A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Megann Kép a 12. napon 36,3 volt. Ez nem elég alacsony a tüszőrepihez? Vagy mit kell nézni? Mi az ideális görbe?

Bocsánat, hoyg nem tudom, utáltam a hőmérőzést, egyszer 5 napig bírtam.
Vendég

Asszem közben megtaláltam a neten Kép
Vendég

Noémi!

Igen az 36,3- at önmagában nagyon csábítónak találtam én is!De nem volt zuhanás, csak szép lassan lépcsőzött le idáig, aztán az emelkedés után meg nézd meg mi történt!
És ráadásul tutira azért vettem a dolgot, mert eddig mindig éreztem a tüszőrepit elég erőssen, e hónapba meg semmit sem éreztem!
Hát ezért gondoltam hogy sz...r!
De nem volt azKépHála a jó IstennekKép
Lányok nem bírtam ki az két darabos tesztből megcsináltam az egyiket, ugyanúgy zebrás lettKépKép

Kép

Kép
megann

Megann Kép Most már aztán várhatod, hogy nincs ott a csík! Ott lesz az még vagy 9 hónapig!
KépKépKépKépKép
Vendég

Mini, MEA , Megann
én is szeretnék nagyon boldogságos babavárást kívánni!

A többieknek meg Babákban Gazdag Új Évet!

Annyira nagyon sokat írtatok hogy az képtelenség vissza olvasni, viszont láttam Dodo a leveled és sajnálom, remélem a következő hónapban Neked is egy csíkkal több lesz a teszteden, meg mindenkinek akinek eddig nem.

Láttam hogy valaki említette a PG/53 hát nekem elég furcsa dolgokat jelez, mert amikor megvettem és figyletem hónapokon át akkor nem mutatott páfrányokat tehát nem volt peteérés, amit az orvos igazolt is most az utóbbi hónapokban már UH. figyelik és decemberben volt peteérésem akkor próba képpen megnéztem hogy mit mutat de nuku páfrány csak 2 nappal utána meg azóta egyszer (egy hónap alatta) dehát tudjuk hogy ennek igen kicsi a valószínűsége. Annyira nem megbízható szerkezet.
Pöttyet hosszúra sikeredett.

Kivi
kivi2

hoppá.. a következő esélyesek!!
abc szerint m n ... NINA!!
Nina ha minden szépen alakul akkor veszélyben az alakod, és remélem pocakban erősödsz :o)
kivi2

Kivi, én is N vagyok! Kép

De behozhatnád a K-t, lemaradtál az M előtt Kép

dodo Kép te meg pláne! Kép
Vendég

Megann!

Találtam neked egy cuki kis képet, remélem 9 hónap múlva már egy ilyen babó szunyizik az ágyadon!
Kép
Olyan aranyos vagy, hogy így segíteni akarsz. Csak az a baj, hogy én is beleélem magam, hogy igen, nekem is sikerülhet. De már előre tudom nekem nem lesz ilyen szerencsém. Nézegettem a göbédet, de egy kicsit se hasonlít az enyémreKép Remélem, így babósan is velünk maradsz, irogatsz néha nekünk is.

Noémi!
Sajnálom, ami szilveszterkor történt. De fogd fel úgy, hogy lesz egy babó a közeledbe, akin gyakorolhatsz. Így ha már a tiéd érkezik gyakorlottabb leszel. Én is kitaláltam, hogy a szomszédom babáján gyakorolunk majd a párommal, ő májusba szül. Már alig várom, hogy ringathassam.

Tündi!
Rég jelentkeztél. Mi újság nálatok?

Stella, Enigma, Noémi!
Sok kitartást az új évre, és ilyen gyönyörű bébiket.
Kép

Pusza
Nina
nina79

Kivi!
Köszi a jókívánságot. Hát én is remélem, hogy nőni fogok, főleg pocakbanKép Igaz az alakom sose volt egy modellé, de nem bánnám, ha tíz-húsz kiló felcsusszanna ez okbólKép
Noémi, gyere te is. Ez lesz a mi hónapunk!

Nina
nina79

Drága Nina Kép!

Az ABC-ben te előttem vagy, legyen a tiéd. Én már nem bízom ebben a hónapban.

Képzeld, 7-17 cn-ig folyamatosan émelyegtem, hánytam, nem bírtam a szagokat, azt mondtam, ha tudnám, hogy nem vagyok terhes, biztos azt hinném, hogy az vagyok. A barátnőm vetetett velem egy tesztet, persze, hogy negatív lett. Azóta el is múlt ez a "baci". Szóval, jól bezsongattam a páromat, megyünk a BMC-be jövő héten. Te hányadik napon is vagy? Én ma a 21. cn.

