A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Megzuhanyzok, és családilag visszaviszünk egy notebookot az egyetemre.

Maggie, akartam írni, van sportszervező alapszak az egyetemen.

:arrow:

Kép
vindolanda

Na mi elhoztuknEmmat nagyitol, strandolt!m:-))
Dalma jobban volt de-t, tovabbra is meleg, ja es visszahanyta az osszes ebedet amit evett, igy ires hassal fekudt le mert tapszer sem kellett. :-(((

Viszont nekunk tegnap volt egy nyugis estenk. 8 tol nyugi... ( emma nagyinal aludt)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jobbulást Dalmának!
Hú, a nyugis esték nagyon jók tudnak lenni.

Kép
vindolanda

38,4 fok árnyékban.

Az egyetemre csak G. ment végül, Rugónak nem volt kedve.

Jégkrém bácsink önállósodott, elhagyta a F. Frost-ot, és saját jégkrémet árul. Mindent olcsóbban ad most:)
R. vett is ufófejes jégkrémet 8)

Kép
vindolanda

Na, ezekkel még lógok.

Pisztráng-evés Szilvásváradon
Kép

Felmászott saját lábán az ősember-barlangba
Kép

Óriás-csúszda, ez a méret még nekem is új volt
Kép

Kép
vindolanda

:lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Csak azért tüntem el, mert elutaztunk Szoboszlóra. Már megvagyunk, iszonyat fáradtan. Ma sem fogok dolgozni, a fene vigye el.

Hamarosan le is fekszek.
dmaggie

Hahó. Valaki :?:

Az első óvodai reggelünk elég kaotikus lett, mert G. visszaszundított, miután kinyomta az ébresztőórát. Nagy kapkodásban készültek el a férfiak húsz perc alatt (Gábornak még a hajszárítás is benne volt).
Rugó már annyira örült az óvodának, hogy napok óta meg volt kergülve, de tényleg.
Tegnap, amíg pakoltuk össze az ágyneműjét, zsákját, körbe-körbe rohangált a nagy szobában és énekelgetett :roll:
G. a délelőttöt a fogorvosnál fogja kezdeni, és csak utána megy a munkahelyére.

Ma sok munkát terveztem.

Nagyon fura ez a csend :shock:

Kép
vindolanda

Szijjjaaa, Vindo!

Én nem régen értem haza, gyorsan főzésbe kezdtem, hogy tudjak mit adni a gyerekseregnek.
A nagyok egy ideje már követelik, hogy csináljak chilis babot, így most azt kapnak, de ez Bercónak csípős, ő meg tejbegrízt eszik majd. Hamarosan készen is lesz. Evés után altatás, ott van esélye annak, hogy én is elalszok. :wink: :lol:

Nálunk szerintem a jövő hét reggele lesz ilyen.

Az éjszaka olyan meleg volt, hogy alig aludtam valamit, most örülök ennek a jó időnek.
dmaggie

Jaj, meg kell néznem, hogy van-e itthon olyan lábbeli, ami alkalmas lesz benti cipőnek, ha nincs, akkor venni kell egyet, meg tornacipő is kellene. Lehet, hogy ma el is intézzük. :lol:
dmaggie

Ja, Rugónak is betettem az egy szem gumipapucsát az óvodába, itthonra meg nem maradt semmije :roll:

Nálunk tiszta alga lett a tekik vize a nagy melegtől (30,5 volt a hálóban), mert tegnap beleszórtam nekik egy kis kaját, lustaságból nem vettem ki őket etetni.
Ott úszkálnak szegények valami sárga maszlagban.

Holnap én is megyek dolgozni, kelhetek fél hatkor. Hiába, már el is felejtettem, milyen érzés :roll:

Kép
vindolanda

Na Dalma pöttyös lett, 3 napos láza volt ezek szerint, de közben sztem a foga is ki fog bújni..ma v holnap.

Emma nem várja az ovit. :-( de tudja hogy menni kell hétfőn. :?

