Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tapasztalatokat szeretnék begyûjteni az asztalra szerelhetõ textil (nem merev mûanyag) etetõszékekkel kapcsolatban. Mi vettünk egyet, amiben eredetileg nem volt biztonsági heveder,de varrtam bele, úgy, ahogy a többin volt. Viszont a pici lányom (14 hónapos pont ma, 8 kiló és fürge) a következõképp jár túl az eszemen:
be van kötve szorosra; behúzza a lábát a székbe, zsugorülésben, ahogy a földön is szokott, ücsörög, aztán feláll a székben. a szoros öv sem akadály, a szék puha háta a fenekét követve meggyûrõdik, s emelkedik szépen. Addig küzd, míg fel nem áll teljesen, közben csúszik le az öv, kilép belõle, s kész...
Hogy lehetne belebetonozni, hogy kint lehessen velem, jíg házimunkát végzek? Etetésnél még hagyján, ott vagyok vele szemben.
Ötlet?
Köszi!
RebekAnna
 


Szia Anna!

Próbáld meg öt pontossá tenni a biztonsági hevedert, vagyis a vállán keresztül is vezess két hevedert, akkor talán nem fog tudni felállni. Vagy lehet kapni boltban olyan pántot, ami biztonsági övként is felszerelhetõ,( vagy pórázként használható). Én a nagyfiamnál a babakocsiban használtam és ott bevált.

Üdv
Zsuzsa
zsuzsa (zsuzsa)
 


Köszi Zsuzsa, ki fogom próbálni!
Eszter (Anna a nagyobbik lányom neve! Kép )
RebekAnna
 

 
 

Eszter!
Nekünk is van ilyen székünk. A két fiam simán elüldögélt benne, de a kiscsaj...! Egyszerüen kimászott belöle, fel az asztalra, be a bögrék közé. A lábát folyton kirámolta, bele a tányérba, úgyhogy én nagyon hamar leszoktattam, és áttettem egy sima etetõszékbe. (Nem mintha ebböl nem tudna kimászni...Kép) Kíváncsian figyelem én is a hozzászólásokat, mert nekem sehogy sem sikerült "belebetonoznom" a gyerköcöt.
Üdv:
Emese
emese
 


Sziasztok!
Nekünk az elsõvel és a másodikkal (lányok) volt egy asztalra tehetõ mûanyag etetõszék, bevált, sosem akartak kimászni belõle. Viszont soha nem hagytam ott õket egyedül, csak akkor voltak benne, amikor ettek.
A harmadik (fiú) gyereknél már tönkrement az etetõszék, az ölemben ült.
Most a negyediknél (õ is fiú) még nincs ötletem, nem vettünk semmit, mert még nem ül, csak 5 és fél hónapos. Azt hiszem, valami asztal mellé tolható etetõszéket veszünk majd, ami önállóan megáll a lábán és stabil.
Ha van típusötletetek, örömmel venném.
elõre is köszi :-)
bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
 


Sziasztok! Mi is kaptunk egy ilyet kölcsön, a fiam is elsö alkalommal felmaszott belöle az asztalra... Ratettem egy masodik övet, de hiaba, felterdelt benne. Aztan addig ugralt, mig kilazult az egyik tarto, az asztal is mozgott, engem a frasz kerülgetett. Visszaadtuk az ülést... Kaptunk egy hintasat, az eleinte jo volt, majd abbol meg kidugta a fejét a fiam, a hinta, es a tartooszlop közé. Ezt is visszaadtuk.Végülis vettünk egy Bébé Confort, magas, fa etetöszéket, odatoljuk mellénk az asztalhoz. Bar 2x mar beszorult a fiam, még ez a legbiztonsagosabb. Bogancsi, a legfontosabb, hogy tényleg sosem szabad 1edül hagyni a babat, akarmilyen is az üles...
Pusz, jo valogatast!!!
Vendég
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

cron
XBabázz lazán! - Teakiadó