A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

TündiKépNoémiKép

Köszönöm hogy így örültök az örömömnekKép
Igen kímélem magam, bár szerencsére(valami jó csillagzat alatt születhettem) ne valami strapás az életem, mostanában, mivel ugye háztartásbeli vagyok, és van egy bejárónénink is, aki elvégez egy csomó vasalást takarítást!
Mondhatnám azt is hogy aranyéletem van!Kép

Most főzöm a jó kis kelkápi főzit, teljes kiörlésű liszttel!Kép

Noemi!
Sajnos 61-62 kilo vagyok 170 cm!
Nem tudom hogy jött ki ez a 7-8 kg!Nekem is kevésnek tűnik, de elvileg a magzat +víz+lepény 4-5 kg!A többi ugye meg tudjuk, hogy mi...zsírpárnácskák!
Egyébként ha meg már itt tartunk én is fogok enni mindent, de a kenyérfélét reggelre, a hust,zöldséget, salátát gyümit, meg estére csoportosítom!
Így is megkap a baba mindent..és mivel ez az Update diéta lényege, így lehet hogy nem is fogok 20 kilót hízni, csak 15-ötKép
(Merthogy 7-8at nem az tuti, nem az az alkat vagyok)

Kép

Kép
megann

Megann Kép sose lehet tudni! :-)

Van egy barátnőm aki annyi kilóval ment szülni, ahány kilósan teherbe esett. Tehát lefogyta a zsírpárnácskáit és a baba meg nőtt rendesen.

Mondjuk ő a végére terhességi cukrot kapott, de ez nem fenyeget téged Kép

Szóval miért ne?? Kép
Vendég

TündiKép MegannKép
A 7-8 kg plussz a feltétlenül szükséges a baba kihordásához. Ennyi a minimum, ha valaki kevesebbet hízik, annál kicsi a baba, vagy saját magából is felélt egy kicsit. Mi ezt így tanultuk anno a fősulin.
Kellenek azok a zsírpárnák, mert a szopi alatt is csomó plussz energiára van szüksége a maminak. Emiatt ne aggódjatok. Egyetek, amennyit kívántok, mert a szervezet tudja, hogy mire és mennyire van szüksége.

NoémiKép
itt vagyok, csak ritkán, mert igazán nincs mit mondanom. Nyihogni nem akarok nektek, de ha van valami amiben tudok segíteni, akkor úgyis jelentkezek.
Velem most nincs semmi Kép

Pusza
Stella

Kép
stella9

Stella Kép mikor mész a fagyibabákért? Már nem sok idő. Ugye?

Azt meg tudod mondani, hogy inszem és lombik között vajon van e szünet?

Pusz
Noémi
Vendég

NoémiKép
nem tudom mikor mehetünk a fagyikért, mert még a mostani esetünk sincs lezárva.
Egy ciklust tutira ki kell hagyni, ami nálam eleve 35 nap, de fogalmam sincs mikortól kezdve, mert a Picuri elveszése után még nem igazán jött meg, pedig 7mm méhnyálka bennt maradt.

Az inszem és a lombik között szerintem nincs kötelező kihagyás, mert inszem alatt nincs olyan "megterhelő" stimu, mint a lombiknál. Elvégzik a kötelező vizsgálatokat, ami kb. egy hónap, aztán a ciklushoz igazodóan indítják a stimut.
(De nem tapasztalatból beszélek, csak az összeszedett infók alapján kombinálok. Ha nagy baromságot írtam valaki úgyis kijavít.)
Stella

Kép
stella9

Stella Kép nagyon köszönöm. Ha így van, akkor áprilisban mi is lombikolunk Kép Kép
Vendég

Vigyázz magadra! Mikor kellene megjönnie?
Vendég

MegannKépKép

Itt vagyok én is és csatlakozom a gratulálókhoz.
Meg kell mondjam őszintén, hogy én titkon neked drukkoltam a legjobban. Szerintem annyira jó fej vagy, imádom az írásaidat, mindig megnevettetsz. Kép