A héten millió dolgunk van, útleveleket kell csináltatni a lányoknak, cipész, tornára beiratkozás, szemészetre menni.......
minden napra jut vmi.

KépKép
kaqk
Debrecen

Felébredtem.

Még kómásabb vagyok az alvástól. Gyorsan ittam is egy kávét. A fene vigye el, a fősulitól még mindig nem írtak semmit. Lassan megunom és felhívom őket.
Azt is ki kellene deríteni, hogy milyen kurzusokat kell felvenni. :roll: El kellene intézni azt is.

Rugó nagyon édes ezzel a lelkesedéssel. Bercó még halasztaná a dolgot. :lol:
Hú, nem semmi, hogy mit nem gyalogolt ez a legény! Édespofa. :lol:
dmaggie

Kaqk, micsoda programok!

Mi hamarosan elindulunk. A szomszédomék lánya visszahozta a kádtartót, Momó sógornőjének meg pár hónapos a kisfia, neki szántuk. :lol:

Aztán meg lehet, hogy elgurulunk a fórumba, megnézzük a szandikat. Azt mondta B., hogy neki az kell bentinek. :lol:

Tényleg, Kaqk. Megkérdeznéd a Kedvesed, hogy Salzburgba van-e valamilyen nagyon kedvező ajánlata egy hétvégére? November közepe körülre. Akkor lesz A. nap.Kíváncsi vagyok, hogy mennyiből lehetne megúszni. Bár mást kér, de azt megkaphatja karácsonyra is. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Vindo, édes Rugó ezzel az ovivárással. Hogy abszolválta a napot?
Nagyon cukker a képeken!

Maggie, csak mond már vmit ez a fősuli! Milyen volt Szoboszló?

Kaqk, csakhogy kiderült, h a 3napos volt. Legalább túlestetek rajta.

Csak mostanra vergődtünk haza, megismerkedtünk Piroskával és az egész családjával :lol: nagyon aranyosak mindannyian, nagyon jó volt :-)
Ádival persze még köröket kellett futni az ikeában, árkádban. Kicsit kipurcantunk.
Végül is nem ma megyünk a dokihoz, mert csak beteggyerek-rendelés van, és nem akarunk összeszedni vmit.
irina

Rugó hazajött borzasztó fáradtan és éhesen. A szeme alatt nagy karikák. Remélem, ki is dől este nyolckor :D
Boldog.
MOst éppen fagyi a jele átmenetileg.

Kaqk, jó, hogy vége :D

Ó, a tali jó lehetett. Kávéztatok is?

Maggie, Salzburg 8)
És Bercót is vinnétek?

Nálunk már megvan az utazási időpont, és a hely is valószínű. Este lefoglaljuk. Még 28-29 fokot mondanak, mikor megyünk. Rugó nagyon várja :D

Főiskola, brrrr.

G. foga betömve, de egy még maradt neki holnapra is.

Kép
vindolanda

Vindo, drága fáradt Rugó :-) Örülök, h megvan a nyaralási helyszín. Akkor az lesz, amit mondtál?
Volt kávézás is, fánkozással (gyerekek ették), meg ebéd.
Fú, rengetegen voltak az ikeában, hétköznap még sosem láttam ennyit.
Éljen G., nekem is minimum két töméscsere lenne, mert rondák (biztos láttátok is, amikor nálatok jártunk, az egyik -- ami a leglátványosabb részen van -- bebarnult, a másik tömött rész az oldalán kilukadt, egyik sem túl esztétikus). Még próbálom belezsúfolni a köv. hetekbe.

Maggie, Salzburg nagyon jó lesz :-)

Ma vagyunk 7 éves házasok. Ádi a fotókat böngészi és jókat rötyög. Van is min. :lol:
irina

Irina, nem figyeltük a fogadat :lol:

Boldog évfordulót.

Kávé is, fánk is - ti aztán tudtok élni.

