A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő!
Ha a fogklinikán nem tudják megcsinálni a fogadat, akkor én tudok egy nagyon jó fogorvost. Igaz, hogy maszek és nem túl olcsó, de nagyon rendes és nem kell 3 órát várnod. minden nap rendel a magánrendelőjében a belvárosban.Nekem most csinálta meg a fogaimat( húzás, híd, gyökérkezelés, de nem fájt utána sose)
És ha valamilyen egészségpénztár tagja vagy azon keresztül is le lehet bonyolitani. Legalábbis 4-5 pénztárral szerződésben van a doki.
zita_29

Zita,
csak nem a Benedek doki Kép?
K.

Kép

Kép
eszteranyu

Zita!

Ki a fogdokid?

Ildi
tfildiko

Lányok!
Nem csak az a dokiszámolható el egészségpénztárba aki szerződéses, bármelyik elszámolható ha ad számlát és Te vagy közvetlen családtagod( férj, szülő) tagja valamelyik egészségpénztárnak.
Mi most csináltattuk a lányom fogszabályzóját ezért vagyok ilyen okos. Csak utánna kell nézni hogy pontosan mi legyen a számlán. De jó dolog mert egy visszakapod a pénzed az egészségpénztártól és az adóból isle lehet írni amit oda befizetsz (100.000.-Ft-ig)

Kriszti!
Mi is voltunk tegnap a Corában, de Én találtam Nivea cuccokat. Amúgy sokszor előfordul hogy leltár után pár napig nincs választék.
Megsúgom lányok hogy holnaptól indul a Corában a leárazás és sok baba és gyerekdolog is lesz leakciózva
üdv
Bea
20180827120929

Bocsi a keszekusza írásért de sietek
20180827120929

Gerika, a homeos szerekről annyit tudok, hogy a Sas patikában van egy gyógyszerésznő aki tud adni "csomagot". ennyi sajna az info róla.
PUSZi nektek
Melike
32+2
meli27

A fogorvos Dr Sávay Gyula. Régebben ő volt Deszken a körzeti fogorvos, meg a Rókusi krt.-on volt rendelője. De tavaly átköltözött a Takaréktár utcába, és csak ott dolgozik.Fent van az interneten is valahol, gonndolom a fogorvos.hu-n vagy a szegedlap.hu-n megtalálható.
zita_29

Jaj ezt elmesélem. Orsi már joideje az üres poharat a szájához veszi és ugy csinál mintha inna. Igy ma adtam neki kis vizet is benne és egy csepp sem ment mellé pedig egyedül fogta és öntötte magába! Büszke voltam rá nagyonKép
2x is ivott igy.

Angi! bárányhimlöre Antimonium tartaricum 5CH napi 2x5 golyo (azoknak a himlöszerü hegeknek a megszünésére szolgál amik az elfertözödött holyagok után maradnak
Mezereum 9Ch napi 2x5 (gennyes alapu, pörkösödö tetejü holyag esetén)
Rhus toxiodendron 9CH napi 2-4x5 golyo(viztiszta folyadékot tartalmazó apró hólyagok, amelyeket piros udvar vesz körül. A bör nagyon viszket, a viszketés melegre javul.

Enikö! Szülés után ha vérveszteség miatt vashiány alakul ki Ferrum metallicum 9CH napi 1-2*5 golyó
Folyadék és vérvesztést követöen kialakulo bágyadtság, erötlenség, elesettség kezelésére China rubra 9 Ch napi 3-4x5 golyo
Császár és gátmetszés utáni hegekre Causticum 9Ch napi 1x5 ha ezek a hegek fájdalmasak, érzékenyek és viszketnek akkor pedig Graphites 9Ch 1x5.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Most értem haza a fogklinikáról, nem csináltak vele semmit, mert a doki szerint ez természetes utófájás. Okés, hogy valamennyire fáj, na de, hogy ennyire???? Valami kálcium/kálium?? x oxid nevü gyógyszer van benne, aminek kell legalább 2 nap, hogy hasson. Azt mondta a doki, azt tudjuk megcsinálni, hogy kiszedi a tegnapelötti gyógyszeres tömést és szabadon hagyjuk, holnap visszamegyek és rak bele újat. Vagy egy kicsit türök még és hátha magától elmúlik a fájdalom, mert hatni kezd a gyógyszer! Hát utóbbit választottam, de azért mert annyira fáj, hogy nem bírtam volna ki, ha megint molesztálják (fúrják ) a fogamat! Már attól kicsordult a könnyem, hogy megkopogtatta azzal a kütyüvel, és megnyomkolászta kézzel....KépKép Nagyon ki vagyok. Nem tudok enni és beszélni sem. A Bogi meg állandóan kérdez persze, és én nem tudok neki válaszolni Kép Nagyon szar!

