Sziasztok!
Már vagy jó két hete nem voltam, így csak beleolvasgattam az üzenet-rengetegbe, képtelenség ennyi mindent befogadni....
Szabin voltunk múlt héten Horvátországban a tengernél (elmondhatatlanul feltöltött, egyszerûen imádom), még akkor is, ha az összesen 3 gyerek (másik családdal voltunk) eléggé leszívott bennünket, és mostanra masszív alváshiányt sikerült felhalmozni...

De mindegy, szuper volt látni,h Alíz is mennyire imádja a vizet. Igazi kis vizicsibe lett!
Elõtte meg 1 hétig olyan dömping volt az irodában (hiába, a szabiért elõtte és utána (most-gggrrrrr) nagyon meg kell szenvedni.... szóval egyszerûen nem tudtam bekukkantani sem.
Üdv az újaknak! Én is azt hittem, hogy már mindenki elõmerészkedett!
Füles, szorítok nektek, de nagyon fontos, hogy te is pozitívan állj hozzá! Tudom, a várakozás piszok nehéz.
Egyébként még nekem sincs meg az AFP-m, pedig több, mint 2 hete levették. De nem izgatom magam rajta, alig van jelentõsége, amilyen megbízhatatlan. Ehhez én úgy viszonyulok, h azért veszik le,mert kell, és ha jó az eredmény, akkor örülünk neki, ha meg nem, akkor meg van rá esély bõven, hogy tévesen nem jó...
Voltunk 18. heti Uh-n, szerencsére minden OK (azt hiszem, most múlik ki a paráim 90%, mivel most túl vagyunk az elmúlt 2 évben a 2 rossz eredménnyel lezajlott vizsgálaton), 240 g körül van, és úgy tûnik, hogy KISLÁNY!! Szóval vsz lesz egy Lillánk vagy egy Lénánk.
Alíz kicsit elkámpicsorodott, m õ öcsit szeretett volna (mivel az elmúlt idõben a körülötte levõ csecsemõk mind fiúk voltak), de majd megszokja. Mondtam neki, hogy ez esetben sajnos nem lehet csere-berélni.
Majd még jövök, de most a bealvás határán, így bedobom a szunyát!
Ja, Viki, még a múltkor írtam neked privit a tábla miatt. Azt nem kaptad meg?
M.