A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!

Hű, Kaqk, akkor majd esetleg konzultálunk. Egyébként mindig figyelem ezeket a kezeléseket, de soha nem mertem rászánni magam.
A 1,5-2 cm három kezelés után ilyen eredmény?

Vindo, szuper, hogy túl vagy rajta, nem szabad elhanyagolni. Muszáj voltam eltolni, de hamarosan bejelentkezek az orvosomhoz én is.

Harc a távirányítóért nagyon ismerős, nálunk örökké ez van.

Viranka, ha publikus, megírod, hogy mennyibe fájt ezt a nyaralás?

hhf.grltlpkhtgkphllkgkglklgéglllhkghkghkghlghifflkf,flféhkgkhfdkdkhldkhdfkédkd - ezt Bercó írta. :lol: De nem mondja meg, hogy mit jelent. :lol:

Irina, ez engem is érdekelne, meg gondolom Bercót is. :oops: :lol: Neki a Pókemberre is fáj a foga.
Munka: én mostanság nem nagyon jutok odáig, hogy dolgozzak. :wink: :lol: Most is már ragadnak le a szemeim.
dmaggie

Maggie, akkor szolok majd mikor lesz akcio megint! :-)

Vindo? Ha mar ugy sem szabalyosan jatszak jo lesz a vgyes paros is :-))

Egyebkent Emma is ekkora volt, csak kb fel kiloval konnyebb, pedig dalma sem kover, meg duci sem, viszon izmos szerintem, olyan ereje van hogy csak nezunk. :shock:

Maggie, nem is kell mindig dolgozni! :wink:

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát, én most unicumoztam egyet Dani úszására, így most a négy órás alvási időmet feledni tudom. Próbálok haladni ma éjjel is.

Maggie, ez Bercó titka marad. Lehet, valami nagyon fontos kódolt üzenet :roll:

Kaqk, ja, összeállítjuk őket :wink:
Izmos Dalma 8)

Ma elmentünk este a játszótérre. Képzeljétek, a szülők itt egy csomó kajával járnak ki (ritkán megyünk amúgy). Visznek innivalót, ennivalót, és kipakolják egy asztalra, amíg a gyerekek játszanak.

Kép
vindolanda

Hősiesen küzdöttem eddig, de már félreütök minden szót és könnyezik a szemem. Megyek is aludni.

Irina, bejött a film?

Kép
vindolanda

Hahó.

Ágica, minden rendben?

Kép
vindolanda

Halihó!

Maggie, pihenni is kell ám néha! :-)

Vindo, igen, tetszett A sötét lovag 3., a 2-nél nem jobb, de nagyon színvonalas. Nolan minden filmjét szeretem, a semmiből is ki tud hozni valamit, szuggesztív, jó a zene, nagyon erősek a képei, úgyhogy bírom.

Hát volt, aki kisebb (!) gyereket is hozott erre a Batman-filmre (nem is értem), de ez vastagon 16 év felettieknek való. Ahogy az összes többi darabja is (legalábbis a Nolan-változatok). A pókemberrel nem tudom, mi a helyzet, egy filmet sem láttam vele (őt, a nemtommilyen négyest meg a szupermant konkrétan nagyon unom, a legutóbbi (?) Superman-filmet is csak Spacey miatt néztem meg).

Dolgozni, mert nyugtalanítóan lassan haladok.
irina

Agica?

KépKép
kaqk
Debrecen

Igen, Ágica, adj hírt, kérlek, milyen volt a műtét?
irina

Maggie,odátra megírtam :) :)

:arrow: :evil: olyan a netünk,mint a mesében....

KépKép
viranka

Vindo piknikeznek :lol:

Irina :) tök jó, hogy jártok moziba, igazi nagypolgári életet éltek ott az Újlipótba :D (szoktalak kuksizni amikor Anyósoméknál járunk, ja és én is oda lettem bejelentve a Gyerekekkel, terhesrendelésre is a Visegrádiba járok :wink: )

Hozzánk meg jött ide Vörösvárra egy cica :roll: olyan 2-3hónapos lehet, nagyon barátságos, és ragaszkodó. A Gyerekek imádják :D Be vagyok tojva egy kicsit a toxoplasma miatt :roll: mondjuk nekem volt cicám régen, de azért csináltatok egy tesztet :roll: Ti mit gondoltok?

