A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kaqk, köszi! Még nem is gratuláltam I. sikeréhez, éljen!!! :-)

Maggie, örülök, h meglett az ÁNyT! :-)
Nálunk is nagy hajtóvadászat volt pattanások után, sportszerű :-) Jártam egy időben rendszeresen kozmetikushoz, de igazából nem sokat jelentett. Amikor már szebb lett a bőröm, akkor viszont nagyon jót tudott tenni egy-egy kezelés, és tényleg a kozmetikusszakmában sem mindegy talán, ki kezeli az embert. A legutolsó kozmetikusom tényleg zseniális volt, amit elért, de mindezt nem bírtam volna rendszeresen finanszírozni.
irina

Beszaladtam, Rugónak víz kell. Az udvaron nyomulunk.

Maggie, éljenek a könyvek.
Ja, a pattanások nyomkodása komoly élvezeti értékkel bír, én G. után kajtattam ez ügyben sokáig, ő meg menekült.

Pedikűrösnél még én sem voltam :roll:
De még manikűrösnél sem :oops:

Irina, cipő :shock:

Kaqk, értem.
A csúfolódás mindenképpen rosszul tud esni.

A mosógép furcsa hangokat ad ki :shock:
10 éves, de ilyen jellegű szenvedést centrifugázáskor még nem hallottam tőle :roll:

MOst többre nem futja, Rugó bejött utánam :arrow:

Kép
vindolanda

Tényleg, Irina nem is gratuláltam. Hihetetlen vagy.

Látom, a pattanások nyomkodása mindenkinek a gyengéje. Én még azt is "élvezettel" néztem, ahogyan Vicuska a Gergő pattanásait nyomogatja. Érdekes egyébként, hogy a Kedves kifejezetten szereti, ha a hátát megdolgozom, bár leszoktam, egy-két érdekes példány van, azokat rendszerint elintézem, aztán ennyi. Szerintem az ő bőrének is jót tett, hogy nem bántottam. :lol:

Gergőnél meg szerintem azért fontos még most, mert a finom kis bababőre talán megmenthető így. Egyébként még a gy.orvos is felfigyelt rá, ő is felírt egy szert. Az is eléggé jónak bizonyult. De a kozmetikai kezelések óta tényleg látható a javulás.

Közben meg itt füstölgök, tök jó a témám, de igazából a legtöbb kutatás a témában a gyerekek nyelvhasználatával foglalkozik, a tanárokéval senki. Illetve most találtam egy utalást, de az meg angol nyelven van. :cry: Arról nem nagyon olvasok, hogy a tanárok alkalmazkodnának valamennyire is a gyerekekhez. :shock:
dmaggie

Maggie, aranyos vagy, köszi, de ez szerintem inkább a magyar nyelvnek szól, kell vki, aki azt is képviseli. Csak jókor voltam jó helyen.
A szakdolitémádhoz: ha még nem tetted meg, szerintem tényleg nézd meg az ő írásait: http://sztp.hu/, főleg a disszertációjának a téziseit, ottani szakirodalmakat. Más szempontból, de ugyanolyan anyagon dolgozik, mint Te, és más miatt, de nézi a tanári beszédet is.
Amúgy meg: úttörőnek lenni egy témában a legjobb dolog, én drukkolok Neked! :-)

Kaqk, ezt a csúfolódást én is nagyon sajnálom... meg azt is, hogy az óvónők ebből nem vettek észre sokat (nem?).

Vindo, csúnya hanggal is sokáig elmehet még -- reméljük!
irina

Nekem akkor ad ki ilyen hangot, mikor sok van benne, es nem birja megforgatni...mondjuk nalunk nem nehez mert max 3,5 kgt bir. :-( pici, csak ez fert be,

KépKép
kaqk
Debrecen

Hat nem tudom eszre vettek, e azert elege figyelnek rajuk...de emma nekem sem merte mondani, csak I nak. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát, végül is végzett a mosógép. Ma a harmadik adag volt, lehet, már nem bírja annyira.
Kevés volt benne amúgy :roll:

Prometheus - hát, ezt várjuk, nem tudjuk letölteni. Meg a Hófehérkés film is jó lenne, amiben aprítanak :roll: :lol:

Maggie, mindent bele 8)
Ja, hát a tanárok nem nagyon alkalmazkodnak:)

Kaqk, sajnálom.
A lényeg, hogy kitudódott.

