A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!
Bekukkantok, mielőtt nekiállok dolgozni itthon.

Heni, Petikédet Isten éltesse sokáig!!!

Vindo, sajnálom, h belázasodtál, jobbulást! Otthon tudtál ma maradni?
G. viccei: szomorú, ha a humorra senki sem vevő gyerekekkel foglalkozó szakmában, kíváncsi vagyok, a gyerekekhez akkor hogyan állnak... :?

Maggie, egy hős vagy ezzel a sok átírással, na meg a két helyen levéssel (Hermione időnyerője esetleg??? ő is így csinálta :-D)

Gica, a balett szuper lehet :-)

Katicico, remélem, nem ment végig rajtatok a hányós vírus!!!

Itt minden oké, tegnap lefeküdtem fél 10-kor (józsefattilásan szólva, hagytam a mosást meg minden melót másra, majd megvár), úgyhogy simán 8-10 órákat alszom átlagban, de teljesen mindegy, ugyanolyan nehéz felkelni. :shock:
Megint émelygek néha, de csak hazafelé meg itthon, mhelyen-suliban soha :lol: hát nem érdekes?
és amit sosem hittem volna: a tejeskávé undorít, úgyhogy csak gyorsan felhajtom, hogy legyen bennem némi koffein.
Ma be kéne jelentkeznem a genetikai vizsgálatokra (vérvétel stb.).

Majd visszakukkantok délután.
irina

Hahó.
Lenyomtam két duplaelőadást, és már itthon is vagyok.
Épp most megy fel a lázam, szóval mire megyek az óvodába, lehúzom 8)

Panndi, keblemre, sorstáram :lol:

Irina, amúgy tényleg fura, hogy nem vevők semmilyen humorra. De azt is el tudom képzelni, hogy fáradtak meg hasonlók.
Meg ritkán látnak ennyire vicces szülőket :lol:

Az alvások nagyon jók lehetnek...

Mikor terhes voltam, abbahagytam a koffeines kávé ivását. Szédelegtem is rendesen a 100/60-as vérnyomásommal. Másodjára ezt a reggeli tejeskávét megtartom majd.

Péternek boldog születésnapot!!!

Kép
vindolanda

Hahó.

Irina, amúgy tényleg fura, hogy nem vevők semmilyen humorra. De azt is el tudom képzelni, hogy fáradtak meg hasonlók.

Mikor terhes voltam, abbahagytam a koffeines kávé ivását. Szédelegtem is rendesen a 100/60-as vérnyomásommal. Másodjára ezt a reggeli tejeskávét megtartom majd.

Kép
vindolanda

Szia, Vindo,
hú, hősies vagy a 3 óra tanítással. Aludj egy nagyot!

[Magánvéleményem: idehaza sok ember takarózik azzal, hogy nehéz az élete, de szerintem a kedvesség meg a mosoly nem kerül semmibe, akkor sem, ha fáradtak vagyunk. Hozzáállás kérdése. Gyerekként meg rettegnék a humortalan felnőttektől, főleg, ha engem akarnának vizsgálgatni.]

Na, eddig bevásároltam, főztem lecsót ebédre, most meg a Bolyai-beszámolómat írom (jövő héten van leadási határidő). Kíváncsi vagyok, milyen minősítést kapok majd.
És vár a teregetés. :-)
irina

... bocs, duplázott, töröltem.
irina

Sziasztok!

Péternek boldog szülinapot!

Vindo jobbulást!
Azért tényleg fura, hogy nem volt humorérzékük a logopédusnak/pszichológusnak. De talán csak rossz passzban voltak.

Irina!
Nekem is eszembe jutott, hogy Maggie-nek kéne Hermione időnyerője. :)

Mi már majdnem teljesen jól. (Egy kicsit engem is elkapott ez a fránya vírus, de nem vészes.)
Tegnap este még jógázni is voltam. Fél kilencre mentem, így az esti előkészületeket megcsináltam, de apa mesélt, és altatott. Jól viselték a fiúk, főleg a két kicsi. Barnikámnak hiányoztam a legjobban, mindenáron meg akart várni, kb. 5 perccel az érkezésem előtt aludt csak el.

Kép
Kép
Kép
katicico

Sziasztok!

Péternek boldog szülinapot!

