Nem írtam, mert nem tudnám én se eldönteni. Milyen gyógyszert írtak fel? Mert ha penicillin-készítmény, akkor azt biztos, hogy gond nélkül lehet szedni terhesség alatt. Én is a 15.héten szedtem antibiotikumot a Streptococcusomra, dehát az kényszerhelyzet volt, mert az egy nagyon veszélyes baci volt Kristófkára nézve.
Elvileg a 12.hétre már kifejlődött mindene a babának és utána már "bátrabban" lehet szedni a gyógyszereket. De én ezzel is úgy vagyok, hogy csak végszükség esetén vennék be gyógyszert, bármilyen terhességi korban is. Kérdés, hogy a köhögés és torokfájás annak számít-e?
A láz természetesen más dolog, azt mindenképpen csillapítani kell, a múltkor a biztonság kedvéért rákérdeztem erre a dokimnál és ő is egyértelműen az Algopyrint javasolta ilyenkor.
De az, hogy te mondjuk holnap elkezded szedni az antibiotikumot, az még nem zárja ki azt, hogy holnapután mondjuk lázas legyél.
Szóval nem tudom.
De ha én most a te helyedben lennék, azt hiszem nem szednék be semmilyen antibiotikumot, hanem enném a mézet ezerrel, innék kamillateát, mert ugye az is gyulladáscsökkentő, meg egyébként is rengeteg folyadékot innék a láz megelőzésére, és ha esetleg mégis belázasodnék, jönne a hűtőfürdő, ha pedig ez sem segítene, akkor azonnal az Algopyrin.
De ez csak az én véleményem
A hatalmas pocakom magyarázatára pedig rájöttem. Azért tűnhet ilyen óriásinak a pocim, mert a 157cm-es magasságomhoz képest van 103cm-es pocikörfogatom, ami ugye arányaiban kicsit fura
És ez még csak nőni fog
A végére már nagyobb lesz a pocim, mint amilyen magas vagyok
Babus

Bízzunk benne, hoyg nem lesz rosszabb a hajhullás a szülés után, ez is olyan dolog, hogy minden szervezetnél máshoyg van. Talán pici idő elteltével már használhatod újra a szert, amikor a babád már nagyobb lesz és nagy valószínűséggel nem lesz baja tőle. 
[/url]