Kép
vindolanda

Na jó, én nem ettem fánkot, de a többiek igen. :-)
irina

Köszi, Vindo, igazából lassan eljutunk oda, h egyiket sem ünnepeljük igazán, mert lassan 12 éve vagyunk együtt, de "csak" 7 éve vagyunk házasok, ez a 2 dátum oda vezet, hogy egyik sem kapja meg a kellő súlyt. De a poén az, h ez nemigen zavar minket, ünnepeljük mi magunkat eleget másképp (csak épp az időpontjában nem).
irina

Hát, erről beszéltünk a múltkor, hogy mi az évfordulóját sem tudjuk.
Összejöveteli dátum meg kettő is volt (1995, 1998), de már mind a kettőt elfelejtettem
:roll:

Amúgy a helyszín változott.

Kép
vindolanda

Vindo, hát a 3 dátum még kaotikusabb, mint a 2 8)
Elárulod, hova mentek? De ha meglepetés, nem baj, ha nem mondod meg :D
irina

Simán elárulom.
Pula mellé szerintem 8)
Ha minden jól megy.

Fürdés :arrow:

Ja, de a három dátumból egyet sem tudok.
Annyi bizonyos, hogy van benne két nyári dátum meg egy farsang.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Csilla! Gratulálok! :)

Kaqk! Na, akkor "csak" a 3 napos láz! :) Remélem, most már jobban lesz Dalma! :)

Engem ma elbúcsúztattak, kaptam gyönyörű szép csokrot, és egy montázs képet a kollégákkal bekeretezve, nagyon aranyosak. Meg is sirattak. :oops: De a héten még dolgozom, vagy valami olyasmi, inkább csak átadom az ügyfeleimet a kollégáknak. Az sem egyszerű.
Ma bedobták az értesítőt, hogy megjött az erkölcsim. Kivi vagyok, mikortól kezdek a régi új helyemen. :)

Szelike ma nagyon nyügi volt, biztos a szél is közrejátszott. Holnap mondtam Anyunak, hogy szigorúan játszótérre menjenek délelőtt. Ma voltak a doktornéninél is az 5 éves státuszt megcsinálni, egyúttal kértem igazolást, hogy mehet oviba (ha kérik egyáltalán). Szeli elvitte az egyik nyuszis fejet, amit rajzolt és kivágott, a doktornéninek, aki nagyon örült neki. :) :lol:

Én tegnap kakaós kuglófot sütöttem, fini lett. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Megjöttünk.
Bercó annyira éhes volt, hogy kétszer fagyizott a fórumban. :lol: Vettünk neki pókemberes benti cipőt, amit akár tornacipőnek is használhat, remélem nem kell másikat vennünk.

Persze benéztünk még egy-két helyre. :wink: A H&M-ben ezerötszázért lehet nadrágot venni akciósan. :lol:

Irina, remekül éreztük magunkat, azzal soha nincs baj. DE idegen helyen az alvás...
Nem volt nagy programozás. Simán csak elbeszélgettük az időt. Már régen nem találkoztunk. A keresztfiunk viszont bejelentkezett hozzánk. Amikor a suliból mennek kirándulni a tanárok, akkor ő jön. Tök jó lesz.

Szívből gratulálok!!!!!!! (Mi is hasonlóan. Öt és fél év után házasodtunk össze.)

Tali: 8) Mondjuk nem is vártam mást. Piroska is egy tünemény.

Vindo, jó lesz nektek. Rugó: egyem a lelkét.

Regi, olyan jó, hogy pozitív dolgok történnek veled. Nagyon-nagyon örülök neki! Sok sikert a régi-új munkádhoz!

Gyorsan még beindítottam egy mosást, meg kiterítettem az előzőt. Még elpakolgatok, elleszek egy kicsit, aztán hamarosan nekiesek a munkának.