Vindo jobbulást!
Azért tényleg fura, hogy nem volt humorérzékük a logopédusnak/pszichológusnak. De talán csak rossz passzban voltak.

Irina!
Nekem is eszembe jutott, hogy Maggie-nek kéne Hermione időnyerője. :)

Mi már majdnem teljesen jól. (Egy kicsit engem is elkapott ez a fránya vírus, de nem vészes.)
Tegnap este még jógázni is voltam. Fél kilencre mentem, így az esti előkészületeket megcsináltam, de apa mesélt, és altatott. Jól viselték a fiúk, főleg a két kicsi. Barnikámnak hiányoztam a legjobban, mindenáron meg akart várni, kb. 5 perccel az érkezésem előtt aludt csak el.

Kép
Kép
Kép
katicico

Vacakol a babanet, bocsi a duplázásért!

Kép
Kép
Kép
katicico

Hahó.

Kép
vindolanda

Rá se ránts Kata, nekem sikerült háromszor elküldenem egy óra alatt :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Ja, hát én is csak mentegetem itt őket.

Jóga fél kilenckor 8)

Jó munkát, Irina.

Tényleg ledőlök egy kicsit. Tavaly tavasszal aludtam utoljára nappal, meglátom, sikerül-e :arrow:

Kép
vindolanda

Utólag boldog szülinapot minden érintettnek :) :)

Irina,igen 1 mosoly semmibe sem kerül :) :) Tegnap egy bácsi mondta olyan jó h. mosolygunk :) :) (az 1 dolog h. fárasztotta hülyeségeivel...)

Vindo jobbulást :)

Maggie,tuti van neked Hermione szerkezeted :) :) Irina,mik nem jutnak eszedbe :)

:arrow: de jó volt ma nem dolgozni :) :) élveztem nagyon :) :) megyek is horgolok tovább :)

KépKép
viranka

Halihó

megvagyunk, tegnap utazott el I azóta gyerekek kattantak..apa hiány. :-( Emma tegnap 30 perc hisztit nyomott átöltözés után a tornán, nem akart bemenni. :-( végül úgy ment be hogy én is bementem..( nem lehet bemenni szülőknek, ) azóta is olyan kis ..nem tudja kezelni az apa hiányt.

Ma korán edzettem, hajmosás epilálás, vasalás, pakolás, mosás, teregetés, és egy kis munka...:-))) kihasználtam a napot ( persze mert Emma oviban, Dalmát meg nagyi elvitte hozzájuk...imád kint lenni, egyszerűen bent megkattan..mehetnéke van mióta megy..:-) muszáj leszünk keretes házat bérelni. :-) persze ami tetszik horror áron van. :-(

mosoly...na en elég mosolygós vagyok..igyekszem sokat mosolyogni...aztán vagy fogadják vagy nem...sebaj. :-)

fura humor :-)))

Emma sem veszi a szarkasztikus humorom..:-(( :-)) I mondta hogy ezt inkább hanyagoljam mert nem érti még. :-))

Petinek boldog Születésnapot!!

Vindo: láz? hogy vagy?

jóga ..bármi este...ááááá kizárt semmit elfáradok estére...:-))

KépKép
kaqk
Debrecen

írtam.....hibát jelzett és nem jelent meg :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
kaqk
Debrecen

megis megjelent...ez elég fura... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Biztosan valami mardekáros átok ül a bneten. :lol:
Irina, jó ötlet, jól jönne.
De ma például megoldotta az élet, az egyik helyen elmaradt az órám, beültem a másikra.
Szerencsére rugalmasak.

Lányok, egy kicsit túlzásokba estek, túlértékeltek. :oops:

Irina, hú, ennyi alvást! :lol: Muszáj is ilyenkor szerintem, irtózat meló folyik benned.
No, meg Te is mennyi mindent csinálsz.

Péterkének boldogságos szülinapot!

Vindo, hogy vagy? Sikerült aludni? Más tünet?

Kaqk, szegénykém. A jövő héten én is szólóban nyomom majd.

Humor. Kell, hogy minden egyes napon nevessünk. Mondjuk én gyári hibás vagyok, elég sokat nevetgélek. De a gyerekeknek tényleg nagyon fontos lenne szerintem is.

Hú, hulla vagyok, de muszáj leszek dolgozni éjszaka, aztán meg hajnalban kelek, megfőzöm az ebédet, mert iskolába megyek. . :lol:
dmaggie

Gergőnek és Zsuzskának is boldog születésnapot kívánunk!!!

