Szerintem elképzelhető, hogy a helyhiány miatt van a szúrás. Sőt!!! Aztán persze a rossz testtartás, ülés hatására nem jó helyre megy a levegő és beszorul és az szúr.
Ha nem szúr, majd utána próbálj meg 1-2 nyújtózást csinálni és ha sokat ülsz akkor óránként álljál legalább 15 percet és lélegezzél mélyeket az ablakban.
Gemini
Terhesség alatt az anya alaphője legalább 0,5 fokot emelkedik, vagyis a reggeli ébredési hőmérséklet nem 36,5-37 között van, hanem inkább 37,1-37,5 között. Teljesen természetes, hogy vacogsz és fázol. Persze, ha nagyon gyanús az ügy akkor mérjél lázat a biztonság kedvéért.
Gomboc,
Nyugi, próbálj bent a munkahelyen ne túl sokat ücsörögni, esetleg a székeden hátradőlni és úgy pihizni. A barnásozás terhességben nagyon gyakori, nagy bajt nem jelent, de oda kell rá figyelni, úgyhogy ha van időd ugorj be a dokidhoz, de legalább hivd fel. Veszélyes terhességnél a piros vérzés! Akkor mindenképpen azonnal dokihoz kell menni!
Mzx - Móninak remélem a méhlepénykéje vándorol feljebb és feljebb a méhszájtól, drukkolok neki, hogy azért a 6 hét fekvés ne legyen 6 hét és minden rendben legyen Nála.
MMóni
Üdv nálunk
Üdv,
MJ-MÓni
12+4

.. Az avonos terh.csíkok elleni krémjét már használtam, nekem nagyon jó volt 

[/url]