Szorítok neked!
Vendég

Noémi! Hát persze!!
Ne haragudj hogy kihagytalak!

Én majd a következő fordulóban! Bár nem bánnám ha közben történne a csoda! :o)
kivi2

Nahát, most látom, hogy nem is kettő, hanem három zebrabefogónk is van!!! MinimiKép, Neked is gratula, boldog babásodást kívánok!!!Kép

EnigmaKép
Szuper, hogy már itt tartasz, a januárt végig fogom izgulni AnnávalKép és VeledKép és már folytathatom én is egyből utánatok!!!Kép
H.xoxo
hajnesz

Én is szívesen felszednék egy pár kilót! Bár most alig bírom leadni azt az 5-öt, ami egyre többnek látszik Kép
Vendég

Kivi, jöhetsz! KépKépKépKépKép

Enigma Kép jövő hónapban Hajnesszel Kép és Annával Kép fogjátok gyarapítani a kismama gráciát Kép
Vendég

Mea!

Itt nézegetem a naptárt...hogy a bánatba lehetsz te a 4. hétben???
Ez még csak a 3. nem???
Vagy orvosilag nézed???
Én a valóssal számolok, úgyhogy szerintem 3.SzerintemKépKépKép

Minimi!
Hol vagy?
Egész nap nem jöttél, pedig látod milyen jól indult az év nekem is....Kép

Kép

Kép
megann

Megann!!!
De jo.:D:D:D Ugy orulok, hogy zebrad lett.
Le akartam lepni, hogy ne a baban jarjon az eszem folyton, de nem birtam ki, hogy ne nezzek be ide es tessek egybol zebra-csorda.KépKépKép
Figyi az en hom is nagyon furcsa volt. Nem mertem, de ereztem, hogy ebben a honapban nem ment fel olyan hirtelen, mint szokott, csak szep lassan.
A babanet kalkulator szerint a szules varhato idopontja szeptember 11.:D
Mit is irtal, arrol ha + lesz korabban?Kép

Mea
Neked is nagyon orulok.

Kivi,
Koszi, aranyos vagy. Meg nem merem nagyon beleelni magam, majd az elso uh utan talan.

Noemi,
Nekem nincs hogorbem, mert nagyon stresszelt a meres, csak annyi amit fent leirtam. Ja, meg benyaltam valami virust, amiatt is ertekelhetetlen lenne.Kép

Enigma,
Ez az M-es honap nagyon tutti.:D Koszi, de legyen meg csak gr.., majd a 12 het utan.Kép

Nina, Noemi hajra.Kép A tobbieknek is babot kivanok.Kép

puszko
Mini
minimi

Noémi!

Köszi a szorítást, elraktározom. Ma vagyok a 22 cnon. Megelőztelek eggyel. Hányadik cnon teszteltél? Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? A hónap miatt meg ne aggódj, nekem ebbe a hónapba nem esett le a hőm, de mintha éreztem volna pét. Adrinak se esett le a hője abban a hónapban, amikor babás lett. Szóval még reménykedek egy kicsit.Kép Egyébként, ha nem jön össze (de remélem igen) akkor mi is megyünk a dokibácsihoz. Egyelőre elégedett leszek egy pár vérvétellel, meg vizeletvizsgálattal + kiskatona vizsgálattal. De lehet, hogy ennyi kéréssel elküld a sunyiba.

Puszi
Nina
nina79

Minimi!

Elfelejtettem valamit.......????
Mármint hogy ígértem valamit, hogy csinálok valamit, ha + lesz a tesztem???
Én csak arra emlékszem, hogy ha -, akkor felíratom magam Zituskával a tábliba!

Te jó ég, már most feledékeny vagyok???

Kép

Kép
megann

Megann

Gratulálok a babóhoz!Kép Vigyázz magatokra!

Szilvi
szilvi26

Megann,
Ezt felejtetted el.Kép
"Azt hiszem én sem fognám föl, ha a kezemben tartanám a pozitív tesztemet!
Gondolom konstatálnám, ráförmednék szegény páromra, hogy 3 hónapig egy szót se merjen szólni senkinek utána meg elindulnék bevásárolni vagy takarítani....tuti meg lennék zavarodva én is!"
Ezt mind Te irtad.:D
Mini
minimi

Mini!