Zita: Mennyibe kerül az a fogorvos akihez Te jársz? Én azért megyek a körzetihez/fogklinikára, hogy ne kelljen fizetni, mert most a szülésre kell a pénz.... De ha nincs más, inkább fizetek csak ne fájjon!

Na megyek fözök! Mire Bogi felébred kész kell legyen az ebéd!
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Uhh, Enikő, ez durvaKép((. Sajnálom, jobbulást.

Karmen! KöszönömszépenKép. Az utolsó bogyót szedi Virág, mert most olyan stédiumban van, de a többit is kimentem magamnak, azokról még nem hallottam.

.:Angi:.
angiszeged

Sziasztok!

Karmen: De ügyi Orsi!

Erika: Nekem is szülősámlira fájt a fogam, de csak amerikai szülőszék jutott, pedig a sámli sokkal olcsóbb és kevesebb helyet foglal el. Kép A nandu.hu-n vannak szüléssel kapcsolatos homos dolgok.

Ildi: Te milyen ügyes voltál vajúdás közben! Kár hogy nem szülhetted meg Noémit rendesen.

Angi: Ti mindent bekapkodtok? Kép Jobbulást.

Enikő: Azért én rákérdeznék az áramlásra, nem hagynám annyiban. Tudod Boróka a tét.
Nem ítél el senki sem azért mert valaki EDA val szül, csak a szülés egy természetes dolog, és sok más természetes fájdalomcsillapító van, aminek nincs mellékhatása.
Remélem a fogad javul.

Ági: Én is csodálkoztam, hogy Bátor így bírja, mert elég korán keltek. És kelnek mostanában. A hét óra valahogy olyan hajnal még. Kép

Sajna minket a szocpol már nem érint.

Gabi3
inecsg

Enikő!

Én elmennék a helyedben egy maszek fogihoz.
Jobbulást!

Kármen!

Nagyon ügyi a lányod,büszke is lehetsz rá.

Gabi!

Köszi.Én is bánom,hogy nem ment simán.

Ildi
tfildiko

Találtam a neten homeos szereket, főleg kismamáknak, de szoptatás idejére van ötlet:

A szüléshez és az utána való idõszakhoz ajánlott homeopátiás szerek:
I - A szüléshez való felkészüléshez:
A - egy hónappal a szülés kiírt idõpontja elõtt elkezdeni.
GELSENIUM 30 CH :1 tubus (1 dózis) egyszer egy héten
IGNATIA 9 CH : 5 bogyó minden reggel

B - két héttel a szülés kiírt idõpontja elõtt elkezdeni:
ACTEA RACEMOSA 9 CH : 5 bogyó minden reggel és este

II - A szüléshez:
A - a fájások kezdetétõl:
CAULOPHYLLUM 9 CH : 1 tubus (1 dózis)

B - mikor a fájások szép rendszeressé váltak, felváltva félóránként:
ACTEA RACEMOSA 9 CH : 5 bogyó és
ARNICA 9 CH : 3 bogyó

III - A szülés utáni felépüléshez:
Rendszeresen pár héten át:
ARNICA 9 CH : 5 bogyó reggel és este
CHINA 9 CH : 5 bogyó reggel ébredéskor két héten át

IV - Szoptatáshoz:
A - rendszeresen szedni:
RICINUS 5 CH : 5 bogyó napi kétszer 3 héten át
B - a mellbimbó berepedése esetén:
NITRICUM ACIDUM 9 CH : 5 bogyó, napi 2-3-szor a helyzet javulásáig
CASTOR EQUI kenõcs : 2-3-szor bekenni vele naponta a mellbimbót, szülés elõtt!!!

C - Szoptatás alatti fáradtság esetén:
CHINA 9 CH : 5 bogyó reggel és este a helyzet javulásáig
Ami még fontos:
- a kezelés idõpontja alatt tilos a menta vagy mentol minden formában (mentatea, mentolos rágó, mentolos fogkrém, stb.)
- a bogyókat az étkezéseken kivül kell bevenni, hagyni feloldódni a nyelv alatt
- lehetõleg ne érintsük a bogyókat sem fémkanállal, sem kézzel
meli27

Sziasztok!