Az utazás terve még csak kialakulóban van. Már régen szeretnék egy ilyet, Salzburg A. nagy kedvence. De csak valami nagyon-nagyon kedvező ajánlat jöhet szóba. A közalkalmazotti fizetés véges. Kettecskés program lenne csak. :lol: Olyan ritkán van ilyen, szerintem szükség lenne erre is.
dmaggie

A nyár elején összegyűjtöttem egy halom kinőtt Bercó-ruhát. Az egyik rokonunknak szántam, de mivel a gyerekei hasonló nagyságúak és nem sikerült eljuttatni, így itt van egy jó adag ruha. Azt találtam ki, hogy a suliban tavaly láttam, van egy ikerpár, iszonyatosan kisnövésűek, holnap beviszem a ruhákat a suliba, odaadom a tanítójuknak, aztán reménykedek, hogy jók lesznek. :lol:

A fiúk meg nagyon édesek, csak úgy rohangálnak a lábak között. Tavaly elsősök voltak, cukik. Valahonnan vidékről vannak, mert kolisok is.
dmaggie

Maggie! Igen, az elmúlt pár évben elég nehéz volt, de úgy látom, hogy mostmár kijutunk a gödörből!!! :)
Azt nem is tudom, hogy meséltem-e, hogy Zsolti tavaly ősszel kiment No-ba dolgozni, de a magyar cég, akik közvetítették a munkát, nem fizetett bért, illetve csak egy részét fizette ki. Aztán mi meg bepereltük őket, és májusban volt a tárgyalás, ahol meg se jelentek, megnyertük. Persze kérdés, hogy be tudjuk-e hajtatni a pénzt, de szerencsére volt jogvédelmi biztosításunk, így semmilyen illetéket, és költséget nem kellett fizetnünk mindezért.

Jó lesz az út, biztosan! :)

Nálunk a kinőtt ruhákat mindig barátnőmék kapják. Fél évvel fiatalabb a lánya, és alacsonyabb növésű is, így minden mehet nekik. Amúgy most várja a 2. babát! :)

Mi az idén nem voltunk nyaralni, örültünk, hogy Zs dolgozik... :roll: Most ez fontosabb volt. Azért usziztunk Szelivel meg Anyuval, meg voltunk az élményfürdőben, a szabadstrandon.

És aminek még nagyon örülök (el is felejtettem írni), hogy végre valahára múlt héten beüzemeltük a kutunkat. Volt (van) itt egy fúrt kút a kertünkben, de eddig nem használtuk ki, mert Zs nem oldotta meg a beüzemelést, de megkértem nagynéném férjét, hogy üzemelje be, és már jön belőle a víz!!!!! :D Első körben egy nap kb. 400 l víz. Az elég jó. Így már tudom öntözni a veteményesemet, és még a fűnek is jut valamennyi! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok

Kicsit kifaradtam.Dalma extra nyugos. :-(
Emmat beirattam tornara :-))

Irina gratulalok, mi pont egy het mulva unnepeljuk a 7. Evfordulot. :-))) de mi "csak" 7,5 ev utan hazasodtunk ossze. :-)

Regi bucsuztatas :-), nemet per :-( de hatha be tudjatok hajtani a penzt!

Piroskaekkal jo lehetett a tali, aztan meg a csavargas..:-)))
Gyanitom nekunk is be kell szerezni par dolgot emmanak :-)

H&m jaj csak be ne tevedjek.. :-)))

Salzburg....megkerdezem mt tud..:-))) juj de joooo annyira csodas hely!

Vindo, szeptemberi uto nyaralas lesz?