Irina, nagyon ügyes valaki, építi a nemzetközi karrierjét
8)

Kép
vindolanda

Hazaértem. Majdnem zárásig maradtam. Igazából leginkább olvastam megint, illetve kihoztam néhány könyvet.

Kíváncsi vagyok, hogy mi alakul majd ki ebből az egészből. :wink: :lol:

Közben Bercót nem vitte el az apukája az orvoshoz, mert későn ébredt, kb. ötkor, és nem tudta rábeszélni az elindulásra. :roll: Akkor marad a holnap délelőtt.
dmaggie

Csúfolódás: Ilyet én még nem tapasztaltam az oviban. Bár biztosan van, szegény kicsi Emma, akkor nagyon megviselhette.
dmaggie

Sziasztok :)! Bejelentkeztem, majd újra eltűntem, de az az igazság, hogy szerencsére - előre nem tervezve - sikerült 12 gyönyörű napot eltöltenünk a Balcsin, a legnagyobb melegben, a legjobb időben :). Gyerekek természetesen nagyon élvezték, nekem néha kicsit sok volt, mert apa csak néhány napot volt, és sokat voltam velük egyedül, de most érzem igazán, mennyire feltöltődtem :)!.
Egyébként most nincsenek itthon, aki Debrecenben találkozik velük, az nyugodtan köszönjön rájuk :D! Nyaralnak. Ma pl. Szoboszlón strandoltak :).

Visszaolvasni még mindig nem volt időm, csak a képeket görgettem végig.

Anitja, nagyon örülök, hogy újra köztünk vagy, és gratulálok a pocaklakóhoz :).

Mesi, hihetetlen, a kispasi mennyire hasonlít Zsozsira...meg Gegire :). De inkább Zsozsire :). Nagyon édes :)!

Irina, a képeid lenyűgözőek, bár a szürke eget hosszú távon nem tudnám megszokni :).

Heni, nagyon rendesek a fiúk :). Maradjanak is ilyen szorgalmasak, segítőkészek :D!

Vindo, szuper képek :)!
dettyk

Majd kicsinyítek én is néhány képet, bár nagyon nehéz válogatni ;).
dettyk

Dettyk, megbocsájtjuk. :wink: :lol: :lol: :lol: Türelmetlenül várjuk a képeket! Mesélj, milyen volt a fősuli, munka, stb.!

Irina, kiderült, ma van a vonalhúzás. Beszéltem Szilvikével, még nem tudja, hogy felvették-e, de azt mondja, 96 pontja van a százból. :lol:

Beszorultam a Dávid szobájába, a fiúk közös meccs-nézést csapnak. Hangoskodnak megint. Szerintem hamarosan a sör is előkerül. :wink: :lol:
dmaggie

Rugó még fürdik - nagy szomszédolást csapott, több helyen is járt. Lassan bedugom az ágyba :roll:

Dettyk, várjuk a képeket. És figyelünk, hátha látjuk a gyerekeket :wink:

Maggie, gondolom, Bercó még nyomul, ha ötkor kelt :P

Jól kiszorultál a lakásodból :lol:

Kép
vindolanda

Végül Bercó mellett kötöttem ki, pontosabban ő ragaszkodott hozzám, így ott feküdtem mellette. Már alszik egy ideje.
Du. szólt, hogy van valami a nyelvén. Nem tudom eldönteni így, hogy mi, remélem nem a herpesz jelentkezett újra. Azért bekentem neki tantum verdevel.

Reggel úgyis el kell vinnem az orvoshoz.

