Sziasztok!
Hűhha, jó, hogy ebszélünk a "tisztelet díjakról" ... Mi szülésznőt választottunk, orvost nem.
4 évvel ezelőtt is nála szültem, véletlen, mert nem volt választottam, de mivel nagyon elégedettek voltunk, abban az 50 percben, ezért mellette döntöttünk most.
Akkor 15 ezret adtunk, mert mi a szülőszobáról haza is mentünk.
Most 50 ezer körül gondolkodtunk, de az akkor lehet, hogy "sok".
Mondjuk, mihez képest. Tegnap találkoztunk először, azóta. És október elején lesz a nagy leülős, ki mit szeretne és vár el beszélgetés. Viszont tegnap is ott volt velem a vizsgálatnál, vérnyomást mért, egyebek. Plusz láttam, hogy a kismamáit kíséri a ctg-re és ott marad velük, nyilván ha sülésre kéne mennie, akkor nem tud, de erre is odafigyel. Meg homeopátiával is segíti a várandósságot és a vajúdást és utána. Nekünk ezek mind pozitívak és ezek alapján gondoltunk.
Tegnap volt először hüvelyi vizsgálat, méhszájat néztek (C:3000) teljesen zárt és nincs gyulladás, tehát minden a legnagyobb rendben. Vérnyomásom egészen jó volt 100/70.

elégedett voltam, a kv segített.
Október 13.-án lesz a nagy Hungexpos BabyMarkt. Készül valaki menni rajtam kívül, persze, ha addig megtudom, hogy milyen nemű a bébink.
Szép napot!