Hi-hi!
Hát a ráförmedés megvoltKépKépKép
Még küzdenem kell, mert ezek a fériak olyan pletykásokKépKépKép Ezerszer rosszabbak , mint mi nők!De azért szegény barátnőm példája, aki 6 hetesen elvetéltKép elég nyomós érv, hogy tartsa a száját!Egyenlőre!
Egyébkén még valóban nem fogom föl!
Egész nap nem csináltam a világos semmitKép, csak méláztam meg árgus szemekkel figyeltem, a tüneteimet, de egyenlőre a pociés cicifájogatásnál több nincs!

Neked van valami hányinger, illat-szagérzékenység stb..vagy az majd később jön???

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Mini, Megann, Mea!
Fogjátok a kezem!!!! Légyszi, légyszi, légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Embertelen módon fel vagyok puffadva, minden nacim szűk, vagy a nagyobbak pont jók. Ilyen még nem volt. Mindíg bő volt a nacim dereka. Ma egyébként fájt a hátam, kb. 10 percenként rohangáltam wc-re, ilyen-olyan dolgok miatt. Az utolsó két ciklusomat alapul véve, ma kellett volna megjönnie... Elvileg pedig szerdán.
Néha játszik egy kis émelygés. A cicijeim pedig, mint a lufik, de fájni nem fájnak, mint mensi előtt szoktak.
És csak szombaton tesztelek, ha addíg nem jön meg és ki is bírom addíg KépKépKép.
Megyek, mert a párom meg jön.

Puszi
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMohácska (Kriszta)

mohácska

Ja, 12-én megyek (mennék) átjárhatóságira.
Létezik ekkora mázli??? Lehet ekkora szerencsém nekem?
Biztos, ami biztos, holnap megcsináltatom a labort a kórházhoz.

Kriszta

mohácska

Megann!

Nagyon gratulalok, azert megiscsak jol ereztel valamit!
En sajnos azota sem semmit, homet nem merem, ugyhogy azt hiszem nemsokara uj honap kezdodik.
Na, nem baj, azert remelem hamar kovetlek!

Hajnesz!

Megkaptam az sms-edet! Tudod, nekunk is lesz mindjart babank! De most akkor a D betuvel mi lesz? Ha lefele megyunk, akkor meg kell varni mig atfordul az ABC?????????????? Jaj, azt nem akarom!!!!!! Legyszi menjen visszafelel is a nevsor!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Dodo!
Még mindig nincs mensiKép????
Miért nem méred a hődet??
Most komolyan, amíg nem jön meg addig bármi lehet!!
Naaaaaaaaa, csak kíváncsiságból mérd meg a kedvemért..!!!!!!!!!
Amíg nincs lenn a hőd, hiába várod az új hó kezdetétKép Én is hiába vártam.....KépKépKép

MMMMMMMohácska!
Nagyon bíztatóak a tüneteid!
Szerintem ne várd ki a szerdát se a szombatot se!
Én sem vártam ki, 30 cn-n teszteltem, pedig nekem is volt 31 napos ciklusom tavaly több is!
Vegyél valami nagy érzékenységű tesztet
Clear-Blue a legjobb azt hiszem, én Pregimax-al teszteltem és az is kimutatta!
NAGYON NAGYON NAGYON DRUKKOLOK!Miért ne lehetne mázlidKépKépKép, én is januárban kezdtem volna a kivizsgálásokat.
MEKKORA SZÁM LENNE, 4 M BETŰS EGYSZERRE!

Kép

Kép
megann

MMMMMMMMohacska,
De izgi.KépDRUKK, DRUKK!!! Nekem a Clear Blue 1 nappal mielott meg kellett volna jonnie kimutatta es csak 26 naposak a ciklusaim.Kép

Megann,
Ugye mondtam, hogy a feledekenyseg is tunet.KépKépKép
Nekem sincs semmi, pufi cici es poci. Na meg egy kisse erzekeny vagyok... Errol a parom tudna meselni.Kép
Szajzar nalunk is van, holnap megyek dokihoz, megprobalok egy uh-t osszehozni. Jo lenne latni, hogy bent minden rendben Minivel.Kép Utana talan Anyumnak elmondom, vele a legnehezebb a titkolozas.

Dodo
Neked mikor kene megjonnie?

Czeizel doki szerint a teli honapok idealisak a fogamzasra.Kép

pusszancs
Mini
minimi

Mini!
Én holnap telefonálok a dokinak!
Szerinted ebben a korai szakaszban már látni hogy minden rendben van e???
Na majd holnap mesélj mire jutottál a dokibácsival!