Lehetne egy kérésem hozzád?
Megnéznéd a hőgörbémet?
Nagyon nagy kettősség van most bennem. Szerintem nagyon sz@r a görbe, ilyen rossz még nem volt. Az látszik rajta (szerintem) hogy nem is volt peteérésem. (Pedig ebbe a hónapban határozottan éreztem, vagyis azt hittem azt érzem???)
Ennek ellenére pár napja elég furcsán érzem magam, ma vagyok a 23.cn-on (ált. 27-28 naposak a ciklusaim), pár napja szurkálást is érzek a pocimban, meg az egész görbém olyan furi.
Szóval ha a görbéből indulok ki tuti nincs babó, de ilyen érzéseim még sosem voltak.
Ha valamire mégiscsak használható a görbe, akkor az alapján 9. nap volt a tüszőrepim (és akkor is éreztem!!!!!).
Aznap nem voltunk otthon de másnap akcióztunk!
Szerinted lehet ebből még valami?
Vegyek tesztet, vagy hülyeség?
Köszi
Andi<!--attachment: h_g_rbe-144095.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*33.3**h%f5g%f6rbe%2eXLS --><center><pre>
Kép
hőgörbe.XLS (33.3 k)</pre></center><!--/attachment-->
andi81

NoémiKép
fogalmam sincs. Egy hete hagytam abba az utrot, de szinte alig volt valami piros azóta. Most semmi nincs és a tegnapi uh-n még 7mm méhnyálka volt.

Nem tudom, hogy egy ilyen pici babó elvesztése után mikor lehet rendbejönni.

Drukkolok a lombikhoz!!
Stella

Kép
stella9

Remélem hamar rendbejössz és a következő babó ott marad nálad. Biztosan az angyalai nem találták elég erősnek ahoz, hogy ottmaradjon. Vagy csak próbára tettek. A következő sikerülni fog, sikerülnie kell!

Addig is pihenj. 2005 a te éved lesz!
Vendég

Orsi és Cat babái is februárban költöztek a pocakjukba, hátha akkor szívesebben költöznek ezek a babák! Biztos nem szeretik a karácsonyi és a szilveszteri nyüzsit Kép
Vendég

Sziasztok! Reggel óta oktatást tartottam és most agyilag zokni vagyok. Úgyhogy munka helyett viszaolvastalak benneteket Kép

Megann! Szerintem ne foglalkozz vele mennyit hízol, túlzásokba ugyan nem jó esni, de a barátnőmről a szoptatás csak úgy olvasztotta le a kilókat. Meg neki van egy ismerőse, aki az utolsó hónapban 20(!) kilót hízott, és félévre rá már kevesebb volt, minta terhesség elött. Szóval ha szoptatsz, az elvileg jól leviszi. A 7-8 egyébként is nagyon kevésnek tűnik. A barátnőm azon is jókat vidámkodik azon, hogy nagyon sok sütit és csokit eszik és mégis fogy.
Örülök, hogy a dokibácsi megerősitette a terhességet Kép Rosszat meg ne álmodj Kép Azt már tudod, hol szeretnél szülni? Vagy még korai?

Andi! Érdekes e görbéd. De felment a hőmérséklet, úgyhogy valószínűleg volt pé-is. Meganné sem volt sokkal jobb Kép és mégis babás KépKép

Noémi! Akkor nagyjából egyszerre lombikolunk? Kép Legalább foghatjuk egymás kezét.

Stella! Nagyon szorítok, hogy minél hamarabb rendbe gyere. Remélem mire Noémire és rám kerül a sor már te túl leszel egy siekeres beültetésen. Addig is izgulok mind a hármunkért.

Képzeljétek, a szomszéd szobában dolgozik egy kedves fiú, aki megkínált most minket finom gyümölcssalival (sárgadinnye, mangó, mandarin). Nyammmm. Küldöm belőle a vitaminokat nektek is. Főként az MMMeknek Kép

wish

WishKép
Köszi hogy megnézted. Szerintem is érdekes. Ezért gondoltam hgoy semmi sem lehet. Viszont furin érzem magam.
Plusz ha igaz az a 9. napi repi, akkor ma kellene megjönnie. És eddig semmi.
Vegyek tesztet? Mikor csináljam meg?
Tiszta hülye lettem.
andi81

NoémiKép
Ez aztán a felgyorsulás! Legalább is a pár hónappal ezelőtti tervezgetésekhez képest... Szupi!!!
Az inszem és a lombik között tényleg nincs kihagyás ha a szervezeted nem borul fel a stimutól (nem tudom te miket kaptál áprilisban, de én clostit is meg lőttem magamnak a Puregont), vagy mondjuk nem lesz ciszta vagy ilyenek. (ez ellen hasznos a hasizom gyakorlat). Én most azért hagytam ki 1 hónapot, mert a Dévai bezárt az ünnepekre. Ő különben abszolút betartja a szabályokat és csak a kötelező 6 inszem után csinálja a lombikot. Mi 3 után szereztünk igazolást, így mehetünk. A te dokid leigazolja a 6 inszemet? Ez fontos mert a TB támogatás nélküli lombik brutál pénzbe kerülKép.