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Rugó leesett éjjel az ágyról, véres egy kicsit az álla. Inkább nem is szólok neki, mert bepánikol.

Anitja, és a cicával mi lesz majd, viszitek magatokkal?

Toxoplazmához nem értek :roll:

Milyen színű?

Enci nálunk olyan kis ezüstös cirmos 8)

Kata is eltűnt teljesen :roll:

Irina, akkor jó, ha jó volt :D

Ja, a bátyáim nekem is sok korosztályos filmet mutattak, Rambo tízévesen, Schwarzenegger-filmek meg hasonlók. Szerintem anyát is kerülgette a frász :roll: De lehet, azok még lightosabbak voltak :roll: Meg hát a Schwarzi filmek általában pozitívabb végűek. Nem is tudom, az Ítéletnapon kívül meghal-e valamelyikben emberként (nem Terminátorként).

Kép
vindolanda

Anitja, szia!
Jó a Visegrádi terhesrendelés (hol fogsz szülni)? Én háziorvoshoz járok oda :-)
Toxoplasma: ha teheted, mindenképpen nézesd meg. Én szóltam anno a dokimnak, hogy nézesse meg, aztán azt mondta, amikor rákérdeztem, h rendben van, de nem voltam meggyőződve róla, hogy ellenőriztette. Nem látom, hogy az orvosok nagyon rugóznának a témán. Terhesen ölelgettem talált macskát is, S. ki is volt akadva. :-)

Vindo, a kaját a családnak viszik, és meg is eszik? Vagy a gyerekeknek?
irina

Irina, maguknak viszik :lol:
Komolyan, én még ilyet nem láttam.
De amúgy társasági életet élnek, szóval nincs ebben semmi rossz.

Emberek, már nagyon unom a dinnyeszezont. G, minden éjjel rámhagyományoz egy csomó dinnyehéjat a konyhában, szétfolyatja a hűtőben, és a talpamra mindig kis dinnyemagok tapadnak. Ezt minden évben eljátsszuk :evil:

Autózunk Rugóval, de itt vagyok.

Kép
vindolanda

Tegnap kinn vagyunk az udvaron, látom, hogy az egyik szomszéd nagy lendülettel indul a kocsmába. Ez azért meglepő, mert politikai nézeteik miatt komolyan összevesztek a kocsmárossal korábban.

- Gábor, nézd már, Lajos megy a kocsmába.
Rugó közbeszól: - Kossuth Lajos?

:lol:

Kép
vindolanda

Vindo, Kossuth Lajos :D :lol:
Vagyok én is, csak harmadik napja vajúdok egy elem történetén/jelentésén, sajnálom is, hogy ennyi időt kell rászánnom, de amúgy izgalmas is, szóval a szokásos, de ha nem piszkálgatnám, sose jönnék rá, mi a megoldás.
irina

Hú, milyen elem története?

Most van egy kis szusszanásnyi időm. Rugó leült mesét nézni, kávézok, olimpiázok.

De már szólít is a kis sutyi :x

Kép
vindolanda

Próbáltam írni eddig is, de vmi plugin bedöglött, hiába kísérleteztem, most is őrült lassú, minden betű egy perc szinte.

Vindo, az "azért" utalószóitól és határozóitól eltérő funkcióit nézem beszélt nyelvi anyagon, eléggé szenvedek vele. Történetileg is meg akarom alaposan nézni, de majd csak ősszel. Viszont a jelenkori funkcióit szerintem csak az összes korábbi funkcióból lehet rendesen megérteni. Szóval ott tartok, ahol szoktam, rájövök, hogy ez egy év lenne és egy monográfiányi munka. :D
irina

Ja, szóval olyan elem :roll:
Nem értettem sehogyan sem.
Jó munkát.

Ezt még leírom. Rugóval vagyunk az udvaron már két órája. Közben be-berohangálok, próbálom követni a teniszt. R. kinn ül a medencéjében, játszik. Erre bekiabál utánam:
Anya, megnyerte Federer bácsi?:)
Na, elzárom magamat.

Szerintem megyek fürdeni, Rugó most elpunnyadt vacsora után.

G. is hazajött, Ózdon volt ma.

Itt besötétedett, lehet, esni fog. Olyan álmosító idő van, hogy csak lődörgünk.