Azért lányok, pont végiggondoltam valamit:
Ha minden igaz, nekem abban a hónapban jött össze, amikor karton és szatyorszámra cipekedtem haza a karácsonyi enni-inni-és ajándékoznivalót, amikor karácsonyi vacsorák sokaságán koccintgattam bőszen minden féle itókával(remélem ebből nem lesz baj),amikor 2X 3 napot wellnesseltem (fürdés, szauna, gőz ömlesztve), amikor másfél napig félhalott voltam egy gyomorbaci miatt(hánykolódás és stb..), és amikor streptocuccusra kaptam 10 napi kúpot...
Szerintem elég strapás hónap volt, nem???
Na mindezt csak azért írom, hogy ha valamelyikőtöknek nem alakul olyan nyugalmasra, csendesre, tökéletesre a hónapja, mind egészségi mind egyéb szempontból, ne higyje azt hogy akkor ez a hónap nem lehet az övé!!!
Mert van esély, MINDENKINEK!!!!!KépKépKépKép
Sokat kibír az emberi szervezet. SzerencséreKép

Kép

Kép
megann

AAAAAAAAAAA
Irtam 1-et es eltunt.Kép
A 6. het utan mar lehet latni, hogy a baba jo helyen van-e es megfelelo-e a merete a koranak.
Januar vegen szeretnek menni uh-ra. Majd meglatjuk.

En is cipekedtem, iszogattam, meg hanyos bacim is volt. Szerintem ez mind elterelte a figyelmunket.

Holnap doki utan jovok.

pusszancs
Mini
minimi

Lányok!
Gyorsjelentés:31.cn
Hő:37,1
Utolsó tesztelés:reggel-pozitív

Hívom a dokit!

Kép

Kép
megann

Jó reggelt lányok!

Megann!
Úgy tűnik be kell szaladnom egy kicsit a munkahelyemre, de sietek vissza. Kíváncsi vagyok mit mondott a doki.

Bogi!
Este se írtál. Biztos valami fontos dolog jött közbe. Remélem, azért még benézel ma.

Mohácska!
Szerintem is tesztelj egy kicsit korábban. Már nagyon várom.

Mini!
Anyu és a párom előtt én se tudnék titkolózni. De bárcsak már ott tartanék.

Pusz
Nina
nina79

Jó reggelt lányok!

Megann!
Úgy tűnik be kell szaladnom egy kicsit a munkahelyemre, de sietek vissza. Kíváncsi vagyok mit mondott a doki.

Bogi!
Este se írtál. Biztos valami fontos dolog jött közbe. Remélem, azért még benézel ma.

Mohácska!
Szerintem is tesztelj egy kicsit korábban. Már nagyon várom.

Mini!
Anyu és a párom előtt én se tudnék titkolózni. De bárcsak már ott tartanék.

Pusz
Nina
nina79

Szia Nina!
Itt vagyok, este be is néztem, elolvastam a termést, csak már olyan fáradt voltam, hogy nem volt erőm írni.
Velem nem történt semmi érdekes most, holnap este megyek a dokihoz, már nagyon várom. Próbálok most nem a témán görcsölni, de ez eléggé nem megy. Tegnap hozzáfogtam tornázni, mert ez nem állapot, hogy csak kerekedem. Úgy imádom! Izomlázam van! Ez olyan jó érzéssel tölt el mindig.
Aztán vettem palástfű teát, most iszogatom azt is a cickafark mellett és ennek végre jó íze van.
Most meg már megint készülődhetek dolgozni, ma jó hosszú napom lesz, 5-ig egyfolytában lesz órám.
Aztán Te így a 23. (?) napon hogy vagy? Nagyon-nagyon szorítok, hogy Téged is magaddal vigyenek az M betűsök!

MMMMMMMMMMMMMMohácska!
Kezd izgi lenni a dolog! Úgy izgulok érted!

Anna!
Veled mi van? Elérkezett a január! Hohó, most jöttem csak rá! MMMMMMMMMMMMMMadaran!Nagyon szorítok, hogy Te is benne legyél ebben a "sorozatban"!

Noémi!
Szerintem még Te se add fel ezt a hónapot!

