
Én most nem érzek semmit, nem is gondolok erre. Csak azt tudom, hogy utálom, hogy már megint dokihoz kell mennem. Szerdán kenetvétel, aztán megvárjuk, hogy megjöjjön és akkor indul a stimu. Nem is tudom, csak reménykedni tudok, hogy minden rendben lesz. Hát csajszik, jó lenne ha sikerülne most már!!!!Kép Éjszaka azt álmodtam, hogy ebben a hónapban spontán összejött és megúszom a lombikot. Szinte fizikai valójában láttam, fogtam a kétcsíkos tesztet, annyira jó volt. Tényleg, igazán boldog álom volt. Aztán egyszer csak felriadtam, mint mikor a rossz álmoktól végre megszabadul az ember és jöttem rá a valóságra. Szar volt, majdnem bőgtem. Röhej. Na, hát kezdődik a mazo...Kép
StellácskaKép Sajna lehet méhenkívüli lombiknál isKép Persze neked nem lesz ez tuti, csak van ilyen is. Nekem is azt mondta a Dévai az osztott méhem kapcsán, hogy ő szépen el tudja majd őket helyezni, de, hogy aztán mi lesz, arra nincs garancia. Ne idegeskedj! Most iszonyú dózist kapott a szervezeted. A megszokott 1 petéd helyett most hirtelen nőtt 29. Most picit le kell nyugodnia, adj időt. Aztán Hajnesszal jöttök utánam februárban, OK?
HajnikámKép Olyan jókat írtálKép

Drága "M" betűsökKép MiniKép MeaKép MegannKép Nagyon gratulálok nektek!!! Boldog babavárást kívánok.

NoémiKép Jó, hogy újra jelentkeztél és, hogy belevágtok megint. Sajna be kell látnunk, hogy spontán nem megy, csak kisebb-nagyobb segítséggel. Aztán ezeket remélem örökre elfelejtjük amikor már a bébiket szorongatjukKép

DodoKép Sajnálom, hogy most sem sikerült. Szurkolok neked is a 2005-ös évhez nagyon. Valahogy érzem, hogy ez a mi évünk leszKép!

AnnácskaKép Mikor kezdesz?? Jelentkezz ha tudsz!!!

Mindenkinek nagy drukk!
Puszi
Enigma
enigma

Megann Kép Mea Kép Minimi Kép
végigolvastam az elmúlt egy hónapot! Olvassátok ti is el, olyan jó volt úgy olvasni, hogy már tudtam a zebrás csíkokat! Kép KépKépKépKépKépKép
Megann, írtad, hogy dobsz egy hőgörbét, szívesen megnézném. Mea, Minimi, nektek is van?

Puszi
Vendég

Enigma Kép úgy örülök, hogy itt vagy!

Nincs menekvés, még 362 nap van az évből. Ez 12 cilus, ebből 3-4 lombik is kitelik. És akkor isten óvjon az ikrektől Karácsonyra! Olyat kívánok neked is, mint amilyet Cat küldött! Csak mondjuk 2 lánnyal. Vagy vegyesen. Vagy két fiúval. Kép

És ugyanezt neked Stellácska Kép és Hajnesz Kép

Láttátok már Cat és Orsi albumát?

Pusz
Vendég

NoémiKép
Ha rossz kedvem van, mindig átkukkantok a babásokhoz és megnézem Cat és Orsi gyönyörű babáit Kép! Szerintem mi mindent meg fogunk tenni, azért, hogy ez az év végre számunkra is teremjen bab(a)érokat Kép!

EnigmaKép
Akkor neked most nagyon izgalmas napjaid lesznek!!
Mikor elkezdődik a stimu, akkor már nagyon gyorsan röpül az idő, hiszen állandóan pörögnek körülötted és benned az események!!
Azt hiszem felesleges ecsetelgetnek, hogy mennyire szorítok értetek!!!

Te csak taposd az utat!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok lányok!

Istmét itt vagyok, odatettem a mai menüt főni!
Elindultam bevásárolni,de eléggé hoppon maradtam, a Coraban leltar, a piac zarva, a többi üzlet kifosztva, maradék fonnyadt salikat találtam csak!
Még szerencse hogy egy egy szem gyümi és zöldség van itthon!Találtam még Magne B6-ot(de ezt egyenlőre nem akarom szedni) és Calcium Sandoz tablettát.
Viszot vettem egy 2 db-os tesztet a holnapi napra!
Nagyon bízom benne, hogy ebből tényleg babó lesz!!!

Köszönök mindenkinek minden jótanácsot, Tündi ,Jázmin a gratulációt,
Valószínűleg ha kész a kaja, leülök a net elé és böngészek, meg veszek holnap egy kismamakönyvet, vagy kettőt, vagy hármatKép

Stella!
Hidd el, jót fog tenni a lazítás, és a tested rá fog ismét ébredni, hogy mi is a dolga.
Biztos meg van zavarodva, ő sem érti, mi történhetett!
Nagyon szorítok, hogy mihamarabb talpraállj!

Azoknak, aki csak ma jöttek idén először és azoknak is, akik az ünnepek alatt is voltak mégegyszer

BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT, KEREKEDŐ POCIKAT, NYIVÁKOLÓ KISBABÁKAT KÍVÁNOK!KépKépKép

Kép

Kép
megann

Drága NoémiKép
Én is éppúgy kívánom neked ezeket a babákat! És persze az inszemmel is lehetnek ikrek, úgyhogy neked is kívánok két szép babót idénreKépKép
Mi nem megyünk tovább az inszemmel, mert nincs értelme, icipici az esély és csak lelkileg készülök ki nagyonKép
Ez izgi! Pörgős egy évkezdetünk lesz!!!Kép

Én is megnézek minden létező albumot és gyönyörködöm....
Puszi
enigma

Noémi!

Itt dobom a görbét!
Tök furi!Meg mertem volna esküdni hogy sz...r az egész!
<!--attachment: g_rbe_2-143167.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*15.9**g%f6rbe+2%2exls --><center><pre>
Kép
görbe 2.xls (15.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Sajnos kicsit hiányos, mivel egy 3 napos wellnessre elfelejtettem elvinni a hőmérőmet!

Kép

Kép
megann

Szeretnék kérdezni (lehet, hogy hülyeségetKép)

Áprilisban voltunk először inszemináción. Ha most odaállítok jövő héten, hogy 2 cn, akkor simán folytatjuk ahol abbahagytuk? Szeptemberben azt mondták, hogy amikor megjön, akkor menjek vissza, és kezdjük a stimut. De nékem magas a prolaktinom és nem szedem a gyógyszert, meg el is fogyott. El kéne mennem a héten megkérdezni, ugye?

Nagyon köszönöm a válaszotokat!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?