Hajrá nektek!
Pusza
enigma
enigma

Stella!

Köszönöm a felvilágosítást, szerintem is kevéske az a 7-8, de hát én ezen most nem is aggódom igazából...
Most van mit aggódni az első 12 hétig!
Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb ujrakezdhességekKépKép

Andi!
Köszi, hogy szórakoztatónak találod az írásaimat!
Képzeld milyen lehetek az életbe....
Tuti lefárasztok mindenkit!

Megnéztem a görbédet!Hááááááááát.........
Szerintem több esélyes is van. A 9 mellett a 11. és a 14 napok is!
Elmondom mire alapozom, felteszem neked az én görbémet megint. Tehát én is azt hittem hogy a 12. nap de a doki nagyon a 14.15. napra kacsingat.
Azt hiszem az a szisztéma, hogy nem süllyedhet pé után a hő a pé előtti szintre, hanem emelkednie kell még ha olyan fűrészfogszerűen mint neked( a 14. nap után) akkor is!Látom most lefelé mozogsz, de ez nem gond, nézd meg az enyémet 18cn-től zuhanórepülés!
Tehát ha ma kell válaszolnom a kérdésedre(a doki hatására)azt kell mondjam szerintem esélyesebb a 14. nap!Remélem ez nem rossz hír nekedKép
De persze attól még lehetett a 9. is!Mi ebben az időszakban minden nap akcióztunkKép
Szerintem egyáltalán nem rosszak a görbéid!
Tudod mi történik azokkal akik az egészre azt mondják hogy sz...r, az ami velem, BEZEBRÁSODNAK!
Úgyhogy nagyon drukkolok érted!!KépKépKép

Kép

Kép
megann

<!--attachment: g_rbe_2-144106.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*15.9**g%f6rbe+2%2exls --><center><pre>
Kép
görbe 2.xls (15.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Jaj, ez lemaradt!

Kép

Kép
megann

Enigma Kép a dokink azt mondta, ha 3 inszem után nincs pozitív HCG-m, akkor fölösleges a többi 3, leigazolja a maradékot és mehet a lombik. Ebben bízunk. Van egy ismerősöm akinél ugyanez volt, a lombik eredményét holnapra várja. Remélem sikerült neki. Egyszerre kezdtük az inszemeket, csak ő nem várt annyit, mint én a másodikkal Kép

Wish KépDrukkolok én is KépKépKépKép
Vendég

Kép

Bogi!
Örülök, hogy így felgyorsultak nálatok a dolgok.

Tündi!
Köszi a görbét, megnéztem, de én nem igazán tudom mikor lehetett a pé, talán a 16-ik napon. Olyan furi nekem a te görbéd az enyémhez képest. Az nem is görbe inkább egyenes, a félidő előtt is 1-2 tizedet mozgott fel-le, meg utána is. Ja és ami tök furi, hogy múlthónap végén folyamatosan ment fel, most nem, és szájban a max volt 37,1, és most hüvelyben is annyi a max. Te ezt érted?

Vigyázzatok magatokra

Nina
nina79

Sziasztok!

Én is itt kezdtem. És már akkor sokat gondolkodtam, hogy ha egyszer sikerül, azt majd leírom, hogy legyen aranyos kis reménykeltő történet.

Na, most ráérek, hisz várom, hogy vérgre megszülessen Hanga,most kezdtük a 41. hete. Szóval leírtam és nyitottam neki egy topikot. Itt lejebb Siker Sztorik a címe(ilyen amarikásanKép)

remélem örömötök lelitek benne

rékacs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs

Sziasztok!

Először is: engem nem zavartok a babások itt, mert tudom, sejtem, miken mentek, mentetek keresztül.

Megann!
Éljenéljenéljen!!!! Nekem a fiamnál, anno 11 éve, azt mondta a dokim, hogy 8-10 kg. Papíron 8 kg-ot, hivatalosan 10 kg-ot híztam. Mire eljutottam a 3. 8. héten a terhesgondozóba, már 2 kg-ot híztam. (3 hétig voltam 8 hetes terhes. Az orvos megállapítása, majd 1 hét múlva védőnéni és még 1 hét múlva terhesgondozó.) De az első terhességet szinte azonnal tudtam.