Dodo!
Szerintem hamarosan jön a névsor eleje is! Remélem!
Puszi.
Bogi
bogi1975

Szia Nina!
Itt vagyok, este be is néztem, elolvastam a termést, csak már olyan fáradt voltam, hogy nem volt erőm írni.
Velem nem történt semmi érdekes most, holnap este megyek a dokihoz, már nagyon várom. Próbálok most nem a témán görcsölni, de ez eléggé nem megy. Tegnap hozzáfogtam tornázni, mert ez nem állapot, hogy csak kerekedem. Úgy imádom! Izomlázam van! Ez olyan jó érzéssel tölt el mindig.
Aztán vettem palástfű teát, most iszogatom azt is a cickafark mellett és ennek végre jó íze van.
Most meg már megint készülődhetek dolgozni, ma jó hosszú napom lesz, 5-ig egyfolytában lesz órám.
Aztán Te így a 23. (?) napon hogy vagy? Nagyon-nagyon szorítok, hogy Téged is magaddal vigyenek az M betűsök!

MMMMMMMMMMMMMMohácska!
Kezd izgi lenni a dolog! Úgy izgulok érted!

Anna!
Veled mi van? Elérkezett a január! Hohó, most jöttem csak rá! MMMMMMMMMMMMMMadaran!Nagyon szorítok, hogy Te is benne legyél ebben a "sorozatban"!

Noémi!
Szerintem még Te se add fel ezt a hónapot!

Dodo!
Szerintem hamarosan jön a névsor eleje is! Remélem!
Puszi.
Bogi
bogi1975

Sziasztok Csajszik Kép

Hüüü, azannyát, ennyi zebrát. Lassan szafariban érzem magam Kép

Noémi Kép
Remélem, már kiheverted a szilveszteri jó-rossz hirt. Én augusztusban voltam igy, azt hiszem már meséltem róla. A párom unokatesojáék jelentették be, ha jol számoltuk, nekik is az 1. ciklusban jött össze. Teljesen kifordultam magambol, 1 napig csak bögtem, nem tudtam mit kezdeni magammal. Aztán meg az fájt, hogy miért vagyok ilyen hülye, hogy nem tudok az ö örömüknek örülni. És képzeld, kb akkor jött össze a babánk! Legyen neked is igy!!! Kép

Megann Kép
Gondolom, sikerült beszélni a dokiddal. Mikor mész hozzá? Mármint rendelésre Kép Irtad, hogy a baba tényleges korát nézed. Na, ezek után fel lehet készülni a kavarodásra, mert ugye a terhesség "hivatalos" számitása hetekben történik, és 40 hét a terhesség. Ha valaki megkérdezi, hány honapos terhes vagyok, mindig elgondolkoodm, mert most ugye 21 hét + 5 napnál tartunk. Ezt ha elosztod 4-el, akkor 5 honap + kicsi jön ki. Viszont még hátra van majdnem 5 honap, ami igy 10 honap. Meg ugy is lehet nézni, hogy már a 6.-ban vagyok, ami meg még megbonyolitja a dolgokat. Kép Néha már én magam sem értem Kép
Pakolásrol, csomagcipelésröl meg csak annyit, hogy mi szeptember 5-én költöztünk a házikonkba (elötte már 2 héttel vadul dobozoltam, cipekedtem) és 6-án csináltam a pozitiv tesztet Kép Az elsöt. Mert aztán én is ugy voltam vele, mint te, hogy vettem még egyet, aztán még egyet, és talán még egyet, meg még kettöt Kép És a dobozcipelésnek ezek szerint nem lett káros hatása, mert itt dörömböl idebenn a pocilakonk Kép
Irtad, hogy veszel könyveket, szerintem elöször Kismama magazint, Baba magazint stb vegyél (van egy Kismama különszám is, az vastagabb, de nem jut eszembe a neve), mert ezek olcsobbak. Könyvet meg kérhestz kölcsön, vagy ajándékba (névnap, szülinap, husvét, meg ugyis jön vizkereszt Kép )

Na, lépek, mert már igy is sokat irtam
Pusz mindenkinek Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok Csajszik Kép

Hüüü, azannyát, ennyi zebrát. Lassan szafariban érzem magam Kép

Noémi Kép
Remélem, már kiheverted a szilveszteri jó-rossz hirt. Én augusztusban voltam igy, azt hiszem már meséltem róla. A párom unokatesojáék jelentették be, ha jol számoltuk, nekik is az 1. ciklusban jött össze. Teljesen kifordultam magambol, 1 napig csak bögtem, nem tudtam mit kezdeni magammal. Aztán meg az fájt, hogy miért vagyok ilyen hülye, hogy nem tudok az ö örömüknek örülni. És képzeld, kb akkor jött össze a babánk! Legyen neked is igy!!! Kép