Kép
vindolanda

Vindo :lol: fehér-cirmos tarka, tanácstalanok vagyunk, mert nagyon kedves, okos, ragaszkodó cica. Én vinném magammal... Tényleg egyszerűen csak besétált az életünkbe, nem akar elmenni, ragszkodik hozzánk, a Gyerekek is napról-napra jobban megszeretik :roll:

Irina Máltán fogok szülni, úgyhogy nem viszem túlzásba a terhesrendelést itt, de amit udok megcsináltatok itt, a toxot is megkérdeztem tegnap, de tényleg nem izgult rá az orvos, azt mondta majd kint csináltassam meg, mert itt nem lesz kész már :roll: Egyébként én kertes házba éltem 3 éves koromig ahol több macska, kutya, és még csirkék is voltak. A homokozónk állandóan tele volt macskakakival :roll: szóval én úgy gondolom már gyerekkoromba védettséget szereztem...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hahó :D

Tegnap csak dörgött az ég, de nem esett egy csepp eső szem szerintem. Kezd meleg lenni, az ablakokra raktunk egy plusz réteget a függönyökre (sötét terítőket, törölközőket csipeszeltünk fel).

Anitja, hát, ha szeretik, akkor meg kell tartani :) Biztos szép cica.

Én mindig kutya-párti voltam, de eddig nem volt macskám :lol: Az utolsó kutyánkkal meg nem volt szerencsénk. MOst macska-fan lettem.
Mikor kicsi voltam, nekünk is volt csirkénk, sőt, nyulaink is. Aztán az az asztmám miatt ezeket el kellett távolítani. A nagyszüleimnél meg még emlékszem a galambokra.

Mikor kicsi voltam, elhatároztam, hogy megtanítom a csirkéinket pár dologra. De nem sikerült:) Pedig egy csomót küzdöttem a tyúkudvarban.

Csinálni kell egy nagybevásárlást, elfogyott szinte mindenünk.

Rugó kis mintagyerek két napja, nagyon jól elvoltunk.

Kép
vindolanda

Halihó, lányok!

Anitja, nem értek ehhez a toxós dologhoz, én csak reménykedtem, h megúszom ezt a problémát. De lehet, h az orvos tud rá vmit mondani, h mennyire lényeges.
Nolka és Nati várják a babát? :-)

Vindo, tényleg, emlékszem, hogy volt kutyátok is, amikor építkeztetek.
Nálam fura ez a kutya-cica dolog, mert mindenféle állatot nagyon szívesen ölelgetek, cicákat is, de háziállatnak nem tartanék.
Rugó nagyon komoly :-D
Nálunk meg egy nagy takarítás érik (szándékosan nem írok nagytakarítást), de finoman szólva sincs sok kedvem hozzá.
Nem nézem az olimpiát, mert idegesítenek a kommentárok, a facebook-on már kirohantam ellene, egyszerűen nem bírom felfogni ezt a mentalitást, ahogyan a média és az embere egy jó része a saját sportolóihoz hozzáállnak. (A kedvencem a "nem jól osztja be az erejét" típusú kommentek átlagbéláktól, akik mindenhez értenek.) Nem tudom, számomra az olimpia megható, sosem gondolnék arra, h vki vmit elbénáz. Ez már nem az a szint.

Jelentem, ismét a régi laptopomon dolgozok. Az adataim 99%-a is meglett, csak kissé sokáig tartott.

Megyek. :arrow:
irina

mármint cicát nem tartanék, kutyát igen, de az most bizonyos okok miatt nem lehetséges.
irina

Hát, az úszás kommentátora elég gyenge :roll:
A teniszt leginkább a fórumokon követem, mert az a sportcsatorna, amelyik nagy tenisz-párti, nekünk nincsen.

Igen, volt kutyánk.
Kert szempontjából a macska jobban bejött.
Amíg nem magam takarítottam az udvart, addig tetszett jobban a kutya. De szeretem mind a kettőt amúgy.

A legjobb háziállat szerintem a teknős 8)
Bár Poccs kezdi kinőni az etetőjét, és már kétszer is megszökött, mikor kivettem etetni.

A kisebbik bátyám van itt, Rugó vele van kinn az udvaron.

G. elment mezőgazdasági boltba. Be akar szerezni valami permetezős cuccot.

Éljen a régi laptop.