Enikő, szegénykém, így megszenvedni...:-(( Ilyenről még nem is hallottam, hogy ilyen kemény az utófájás. Bár jut eszembe, amikor kihúzták a fogam annyira fájt a helye, h a csillagok símán keringtek a fejem körül. Én is visszamentem és még gyógyszeresen kezelni kellett a helyét, ami azt jelentette, h a sebet telenyomták apró gyógyszermorzsákkal. Nah, azt se kívánom senkinek...

Angi, húhhh bárányhimlő...remélem gyorsan túl lesztek rajta. Én ezen kattogtam hónapokig, mert nem tudom, h voltam e és ha újra babát akarok akkor féltem a kicsit, mert olvastam, h nagyon veszélyes az első és uccsó harmadban a magzatra nézve. Én mindenképpen elmegyek babagyártás előtt vérvizsgálatra vagy inkább beadatom a gyogyót. Azt hiszem elég húzós ára van, a vérvizsgának és az ellenanyagnak is. Ha megcsináltatom a vérv. és kiderül, h nem voltam akkor fizethetek az ellenanyagért is.....
Bea, az egészségpénztár, a magánny. pénztár? Bocs, nem értem....de jól hangzott és szeretnék okosodni:-)

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Enikő, nagyon sajnállak a fogad miatt! Mielőbbi javulást kívánok!
Egyébként nekem mindenki azt mondja, hogy babaváráskor sokkal kiélezettebbek vagyunk mindenféle fájdalomra.
Ja, még egy kérdés: szült valaki nem császárral a Molnár-G-nél?
meli27

nekem tavaly volt hosszadalmas fogorvosi kezelésem, genny lett az inyem alatt a foggyökérnél, Kiszurták és gyogyszert nyomtak bele. 1 napig majd a falat kapartam olyan fájdalmam volt utána. Utána már a többi kezelés után nem volt ilyen fájdalmam.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Meli!

Sajna,én császárral szültem nála.

Ildi
tfildiko

Ildi, meg tudod adni a Molnár G. vonalas számát? Légyszi:-)

nyúlanyó

54 55 22. A klinikai száma.
meli27

Ildi, nekem is ő a fogadott orvosom, csak azért kérdeztem, hogy szült-e valaki hüvelyi úton, mert akikkel eddig beszéltem mindenki csaszi volt.
meli27

Nyúlanyó!

A vonalas szám:06/62-545-500
De szerintem ezt csak rendelési időben lehet hívni.De ez nem biztos.
Akarsz menni hozzá?Nekem is el kell mennem rákszűrésre.

Ildi
tfildiko

Én szültem! Olyan volt mint rendeléskor, tök nyugis, kedves, türelmes:-) Én mondtam nem bírom ki, hogy ne nyomjak, Ő : dehogynem Anita, szuszogja át szépen:-) És ezt tök nyugodtan.

nyúlanyó

Anita!

Én is nagyon birom a dokit.Nyugodt,türelmes.

Ildi
tfildiko

Mennem kellene hozzá, de másnak kellett a szám. Én tudom a mobilját, ha megvan még neki. Csak másnak nem akartam megadni. Nekem már októberben aktuális lett volna a rákszűrés, nem esz rá a fene.....

nyúlanyó

Köszi Anita az infot.
A szám amit adtam a szobája száma én a múltkor ott értem el. Jövő héten pénteken megyek hozzá.
Egyébként szerintem is tök nyugis, és abban a pillanatban ahogy mondom neki mi bajom már orvosolja is. Szerintem is tök nyugis, és látszik rajta, hogy megfontolt.
meli27

És ami nem elhanyagolandó, mindig jár konferenciákra, volt kint külfödön is orvoskodni, a gátmetszést nem is éreztem , a varrás plasztikai varrás volt és nem kellett kiszedni!

nyúlanyó

Hát igen Anita, és ez szerintem sem elhanyagolható. Meg az is látszik rajta, hogy Kaáli vezetője volt évekig. Anita Te mikor szültél nála?
meli27

2003. 04. 21. Húsvét hétfőn. Mondta, hogy egy héttel szülés előtt, hogy ügyeletes lesz Húsvét hétfőn, nyugodtan menjek szülni, én meg mentem is :-)

nyúlanyó

Enikő!
Attól függ mit csinál, de 4-5 ezernél olcsobban biztos nem uszod meg nála. Nekem mindig adott injekciót, és amikor az kiment, akkor se fájt soha. Pedig most jártam hozzá egy ideig.Ha kell a száma megadom, és legfeljebb megkérdezed az árakat. Az nem jelent még semmit.
zita_29