Megann Kép
Gondolom, sikerült beszélni a dokiddal. Mikor mész hozzá? Mármint rendelésre Kép Irtad, hogy a baba tényleges korát nézed. Na, ezek után fel lehet készülni a kavarodásra, mert ugye a terhesség "hivatalos" számitása hetekben történik, és 40 hét a terhesség. Ha valaki megkérdezi, hány honapos terhes vagyok, mindig elgondolkoodm, mert most ugye 21 hét + 5 napnál tartunk. Ezt ha elosztod 4-el, akkor 5 honap + kicsi jön ki. Viszont még hátra van majdnem 5 honap, ami igy 10 honap. Meg ugy is lehet nézni, hogy már a 6.-ban vagyok, ami meg még megbonyolitja a dolgokat. Kép Néha már én magam sem értem Kép
Pakolásrol, csomagcipelésröl meg csak annyit, hogy mi szeptember 5-én költöztünk a házikonkba (elötte már 2 héttel vadul dobozoltam, cipekedtem) és 6-án csináltam a pozitiv tesztet Kép Az elsöt. Mert aztán én is ugy voltam vele, mint te, hogy vettem még egyet, aztán még egyet, és talán még egyet, meg még kettöt Kép És a dobozcipelésnek ezek szerint nem lett káros hatása, mert itt dörömböl idebenn a pocilakonk Kép
Irtad, hogy veszel könyveket, szerintem elöször Kismama magazint, Baba magazint stb vegyél (van egy Kismama különszám is, az vastagabb, de nem jut eszembe a neve), mert ezek olcsobbak. Könyvet meg kérhestz kölcsön, vagy ajándékba (névnap, szülinap, husvét, meg ugyis jön vizkereszt Kép )

Na, lépek, mert már igy is sokat irtam
Pusz mindenkinek Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Nina!
Köszi hogy így izgulsz értemKép

Minyu!
Amióta az eszemet tudom, úgy tudtom a baba 9 hónapra születik, úgyhogy felőlem számolhatnak az orvosok a saját módjukon, én meg a magamén, mivel mi 'kis okosok' tudjuk hogy nem az utolsó mensi első napján estünk teherbe!KépKépKép
Meával kiokoskodtuk, hogy kb egyidős terhesek lehetünk max néhány nap lehet a külömbség!
Azért nagyon izgi lesz ám dugdosni az újságokat, könyveketKép még egy ideig, mert a lakásunk tiszta átjáróház és ha titokban akarjuk tartani, nagyon résen kell lenni, nehogy kint maradjon egy árulkodó magazin az asztalon!!!Kép

Nagy nehezen sikerült elérni a dokit,
csütörötkön megyek hozzá!Kérdeztem hogy mire készüljek, azt mondta, egyenlőre megvizsgál és átbeszéljük az egész terhességet!

Wish!
Akkor bizti nem futunk összeKép
Mehettem volna holnap is, de gondoltam hadd érjen csak meg a dolog rendesen mire megyek a vizsgálatra és így az idő is gyorsabban telik!
3 hetes terhességgel meg úgysem tudnak nagyon még mit kezdeni.

Mini!
Mi volt az orvosnál??
Feltétlenül írj!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Nina!
Köszi hogy így izgulsz értemKép

Minyu!
Amióta az eszemet tudom, úgy tudtom a baba 9 hónapra születik, úgyhogy felőlem számolhatnak az orvosok a saját módjukon, én meg a magamén, mivel mi 'kis okosok' tudjuk hogy nem az utolsó mensi első napján estünk teherbe!KépKépKép
Meával kiokoskodtuk, hogy kb egyidős terhesek lehetünk max néhány nap lehet a külömbség!
Azért nagyon izgi lesz ám dugdosni az újságokat, könyveketKép még egy ideig, mert a lakásunk tiszta átjáróház és ha titokban akarjuk tartani, nagyon résen kell lenni, nehogy kint maradjon egy árulkodó magazin az asztalon!!!Kép

Nagy nehezen sikerült elérni a dokit,
csütörötkön megyek hozzá!Kérdeztem hogy mire készüljek, azt mondta, egyenlőre megvizsgál és átbeszéljük az egész terhességet!

Wish!
Akkor bizti nem futunk összeKép
Mehettem volna holnap is, de gondoltam hadd érjen csak meg a dolog rendesen mire megyek a vizsgálatra és így az idő is gyorsabban telik!
3 hetes terhességgel meg úgysem tudnak nagyon még mit kezdeni.

Mini!
Mi volt az orvosnál??
Feltétlenül írj!

