A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi
látod, azt végképp nem értem, hogy te hogy oldod meg ennyi gyerekkel...

Maggie
Didri már bölcsiben önállóan öltözött, de ő lány, imád öltözködni. :) Meg persze válogat is, de ez más kérdés...
Ő nem visszahúzódó, sőt! Ossza az észt rendesen, csak égek, mint a rongy sokszor... Mondtam, hogy nem szabad keményen rászólnunk, csak magyarázni, mert akkor azt tanulja meg és ő is azt fogja csinálni, úgy fog beszélni. Ez a mi hibánk, de most már javításban van ez is... Nem könnyű... Ha lenne valaki, aki ért a gyermekneveléshez, magam elé ültetném és egy hétig nem hagynám aludni, kérdezgetném, annyi kérdésem van... De sajnos most még nem tudok ilyet, max pénzért... A könyvekben sokminden benne van, de egyénre szabva nem érek vele semmit... Ez van... Gyötrődünk, aztán majd lesz valami.

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, azért szerintem minél több gyerek van, annál könnyebb :) Hat és fél hét között kelnek, picit mesét néznek,reggelizünk, játszanak, de sokszor lefoglalják egymást. Aztán amíg én reggel elkészülök és a Gábort felöltöztetem, addig ők felöltöznek egyedül, nekem csak meg kell fésülnöm őket. De simán ott hagyhatom nekik Gábort, amíg én zuhanyzom, vagy ilyesmi, mert nagyon figyelnek rá.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok, köszönjük a drukkokat, segített :wink: ugyanis ma kiderült, hogy haematoma van a méhemben, az vált le, de hála az égnek a Babócával szemben, szóval Kistöki vigan ficánkol, és a méhlepény se sérült. Szigorú fekvés és progeszteron gyógyszer mellett ma hazaengednek :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

PanndiCsodálatos Anya vagy, tôled csak tanulhatunk :D [/b]

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja, éljen!!!!!
Igyekezz pihenni akkor.

Piroska, ezen a pókos dolgon jót röhögtem. Hogy akkorára híznak, hogy lepotyognak :lol:
Elektromos pókriasztóról még nem is hallottam :shock:
Mindent bele a férjednek. És csapjon le arra a másodállásra.
Igen, anya férje össze-vissza látja a színeket. Meggyszedésnél rendszeresen leszedte a zöldet régen :lol:

Panndi, mentek idén is fürdőzni?

Maggie, sok sikert az öltözési projekthez :D

Rugó most jó gyerek, de ha ideges, akkor próbál csúnyán beszélni is. A legjobb, ami ilyenkor kiszakadt belőle, az a "büdös lány" volt :lol: Ezen jót röhögtem.
A teki jól van kinn. Eddig fel volt kötve mellette egy nagy aranyeső, de reggel elvágtam a madzagot, mert kell neki az árnyék.
Rugó bentre is választott kis halakat, csak 100 ft volt darabja. Nem tudom, milyenek, de pettyes a farkuk.
A tekivel amúgy jól jártunk, 1000 ft-ot kért érte az eladó :shock: G. el sem akarta vinni ennyiért, de mondta a srác Rugóra mutatva, hogy vigyük, mert nekünk van hova tenni a többi pénzt. Ma elvittek tőle 200 egeret román kígyótartók, és jó napja volt. Egész meghatódtam.
Amúgy már nézegettem nála a kaméleonokat meg a gyíkokat :roll:

Munkahely: most G.nek is alakul. Ők munkaerőpiacion tevékenykednek, átképzéseket csinálnak, szociális szövetkezeteket meg hasonlókat pályázati pénzekből. Tegnap derült ki, hogy nyertek párat. Amúgy nem tudtuk, mi lett volna velük pár hónap múlva. Mondjuk a másodállásai maradtak volna (programozás), de a fő meg kiment volna egy időre.

Na, most csak ennyi, bocs, ha kimaradt valaki.

Tegnap lefeküdtem aludni az olimpia után, adtam magamnak egy szabad éjszakát. De mától visszatérek a disszertációm átírásához, és szeptemberig nyomatom.