De egész nap alig evett valamit. Mondjuk éppen szokott ilyen lenni, egyelőre még optimista vagyok.
dmaggie

Örültek a fiúk a meccs végén? :wink:

Hú, nálunk a férfiak még most dőltek ki. Én felkászálódtam, valamennyit dolgoznom kell.

Hátha nem herpesz.
Rugónak is vannak nem-evős napjai. Lehet, Bercó is kifogott egyet.

Kép
vindolanda

Halihó!

Próbálok kávé segítségével magamhoz térni. Már megint nem tudtam elaludni, jóval éjfél után sikerült csak.

Hamarosan lezuhanyzom, aztán indulunk is az orvoshoz. Szerintem ma nem nagyon főzök, van maradék, annak kellene elfogynia.

Már most reggel is mondta, hogy fáj a nyelve, hozta is hozzám a tantum verdet. :lol:

Ó, igen. Vannak ilyen napok. Emlékszem egészen kicsiben is csinált ilyet.

A fiúk eléggé örültek. :lol: Kiabáltak minden gólnál. :lol:
dmaggie

Mi lehet Piroskával, Zdorival, Panndival???????
dmaggie

Na, majd írd le, mit mondott az orvos.

Amúgy tegnap estére momentán bedagadt a szám körben, így még nem jártam. Viszketett, és kb. éjjel egyre lohadt le. Reggel meg látom, hogy piros foltok nőttek a két karomon.
Nem tudom, mi lehet ez.

A karom lehet amiatt, hogy a sziklakertet tisztítottam - pl. a kúszótujához, ha hozzáérek, nőnek rajtam izékék, de hát nem a számmal szedtem a gazt :roll: :lol: Szóval nem tudom.

Ja, jól eltűntek páran.

Nekem még Juba jutott eszembe meg Tünde.

KV :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok, csak egy kicsit... nagyon sokat vagyok rosszul, émelygés, erőtlenség stb... :? :? :?
Nolkával voltam ennyire ki az elején, biztos Kispasi lesz a szentem :lol:
Azért egy babakocsit sikerült szereznem :twisted: , ingyen viszik a repülőn, kint nagy a drágaság, érdemes innen vinni.

Szia Dettyk! hol voltatok a Balatonnál?

Vindo szuperek a képek, szép helyeken jártatok, hogyhogy örültél a hazaérkezésnek? :lol:
:shock: ez tuti allergia, kalcium?

Mesi Nagyon tojások :lol: :lol: :lol: Gyönyörű a Kisfiad is :D

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sajnálom a rosszulléteket :(

Akartam írni, hogy nálunk a családban anya volt utazáskor hányós típus. Középiskolás korában még végig csak tablettával tudott utazni, és utána lett neki jobb. De a mai napig kell neki egy-két perc pihenő, mikor kiszáll egy kocsiból.

Ilyen különbségek vannak a babakocsi-árakban? :shock:

Tényleg, a harmadik gyermeknek is N-nek kezdődik majd a neve? Vannak már elképzelések a nevére?

Beszéltem Gáborral az előbb, és ő is kiütéses. Már tuti, hogy az egyik növény volt a sziklakertből, valami fehéres izé folyt ki belőle, amikor vagdostam, azzal kentem ki magamat. Ő csak csuklóig kiütéses, mert nem mászott bele annyira :lol:

Hát, bevallom, élveztem a hármasban létet egy külön házban, mikor hazaértünk :wink:

Kép
vindolanda

Megjöttünk. Az orvos után még elmentünk vásárolni, metróban, aldiban voltunk.

Helyettesítések vannak, a párhuzamos körzet doki nénije volt ott, azt mondta, folytassam az allergia elleni kezelést, a nyelvére meg azt, hogy szerinte nem herpesz, de kenegessem a tantum verdevel. Írt fel egy orrsprayt, mert a garaton váladék csurog, melegíteni kell az arcüregét, plusz orrfújás ezerrel. Na, ezt nem nagyon hajlandó csinálni.

Szóval ennyi.