Képzeljétek sok furcsaság történik velem mostanság. Mi?
Először is tegnap ugye megjött. 3 adagban wc-n kijött a piros vér délelőtt, közte semmi utánna semmi (pici maszatolás). Ma meg szintén pici maszatolás. Tisztasági betéten. Közben émelygés, a hasam időnként fájdogál. Éjjel nem alvás, pedig én náthásan is tudok aludni. Most is náthás vagyok. Nagyon sokat járok pisilni. De a pisilés nem fáj. Én járok kinezológushoz, a fiammal, használ is, mi hiszünk benne. Tesztelt, hátha tud valami gyogyit adni a náthámra és a "felfázásomra". Csak a náthámra tudott tesztelni. Nem vagyok felfázva. Aztán elmentem a laboreredményeimért. Még sose volt ilyen jó a vérképem!
Ezek után mi van velem?????
Segíííííííígséééééééééééééééééggggggggggg!!!!!!!!!!!!!

Bocsi a naturalizmusomért, de másképp nem tudtam leírni.

Puszi - Kriszta (vagy MMMMMMMMMMMMMMohácska?)

mohácska

Imolyozs Kép nagyon örülünk! Én legalábbis!!!
A többiek is beleírnak majd a lenti topikból??

Ugye? Kép

Kellemes születést Hangának!
Pusz
Noémi
Vendég

Mohácska!

Csak kéne az a teszt!SzerintemKép
Ez lehet hogy jelenthet jót is, nekem még sose volt ilyenemKépKép

Puszi, gyere várunk az M-betűsök közé!KépKép

Kép

Kép
megann

MMMMMMMohácska!

Nem lehet, hogy terhes vagy? Teszeteltél? Kép

wish

Megann, ugyanarra gondoltunk, majdnem egyszerre. Ez nem lehet véletlen Kép
MMMMMMMMMMMMMMMMohácska? Kép

Most elmegyek haza. Ha minden igaz még moziba is elmegyünk maKép

wish

Wish!

Irigy-birigy vagyo!KépKép
Mit néztek/néztetek???

Kép

Kép
megann

Emeseanyu Kép
Bocs, valahogy elsiklottam felelette.

Az inszemből én nagyon kevés babáról tudok, szinte alig magasabb a sikerarány, mint spontán ciklusban.
A dolog úgy történik, hogy valamilyen tablettával felturbózzák egy kicsit a ciklusod, hogy egynél több tüsződ érjen (de ne sok, nem annyi, mint lomviknál, hanem 2-3 db). UHval követik a tüszőérést, és a nagy valószínűséggel tüszőrepesztő szurival megrepesztik őket. A szuri beadása után 36 órával repednek meg, ekkor egy kis cső segítségével bejuttatják a spermiumokat a méhbe. De innentől a természeté a döntés, hgy megtermékenyül-e a petesejt vagy nem.

Van olyan hely, ahol a beavatkozásért nem kell fizetni pl. BMC, de a Kaáliban, ha jól emlékszem 25e Ft, mivel a Kaálinak csak a lombikra van a TBvel szerződése.

Nekünk nem volt inszemünk, így én erről ennyit tudok. A gyógyszer nagyon változó lehet, nagyon függ attól, hogy mennyire vagy stimulálható. Az első ciklusban biztosan valami enyhébbet adnak pl. clostybegilt vagy serophent, utána meg kiderül, hogy hogyan reagálsz és ennek függvényében megy a többi.

Remélem minden kérdésre válaszoltam, ha mégsem, akkor írj!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok!
Megkaptam az első két adag szurimat!Én azért nagyon bizakodom, mert tudom, hogy enélkül nem megy. Talán Orsi hozzászólása itt fentebb nem a legjobbkor jött most nekem, de remélem, én leszek az a ritka kivétel, akinek sikerülni fog.

Stella!
Te hány napon keresztül kaptad a Gonalt? Úgy emlékszem, jóval több, mint én.
Tündi!
Köszi Neked a drukkot. Megnéztem a görbédet, hát nem azért mondom, de nekem hasonlít a Megannéra. Most már azért szorítok, hogy az eredmény is ugyanaz legyen!
Kíváncsi vagyok a vérvételed eredményére.

Hajni!
Neked is köszi a drukkot. Lehet, Neked nem félidőben van a pé-d? Szerintem húzzatok bele a napokban!