Mi azon gondolkozunk még, hogy hármasban is el kellene mennünk valahová. A levelezős konzultációk közben lenne vagy 4-5 szabadnapom szeptemberben. Fiume környékén gondolkodunk :roll:

Kép
vindolanda

Elkészült a meggyborunk :D

Kép
vindolanda

Sziasztok,

mi kicsit nyaralni voltunk a Velencei tónál:-) nagyon csodálatos 4 napot sikerült eltölteni együtt, gyerekek nagyon élvezték:-) egy szuper családbarát vendégházat sikerült találnom, akár csak itthon, csomó játék, terasz, udvar.... és az idő is kedvezett :-)

Holnap már munka:-( Gyerekek Szlovákiába mennek a nagyszülőkhöz nyaralni....

Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni, jó lehetett :P
Nagyon ráálltatok a kék színre :wink:
Szépek vagytok.

Kiosonok beszedni a ruhákat, mert rásüt a nap.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Hú, Anitja, nagyon örülök, micsoda megkönnyebbülés! :-) Tudsz pihizni két kisgyerek mellett otthon?

Heni, látszik a képeken, milyen jól éreztétek magatokat -- nagyon aranyosak vagytok. :-)

Piroska, édes vagy, mindig meghatódom, ahogy Didriért és Mendelért aggódsz. Nálunk is vannak ilyen jelenségek, amikről írsz.

Vindo, akkor hajrá a munkával, de azért néha kényeztesd magad.

Jövök még, csak Muci éhen akar halni. 8)
irina

Visszaértem, Ádi most építőzik.

Vindo, Fiume nagyon jól hangzik, Ti ezek szerint Itália szerelmesei vagytok. :-)
(Én S-t kapacitálom Rómára, majd meglátjuk, egyszer biztos elmegyünk, ha tehetjük.)

Maggie, nagyon örülök, h ilyen jó volt a Balcsi. Azért ha akadnak képek (és idő az elővadászásukra), örülnék nekik. :-) Bár nemsoká élőben láthatlak Titeket. :D
irina

Ja, Rugó is megjegyezte szemrehányóan (és nála nagy szó, ha így megjegyez valamit): Azt hittem, ma nem is kapok ebédet.

Róma bejönne nekünk is, de az meg repülővel jó, mert az olasz autópályák elég drágák.

Kép
vindolanda

Ja, munkaügyekre még nem írtam: Vindo, Piroska, ügyesek a fiúk ezekkel a különmunkákkal :-) Gratu nekik!

Piroska, káromkodás nálunk is van időnként, nyilván mert hallja tőlünk és örömmel kipróbálja. Most abban a korban van Ádi, hogy rólunk konkrétan szinte mindent meg lehet tudni tőle, nem is kell kérdezni. Ez engem a káromkodásnál jobban zavar, mert aranyos, de senkire nem tartozik. Úgyhogy egyre inkább meg kell néznünk, mit beszélünk meg előtte.
irina

Na, elég töredezett vagyok, bocs.

Piroska, ne add fel, hogy vizsgázhass!!! Nem tudom, a SOTE-n mi van, én általában azt tapasztalom, hogy a legtöbb dolgot az egyetemek engedélyezik (dékáni engedély stb. -- ehhez akkor is jogod van, ha a TO nem tanácsolja).
irina

Vindo, a repülő nekem nagyon bejön, kényelmes, ha amúgy nem akar az adott helyről elmenni aztán az ember (vagy tud kocsit bérelni :-))
De Róma csak messzi terv nálunk
irina

Piroska, tényleg nézz utána.
Nálunk pl. van olyan, hogy vizsgakurzus, az első héten le kell vizsgázni, és még belefér a második hétbe a ráépülő kurzus felvétele.

Irina, igen, repülős. Csak azon gondolkodok, hogy vinnünk kell gyerekülést.

Kép
vindolanda

Vindo, miért kell vinnetek?
irina

Nem úgy, csak ha repülővel mennénk, és bérelnünk kellene kocsit, akkor gondolom, ott sem ülhetne R. csak úgy az ülésben.
Csak filozofálok.

Kép
vindolanda

Jaja, értem. :-)
irina

Ádi épp Alma együttesre pogózik. Jobban nem tudom leírni azt a mozgásformát, amit végez. :D
irina

Hát, ami pogo, az pogo :wink:

Mi autózunk, a kávé még tartja bennem a lelket :)

Kép
vindolanda

Kimentem egy pillanatra, tényleg bazi meleg van :roll:

Kép
vindolanda

itt is egy borzalom. :x
irina

Sziasztok!

Itt is nagy a hőség, áll a levegő :twisted: állítólag jön egy kis hidegfront éjszaka és 30 fok alá megyünk holnaptól.....

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Esélyem sincs visszaolvasni... Csak az utolsó oldalt sikerült. Drukkoltam Anitjának, örülök, hogy minden rendben van.