Vindo, tényleg allergiának hangzik, a calcium nagyon jó ötlet szerintem is. A kezeddel éppen végigsimíthattad a szád körüli részt.

Anitja, ó, de rossz lehet. A tünetekre nem nagyon lehet adni, azok alapján nekünk háromféle nemű gyerekünknek lenne :lol:

Favorizáljátok valamelyik nemet?
dmaggie

Vindo, Fenistil géllel bekenheted a karodat. Vagy Aloe First spray.
dmaggie

Na jó magyarosra sikeredett egy mondatom. Fáradt vagyok, szerintem bealszok Bercóval délben. :lol:
dmaggie

Köszönöm a tippeket.
A kalciummal óvatosan kell bánnom, mert egyszer tetőtől talpig kiütéses lettem egy pár napig tartó kalcium pezsgőtabletta-kúrától.
De Fenistil volt itthon :wink:

Maggie, jó pihenést akkor.

Rugó is csak ünnepnapokon hajlandó orrot fújni.

Kép
vindolanda

Vindo, az nagyon durva, ha a calciumra is allergiás vagy. Más gyógyszerre?

No, még egy ötlet, aztán elzárom magam. A szád környékét aloe verás ajakbalzsammal is bekenheted. Az nagyon jó tud lenni. Annyira hatékony, hogy a Bercó herpeszeit is remekül szokta kezelni. Ahogyan észrevesszük, hogy készülőfélben van, rögtön bekenjük és ki sem jön igazán.

Hamarosan megpróbálom elaltatni a kis Napoleonomat. Nem akar együttműködni velem ebben a projektben.

Orrfújás: Bercó fújja egyébként, ha kell, de csak "parancsra" nem megy neki. Majd megpróbálom rávenni észérvekkel, hátha segít.
dmaggie

Hát, alapból egy Erythran nevű dologra vagyok allergiás, ami most már elég ritka, de kiskoromban még többféle gyógyszerben benne volt.

Az egyik sokösszetevős vitamin beszedése után meg mindenféle mirigyek dagadtak be rajtam egyetemista koromban, mammográfián kötöttem ki a klinikán.
Szóval vitaminokat nem szedek inkább.

Rugó régebben fújta az orrát, aztán megmakacsolta magát.

A számnak már semmi baja amúgy, a karomon is halványulnak :P

Jó altatást.

Kv, mert éjjel nem aludtam túl sokat :arrow:

Kép
vindolanda

Ma is mész könyvtárba?

Kép
vindolanda

Vagyis nem tudom, mennyire ritka, de mostanában nem találkoztam vele.

Kép
vindolanda

Halihó!
Vindo, izgultam, mi lesz a kiütéseidből, de örülök, hogy halványodnak. :-)

Maggie, szerintem felvették az ismerősödet MID-re, mert elég alacsony a ponthatár, most néztem, ő meg igen jól teljesített :-) az másodtanárszak, mit vett fel mellé (ha már kérdeztem korábban, bocs), szóval elvileg akkor jut be vki, ha mindkét szakjára felvették.
Jó altatást!

Anitja, jobbulást Neked!!! Ügyesek vagytok a babakocsival.:-)

Dettyk, szia!!! Nagyon szépek a balcsis képeitek!
Nem tudom, milyen az élet Skóciában, amikor voltam, azért sütött is bőven a nap, de hát ott is nyár van.

Itt semmi különös, fülledt nap, Ádi kicsit unatkozik, ha nem nonstop játszunk, ami ugye kivitelezhetetlen. Még megy majd mamázni később pár napot, akkor S-val belehúzunk a munkába meg a kettesben való lét örömeinek is adózunk. Este elkezdtem rendesen dolgozni, csak az zavart, hogy félbe kell hagyni. Fú, és mennyi munka van. Az a baj a nyárral ugye, hogy mindig elszalad.