Anita, ez jó hír. Mármint hogy piros betűs nap szültél, ugyanis ahogy az én szerencsémen múlik márc. 15 lesz belőle!!! De azért remélem ha nem lesz ügyeletes akkoris bejön!!!
meli27

Anita,

az előbb írtad, hogy:
"Én szültem!"
Erre én azt mondom: mindannyian szültünk! Csak valaki császárral, valaki hüvelyi úton.
Sajnos sokan nem tekintik szülésnek, ha valaki császárral hozza világra a babáját,sőt olyat is hallottam, hogy ezért lenézik a császáros anyukát. Helytelenül.
Vagy a szülés attól szülés, hogy szenvedünk? Mert hidd el, mi is szenvedtünk, sőt azok is, akiknek kiírt császárjuk volt és nem vajúdtak.
Pedig mi, császárosok is ugyanúgy szültünk, ugyanúgy kihordtuk a picit, csak sajnos másképp jött a világra.
Ne értsd félre, nem kötekedni akarok, csupán kis helyreigazítás Kép.

Még egy dolog:
azt mondják hozzáértők (szakorvosok), hogy a császáros babák sokkal kiegyensúlyozottabbak, nyugodtabbak és nem olyan érzékenyek a feszkóra, mint a hüvelyi úton született babák.

Feldobtam a témát:
írjunk erről pro és kontra - ha van kedvetek.

Üdv,
Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Én császáros "baba" vagyok , de nem vagyok sem kiegyensúlyozottabb, se nyugodtabb.. Idegbeteg vagyok símán... :-)))
meli27

Meli,
ez aranyos volt Kép! És pici babának milyen voltál?

Voltunk ellenőrzésen, a doktornő belenézett Eszter torkába és azt mondta, gyönyörű!
Leírtam pár sorban, mikor volt láza, mennyi, mivel csillapítottam, miként változott az állapota. Írtam még 7 kérdést is.
Nagyon tetszett neki, hogy leírtam ezeket a dolgokat, benn voltam majdnem 20 percet olyan jól elbeszélgettünk Kép. Kinn meg tele volt a váróterem.

Felébredt Eszter, majd folytatom, mert vitaminokkal kapcs. lenne kérdésem tapasztalattal rendelkezők felé.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Jajmán Kriszti ne idegelj fel! Nem úgy értettem, kérdezte ki szült a Molnár G-nél, én : én szültem. Senkit nem tekintek alább rendeltnek, ekkora prosztónak ne nézzél már!!!!!! Kurva szarul esett, h ezt gondolod!!!! Bocs, de ez felb...sőt ki írom felbaszott!!!!

nyúlanyó

Még valami, ezzel te rendeltél magad alá, totál leminősítettél, pedig igazából nem is ismersz és nem is úgy írtam . Húúú elszáll az agyam ilyenkor......

nyúlanyó

okés, az internet átka, hogy nem hallod a hangsúlyt.
Nem akartalak megbántani ezzel, bocsánat, ha annak tűnt.

Sajnálom.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

.:Angi:.
angiszeged

Elnézve, már lenyug, én bocs a kirohanásért....hamar idegbajos tipus vagyok, de gyorsan lenyugodós

Újra :-)))))))

Angi, nagyon aranyosak a csajok, Virágnak csodálatos bajsza van:-)))

nyúlanyó

Gigi, Nina74, Méri, Gabi 3 és Ágci!
Szeretnélek benneteket megkérdezni, hogy megvoltatok e elégedve a Kerekesné Csillával?
Megkérdeztem a dokimat, hogy tudna e ajánlani szülésznőt, és Őt ajánlotta. Mondta, hogy középkorú és nagy szakmai tapasztalata van, meg tudja mikor kell szólni a dokinak.Légyszives irjátok le, mit gondoltok.
Köszönöm!
zita_29

Angi!

Nagyon édesek a lányok.

Kriszti!

Én nem érzem azt,hogy nem szültem.Vajúdtam annyit,hogy más ennyi idő alatt már el is felejti,hogy szült.Nyugi,mi is szültünk.Csak egy kicsit másképp.A gyermekünk és a saját életünk volt veszélyben.Ezért lett császár.Nem a fájdalmat akartuk elkerülni.(Én nem is kerültem el.)Nem kívánságra császároztak meg bennünket.Az Anita se így gondolta,bizti.Remélem,már mind a ketten megnyugodtatok.