Vindo!
A Kossuth Lajos-os beszóláson jót nevettem. Rugó nagyon jókat tud mondani. :)

Panndi!
Előtted tényleg le a kalappal. Nekem már a 6 órás felkelés sem megy. Most, hogy újra itthon vagyunk a gyerekek fél 7 körül kelnek. javascript:emoticon(':?')
Pedig mostanság tovább aludtak. No de elvileg kipihentem magam a két hét alatt.
Nekem elég nehezen megy a rendrakás, takarítás, állandóan szétrámolnak ezek a kölkök. :) Már komolyan gondolkodunk, hogy keresünk egy takarítónőt, aki időnként besegít. De szerintem szeptembertől újra könnyebb lesz a dolgom ezen a téren takarítónő nélkül is.

Piroska!
Gondolom, nem komolyan kérdezted, de nem unatkoztunk a Balcsin a két hét alatt. Nagy szerencsénk van, mert a szüleimnek van ott egy nyaralója. Most anyuval voltam ott (első héten még apukám is ott volt) és a gyerekekkel, mert a férjem itthon non-stop dolgozott. A gyerekek nagyon élvezték, hogy egész nap kint lehetnek a kertben. Még este is rohangáltak a ház körül. A pancsolás is nagyon tetszett nekik, még Dominak is. Pár napot a kis unokatesójuk is ott volt, vele meg nagyon jól elrosszalkodtak. Nekem is jó volt, hogy anyuval együtt voltam, mert így nem kellett állandóan a főzésen, takarításon agyalni, plusz jókat tudtunk beszélgetni. Nagyon jól éreztük magunkat. :)

Kép
Kép
Kép
katicico

Míg írtam mennyit írtatok! :)

Vindo!
Úgy tudom, hogy autóbérléskor kérhetsz gyerekülést is az autóhoz. Biztosan persze felárral.

Rómát én is imádom, de gyerekkel oda nem mennénk. Tavasszal nagyon nézegettük, mert voltak olcsó repülőjegyek.

Kép
Kép
Kép
katicico

Kata, kösz az autóbérléses infót :wink:
Talán jövőre használjuk is.

Mikor kicsik voltunk, anya is küzdött hármunkkal és a renddel a lakásban. Gondolom, mondott néha cifrákat, mert amikor a nagyobbik bátyámnak iskolai fogalmazást kellett írni arról, hogy milyen házban laknak, azt adta be, hogy (idézem): a mi házunk anya szerint olyan, mint a disznóól.

A hálószobánkban 30,5 fok van.

Nem tudom, mi van velem, korog a hasam.

Kép
vindolanda

Katicico, szép nyaratok van, a gyerekeknek meg nagy élmény :-)
Rómába én is kettesben szeretnék menni, ha megoldható. :-)

Most már itt is 30 fok van :-(
Vindo, nem is tudom, h bírod a folyamatos esti munkát + a meleget... Ádi fent van 7 óta, nem aludt (ahogy ez újonnan szokás), most kb. fél 9-re elalszik, én meg dolgozhatok, de közben az egész nap után olyan vagyok, mint a mosott ***. :roll:
És ezen bizony a kávé sem segít. Mindegy, nyavalygás vége, jönnek a határidők.
irina

Hát, jöttek a határidők :wink:
Szerencsére a koffeinre nagyon érzékeny vagyok, szóval ha délután iszok, akkor azért kihúzom olyan egy óráig éjjel.

Én már bejöttem az udvarról, a többiek még kinn vannak.
(Bográcsolás, locsolás.)
Rugó pucérán rohangál, persze véletlenül pont arra fut, amerre a slaggal locsolunk :roll: Mindig. Totál véletlenül.

Itt azért jó az este, mert kilencig kinn lehet lenni az udvaron, olyankor már jó hűvös van. Talán így könnyebb.

Zuhanyozni

:arrow:

Kép
vindolanda

Mármint ha délután kávét iszok :lol: :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Anitja, de jo, annyit gondoltam rad!

panndi, de egy csoda vagy, tenyleg! De valoban, fura, most,ar Dalma is jol eljasztik Emmaval, ott lehet oket picit hagyni, de a fozes, az meg nem megy...apum annyi kajat hoz, jo neha azert kell, de csak gyors kajakat, fozi leves, teszta, max ha I is itthon van akkor tudok bonyolultabb, idoigenyesbb kajat kesziteni.

