Judy,
jobbulast... szegenykem...
Gratula a dobogó szivecskéhez!!!
Böbe,
én értem, hogy miért mindig a páros számú gyereknél féltél szeretet szempontjából!

Először azt nem tudja elképzelni az ember, hogy még egyet tud annyira szeretni, aztán pedig hogy az éppen kicsi mellé érkező pici mennyit vesz el a tesótól...
Magnoli,
szerintem logikus, hogy minden egyes terhességnél aggódik az ember... azt mondják minden terhesség más, ráadásul attól még hogy van X számú rendben lefolyt terhességed, nem biztos, hogy az X+1-edik is rendben lesz... bármikor beüthet bármi...
Nekem az a legnagyobb félelmem, hogy nehogy velem történjen valami, na nem magam miatt, hanem mert Pálminak szüksége van rám... egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy úgy nőjön fel, hogy nem vagyok neki...
(Nagymamám édesanyja a második szülés kapcsán halt meg, 4 évesen hagyta magára a nagymamám, ez belejátszik a félelmekbe, bár én már Pálminál is féltem ettől

)
Moni,
udv kozottunk!
Drukkolok a hugicának!
Miért félsz a harmadik szüléstől? Volt valami az első kettő folyamán? Vagy "csak" a fájdalom miatt?
Mmc,
hú, reméljük minden rendben lesz... jókor jött ez is, mikor épp bölcsi szoktatás és új munkahely kezdés...
Gratula neked is a dobogó szivecskéhez!
Nekem meg tegnap előtt óta fáj a hasam alja... elég határozottan. Tegnap el akartam menni a dokimhoz, de szabin van keddig. Most bejelentkeztem egy másikhoz, holnap délelőtt fogad... remélem minden oké...
Szorítóharisnyát sehogy se viselem, 1 nap vettem fel 4 óra hosszára, majd megpusztultam benne... minden bajom volt... alig vártam, hogy hazaérjek és levehessem...
2 típus van, egy lazább, az csak szintentartó és az erősebb, aminek terápiás célja is van... azt hiszem veszek egy lazábbat és azzal fogok kezdeni, ez az erős túl durva elsőre... lehet a lazábbal hozzá tudok szokni és utána már jöhet az erős... de ha nem az se baj, hisz így is - úgy is meg kell műteni terhesség után...
Gyomorégésre megvettem a Rennie-t, eddig egyszer kellett bevenni, nem akarom mindig, csak amikor már nagyon kell... Salvus vizet még nem sikerült beszereznem...
Magnoli,
hát neked is jobbulást... úgy látszik ez most ilyen betegeskedős időszak...
Aranyos amit írsz, nekem is vannak ilyen gondolataim, ha azon töprengek hogy kisfiú vagy kislány, nehogy rosszat okozzak ezzel neki
Van egy meleg ismerősöm, őt nagyon kislánynak várta az anyukája... nem tudjuk ez közrejátszott-e a dolgok későbbi alakulásában...
Vérvétel eredmény majd csak jövő hét csütörtökön lesz kész, a vércsoport meghatározás miatt ilyen hosszú idő... a dokihoz meg utána hétfőn mehetek átvenni... szóval még másfél hét...
Tegnap meg addig lustálkodtam, hogy már nem volt értelme elindulni a védőnőhöz... na majd jövő hét csütörtökön...
Goofyka,
jobbulást mindkettőtöknek!!!