KépKép
kaqk
Debrecen

Holnap megyunk utlevelet csinaltatni..remelem kevesebb potty vagy 1 se lesz Dalman :-((

KépKép
kaqk
Debrecen

Jaj, szegény pici Dalma! Gyógypuszikák neki! Én nem tapasztaltam ezt, sajnos nem tudok segíteni. :cry:

Regi, na, ezért tartjuk fenn mi is a jogvédelmet. Bármi adódhat. Ezek szerint működik is. Szuper! A behajtásban is segítenek?
Bár tanácsot már kértünk tőlük, ugrottak is volna egyből, de arra nem volt szükség. :lol:

Ovi: remélem, ezzel meg is úsztuk. Váltóruhákhoz már vettem zoknit, majd valamikor még atlétákat kellene venni. Cuki B. A hv-én a tecsóban találtam neki egy pizsamát. Mivel óriásit nőtt a nyáron, természetesen az eddigieket kinőtte. Ma egyedül felvette, annyira tetszik neki. De du. is ügyesen átöltözött, amíg én összepakolgattam. :lol:
dmaggie

Vasaltam egy jó adagot, elfáradtam, leragad a szemem. De a lelkiismeretem megnyugtatására szerintem dolgozok egy kicsit.
dmaggie

Hahó :D

Csak bejelentkezem.

Tegnap úgy volt, hogy majd jól lefekszünk aludni. Erre eldumáltuk az időt Gáborral éjjel, és most mind a ketten kómásak vagyunk. Ő még fekszik.

Regina, per :roll:
Ja, vannak ilyenek.
Nekünk egyszer egy kéménykészítő lógott meg a pénzünkkel az építkezés alatt. Aztán mivel más emberkéket más fizikailag inzultált, akik be akartak rajta hajtani valamit, így aztán hagytuk a fenébe, mert nem volt nagy összeg :?
Nyaralás - majd egyenesbe jöttök, és csak úgy nyomjátok majd:)

Maggie, éljen az egyedül öltöző Bercó :D
Rugó lába is harangozik az összes pizsamájából.

Kaqk, igazából hármasban is szívesen mentünk volna valahová.

Reggeli, aztán ébresztés, indulás :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Én is túl vagyok a kávémon. Lassan bootolok.

Vindo, szerencsés kéményseprő. :lol: :lol: :wink:

Öltözködés: ez azért nagy szám tőle. De mondta is, hogy tudja ő, csak lusta. De muszáj egy kicsit jobban odafigyelnem, azért lassan tényleg egyedül kellene csinálnia. Legtöbb segítség a zoknihoz kell neki.

Jó munkát, Vindo!

Két fiúnak rendeltünk a nyáron új ágyakat. Végre megérkeztek, most logisztikázzuk, hogy mikor szállítsák. Valahogyan társítani kellene hozzá egy nagytakarítást is. A lehúzott redőnyöknek ugye az az előnye, hogy nem látszik a por. De most felhúztuk. :shock: El is szégyeltem maga egyből. Jó, tudom, nekem is csak 24 órából áll egy nap.

Tényleg, a hv. a tecsóban 30 %-kal olcsóbbak voltak a gyerekruhák. Nem tudom, hogy meddig tart az akció. Jó kis zoknikat vettünk, meg találtam 3 db hosszú ujjú pólót is egyben, jó áron.
dmaggie

Halihó!

Vindo, Pula csodás (ha már voltatok, ezt ne olvasd: az amfiteátrum gyönyörű -- asszem, az egyetlen ép amfit. Európában --, és teljesen be lehet mászkálni. A Brijuni-szigeteket ki ne hagyjátok. Mi Horváto-ban nyaraltuk először közösen S-val, ezek a helyek is benne voltak.)
Jók is az éjjeli beszélgetések ;-)

Regi, ez a jogvédelmi biztosítás nagyon jó ötlet, szerintem mi is kötünk. Ügyesek vagytok, és remélem, a pénzt is megkapjátok!
Éljen a kút!

Kaqk, remélem, Dalma jobban van és a pöttyei múlóban.