Takaritas, a napi ezt azt megcsinaltam eddig, + kethetente volt egy lany aki jott es a "komolyabb" vegyszert igenylo dolgokat megcsinalta, de pont most kapott masik allas es nincs ideje...szoval.most mas keresek.

Na ido kozben este lett, hazajottunk, gyerekeket jol kiszivta a sok pancsolas, nagyot aludtak hazafele. :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, muszáj hozzászólnom. :lol:

Kaqk, a szomszédom nagyon csehül áll, ha segítséget keresel, vele lehet, hogy todnál egyezkedni. Mondom majd neki is, ha gondolod. Pancsolás tényleg jótékony hatással van az alvásra, Bercó is úgy aludt a Balatonnál, hogy csuda.

Anitja, rettenetesen örülök. Mondtam én, ha rajtunk múlik... :lol: :lol: Azért csak óvatosan. Jól hozzánk tud nőni már egy ekkora picurka is.

Heni, annyira szépek vagytok. Nagyon idilli.

Panndi, benned is mennyi duracell van?

Kata, jól kihasználjátok akkor a nyarat. Hát igen, az anyukákkal minden könnyebb.

Ezt a meleget mi is csak a klímával vagyunk képesek elviselni. Lassan ki is lehetne kapcsolni. De ilyenkor 11 előtt nem érdemes ablakot nyitni, mondjuk akkor sem fagyunk meg a bejövő levegő hőmérsékletétől. Én is a mielőbbi enyhülésben bízok. Lassan már elegem van a vakod-létből, állandóan le kell engedni a redőnyöket.

Ma voltam a barátnőméknél, a kislánya tündéri volt, a feladatok mellett sokat játszottunk is (mármint ő azt gondolta, hogy játék :wink: ), állítólag jól érezte velem magát. Egyébként meg ügyes kis csajszi, pici segítség kell neki, főleg az önbizalmát kellene megtámogatni. Elgondolkodtam, hogy milyen igazságtalan is az oktatás. A gyerekektől mindig a maximumot várják el, egyszerűen azt tanítják, hogy nem lehet hibázni, pedig szerintem az eléggé természetes emberi tulajdonság. Egy olyan kisgyerek meg, aki éppen kezdi az iskolát miért is ne hibázhatna? Naná, hogy frusztráltak, lelki sérülésekkel küzdők lesznek. Mi értelme van így az egésznek? :roll:
Ez a tünemény kislány is annyira retteg attól, hogy nem tud esetleg jól válaszolni... Hihetetlen.

Most meg vasaltam egy adagot.

Na, megyek a dolgomra.
dmaggie

Házimunka: Én munka mellett is győzöm, főzve is van, mosva is, vasalva is, rend is van :roll: és elég nagy a házunk + hatalmas udvar kerttel, ahol szintén sok a meló, ha azt akarom, hogy szépek legyenek a virágok....

Én bejárónőt nem engednék be a házba soha! Utálom, ha valaki a cuccaink között kotorászik.

Szerintem mindenkinek arra van ideje amire szeretné...

Nekem soha senki nem segített, 2 pici gyerek volt itthon, mellettük mindent mindig megcsináltam. VAgyis velük együtt, minden féle munkába bevontam őket. VAnnak szabályaink amiket betartanak, igy nem kerülnek ki a játékok a szobájukból és este lefekvés előtt összepakolnak... így nincs az, hogy állandóan pakolok utánuk.....

Heni
KépKép
heni81

Nem szeretek írogatni szakmai dolgokról, de most éppen ezzel foglalkoztam a nyáron. Az időbeosztás olyan képesség, amit tesztekkel lehet mérni, és szoktak is a nemzetközi szakirodalomban (Time Management Skills). Adottság egy jelentős része, persze csiszolható, de sok elemét az ember a szocializációval veszi át, meg személyiségjegyektől is függ. Kultúrkörönként, társadalmi rétegenként eltérő sajátosságai vannak. Van, akinek csuklóból jön a magas TMS, más meg kevésbé képes így rendezni az életét.

Kép
vindolanda

Na ennél az izgi témánál én sem tudom megállni, hogy ne írjak vmit. :-)
Szerintem is nagyon különböznek az emberek, h ki mennyit és mit bír. Mindkettő lényeges szerintem. Na meg hogy mit mennyire kedvel és mit tud/akar/lehet delegálni (pl. bejárónőre).