Kép

Kép
megann

Megann,
Azt hiszem soha többet nem fogom szidni a hazai egészségügyi ellátást.Kép Itt EGY uh-t fizet a tb a 20. héten, ha előbb akarok abból is csak egyet lehet, a 12. héten. Úgyhogy valszeg megyek haza, mert ez nekem itt nem tetszik se vérvétel se semmise.KépKépKép Ráadásul a magánbiztosításom erre nem érvényes. Hurrá.
Amúgy 4+2 vagyok ma, és a szülés várható időpontja szemptember 11.KépKépKép
Ti hol tartotok Meával?
Újságot majd lehet, hogy én is veszek, de könyvet nem. Így is túl sokat tudok és nem akarok feleslegesen izgulni.

Dodo
Mizújs??? Lehet, hogy M-Dodo-ra kell majd átkeresztelnünk?:D

pusszancs
Mini
minimi

Megann,
Azt hiszem soha többet nem fogom szidni a hazai egészségügyi ellátást.Kép Itt EGY uh-t fizet a tb a 20. héten, ha előbb akarok abból is csak egyet lehet, a 12. héten. Úgyhogy valszeg megyek haza, mert ez nekem itt nem tetszik se vérvétel se semmise.KépKépKép Ráadásul a magánbiztosításom erre nem érvényes. Hurrá.
Amúgy 4+2 vagyok ma, és a szülés várható időpontja szemptember 11.KépKépKép
Ti hol tartotok Meával?
Újságot majd lehet, hogy én is veszek, de könyvet nem. Így is túl sokat tudok és nem akarok feleslegesen izgulni.

Dodo
Mizújs??? Lehet, hogy M-Dodo-ra kell majd átkeresztelnünk?:D

pusszancs
Mini
minimi

Nina Kép én a 14 cn-on Kép teszteltem negatívat, miután előtte egy hétig csak émelyegtem és hánytam. Azt hittem maradt valaki odabenn a múlt hónapból Kép. Különben 28 naposak a ciklusaim. Kép

MMMMMohácska Kép
tesztelj már holnap egyet! légyszi légyszi légyszi! Különben mi N betűsek mikor jövünk???? KépKépKépKépKép
Ja, különben van egy barátnőm, aki most novemberben szült, februárban kellett volna átjárhatóságira mennie. Nem kellett KépKépKépKépKép

MMMMMMMMMMMMMMMMDodo KépKépKép
Te hányadik cn.on vagy? Kép

Megann Kép húzd magaddal Mohácskát! 4M-es babaeső!!!

Bogi, Dodo Kép adok nektek egy M-et a vezetéknevemből előre. Nekem a lánykori és a férjezett nevem is M-mel kezdődik, az egyik a tiétek Kép vagy mindkettő? Kép

Minimi Kép ti hol laktok?

Tudjátok hol van Zitus? Jó lenne egy táblicsku Kép
Zitus Kép merre jársz? Csak nem MMMMMMMMZitus lettél karácsonykor??? KépKépKép
Vendég

Nina Kép én a 14 cn-on Kép teszteltem negatívat, miután előtte egy hétig csak émelyegtem és hánytam. Azt hittem maradt valaki odabenn a múlt hónapból Kép. Különben 28 naposak a ciklusaim. Kép

MMMMMohácska Kép
tesztelj már holnap egyet! légyszi légyszi légyszi! Különben mi N betűsek mikor jövünk???? KépKépKépKépKép
Ja, különben van egy barátnőm, aki most novemberben szült, februárban kellett volna átjárhatóságira mennie. Nem kellett KépKépKépKépKép

MMMMMMMMMMMMMMMMDodo KépKépKép
Te hányadik cn.on vagy? Kép

Megann Kép húzd magaddal Mohácskát! 4M-es babaeső!!!

Bogi, Dodo Kép adok nektek egy M-et a vezetéknevemből előre. Nekem a lánykori és a férjezett nevem is M-mel kezdődik, az egyik a tiétek Kép vagy mindkettő? Kép

Minimi Kép ti hol laktok?

Tudjátok hol van Zitus? Jó lenne egy táblicsku Kép
Zitus Kép merre jársz? Csak nem MMMMMMMMZitus lettél karácsonykor??? KépKépKép
Vendég

Minyu Kép nagyon köszönöm!
Olyand drága vagy! Én tegnap még lemondtam erről a hónapról, de ti úgy húztok, hogy akár még reménykedhetek is!
KÖSZÖNÖM Kép
Vendég

Minyu Kép nagyon köszönöm!
Olyand drága vagy! Én tegnap még lemondtam erről a hónapról, de ti úgy húztok, hogy akár még reménykedhetek is!
KÖSZÖNÖM Kép
Vendég

Noémi,
Veled mizújs? Miért mondtál le erről a hónapról?
Angliában, még csak nem is Timbuktu.Kép
De ez olyan rossz, nehogy már az 5 hónapig ne lássam Minit.
Minimi
minimi

Noémi,
Veled mizújs? Miért mondtál le erről a hónapról?
Angliában, még csak nem is Timbuktu.Kép
De ez olyan rossz, nehogy már az 5 hónapig ne lássam Minit.
Minimi
minimi

Minimi Kép

Angliában? Imádom! De ők vajon miért nem akarják látni a babákat az 5. hónapig? bolondok! Szerintem várd meg a 8. hetet, akkor már a szívhangot is látod (azt hiszem, vagy a 7.en?) és gyere haza egy ultrahangra.