Ildi
tfildiko

Angi! Nagyon aranyosak a lányok! micsoda bajuszKép

Én irtam már hogy nekem fájásaim nem voltak de én is ugy érzem attól még szültem. Csodás volt.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Angéla,
Virág nagyon szexi Kép!
Nagyon jó ez a képe!
Bogi... Ő meg édes. És tiszta Anyuci!

K.

Kép

Kép
eszteranyu

Sziasztok

Zita, maximálisan meg voltam Csillával elégedve Kép és azóta is tartom vele a kapcsolatot.
Ha mellette döntesz, keresd meg mielőbb, mert csak havi 4 magánszülése lehet és mostanában többször volt olyan, hogy el kellett küldeni kismamát, mert megvolt a 4 (ő mesélte). Többnyire éjszakás, keresheted a szülőszobán, 545-507.

Angi, nagyon szép a bajusz. Kép

Korábban valaki kérdezte a digitális fénykép előhívást.
DM-ben akció van digitális fényképek előhívására
február 2-ig, az akciós katalógusban láttam.
9*13 24 Ft
10*15 29 Ft
+ transzferköltség.

Gigi
gigi1

Sziasztok!
Most jöttünk vissza a klinikáról, ugyanis 162/104-re felment a vérnyomásom. Hívtam a dokimat, egyböl berendelt, megvárt, nagyon rendes volt. Megmérte a vérnyomim, bent 160/90 volt, utána CTG az jó volt,nagyon szépen vert a kis szive a babucinak Kép Aztán megnézett ultrahangon is, ami jó volt, áramlás is, minden. Megkérdeztem az áramlást, azt mondta, hogy 3 fölött nem jó! Úgyhogy ezt is tudom mostmár, Nóri jól tudtad Kép Na szóval babucival,minden rendbenKép
Kiderült, hogy a fájdalomtól ment fel a vérnyomásom (fogfájás), ugyanis valószinü gyulladásba van a fogam. A fogklinikán elfelejtettek nekem antibiotikumot felírni, pedig a terheseknek gyökérkezeléskor szoktak!Ja és 2 orvos is megvizsgált, és egyiknek sem jutott eszébe, hogy talán gyulladásba lehet a fogam,nyirokmirigyem és még mondtam is, hogy meg van dagadva és fáj!!!!!!!
A dokim felhívta a fogklinikát és az ügyeletessel beszélt, Nöi után átmentünk a fogklinikára. Ki akarta szedni a gyógyszeres tömést, de nem találta a fúrót. Eldugják egymás elöl azzal szórakoznak a dokik egymás közöttKép. Úgyhogy a gyógyszer maradt a fogamba, és kaptam antibiotikumot. Holnap reggel éhgyomros vérvételre kell mennem a klinikára kémiai vagy milyen vérképet csinálnak, utána pedig vissza kell mennem a fogklinikára, ha továbbra is fáj a fogam!
Szerencse, hogy Bogiapu szabadnapos volt ma is és holnap is az lesz, mert gyorsan be tudtam szervezni bébicsösznek. Reggel 8-ra jön.
Szóval zajlik az élet lányok és én mindig kifogom...... Az egészségüggyel állatira meg vagyok átkozva!

Na mentem puszka
Enikö

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő,
ez nagyon durva!!!
Ez nagyon gáz.

Próbálj pihenni.

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Enikő!

Nagyon sajnálom...
Próbálj meg pihenni!

Ildi
tfildiko

Enikő!
lassan a rémtörténeteidet megfilmesíthetnék.
Borzasztó hogy min mész keresztül. ez nem normális hogy így bánjanak bárkivel is, hát még egy kismamával...

babaúszós lányok! milyen pelusba vittétek a kicsiket úszni 7 kg alatt. eddig nem találtam csak 7 kg-tól úszós pelust mi meg alig vagyunk 5 kg-ok..
Bea
20180827120929

Sziasztok!