Maggie, hú, hát itt mindenki, ahogy látom, elég régóta van együtt a párjával. Kemény egy csapat vagyunk. :-)
irina

hahó....
akkor ma én is neki esem a vasalni valónak..abból most nincs olyan sok. :-)

Útlevéligénylés--pipa....:-) egész gyorsan ment :-)

Dalma még csupppppa pötty, de a képen nem is látszik. :-)

eset nem nagyon aludtunk, Dalma folyton fel fel sírt..fájhat vmije..de mi???? a foga, a pocija...aaaaaaaaaaa???? jó fáradt vagyok.

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, de édesek a lányok! :D

Nem tengünk ma túl itt...
Takarítok :arrow:
irina

Sziasztok!

Maggie! Elindították a cég felé a végrehajtási eljárást. Közben a cégtulaj (papíron a felesége a tulaj) amúgy meg is halt... na, mindegy. :roll:

Elkezdtem átadni az állományomat, és a függőben lévő ügyleteimet... Nem is olyan egyszerű, mint gondoltam... :?

Kaqk! De édesen az útlevél képeken! :)

Még mindig melegem van... De legalább a ház lehűlt... 8)

Hétfőn ovi, én meg kezdek a régi/új munkahelyemen... Hát necces... :roll: Szelike remélem, szépen bemegy, és nem húzza az időt. Ráadásul lecsökkentették a buszjáratokat, és korábban kell ébresztenem... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Hát asszem ezt a mennyiséget asszem fogom tudni követni... :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Hahó, én is itt, de elég fáradt vagyok, és R. is nagyon kóma a két napi óvoda után.

Kaqk, nagyon csinosak 8)

Maggie, ezen a poros dolgon jót röhögtem :lol:

Na, R. hív, a kádban ücsörög.

Kép
vindolanda

Regi, szerintem mindig nehéz a váltás, akkor is, ha jobb helyre megy az ember. Én minden mhelyen kényszerből váltottam (v. lejárt a szerződésem), nem szeretem az ilyenfajta változásokat.
Szeli tuti jól ellesz az oviban. :-)

Vindo, akkor jó pihenést Nektek! Ma már tanítottál?
irina

nb nb bbjg
khjb m n jbjjtjthb hjhrbv xxxbhghbvhbvvhfgj j bh j j j j bjj rjjgb xxh h hh hhgxxxxx

Ezt Bercó írta Nektek. :lol:
dmaggie

Halihó :) :)

B. betegszik... :( Én már jobban :) Ő nem eszi a fokhagymát így doki holnap .

Kaqk,miért nem személyit csináltattatok? Ha Eu-n belül utaztok az is elég,3 évig jó és az első ingyenes 8) Nekünk anno Okm,irodában dolgozó ismerős ajánlotta :) :)

:arrow: aludni szeretne :(

KépKép
viranka

Csilla! Nekem amúgy nincs ezzel bajom, olyan, mintha hazamennék. Azért 9 év, az mégis 9 év... és a régi kollégák zöme ott van. :)
Inkább az ovitól tartok... :? :roll:

Vera! Bálónak jobbulást!!! Mi baja???

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka, igen de nem csak eu-n belul mennenk..pl svajc :-))

Regi, sajnalom, akkor nem biztos h hamar sikerul penzt latni.Szeli ugyes lesz az oviban, siman megy majd minden! :-))

Maggie por :-))

Ma talaltam egy takarito csajszit, csutortokon jon "proba" napra :-))

Vindo, Rugi elszokott az ovi porgesetol? Draga faradt! Ma te is koran keltel?

Viranka, jobbulast Balonak

Dalma extra nyugi, fajdalmasan uvoltott.. :-(((( eddig a fogara gyanakodtam, de holnap azert megnezetem dokival....

KépKép
kaqk
Debrecen

Na, végre le tudtam ülni.