Az enyém is megújult, letörölgettem valami spéci cuccal, csak úgy csillog. Kismillió ujjlenyomat volt rajta kisgyerekméretben
:roll:

Kép
vindolanda

Pár kép a cicáról: Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Vindo, én a facebook-ról tudom meg, ki mit nyert, meg este belenézek a sporthírekbe, pedig magam vagyok az antisportember, de az olimpiát mint eseményt kedvelem, most meg főleg, hogy a szeretett Londonban van.
Igen, a kutya nagyon szétszedi a kertet, telekakálja, kiássa a gödröket (a mi kutyáink mind kotorékebek voltak, kráternyi lyukakat ástak mindig).
Nekem nagy állathiányom van, Ádinál is szerintem csak idő kérdése, hogy mikor fog nagyon akarni egy állatkát, S. viszont nem szereti az állatot lakásban (kivéve a halat, mert az szépen tárolható, csak szerinte macerás). Nekem a háziállat főleg tollal, szőrrel bíró lény :-) Kertes házban ugye ez egyszerűbb volt, volt papagájunk, hörink, kutyánk, nyulunk is (nem egy időben az összes).
Ez a laptop sajnos továbbra is melegszik, úgyhogy ventillátoros tartón van, azóta jobb a helyzet. Szeretem is a régi dolgaimat, nagyon zavar, ha meg kell válni valamitől, legyen az bármi.
irina

Anitja, nagyon cuki Cica, de Nati a legaranyosab :-)
irina

Ja, aranyos kislány és aranyos macska 8)
Én megtartanám :D

Irina, próbálkozzatok a teknőssel, nem kell vízforgató, melegítő stb. Egyszerűbb, mint az akvárium.

A papagáj bejövős :roll:

De egy kaméleon vagy valami hasonló még inkább :lol:

Az én korábbi notebookom már olyan ócska volt, hogy már nem zavart, hogy el kellett tőle válni. Egy kihajtogatott gémkapoccsal vagy a kisollló hegyével lehetett bekapcsolni - ha szerencsénk volt :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, ez a kisollós beindítás nagyon komoly 8)
Ma konkrétan egész nap házimunkáztam, igaz, mindig van mit.
irina

Megjöttünk a tescoból, Rugóval shoppingoltunk.
Nyomja befelé a fánkokat. Eddig meg meg sem kóstolta soha :roll:

Itt is koszosodik a lakás, de majd holnap ügyeskedem.

Kép
vindolanda

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a ránk gondolást és az érdeklődést nagyon jól esik :D

Túl vagyunk rajta csütörtökön jöttünk haza és minden a legnagyobb rendben zajlott,igazi kis hős volt Petrus. 8:55-kor vitték be vagyis én adtam át a műtő előtt a műtős fickónak puszi puszi integetés :D és 9:10 kor már vissza is kaptam,sírt mikor felébredt mert nem szophatta az ujját,elég nagy trauma volt neki igy nem is aludt vissza,egyből itatni kellett de az is ment simán és kb.10:00 kor már a folyóson "rohangált". Doki néni kérdezte is az esti vizitnél is mikor mondta menjünk ki a kezelőbe megnézi és Petra előbb ott volt mint a doki néni és én,hogy "én tényleg ma műtőttelek Petra" ??? :lol: :lol:
Egy csepp vér nem jött ki beőle utána,meg is kérdeztem hogy ez normális mert a nővér annyira mondta hogy 2-3x hányni fog ez természetes amit lenyelt vért.Kiderült ez is természetes hogy nem,szerencsére :D
Jó hosszú lett bocsi :oops: DE olyan büszke vagyok rá :D

Kép

Kép
agica1126

Ágica, ezek igen jó hírek 8)
Gyors gyógyulást kívánunk Petrának!

Tényleg, Irina, Ádi otthon van már?

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Jól eltűntem. :oops: Elmentem a Balcsira a fiúkkal, két hete. Az időjárástól is függött, hogy mikor indulok, aztán meg annyit kellett készülődni, hogy nem tudtam elköszönni se. Ne haragudjatok! Ma jöttünk haza vonattal.
Most egy kicsit itthon leszünk. Aztán még nyaralgatunk.
Igyekszem visszaolvasni, meg majd írni is bővebben.