Erről a hónapról azért mondtam le, mert már két éve csak várunk Kép
Ebből egy inszemen már túl is vagyunk, ráadásul ez áprilisban volt, azóta se semmi. Kép Úgyhogy amikor majd jövő héten megjön, megyünk a másodikra és így tovább. Amíg csak egyszer pozitív nem lesz a tesztem Kép A doki akihez járunk azt mondta, szép a várakozás, de minek várjunk még többet, ha ők tudnak segíteni? Azt hiszem igaza van Kép
Vendég

Minimi Kép

Angliában? Imádom! De ők vajon miért nem akarják látni a babákat az 5. hónapig? bolondok! Szerintem várd meg a 8. hetet, akkor már a szívhangot is látod (azt hiszem, vagy a 7.en?) és gyere haza egy ultrahangra.

Erről a hónapról azért mondtam le, mert már két éve csak várunk Kép
Ebből egy inszemen már túl is vagyunk, ráadásul ez áprilisban volt, azóta se semmi. Kép Úgyhogy amikor majd jövő héten megjön, megyünk a másodikra és így tovább. Amíg csak egyszer pozitív nem lesz a tesztem Kép A doki akihez járunk azt mondta, szép a várakozás, de minek várjunk még többet, ha ők tudnak segíteni? Azt hiszem igaza van Kép
Vendég

Minimi!

Hat ez nem semmi az biztos!
Haza tudsz jonni??
Munka miatt vagy kint?
Mindenesetre en biztos hazajonne, mi az hogy nem csinalnak vervetelt, meg uh-t??
Ez aztan a nagy segitsegKép
Azt hogy hanyadik hetben vagyunk azt nem tudjuk, ugye a kacifantos szamolas miatt!
Feltetelezhetoen en babom dec 16 Meae dec 18-19 korul fogant, ugyhogy szerintem mi a 3. heten vagyunk.Ha jok az infoim akkor 3+2, ugye??

Mohacska!
Latod, mas is nagyon akarja, hogy tesztelj!
TESZTET AKARUNK!POZITIVATKépKépKépKép

NoemiKép
Ez az!!!Csak optimistan!

Egyebkent mar meg is vettem 2 ujsagot!
Most azt bongeszem, pedig tanulnom kellene, kozben meg beteszem a halacskat(Képnyaminyami) a sutobe!
Ez a mai menu!

Kép

Kép
megann

Minimi!

Hat ez nem semmi az biztos!
Haza tudsz jonni??
Munka miatt vagy kint?
Mindenesetre en biztos hazajonne, mi az hogy nem csinalnak vervetelt, meg uh-t??
Ez aztan a nagy segitsegKép
Azt hogy hanyadik hetben vagyunk azt nem tudjuk, ugye a kacifantos szamolas miatt!
Feltetelezhetoen en babom dec 16 Meae dec 18-19 korul fogant, ugyhogy szerintem mi a 3. heten vagyunk.Ha jok az infoim akkor 3+2, ugye??

Mohacska!
Latod, mas is nagyon akarja, hogy tesztelj!
TESZTET AKARUNK!POZITIVATKépKépKépKép

NoemiKép
Ez az!!!Csak optimistan!

Egyebkent mar meg is vettem 2 ujsagot!
Most azt bongeszem, pedig tanulnom kellene, kozben meg beteszem a halacskat(Képnyaminyami) a sutobe!
Ez a mai menu!

Kép

Kép
megann

Noémi,
Jó hely, de az nem tetszik.Kép Ma este felhívom az otthoni dokimat és megbeszélem vele, hogy hogyan tovább. A 12. héten 100 fontért megnézik, de akkor már inkább hazamegyek kevesebbért.

Ezt nem tudtam.Kép Van valamilyen gond nálatok vagy ismeretlen eredetű? Biztos, hogy hamarosan pozitív lesz a teszted most jön az N.Kép
minimi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?