Gyerekek, szörnyen nehezen viselem, hogy milyen dzsuvásak a járművek Bp-en, egy iszonyat. Bárhol máshol járok az országban vagy külföldön, rendben vannak. Itt bármilyen járműre gyakorlatilag nem lehet úgy felszállni, hogy ne legyen valaki büdös, ha nem valaki, akkor az ülés, és már látványra is borzalmas. Ezeket sosem takarítják. Szerintem pár év, és a kombinók is ugyanígy fognak festeni. Komplett átöltözés hazajövetel után mindig. 22 éve tömegközlekedem rendszeresen, és ezt egyszerűen nem lehet megszokni, de ma is annyira felhúztam magam rajta, hogy nem tudok a gyerekkel leülni, vagy ha igen, tuti valami büdös helyre, ma pl. mögöttünk ült egy büdös valaki, átültünk máshova, ott is bűz volt. Sorin a helyi buszjárat még ennek is a hatványozott változata volt. Bocs a kirohanásért, de amikor hazajövök a repülőtérről, már a buszmegállóban elmegy az életkedvem.
irina

Ja, a tömegközlekedés igen büdös tud lenni :?
Mi Velencében jegyeztük meg, hogy ha otthon egy buszon ennyi ember összezsúfolódna, a szánkon kellene levegőt venni :roll:

Rugónak ma kómás napja van, csak nyúlik, nem értem. Mondjuk, nem aludt többet tíz órától éjjel, lehet, fáradt.

Kép
vindolanda

Irina, nem tudom, hogy lenne másik szakja, alapból szerintem német-magyar szakos, + a finnel is van valamilyen kapcsolata. De nem nagyon szoktunk ezekről beszélgetni. Egyébként a Kedves munkatársa, ráadásul a kisfiuk és Bercó között egy hét van. :lol:

Bercó már alszik, de nekem eddig nem sikrült, mindjárt visszapunnyadok még egy kicsit, aztán, ha nem megy, feladom és dolgozni kezdek.

Nem csodálom, hogy kiborít, bár én nem járok igazán külföldre, nem látom annyira a kontrasztot, de engem is felháborít, hogy szeméthegyeken élünk, a vonatok higienes feltételei, a pisiszagú utcák..., a pu.-k tisztasága, stb. De a közvetlen környezetem is olyan, hogy az itt lakók többségének nem esik le, hogy a lépcsőházat is rendbe kellene tenni olykor. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!! (Az egyik kedvencem, hogy a koszos, poros ajtóra kitettek egy cetlit, miszerint kérik, csukjuk be az ajtót. :shock: ) Konkrétan a poros üvegre celluxozták fel. :shock: Ugyanezek képesek voltak a derékig érő gazba levinni a vendégeiket és grillezni.

Ezek után mit várjunk??
dmaggie

A poén meg az volt, hogy csipketerítőt terítettek az asztalra a derékig érő gaz kellős közepén. :lol:
dmaggie

Maggie, ez a csipketerítős jelenet tényleg nem lehetett semmi :lol:

Á, tudom én, hogy nincs pénz semmire, ergo járműtakarításra sem, de itt messze nem csak erről van szó, hanem nagyfokú igénytelenségről.
Nekem a skótok buszozós megoldása iszonyúan tetszett: egy ajtó van, azon normál tempóban szállnak fel az emberek, senki nem tülekedik, a buszvezető nyugodt, a tempó is az, amivel vezet, tök mindegy, mekkora a dugó. Bliccelés kizárva, bérletleolvasó rendszer van, ill. azonnal kell venni kiszámolt pénzzel jegyet. A buszvezetőknek a legtöbben köszönnek és a fellépésük is olyan, hogy el nem tudom képzelni, hogy azokon a buszokon atrocitások (zaklatás, firkálás) legyenek, az emeleti rész is be van kamerázva. Tökéletesen biztonságban éreztem magam. Ja persze, tiszta volt és nem volt bűz, pedig az elázott ruhák szaga ugye általában nem kellemes. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy másutt minden tökéletes, az utcán pl. volt szemét, de negyedfüggő volt.
irina

Maggie, meg kell adni a módját, nem igaz?:)