Vindo!
Köszi a privit. Nagyon jól esett, hogy kerestél! :)

Kép
Kép
Kép
katicico

Szívesen :wink:

Kép
vindolanda

Ágica, de jo! Nagyon ugyes bator csajszid van! :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, lányok, a férfiak kimásztak az ágyból, és hagytak aludni egészen fél tizenegyig :P
Még most kávézgatok.

Kép
vindolanda

Azta de jo dolgod van....en vagy 5-6 eve nem aludtam 8 nal tovabb. :-(((( pedig tudnek! :-))))

Mi a shoppingon tul, sikerult I nek futocipot venni. :-) most pihi, duan pancsiiiiiiiii :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok, sajnos kórházból :cry: hajnalban nagyon elkezdtem vérezni, a Babuci egyenlôre jól van. Most szigorú fekvés és progeszteron, valószínû ugyanaz van mint Nolkával volt, hirtelen leesett a progessteron szintem, és gyakorlatilag menstruálok :cry: csak akkor 8 hete's voltam és nem véreztem ennyire :cry: kérlek kérlek küldjetek tapasztó "vudukat" nagyon szeretjük ezt a Kisbabát...

Ágica jobbulást hôs Petrádnak+++++

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Halihó!

A vártnál korábban hazaértünk. :lol: Már kettő óta itthon vagyunk, egy mosáson is túl vagyok.
A fiúk nem akartak már fürdeni, így reggeli után átadtuk a szobát és indultunk is haza. Szerencsére van klíma a kocsiban, különben megsültünk volna.
Bercó ma nem sokat aludt, gyakorlatilag Polgár környékén aludt be, így arra számítok, hogy korán nyugovóra tér, én meg dolgozom majd egy kicsit, bár eléggé fáradt vagyok én is.

Anitja, Natit nagyon elbűvölte a cica. :lol: Úgy látom nagy a barátság. Tündériek együtt is, meg külön-külön is.

Ágica, csodálatos kislányotokhoz csak gratulálni tudok. Lehetsz is büszke.
dmaggie

Anitja, nagyon sajnálom -- a legeslegjobbakat kívánom Neked és a babának!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
irina

Ágica, nagy puszi Petrusnak, fantasztikus kislány -- örülök, h minden a legnagyobb rendben van! :-)

Maggie, szia, milyen volt? :-)
Mi is így jöttünk haza a Balcsiról, legalább kevesen voltak az utakon.

Vindo, mától már itthon van Ádi, teljesen úgy tűnt, hogy nőtt vagy 10 centit. 8)

Itt zivatar van, szerencsére, mert már meg lehetett kattani a hőségtől.
Képzeljétek, Ádi összerakott egy kisebb Lego Racers-t a benne lévő tájékoztató füzet alapján teljesen egyedül. :shock:
irina

Anitja, ++++++++++++++++

Kaqk, elhiszem, hogy jól esne egy kis alvás.
I. hol szokott futni és mennyit?

Irina, hát, nagyon ügyes 8)
Nekem még nem volt olyan napom, hogy ne láttam volna Rugót, de ha egyszer lesz, kíváncsi leszek, látom-e majd a változást :D

Maggie, és jól sikerült minden?

R. most épp medencézik.
Most van kinn 35 fok, egész hűvösnek tűnik.
Itt nem esett már régen :roll: Teljesen kiszáradtunk.

Kép
vindolanda

Hoztak nagy teknőst. R. vacsorázik, aztán megyünk érte :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, és nektek most kint és bent is vannak teknőseitek?

Maggie, merre jártatok amúgy? Bocs, ha már írtad, csak nekem kimaradt.

Dolgoznom kell nekem is este, de konkrétan levegőt alig kapok a hőségtől. :?
irina

El kellett mennünk vásárolni néhány alapvető dolgot, konkrétan kenyér sem volt itthon.

Anitja, szurkolok ezerrel. ++++++++++++ Ha rajtunk is múlik a dolog, akkor pozitív kimenetele lesz.

Irina, Balatonlellén voltunk, ott, ahol tavaly is. Szerintem remekül sikerült, nagyokat hancúroztunk a vízben, gyakorlatilag megrendeztük a saját kis olimpiánkat. Miket nem lehet kitalálni egy labda és egy úszógumi segítségével?! :lol: A többi fürdőző jókat derült rajtunk. Majd megnézem a képeket, bár gyakorlatilag nem sokat fotóztunk.