Zita: Én nagyon tuodm ajánlani, nála szültem mindkettőt. Ő beszélte le a dokimat, hogy ne fektessen be, hiszen ott van Flóra velem. Megbízott bennem, hogy betartom a szigorú fekvést. Meg mikor Flórát szültem jó korán szóltam neki, hogy vele akarok szülni, de mire odajutottam volna hogy megismerkedjünk már szültem is. Szóval tök ismeretlenül bejött hozzám hajnalok hajnalán, pedig névnapi buliban volt a barátnőjével. Tudta, hogy szükségem van rá, nagyon jó volt hogy ott volt, mert Zolit akkor nem engedték be. Bátornál meg sok mindent megbeszéltünk, de szinte tudta, hogy mi kell nekem. Mi is tartjuk a kapcsolatot. Az utcán is beszélgetünk,ha összefutunk. És tényleg van tapasztalata. Csak jót tudok róla írni.

Enikő: Ez nagyon durva! Vigyázz magatokra. Látod milyen jó, hogy megkérdezted a dokidat. Én meg félrevezettelek volna. bocsi.

Angi: Nagyon csini Bogi, Virág meg elmehetne álarcos bálba. Kép

Kriszti: Sztem meg kell a babának az a szűk csatorna, hogy felkészüljön a kinti életre. Nem hiszem, hogy a műtét befojásolná, hogy milyen vérmérsékletű egy baba. Inkább a későbbiekben hathat rá, hogyan viselkedik vele az anyuka. Nekem egyik gyerekem sem izgága. Flóra inkább visszahúzódó, Bátor talpraesett. De egyik sem üvöltős, sírós. Simán kibírnak egy-két óra várakozást. Sárinál meg is szokták. Kép
Ja, és sztem a simán szült anyuka nem különb mint a csaszival szült. Sőt az az anyuka sem rosszabb, aki csak pár hónapig szoptatta a gyerekét, annál aki évekig. Kép

Holnap nem megyünk Mikába.

Pusz: Gabi
inecsg

Sziaszok! 1 napot kihagyok és máris renegeteget kell visszaolvasni, szerintem ez a legtermékenyebb topic a babaneten:-)))

Anita, miért örültél, hogy Anitának szólítottalak? Ez most célzás, mert korábban Nyúlanyónak hívtalak volna??:-)))))) Mellesleg nekem a Nyúlanyó is nagyon tetszik:-))))
Luci egyedül eszik és iszik, csak persze mindig azt, ami épp a fogára való.

Pipi kóstolta már a lilahagymát? Azzal bártabban vigéckedek, mert nem csíp annyira. Ja és a napokban rákapott a majonézes tormára! Azt hittem, elájulok, a flakonból nyomja a szájába!!!!!!

Karmen, valami olasz az a babatej: Latte Crisima vagy valami hasonló, nincs előttem a doboza. A Coraban fél liter 197 ft. Olyan íze van, mint a vaníliás tejnek:-))) Érdemes kipróbálni.
Tényleg nem lehet altatást kárni a klinikán? Én mintha úgy emlékeznék, hogy azt mondta az anesztes doki, jó, hogy kértem EDA-t, különben el kellett volna altatnia. De ha nem hat az EDA, akkor is elaltat.
Gratula az iváshoz, meglátod, ha Orsi rászokik, már csak viccből is rengetegszer fog kérni inni 1 nap:-)))) Csak hogy gyakorolhasson.

Angi, hogy szedtétek össze a himlőt???? Komolyan:-))) De sajna erre most nincs pénzünk, másra gyűjtünk:-))))

Enikő, szerintem próbálj meg hiperolt használni. (Mármint ha nem oldódik meg a problémád) Azt mindig ajánlják a fogászati kezelések előtt és után. Persze először kérdezz rá, hogy kismamának is lehet-e. Gyulladásgátló és fertőtlenítő, nyugtató. Lenyelni sem kell.
H
babamama

Anita,
tegnap Bea írt az egészségpénztárról és kérdeztél róla. Bővebben itt olvashatsz a TEMPO-ról:
www.egeszsegpenztar.hu

Karmen,
Orsi nagyon ügyes, hogy iszik pohárból. Fokozhatod az élvezetét, ha vastag falú üvegpohárból itatod.
Eszter nagyon élvezi, hogy kilát belőle Kép.

Bea,
kérdezz rá a babaúszás helyén, hogy mit ajánlanak. Asszem van olyan gumibugyi és pelus nem kell alá. Nekünk ilyesmit ajánlottak anno, amikor Lillafüreden voltunk.

Enikő,
hogy aludtál? Fogad hogy van?

Gabi,
igazad van Kép.
Mi sem megyünk a Mikkába, Eszter hétfőtől mehet társaságba. Talán februárban.
Inci nélkül nem az igazi.

Hajni,
pontosan mikor vizsgázol?

Kriszti

Kép

Kép
eszteranyu

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?