Kép
vindolanda

Sikerült aludnom egy órácskát, nagyon jól esett.
Aztán elmentem Rugóért, összeszedtem Gábort és hazajöttünk.
Lázam lement du., most rendben vagyok.
A mandulám fájogat már, lehet, arról van :x

Jóga - Gáborral együtt jártunk az egyetemen jógázni vagy két félévet, hát ő bármely napszakban elaludt közben :lol:

R. szerintem elé kis vicces lélek.
De mi is sokat nevetünk/röhögünk.
Tanítani is úgy próbálok, hogy közben jól szórakozzanak a hallgatók.
Remélem, sikerül is.

Kaqk, merre nézegettetek házakat? Milyen árban vannak?
Ahol most lakunk, az korábban albérletben volt kiadva havi 40 000 körül.
Esetleg olyan helyeken is nézzetek szét, ami távolabb van, de járnak a helyijáratok. Vagy az messze lenne?

Maggie, csak ügyesen.

Viranka, mind dolgozok :arrow:

Kiszedem Rugót a kádból.

Kép
vindolanda

Helyesen:
Viranka, min dolgozol?

:roll: :lol:

Kép
vindolanda

Jaj, tényleg, de a régi táblázatban nem voltak :-(

Gergő, Zsuzska, nagyon boldog szülinapot Nektek!

Vindo, hogy vagy? Sikerült aludnod?

Kaqk, kitartás! Mikor jön I haza?
Kertesház: megértem...

Verus, mit horgolsz most? Jó a mhely amúgy?

Katicicó, nem vagy semmi az esti jógával :-)

Maggie, drágám, azért vigyázz magadra, nem győzöm hangsúlyozni!

Ádi minden nap megkérdezi, hogy "a kisbaba már hall engem?" :lol:
irina

Vindo, látom, aludtál, éljen! :-)
Hát a sótlan, vicc nélküli tanártól az ég óvjon mindenkit! :-) Humortalan gyerekpszichológus meg... nem egy oxymoron?
S-sel mindig azt mondjuk egymásnak fura alakokkal való találkozás után, hogy "értem én a humort, csak nem szeretem!" (vagy fordítva)
:lol:
irina

Gergő, Zsuzska! Isten éltessen titeket!

Kata, tényleg. Jól nyomod. Hú, nekem is hiányzik a mozgás. De egyszerűen nem visz rá a lélek, meg időm sincs nagyon.

Irina, jössz majd Debrecenbe?
Ádi, édes. Azért addig van még néhány hét.

Vindo, gyógyulj meg gyorsan!
dmaggie

Zsuzskának és Gergőnek is boldog szülinapot :) :)

Vindo,hívtak szürei felvonulásra/banzájra árulni,mint kézműves :) (jövő hét szombatra) arra horgolok :) bár még csak 1 sapim van félkészen :shock: :? bele kell húznom :) S Én csak kicsit leszek ott,mert aztán megyek dolgozni és egy ismerősőm fog árulni :)

Irina,igen :) Én nagyon jól érzem magam ott is :)

S ma második helyezett lettem felnőtt gyöngyfűzés kategóriában a helyi kézimunka kiállításon :) :) Csajok annyi gyönyörűséget csináltak :shock: rengeteg gobelin,horgolás,xszemes,gyöngyös dolgok,babák,foltvarrás :)

KépKép
viranka

Gergőnek és Zsuzskának én is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Á, nem olyan nagy dolog a fél 9-es jóga, ahhoz képest, hogy sokan ilyenkor még dolgoztok. De az igaz, hogy a végén a relaxáció alatt többen elalszunk. :) Viszont utána tele vagyok energiával. :)

Kép
Kép
Kép
katicico

Halihó!

Én már nagy munkában, keltem a szokásos időben és éppen főzöm az ebédet a családomnak. Bercó is fent van már, negyed hézkor kicsattogott.

Kata, ez akkor is jó. Főleg az utolsó rész tetszik. :wink: :lol:
dmaggie

Jövök már :D

Még este is jól bealudtam olyan kilenc körül, és reggel fél nyolcig nyomtam. Ma viszont már tényleg dolgozni fogok este.
Köszi lányok.
Szerintem már jól vagyok, tegnap délután óta nincsen lázam.