Viranka, köszönöm szépen a linket, nagyon tetszik. Elgondolkodtam, hogy jövőre be lehetne nevezni egy ilyenre.

Hihetetlen, de Bercó pörög ezerrel, nekem meg majdnem leragad a szemem. Mindjárt megfürdök, aztán dolgozgatok kicsit. Vettem kólát is, hogy éberebb legyek.
Rájöttem, hogy rendesen rászoktam a kávéra. A második nap reggelén nem tudtam kávét inni, olyan fejfájásom lett, hogy na. Aztán vettünk egy csomag 3 az egyben kutyulósat, azt iszogattam reggelente.

Itt is jó meleg van, most kapcsoltuk ki egy kicsit a klímát, de máris folyik rólunk a víz.

Vindo, a teki hogyan alkalmazkodik?
dmaggie

Anitja, +++++++++++++++++++++++++++++++++ minden rendben lesz! Gondolunk ratok, szoritunk!

Maggie, jo is hazaerni! :-)

Irina, Adi nagyobb lett? :-)

Vindo medencezes :-) , ah csak edzes vegen futopadon szokott csak a 10 eve vett cipoje konkretan darabokra hullott. :-))

Ma is pancsoltunk jo nagyot, Emma epp gyerekdisco-zik..apaval...Dalma mar szundizik, kiszivja a viz rendesen. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyunk megint :D
Hazafelé megálltunk egy fagyizóban.
Debreceni lányok, a Hétvezér úton volt a fagyizó-kávézó, 160 ft volt egy gömb, és nagyon finom volt:)

Irina, benn kettő van, azok picik, a kinti meg elment a múltkor (az csak úgy besétált az udvarra, aztán nálunk maradt).
Reméljük, jól érzi magát, nem próbál szökni. Azért körbe van kerítve.

Kaqk, hát, ez ilyen babamedence, csak Rugó fér el benne. De van párvízipisztolya, és néha egy órát el tud benne ülni.
Értem. Jó sokáig bírta akkor az előző cipő.
Mi az a gyerekdisco?

Itt benn is bazi meleg van, már 29 fok.

R. most mesét néz, kapott egy szabad mesenéző estét. Én meg férevonultam olimpiát nézni és vacsorázni.

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Rég jelentkeztem, bocsi… Nyaraltunk újra, meg volt minden. Meg az a helyzet, hogy a csoport, a kerületi anyukáknak nagyon kibővült, 250-en vagyunk és annyit írnak, hogy nem győzöm olvasni... Nem tudom, ti hogy csináljátok, de nálunk egész nap robot van és mégis úszik a lakás. Ha fent vannak, esélytelen bármit csinálnom, mindkettő engem akar, Didri egész nap bújást kér, ha hiszti van, vagy nem bír magával, akkor bújást kér (én mondtam neki, hogy ha feszült, inkább bújjunk). Az a baj, hogy reggeli készítés közben néz rajzfilmet és a rajzfilmnézés alatt általában meggárgyul. De képtelen vagyok egyébként reggelit készíteni. Szerintem össze kell szednem magam, hogy együtt csináljam vele vagy valami… Lehet, hogy ha Mendi nagyobb lesz, akkor jobban fog menni…

Vindo
nem válaszoltam múltkor a kérdésedre, de nem lesz pót-pót lehetőségem, azt írták, hogy nem indokolt és nem jeleztem előre (gondolom, tudnom kellett volna, hogy ez az idő nem lesz elég…) Mindegy, majd még valamit okoskodni fogok, mert ebbe nem nyugszom bele…
Képzeljétek, az anyósom odaadja az autót, nem kéri vissza. Azt mondta, hogy látja, hogy mióta autó van, sokat megyünk, meglátogatjuk nagypapit, meg minden, úgyhogy ezt nem akarja tőlünk elvenni. Mentünk is sokat, az igaz, voltunk a hajógyári szigeten, nagyon tetszett Dirinek a játszi ott. :) Szóval most egy kicsit szabadabban mozgunk. :) Apának úgy néz ki, hogy a másodállása kezd megszűnni, az havi 170 ezer mínusz, kicsit nehéz most, de kilátásban van egy másodállás (megkérdezték tőle, hogy nem tud egy olyan szakembert, aki tudja ezt, meg azt… Nem vette észre, hogy pont azokat kérték, amit ő tud. Mondom neki, nem vetted észre, hogy téged keresnek? Mire ő? De hát mit csináljak, ajánlkozzak én???? Mondom én, hát persze! :) Egyből igent mondtak. :) Ez a drága ember olyan szerény :)). Na szóval ha az összejön, akkor kell is az autó, mert akkor megy majd vidékre sokat.