Ma hozták az ágyakat. Természetesen nincs minden tökéletesen rendben, az egyik hosszabb, mint kellene. :twisted:
No, de az ágyaknak köszönhetően nekiugrottam a Dávid szobájának, egész du. takarítottam. Hulla vagyok. Ráadásul a sok portól tüsszögtem állandóan, folyt az orrom, stb. Egyébként saját maguknak kellene takarítaniuk, de ők elintézik öt perc alatt a portörlést, pakolást, porszívózást. Kértem, hogy nézze át az íróasztalát és selejtezze ki a rengeteg papírt. Persze, hogy nem csinálta meg, holott azt mondta, hogy igen. Így most kipakoltam mindent, muszáj lesz megcsinálnia. :wink: :lol:

Most meg, felhozott a Kedves az APEH-től egy levelet, ami szerint nem adtam be adóbevallást. :roll: Pedig még februárban megcsinálta a Kedves könyvelője. Ráadásul nemrég kértük tőle, nézzen utána, hogy mi van a visszaigényelt összeggel. Nem értem, de bosszant nagyon.

Kaqk, nagyon édesek. Tüneményesek. Gondolom, elbűvöltek mindenkit.

Irina, nagyon köszönöm. Mentettem. :lol:

Regi, ez azért izgalmas.
Minden rendben megy majd.

Vindo, jó pihenést Nektek. Cuki vagy, de én inkább sírnék. :lol: Már csak azért is, mert tudom, hogy nekem kell mindend megcsinálni. Rugót egyem is meg. Ilyen az, ha munkába jár az ember.

Viranka, Bálónak mielőbbi jobbulást kívánok.

Na, én ma szerintem kilengek. Megyek aludni, borzasztóan elfáradtam.
dmaggie

Na, én meg feléledtem, és ettem is két szelet pizzát :D

Regina, hánykor fogtok kelni?

Maggie, jó technika, ha el akarod érni a pakolást.
Adóbevallás... ááá

Irina, igen, nálunk már indul a levelezőképzés, de így vizsgaidőszakkal együtt vége van december elején.

Viranka, milyen betegség?

Kaqk, fájhat a foga simán. Svájc:) Ezt egy Federer-fannak mindig jó hallani:)

R. hónapokig kelt éjjelente vagy tízszer miatta sírva Totál zombi lettel mellette :roll:
Igen, hősként felkeltem fél hatkor.

Na, dolgozgatok egy órácskát, aztán alvás :arrow:

Kép
vindolanda

Mármint a foga miatt kelt fel, nem Federer miatt.
Így jár az ember, ha utólag illesztget mondatokat a kommentjébe.

Kép
vindolanda

Halihó!

Bercó egy ideje átjött hozzánk, most békésen szuszog az ágyunkban. Tegnap ugye nem aludt délben, elég későn feküdt, így nem is csoda.

Szegény kis Dalma, mi lehet ez? :roll: Ha a foga lenne, azért némi fájdalomcsillapítóval alakulna valamerre. :roll:
Svájc: 8)
Takarító: szintén. 8)
A tegnapi horror után a nappali tisztára szanatóriumnak tűnik. Már nem is látom annyira vészesnek. :lol:

Vindo, sikerült dolgozni?

Már látom, hogy ma sem fogok unatkozni.
dmaggie

Sziasztok!

Kaqk, nálunk is elég durva volt a fogzás, volt, h a Dentinox kb. 10 percet hatott, aztán néztünk egymásra S-val. Szóval sírhat Dalma szegénykém ettől. Persze a doki mond majd tutit.

Verus, jobbulást Nektek! Mi baja van Bálónak?

Maggie, sajnálom az ágyas dolgot. Cserélik?

Vindo, hát jól bírod, még este is...
irina

Tényleg Maggie, mi lesz az ágyakkal?
Bercó randalírozott este?

Annyira nem bírtam jól, mert 11kor lefeküdtem :wink:

Rugó már tényleg nagyon kómás volt ma reggel, egy jó nagy alvás kellene neki. Tegnap valami kisördögös mesét mondtunk, és annyira tetszett neki, hogy relaxáció helyett elkezdett röhögni, de teliszájjal. Aztán újabb ráadásokat követelt. Utána meg olyan kis friss lett :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?