Nekem nagy kedvencem a nejlonszerű anyagból készített terítőcske, ami a tévé tetején van, bele is lóg kicsit a képbe. Rajta művirággal vagy korsós lánnyal/pásztorfiúval :roll:

Kép
vindolanda

Így van az igényesség és a pénz között szerintem sincs összefüggés. Nekem például gyerekkoromban alig volt ruhám, annyira szegények voltunk, anyukám viszont arra mindig figyelt, hogy tiszták legyünk. Ez öröklődött át belém is, a fiúk ki is vannak akadva az állandó pakolhatnékomtól. De sajnos lassan be kell látnom, három, pontosabban négy fiú mellett szélmalomharcot vívok.

Egyébként nem aludtam el, Bercó is csak keveset hunyt, azt is zaklatottan, az ébredése után minő csoda, takarításba kezdtem. Az előszoba ajtaját, ablakát takarítottam meg, + lépcsőházajtókat, korlátot. Iszonyatos, fülledt idő van, izzadok rendesen. De még porszívózni, illetve felmosni is akarok, meg ki kell terítenem a ruhákat is.

Bercó meg különböző vízi fegyvereket vett ma a metróban, a függőfolyosóról próbálgatta őket, amíg én takarítottam. :lol:
dmaggie

Rugó másfél órát pihengetett a hintaágyban. Megvárta, amíg kiporszívózok (45 perc), aztán ültünk még benne megint 45 percet.

Most meg focizni akar, mennem is kell :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, 8) :lol: :lol: Hát akkoriban ilyen lakberendezés folyt. :lol:
dmaggie

Vindo aha már értem, az hiányzott, hogy hármasban legyetek egy kicsit, így érthető, hogy örültél amikor hazaértetek :D
Nemcsak a babkocsi, minden gyakorlatilag drágább mivel sziget, és sokkal költségesebb mindent oda eljuttani, egyedül az ott termelt zöldségek, gyümölcsök, és az ott készült élelmiszerek olcsóak, illetve sok angol étel olcsóbb mint itt, mivel szorosabb a kapcsolatuk Angliával.
Igeeeeeeen N betűs lesz: Noé, vagy Natali :lol: :D :lol:
Nem favorizálunk nemet, én Kisfiút érzek, de Kislánynak is nagyon fogunk örülni, Nolkának akkor jó dolga lesz két hugival :lol: vagy Natinak két fiútestvérrel :lol:

Maggiefúú de utálom amikor találgatnak az orvosok :evil: azt a beteg is tud, talán jobban is, mert tudja mit csinált-evett...
A pisiszagú utcákról csak annyit, hogy Máltán ingyenes a nyilvános WC és 300m-ként van egy minden településen :roll: nálunk meg 150ft/fő és ráadásul örülhetsz ha találsz... :x

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Lányok, akkor pihiztek a fiúk? Az jó! :-)

Vindo, :-DDD, a viaszosvászon terítő is még nagy sláger:-), de az én kedvencem a csipketerítőt imitáló viaszosvászon.

Mi meg mentünk egész nap, mint a fájdalom: ki a Lehel térre anyámmal találka, h visszaadjon vmit, aztán nagy séta a játékboltig, kajálda, aztán újabb kör a játékbolt felé evés után (először zárva volt, van, hogy 2-kor nyit ki :-D), aztán park, majd épp hazaesve irány a Ferenciek tere, mert vkivel gyorsan találkoznom kellett. De hát muszáj bírni, a napi több km alap.
irina

Anitja, szuperek a neveitek, nagyon tetszenek!
irina

Maggie-m, Ádi is mindig "elfelejt" orrot fújni, vissza kell tanulnunk, amikor aktuális. Ha nem herpesze van, akkor mi? Nálunk Ádó nyelvén van sokszor egy piros folt, mindig ugyanott (ha lepedékes a nyelve, elég jól látszik), én is tantumverdézni szoktam.
irina

Átugrottam a kocsmába egy kóláért. Tök fura, hogy Rugó közben itthon maradt. Ez volt az első ilyen alkalom :roll:

Jövök majd, és írok, de még kinn vagyunk a hintaágyban.