Jóga - igen, arra én is emlékszem, hogy utána olyan kis energikus voltam.

Maggie, szegény Te.

Viranka, gratulálunk!!!
Ha van valami különösen szép dolgod, le is fotózhatod.

Rólunk - mostanában azzal bíbelődünk, hogy rájöttünk, hogy abban a szobában, amit eddig télre lezártunk, és hideg volt benne, van egy befalazott kémény.
G. felment a padra, megtalálta, be volt betonozva a teteje.
Lehet, még ősszel felhúznánk egy újabb kéményt rendesen a tető felé, és beüzemelnénk egy sima fatüzelésű kályhát.
A keringetős gázos rendszer elég drága. Fatüzeléssel meg egy kályha nem fűti ki a lakást teljesen.

Jelentem, itt továbbra sem esett egy csepp eső sem.

Megnézem az ételrendelő cégemet, kinézek valami ebédet mára.

Kép
vindolanda

Halihó!

Isten éltesse Noelt nagyon sokáig!!!

Maggie, Te sem aludtál akkor sokat, szegénykém...
Igen, megyek majd felétek, de csak Debrecenben legkorábban. Remélem, tudunk talizni is :-) (ez rendes védés lesz, nem elővédés, amire megyek, és utána illik a fogadáson is jelen lenni).

Verus, nagy grat a 2. helyezéshez!!! akkor tessék turbófokozaton horgolni! 8) Sok sikert a banzájhoz!
irina

Jaj Zsuzska és Gergő és persze Nolka Boldog születésnapot!!!

Mi nagyizunk...jó hideg lett most már itt keleten is :-((( brrrr

déli alváson félig túl ( Emma még alszik :-) ) aztán palacsintázunk..( köszi nagyi :-)) majd meggyünk őszi ruhatárat frissíteni+ esküvőre cipőket a nézni a csajoknak! :-))
Este I jön hurráááá, remélem a csajok is helyre jönnek...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Noelnek boldog születésnapot kívánunk!

Közben küzdünk a lakással, már kezd valahogyan kinézni.

Igen, itt a hűvös idő, és valamennyi eső is esett.

Rugónak is kell majd szerezni harisnyákat, és átmeneti satyija sincsen.
Remélem, a kabátjai még jók lesznek idén :roll:

Irina, mikor jössz majd?

Kép
vindolanda

Halihó!

Már egy órája itthon vagyok, de eddig igyekeztem feltuningolni magam. Eléggé fáradt vagyok, most ittam egy kávét. Dávid tölt valami filmet, igyekszünk megnézni.

Irina, igazság szerint nem panaszkodhatok. Az este csak úgy n.11-ig csináltam a dolgom, aztán lefeküdtem. Úgy gondoltam, megnézem az egyik kedvenc sorozatomat, de elaludtam. Mondjuk mit is vártam?
Viszont így még nem végeztem azzal az órával, amit tegnap szerettem volna befejezni. Még vagy tíz perc van belőle. De utána már csak négy marad. Még kettőt át kellene írnom, utána pedig már kezdeném is az érdemi részét. Izgat nagyon a dolog.
Bízom benne én is, hogy tudunk találkozni! A december már király lesz, addigra le kell adnom a szakdolit, időm mint a tenger. Csak azt a néhány vizsgát kell majd még megcsinálni.
Ha most beírják mindenből a kettest, már jó is lesz. :wink: :lol:
Egyébként öt-hat tárgyból adok be kreditátviteli kérelmet, kíváncsi vagyok, hogy elfogadják-e. :roll:

Dávid ma nyelvvizsgázott, izgulunk érte. Ha a magnóból szerez tíz pontot, akkor meg is lesz. :lol:

Kaqk, én is kérek palacsintát. :lol:
Végre kiegészültök.

Vindo, itt is kellene legalább egy porszívózás, de most én hagyom a dagadt ruhát másra. Igaz a mosogatógépet beindítottam, meg betettem még egy mosást. Kiszedtem azokat a ruhákat, amiket még reggel mostam.
dmaggie

Noelt Isten éltesse! Nagy ölelést küldök neki. :lol:
dmaggie

Vindo, remélem összejön a kémény! Én például nagyon szeretem anyukámnál a kandallót, isteni meleget csinál. A konvektor nem tud olyat.
dmaggie

Vindo, örülök, h jobban vagy! Akkor két kályha lesz, ami együtt is fog tudni üzemelni?