Én veszett sokat tudok dolgozni, de a házimunkát szívből utálom (a vasalást kivéve), erről persze nem a házimunka tehet, meg kosz sincs nálunk, csak éppen mindig azt érzem, hogy a számomra sokkal fontosabb dolgoktól veszi el az időt. (Meg hát annyira hálás, tényleg, hogy 1 napot vakarom a lakást, és pár nap múlva már semmi nyoma.)
Szóval nekem minden kedves, ami a házimunka minimumra redukálását jelenti (házt. gépek főleg), és tartjuk a rendet, meg elég tisztaságmániások vagyunk (ez Ádi miatt mindig fontos volt).
De most őszinte leszek: ha úgy tartanám rendben a lakást, ahogy azt otthon anyámtól láttam, sosem tudnék esténként dolgozni, annyira kifáradnék benne. Csak lerogynék este az ágyra.
Mondjuk a gyerekezés is kiveszi az erőt belőlem rendesen.
Megyek, még van mit csinálni.
Jó éjt mindenkinek!
irina

Irina, tudtam, hogy netezel :lol:

Na, én is vissza dolgozni. Ma nagyon energikusnak érzem magamat :wink:

Kép
vindolanda

Halihó!

Hú, de rossz éjszakám volt.

Irina, Vindo, egyet kell értenem veletek. :lol: Ha nem baj, akkor nem ismételgetném azokat, amiket már leírtatok.

A reggel eléggé kellemes, a teraszon kifejezetten jó levegő van. Nagy erőkkel szellőztetek.
dmaggie

Bejarono, az nekunk sincs...de meg lehet :lol:

En inkabb a gyerekekkel toltom az idot ha lehet, en szeretek takaritani, imadom ha latom az eredmenyet,es tisztasag, rendnaniasak vagyunk, de en nem kezdek olyan dologhoz ami vegyszeres, mert azt nem tudom ott hagyni, vegyszeres kezzel gyerekhez nem megyek. nem lustasagbol volt segitsegem,

Egyebkent ket hetente 3 ora nem hiszem hogy olyan sok, viszon ezzel rengeteget segitettunk a leanyzonak!naz osszes kinott, nem hasznalt ruhainkat, cipot mindent nekiadtunk. Igy mindketten jol jartunk, nem toltottem idomet ablak mosassal, suto takaritas....stb, emma is rendre van szoktatva, elpakol, segit mindenben, ....

De itt vannak szuper anyak akik mindenre kepesek.....es igen arra van idonk amire akarjuk..en a gyerekekre akarom, nem a lakasra..ha lehet. Ennyi

A pihi alatt ( teljes ellatas) annyit ettem... :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Lesz mit ledolgoznom. :-))

Kutya meleg van, itt is ment este a klima, meg meg reggel is picit.

i du-an elviszi a gyerekeket es nagy takaritok, en csak ugy tudok, ha egyedul vagyok
:lol:

Dalmanak nagyon megy az allas, seta, sztem hamarosan elindul egyedul! :-)
Ezert sincs nyugi...:-))

Emma is neha duhoske es en is azt probalom amit piroska irt bocsi nem tudom javitani nagy beture. :-( hogy mikor raszolnek akkor meg tobb turelemmel kedvesen...tobbnyire bejon. Hiszen utanoznak, igy ha vmi nekik nem tetszik akkor duhosen "kiabalnak" hisz mi is ezt tesszuk, na persze nem orditozunk, de ha mar tobbszor kertem szepen es nem megy akkor felemelem a hangom....na ezt probalom vhogy lekuzdeni.

KépKép
kaqk
Debrecen

Emma nagyon bator lett, le mer vegre merulni a viz ala, a 2 meteres medencebe is beugrik, persze karuszoval.....:-)) sztem szept-tol megy majd uszni az ovival. :-))

Na jo hosszu lettem, :oops:

Oktatasi rendszer :evil:

Kata jo lehetet a pihi!

Vindo, puci slag alatt rohangalo Rugo.
:lol:

Na elfelejtettem mit akartam meg.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Kaqk, nálam nyitott ajtókat döngetsz a fenti ügyben :-) Több ismerősömhöz is jár takarító. És ez nagy segítség, mert marad napi szintű házimunka bőven.

Vindo, nagyon izgalmas témákkal foglalkozol, majd jól elolvaslak egyszer.

Maggie, mi volt éjjel?
Nekem is rossz volt amúgy, fájt a fejem, hajnalban kitört egy ablak a házban, az ablakunk alá zuhant és ott kezdték el söpörgetni, jókora zajt csapva.
Itt is kellemes idő van most.
irina

Vindo, meddig tartott az energikusság? 8)
irina

Kaqk 8)

Irina, semmi különös, csak Bercó járkált, meg valahogy olyan éberen aludtam. Meg keveset.

