Vindo
Didri is szereti a bundás kenyeret.

Nagy kedvenc nálunk.
Jaj, ez a mobil… Nálam is mindig lemerül, nem tudom, hol van, de nálunk azért, mert a kisfiam elpakolgatja szépen. Vagy a leányzó. Mostanában már nem annyira, de régen olyanokat csinált, hogy belepakolt táskákba mindenfélét: telefont, tiszta vagy koszos zoknit, az ő babáit, játékait, könyveket, meg mindenfélét… Én meg kutattam… De ő már abbahagyta, most Mendi rendezkedik, ő dobálja a cuccokat ezer felé… Folyton dobál…
Maggie
Milyen képzés? Te most fogsz végezni, nem? Vagy újba akarsz fogni? Ajjajjj, a gyógyped négy év, mint nálunk, nem? Állítólag ott is sok az anat és az élettan, olyan gáz, mint nálunk… Hát azzal meg lehet ám szenvedni…
Milyen most az allergiád? Nekem nagyon gáz…
Hanganyagból kell leírnod? Diktafonnal fel van véve? Az egy idő után már jobban megy, mert jobban rááll a füled. De érdemes kicsit letisztítani a felvételt, normalize-olni, meg ilyenek.
Hihi, most olvasgathatsz!

Az a baj, most annyi anyuka van és olyan témák… Volt múlt héten egy találkozó, jól sikerült, voltak kb 30-an vagy nem tudom… Volt ugrálóvár, úgy megrohamozták a gyerekek, hogy azonnal felfújtak még egyet, tiszta majális hangulat volt.

Anyukák a kis plédeket kirakták, ennivalót meg mindent, én vittem sátrat és alagutat, az egyik anyuka hozott függőágyat, nagyon jó volt. Azt szerveztem, meg utána arról írtam, weboldalra ünnepi programokat összeírni, közben itt a háztartás, tanulok, amikor tudok, ááá…
Irina
Mit tudnak ma csinálni a szociológusok? Van egy csomó cég, aki felméréseket készít, az rendben van, de elég sok a képzés is, felvesz ennyi szociológust a munkaerőpiac? Mondjuk a bölcsész és társtud szakok között valóban jó szak, csak nem látom még át teljesen, hogy hová tud menni egy szociológus dolgozni, ha végez…
Irina, nem vagy egyéni tanrendes? Nem tudod átrendezni az óráidat és másik csoporthoz felvenni? Levelezősökhöz nem járhatsz be? Azért egy év csúszás nem kevés…
Ádi nem szereti az ovit? Didri már nyaggat, hogy várja az ovit, elege van.
Jaj, már te is elmennél? Mindenki el akar menni… Tudom, hogy itthon nem könnyű, de a férjem fél családja más országban lakik és mind szeretne hazajönni, mert nem jó ott nekik. Hiába van meg mindenük, ott nincs senkijük, egyedül érzik magukat… Gratulálok a nyereményhez!
Vindo,
hát az a helyzet, hogy hiába, az ország keményen főváros-centrikus. Itt minden van, van munka, van lehetőség. Mi annyit agyaltunk, hogy lemenjünk más városba, de egyszerűen nem megy… Ha kicsit jobb helyzetből indulnánk, talán, de a mi kis szerény életszínvonalunkon… Majd lehet, hogy egyszer talán…
Rugó de ari!

Nem hagy babanetezni…

Nálunk a face ellen megy a hadjárat.

Valamelyik nap azt mondja: apa, te rajta vagy az én fészbuk adatlapomon?

Azt hittem, leesek a székről, úgy nevettem.
Szegény férjecskéd, az nagyon utálatos, ha az ember nem találja a telepítő cd-t, megértem, hogy ideges…
Katicico
Sajnálom, remélem, azóta már meggyógyultatok. Azért fontos, hogy az orra tisztítva legyen, mert attól lehet fülgyulladás meg kötőhártyagyulladás is, mert vannak járatok a szemhez és a fülhöz az orrtól. Ha nem tudnak a járatok szellőzni vagy feljut a cucc, akkor begyulladnak sajnos… De ügyik voltatok, hogy minden rendben van.
Panndi
szép a pocid!
Kaqk
jaj, bevásárlás két gyerekkel horror… Nálunk nagyon gáz a két gyerekkel vásárolni. Didri múltkor fejreesett a bevásárlókocsiból, mert ugyebár nem fér a bőrébe (másnap a wc-ről esett fejre). Egyik innen mászik rám, másik onnan… Borzalmas… Én utálok velük vásárolni.
Istenem, Dalma már milyen nagy!

Nemsokára itt van a szülinapja.
Viranka
ez aranyos

. El tudom képzelni, ahogy a gyerkőcök várják az új számot.
Én is szeretnék városligetes játszóterezést!

Én is, én is!

Hadd menjünk mi is!
Móni
te szegénykém! Mitől gyulladt be?
Te fent van az ismerőseim között a face-en?
El sem hiszem, hogy végig olvastam… Már nem bírok írni magunkról, szerintem nagyrészt benne van rólunk is minden.

Megyek felébresztem apát, mert kikapok, napok óta hagyom aludni, de akkor nem tud dolgozni…
Szép napot, lányok!