Maggie, akkor is nagyon ügyi vagy :-)

Kaqk, éljen a családegyesítés :-)

Vindo, Maggie,
Na, behalok, tényleg azt írtam, hogy "Debrecenben legkorábban", ez ugye "decemberben legkorábban" akart lenni :lol:
Ha mindenkinek oké lesz a védésre, akkor szerintem dec. 7 vagy 14 lesz, vmelyik péntek, de még semmi nem biztos. Végső esetben január.
irina

Mint látható, elkezdődtek lexikális elérési és azosítási problémáim, ez így volt akkor is, amikor Ádit vártam. S-val mostanában sokszor úgy beszélgetünk, hogy a mondat közepén azt se tudom, milyen témában vagyunk, nemhogy mi a köv. szó. Tanítani így lesz a legjobb.
irina

Aha, szóval decemberben :wink:

Egy kalappal Dávidnak!

Két kályha lenne a végcél. Télen, ha jönnek vendégek, pár napig fűtjük az ő részüket is, aztán meg fizetünk egy rakat pénzt.

Maggie, holnap szabadnap legalább?

Kép
vindolanda

Sziasztok :D

Nagyon helyesek vagytok, köszönjük szépen a köszöntéseket, hoztam is egy képet Nektek:
Kép

Meg mégegyet :wink:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Irina, kikövetkeztettem ám. :wink: :lol:
Ilyenek velem is gyakran előfordulnak, pedig nem is vagyok várandós.

Vindo, igen. Szerencsére. Minden héten lesz egy pihenőnapom. :lol: De jól van ez így. Most ennek van itt az ideje.

Szegény Dávidnak meg alig van hangja. Remélem nem betegszik le!

Megyek, kiterítem a ruhákat, aztán dolgozok egy kicsit. Nem nagyon köt le ez a film. (Bosszúállók)
dmaggie

Anitja, nagyon köszi. :lol: Noel milyen nagynak tűnik. Kész férfi.
dmaggie

Tényleg, Vindo, hogy tetszett a Prometheus? A The cabin in the woods-ot láttátok (ajánlottam pár napja)? Nekem tetszett, teljesen krézi.
irina

Anitja, hihetetlen, Nolka mekkora, alig ismertem meg! Nagyon szépek a gyerekeitek!

Dávidnak jobbulást, Maggie!
Bosszúállók: van benne néhány jó poén ;-)
irina

Én is sok boldogságot kívánok minden 5 éves Nagybabának :lol:

Nem vagyok túl aktív :oops: de azért néha bekuksizok, gondoltam ma Rátok, hogy Ti biztos köszöntitek Nolkát, annyira aranyosak vagytok :D :D :D Köszönjük mégegyszer :D

Mi jól vagyunk, barnázás is enyhül napról napra, itt is lehült egy picit az idő, de igazából én nagyon élvezem, már alig bírtam aludni a hőségtől. Nehéz fába vágtuk a fejszét, mert idén mindenképp akarunk autót venni (tavaly még buszoztunk) és itt jobbkormányos autók vannak, ami még nem is lenne akkora baj, de marhára túlárazottak, és rossz állapotúak. Viszont legközelebb Angliába van jobbkormányos autó... szóval nem egyszerű a helyzet...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

ja, még azt akartam elújságolni, hogy voltunk a kórházban ahol Babóka születni fog, szép, tiszta, modern, és képzeljétek napi 1-2 szülés van (tekintve, hogy a sziget lakossága alig 20ezer ember) :lol: szóval nagyon családias a hangulat, kedvesek, figyelmesek voltak velünk.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja, ezek jó hírek. Különösen az állapotoddal összefüggő. De annyira hihetetlen, hogy már majdnem félidős vagy! :lol: :shock:
Jó kis helyet választottatok.

Irina, igen azok bejönnek, meg értékelem is, de inkább dolgozok. Azt gondoltam ki, hogy ma végzek azzal a kevéssel és inkább pihenek utána.
Köszön a jókívánságot.

Na, tényleg kezdem.
dmaggie

Anitja, épp kérdezni akartam, hogy vagy... örülök, hogy jól! :D
Hát akkor a Te szülésed is ott nagy szenzáció lesz :-)))

Maggie, jó munkát!:-)

Mindjárt elalszom... de jusztse.
irina

Lányok!