Mégis hőség van. Megjártam az aldit, de el is felejtettem dolgokat. No, majd máskor. Tegnap Emese barátnőm adott almát (a kertből), így ma desszertként almás palacsintát kapnak a fiúk. :lol:

Na, megyek is dolgomra. Indulhat a mosás, főzés. :lol:
dmaggie

Emma milyen kis ügyes. Mi lesz ebből a lányból? Nagyon kis sportos. Majd amikor nagy olimpikon lesz, büszkék leszünk rá, hogy ismerjük.

Mi is várjuk a szeptembert Gergő miatt. Bár lehet, hogy előbb is eldől, hogy vízilabdázhat-e. Az edző jelenleg Londonban van. :wink: :lol: Remélem, még sokáig ott maradnak! :lol:
dmaggie

Hahó :D

Hősként küzdöttem fél kettőig.
Aztán viszont Rugó felkelt hajnalban. Folyt az orra, forgolódott egy-két órán keresztül.
Tíz előtt csengetett a postás, arra jól megriadtam.
Megyek, költöm Rugót gyorsan :arrow:

Gergő és a vízilabda 8)

Itt is jön a szellőztetés, mert kinn kimondottan kellemes :P

Kép
vindolanda

bocsi,csak egy kis off :oops:
Szomszédasszonyom eladná ezt a kis szekrénykét :) jó állapotban van,csak már nem használják. Ha vkinek kellene írjon privit és megadom az elérhetőségét :) Kép

pusz

KépKép
viranka

Sziasztok!

Heni, le a kalappal előtted! Igazad van az időbeosztással kapcsolatban. Lehet, hogy én rontok el valamit. :) Engem is zavarna, ha idegen takarítana nálunk, ezért nincs is még senki. De lehet, hogy fel kell adnom az elveimet. Egyébként Kaqk és Irina véleményét osztom én is. Plusz nálunk itthon, a középső fiamat kivéve, senki nem rendmániás.

Most elküldöm, mert ebédelünk.

Kép
Kép
Kép
katicico

:-),
Nalunk ez ugy van hogy a szemelyes dolgainkhoz nem nyul. Mindent helyre rakunk , elpakolunk, igy nem feltek semmi, a vazakat, kepeket, gyertyakat, konyhai gepeket, furdoszobai kis kosarakat, jatekokat felolem megfoghat.
:-))

Ma is uber anyas volt Dalma, probaltam elore dolgozni, legalabb portores ugyileg, de dalma mindent eer, mindenhol ott van, igy a kis talat takaritos vizestol magara boritotta..l...hat ez az tobb munkat csinal......

Sajnos nem vagyok koran kelo, iszonyat nagy az alvasigenyem, kulonben hasznalhatatlan vagyok. :-(( plane hogy edzeni jarok..meg faradtabb vagyok. Alig birok f7 kor kelni, igy sajnos a reggeli korai fozes sem megy. :-(( ahogy kinyitjak a szemuket csungenek.
Eddig a vasalast, porszivozast, mosas, teregetes megy ha dalma ebren van, de az sem konnyu mutatvany, mert rendkivul erdeklodik, foleg a vezetekek irant. :-))
Biztos en nem csinalok vmit jol, de most hogy szunet van, emma is allandoan velem szeretne lenni es dalma szinten, azokat az idoket tudom kihasznalni mikor eljatszanak magukban, de az nem sok 1-1alkalommal. :-(( de majd lesz jobb is!

Pedig imadok, sutni fozni is...csak ezeket is ugy hogy egyedul az en tempomban, emma neha jon segiteni, ami neha segitseg is. :-))

Na most probalnak elaludni, de itt kell alljak az ajtoban, igy van idom irni. :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Kicsit felszabadultam.
Benti tekik rendbe téve 8)
Hát, itt végül is nem lett olyan nagyon hűvös. 31-32 fok körül van kinn, és a lakás még mindig elég meleg :evil:

Rugó leült Dzsungeléletet nézni, elintézek pár dolgot addig :arrow:

Kép
vindolanda

Tekik :-))) dzsungel elet :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Szulinapi ajandekotletetek van?
Sztem emma biciklit kap, a 12 est kinotte, de a 16 os nagy, de azert meg probalkozunk.......ha nem akkor 14 es.

Dalman is agyalok mi lenne jo?

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?