Vindo
édesanyád férje színtévesztő vagy csak vicceltél? :)Egyébként már nem kellenek színtévesztők, mert témát váltott, nem a színtévesztés a témája, hanem a színlátás. Az közelebb áll a szakmájához is, világítástechnikus, ott a színlátás fontos.
Te Vindo, nálatok mindig történik valami? Mindig szerelsz valamit, most a vizet? :)
Pók: hát mi nem vagyunk jóba velük, nálunk elektronikus pókriasztó van, mert akkora pókok voltak, hogy már nem bírták a plafonon tartani magukat, leestek. :) Nem tudom, valami sarokban meg tudtak húzódni és gondolom, amikor jól felhíztak, akkor előjöttek, mert kevés volt a hely. :) Van a konyha sarkában az ajtó mögött egy hely, ahol a csempe kicsit érdekesen van fent, lehet, hogy ott történt az akció, de a pókriasztó óta nem sok van. Tetkóval én nem tudom… én nem tetetnék, de kinek mi tetszik… Nekem fura, de lehet, hogy régi vágású vagyok…
Nálunk a dinnyézés úgy megy, hogy azonnal zacskóba mennek a dinnyehéjak és kifelé azonnal. A dinnyét imádom, nem szeretnék lemondani róla. :) Bár idén még igazán finom dinnyét nem ettem, jól voltak, jók voltak, de egyik sem volt az igazi szerintem.
Ez a Kossuth Lajos jó! :)
Tyúkok: hát azok már csak ilyenek… :) Nekem egy kanári madaram volt, de jófej volt, mindig rászállt a kezemre. Amikor tanultam, a csőrével csapkodta a tollam hegyét, azt nem bírta felfogni, hogy ne tegye… :)

Irina
olyan jó, hogy végre láttam a pici fiadat is! Jaaaj, azok a vashinták! :) Jó lehetett Balcsin. :) Én egy dolgon akadtam ki, de nagyon, amikor vittem magammal egy marék aprót, kb 250 ft körül, hogy vegyek egy fél literes vizet, mire a csajszi benyögi, hogy 300 ft fél liter ásványvíz. Na, mondom, akkor iszom vizet. :) Tiszta ciki volt, de még egyszer vissza nem mentem. Utána már nem vettem ott semmit, felbosszantott, hogy lehetnek ennyire pofátlanok!!! Csak jégkrémet, de azt muszáj Didrikének ugyebár…

Lányok
nálatok is gáz a helyzet? Néha Didri olyan erőszakos, hogy nem bírok vele… Jégkrémet kér, rajzfilm, ez-az, pörög, dilinyós, csúnyán beszél másokkal, osztja az észt. Jaj, néha csak szégyenkezem vele… De csak velem csinálja. Múltkor volt karatén, egyedül volt, nem volt senki más, azt mondta az edző, hogy annyit tanított neki aznap, amennyit három órán szokott, nagyon fegyelmezett volt, nagyon ügyes. Hát nem tudom… Lehet, hogy csak sok neki annyit fegyelmezni magát és emiatt otthon már elereszti magát, mert nem bírja. Bár én a vérmérsékleten is gondolkodom, lehet, hogy csak amiatt van?

Viranka
de jó képek! :) Bocsánat, hogy figyelmetlen voltam, de hol volt ez?