Fekete felhők jönnek.

Anitja, értem az árakat.
Szép neve lesz majd 8)

Ó, a csipketerítőt imitáló viaszosvászon :shock:

Azzal már csak 2x2 méteres pálmafás poszter van egy szinten :shock:

Kép
vindolanda

Vindo, hogy én hogy irigyeltem anno azokat, akiknél ilyen pálmafás cucc volt a fél nappali falán... :lol:
irina

Azt mondta az orvos, hogy úgy néz ki, mintha megégette volna. Lehet, mert tegnap reklamált, hogy meleg volt a leves.

Az arcüreges történet meg összefügg az allergiával. Bár tudom, hogy nem vagyunk egyformák, de az biztos, hogy nekem is bedurran az arcüregem, ha jelentkezik az allergiám.

Anitja, gyönyörű neveket választottatok. Egyre szimpatikusabb nekem ez a hely. :wink: :lol:

Vindo, jó bátrak vagytok mindketten. Ügyes volt Rugó.

Irina, nem csodálom, hogy fáradt vagy estére.

Most én is kipurcantam, nemrég fejeztem be a lépcsőház felmosását, mármint az emeletünktől lefelé.
dmaggie

Csajok, majd jól meglátogatjuk Anitjáékat az egyik nyáron Máltán, na mit szóltok? :-)
irina

Maggie, nem vagy semmi a lépcsőháztakarítással. Ezek szerint a szomszédok nem szorgoskodnak e téren...

Hát látom, idén nyáron sem fogom elolvasni az eltervezett könyveket. :-(
irina

Igazság szerint az lenne a rendszer, hogy aki éppen abban a hónapban kihúzza a kukát, takarítja is a lépcsőházat. De többen csak az első részt csinálják meg, a lépcsőházat nem szokták. Az előző hónapban lévő kifejezetten ilyen, most meg a felettünk lakó albérlők vannak soron, ott meg négy hónapos kisbaba van. Jutka egyszer talán már felmosott, de azért a kicsi mellett ez nem könnyen kivitelezhető. Én meg már utáltam, hogy nagyon koszos a lépcsőház. Főleg a mi részünk, ui. az elsőn lakunk, naná, hogy az szenny nagy része ezen a szakaszon szóródik a legjobban. Amúgy meg, amikor Bercó volt pici és nem tudtam semmit sem csinálni, az emeletünkön lakó két leányka zokszó nélkül takarított. Akkor még mindenki a saját szintjét takarította volna, csak ez sem működött. Bár a mi emeletünkön igen. Szóval most nekem sem esik nehezemre megcsinálni.

Az eltervezett könyveket én sem, de ma éjszaka még biztos lesz valamennyi kutakodás.
Egészen felfrissültem ettől a kis fizikai munkától. :wink: :lol: Aztán, hogy meddig bírom? Na, ez már más kérdés. :lol:
dmaggie

ÉN benne vagyok a látogatásban. :wink: :lol:
dmaggie

Maggie, hát pedig azt gondolná az ember, hogy a mindenki-felmos-a-maga-portájánál dolog elvileg működne... nálunk a közös képviselő csinálja, legalábbis a földszinten, hogy feljebb ki, nem tudom, nem járok arra...
Lenne egy kérdésem: ha jól rémlik, Ti láttátok a fiúkkal a Jégkorszak 4-et már. Milyen? Elvinném rá Ádit, de korhatárnak 6-ot ír.
irina

Hali,

Edzes, zenebolcsi, konyvelo, anyuek.....ez volt ma.

Jo kis vihar kerekedett, omlott az eso, es most megint! Remelem jot alszik mindenki!

Anitja, szep nevek, es ha Natali leszbot is Natinak becezitek majd?

Vindo, de batrak vagytok!

Lakberendezes :-))))

Maggie, jo sokat dolgozol

Irina, ti mennyit mentek :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?