A gyerkőcök nevében is köszönöm szépen a köszöntéseket! :)

Heni!
Péterkének sok boldogságot! :)

Anitja!
Nolkának sok boldogságot! :)
Jó hallani, hogy milyen szépen alakulnak a dolgaitok! Olyan bátrak, vagytok, hogy így nekivágtatok ennek a különleges országnak!

Irina!
Jót mosolyogtam a decemberi Debrecenen. :) Eddig tényleg nem volt ez jellemző rád. :)

Viranka!
Hát igen, aki tud, az tud! Nagyon ügyes vagy!

Kaqk!
Az jó, ha végre apázhattok majd! Emma is hisztis mostanában? Vagy ha Apa nincs, csak akkor?

Vindo!
Ti mindig találtok magatoknak valami építkeznivalót! :) De azért jó lesz majd az a kályha!

Maggie!
Biztos meglesz az a nyelvvizsga! Ügyes fiaid vannak!
Hess-hess betegség!

Móni!
A túrótorta szuper lett, már csak pár morzsa van belőle. :) Még egyszer köszi a receptet!

Kép
gica1

Sziasztok!

Noelnek nagyon boldog szülinapot!
Örülök, hogy jobban vagy Anitja, és hogy jó helyen fogsz szülni. A gyerekek nagyon helyesek!

Irina!
A diákjaid jól fognak szórakozni. :) Én is rettentő feledékeny voltam a terhesség alatt.

Ma ismét szülinapoztunk, most anyósommal és a kisebbik sógorommal. Elkészült a verda torta: Joe Compostor. Hááááááát nem lett túl szép. Úgy kezdődött, hogy a kakaós piskóta nem jött fel (vagy a sütőpor volt rossz, vagy az új módszer, amivel kevertem). Lebeszéltek róla, hogy újat süssek. Aztán a fondant nem tudtam szépen kinyújtani. Móni, vajon mi lehetett az oka? Szétrepedt, és töredezett. Így darabokból kellett bevonnom. Végül a torta finom lett, a családnak tetszett azért, felismerték, hogy mi akart lenni. Barnika azt mondta pont ilyet szeretett volna. :)

No megyek aludni, jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
katicico

Hahó, én is megyek aludni.
Görbe estét csaptunk,
épp most lett vége a Cabin in the wood-nak, előtte meg a MIB3 ment. Innentől szigorú munka mind a kettőnknek :roll: :arrow:
Holnap jövök.

Kép
vindolanda

Anitja,Nolkának boldog szülinapot :) :)
Jól beelőztetek anno :) :) pedig már lebeszéltük az uzsokis traccspartit :) :)

Kati,a lényeg,h. tetszett :) :) biztos jó lett a torta :) :)

Drága kisfiam tegnap 5kor,ma 6kor kelt fel,h. éhen akar halni.... Én ettől kész vagyok :shock: :roll: pedig vacsorázik is normálisan :(

KépKép
viranka

írtam :arrow:

KépKép
viranka

Rugó felkelt hat után :x :x :x :x :x

Kávézok, leültettem mesét nézni. G.nek sikerült visszaaludnia.

Kata, ha Barni ilyet szeretett volna, akkor teljes a siker :wink:

Gica, én már rettenetesen unom az építkezéseket-felújításokat. Egy életre elegem lett belőle.

Néha szoktuk nézegetni a tanyákat a nagy semmi közepén, de a főutaktól nem messze, hogy milyen jó lehet ott. De egyszerűen nem lenne idegrendszerem még egyszer végigépítkezni három évet :roll:

G. ilyen amúgy, mindig talál magának valamit.

Maggie, megnézted végül a filmet?
Nekünk is le van töltve.
Nekem valahogy a szuperhősös dolgok nem jönnek be. Bár RD Junior nagy szívszerelmem, még vasruciban is, de még nem vágtunk bele.

Anitja, jobb oldalas autók...
Vajon sokáig tart megszokni a jobbos vezetést?
Az jó, ha a kórház tetszik.
Hány fok van nálatok mostanában?

Emlékszem, régen írtad, hogy gondolkoztok a magántanulói státuszon a gyerekeknek. Ebből lett végül valami? Vagy nehezen kivitelezhető?

Eszek egy joghurtot is :arrow:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?