Kaqk
valamit én nem csinálok jól, mert nem értem, hogy neked hogy van időd mindenre. Nálam a lakás is úszik, nem is edzem, te mindent csinálsz, hogy csinálod????
Nálunk is Mendi izmosabb, de ő fiú. :) Bár a másodiknak mindig küzdeni kell a kokik ellen, hamar megizmosodik :), meg ha belegondolok, a kislányom hypotóniás, persze, hogy nem volt izmos. De már nagyon jól néz ki. :) Persze jót tesz neki a sok edzés. :)

Heni
tényleg jól elvannak a gyerekek. :) Lehet, hogy nálunk még kicsi a Mendi, azért van ez a káosz. Bár a játszón a leányzóval olyan jót libikókáztak, hogy Mendi hahotázva nevetett. Lehet, hogy majd még beérik a dolog… Remélem, mert már kezdek kétségbe esni…

Móni
mi a hasmenéses vírusnál a Sodioral-t szoktuk adni, olyan, mint az infúzió, visszapótolja az elveszített ásványi anyagot és megállítja a hasmenést. Nekünk nagyon bevált.

Anitja
rád nem hiszem, hogy veszélyes lenne a toxoplazma, de tényleg nem baj, ha megnézeted magad, mert a magzatra veszélyes lehet. Elég kevés az esélye, ha sokat voltál macskák között, hogy nem kaptad el, de azért jobb tudni… Egyébként szép cica. :) Imádkozom érted! :)
Mi nem nézzük az olimpiát. De múltkor nagyon kiakadtam, amikor az egyik súlyemelő bepisilt, ezt felvették és az keringett a neten. Már nem azért, de ide nem kezdők mennek, aki eljut az olimpiára már tud valamit, a fenének kell megszégyeníteni???? Undorító ez a média!!!!
Laptop: az enyém is van már néhány éves, de még bírja, csak az aksija nem… majd veszünk bele új aksit. Azt mondja a férjem, hogy érdemes lenne kicsit kipucolni, akkor nem melegedne annyira. Lehet, hogy igaza van, odaadom neki, intézze.

Ágica
hosszú lett? Akkor nézd meg ezt. :) Egyébként ügyes volt Petra. :) Szegénykém! De túl van rajta! :) Nem kell semmi utógondozás?

Katicicó
jaj, két hét… az rengeteg a Balcsin, nem untad? :)

Maggie
hát megjöttetek? Nálatok is hegyekben áll a szennyes? :) Nálunk még most sem rendeződött teljesen a helyzet, de már sokkal jobb. Bár a leányzó naponta vigyáz rá, hogy legyen elég szennyes… Na most lesz mit olvasnod, hosszú kv-zás lesz. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Már fent vagyok egy ideje, a kávémat is megittam, de így is jó volt olvasni. :lol:
Piroska, nem vagy egyedül, Bercó is nagy diktátor. Határt azért próbálok neki szabni, de leginkább hagyom, hogy járja a saját útját. Mert bár velem, velünk ilyen, de nagyobb közösségben visszahúzódó, nehezen oldódó. Az oviban meg egyenesen tüneményes. Valahol meg meg kell élnie a személyiségének a másik oldalát is szerintem.
Szegénykémet már előre sajnálom, de szeretném rászokatni, hogy önállóan öltözzön. Az ovi kezdéséig ez projekt fut majd. Már előre tiltakozik.

Igen, itt is halomban áll a szennyes. Annyival könnyebb nekem talán, hogy a gépem 8 kilo ruhát képes kimosni. Azért azzal tele is lesz a szárító rendesen, olykor az apróbbakat, a fehérneműket inkább visszateszem és ráhagyom a szárítóra.

Nagyon sajnálom, hogy nem engedélyezik az uv-t. :cry: A férjednek sok sikert az új munkájában! De neked is szép sikereid vannak a honlapoddal. :shock: Jó sokan vannak.

Az éjszaka még azért követtem a legújabb arany érem megszerzését. Egyébként hihetetlen számomra, több sportágban megverjük a világot, szép érmeket szerzünk, itthon mégis a focit támogatják leginkább, amiben csak kullogunk a sor végén.

Dávidnak megkezdődött a felkészülés, ezért már edzésen van. Aztán meg angolra megy, jól be lesz fogva. Én meg du. a barátnőmékhez megyek a kisiskolás kislányával foglalkozom majd egy kicsikét.

Hú, nagyon meleg lesz ma.
dmaggie

Irina, felvették a barátnőmet. :lol: :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Antija, nagyon sokat gondolok Rád, kitartás!

Mi jól vagyunk, nagyon élvezem, hogy mindenki itthon van :)

Reggel gyorsan megfőzöm az ebédet, aztán gyors rendrakás, kis takarítás, és nyolctól az övék vagyok :)

Fura lesz szeptembertől...

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?