Noémi!
Hálásan köszi a felvilágosítást. Mától intenzív fehérjekúrán vagyok. Te mikor mész a második inszemedre? Ugye nem adtad fel ezt a lehetőséget? Naív vagyok ha azt gondolom, hogy nem csinálnák az inszemet, ha semmi értelme nem lenne?
Téged hogy stimulálnak?
Megkérdezhetem, hogy Nálatok mi a gond?

Megann!
Látod,mire kellett, rátaláltál végre a normális dokira. "Icike-picike" meg majd meglátod, milyen gyorsan fog nőni.
Öröm olvasni, amiket és ahogyan írsz.

Andi!
Megnéztem a Te görbédet is. Szerintem a 13. napon volt a repid. A vége viszont -ha lehetek őszinte- nem tetszik. Azt hiszem, ez még nem az a hónap volt. Bár ne lenne igazam!!!!!!!!!!!!!!!

Rékacs!
Gratulálok a kicsi Hangához! Nagyon szép nevet választottatok Neki.
Azt hiszem, nagy szükség van itt ilyen sikersztorikra.
Minden jót Nektek!

MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMohácska!
Én tesztelnék. Csak azt mondom, hogy nem Kriszta vagy Te, hanem MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMohácska!

Ninácska!
Te meg már a ciklus vége felé járogatsz! Nagyon szorítok Neked!
Érzések? Jelek?

Na jó sokat írtam, mindenkinek jó éjszakát!
Puszi.
Bogi
bogi1975

Bogi!

Csak hiszed, hogy már mindenki ágyba bújt....
Én itt vagyok,KépKépKépVirulokKépKépKépMint a feketeszurokKépKépBibibiKépKépKép
Most jól kielőzök mindenkit és én zárom a napot!

Bogi!
Akkor mostmár én is nagyon izgulok értedKépKép
Igen igen fehérjét azt mindenképpen egyél sokat!
Decemberben én is flakonszámra nyakaltam a Kaukázusi ivókefírt(ezt nagyon ajánlom, mert szerintem fini is, és sok a fehérje benne)és ugye Karácsonyra hangolva én már szinte minden másnap bevágtam egy nagy ibrik halászlevet jó sok hallal már december elejénKépKépKép!Ugye írtam már hogy nyaminyami halacskaKépKép
Szerintem ennek is köszönhető hogy Pindurka ilyen jól befészkelte magát nálamKépKépKép

Álmodjatok babásat!!!

Kép

Kép
megann

BogiKép
Én 6 napig kaptam napi 2 ampullát a Gonalból, azán még 3 napig napi 1 ampullát kombinálva egy tüszőrepit gátló szurival. Aztán a 10. napon kaptam a repesztőt és 36 óra múlva volt a punkció. De jó is volt akkor!!!
Szerintem nálad tuti eredményes lesz a kisebb dózis.
Nálam a fentiektől 29 petike lett, de ezt már tudjátok!
Drukkolok nagyon!!

Stella

Kép
stella9

Stella!
És Te hányadik naptól kezdted érezni a szurik hatását? Vagy éreztél valamit?

Megann!
A halacskát én is nagyon szeretem, azt csinálok ma ebédre is magamnak. A férjecském nincs itthon (ő nem nagyon szereti), a suliban a menzán meg grízes tészta lesz, amit nagyon-nagyon utálok.
Bogi
bogi1975

BogiKép
Én a negyedik napon már nagyon éreztem. Néha ülni sem tudtam.
Feszülés a petefészkekben a sok növő tüszőtől.
Stella

Kép
stella9

SZiasztok!

Nagyon szépen köszönöm, hogy szorítottak nekem az eredményemhez! Akkor lássuk:

TSH 2.350 mIU/l (0.270-4.200)
T4 16.670 pmol/l (12.000-22.000)
Tiroxin 142.500 nmol/l (66.000-181.000)
T3 2.390 nmol/l (1.300-3.100)
PROLACTIN 644.4 mU/l (127.0-637.0)
FSH 4.080 IU/l
LH 4.090 IU/l
Östradiol 562.200 pmol/l
Progesteron 52.220 nmol/l
Testosteron 1.430 nmol/l (0.220-2.900)

A vérvétel tehát a 20. napon készült. A pajzsmirigy, FSH és LH ehhez mérten úgy tűnik jó (infó az internetről). Meglepő módon nem sok a testosteronom.
Progiról valaki tud valamit mondani? Ez jó érték lehet?
És hát ami egyértelműen látszik, hogy magas a prolaktinom KépKépKépKépKépKépKép Csak tudnám, hogy mitől. Állítólag stressztől is nőhet a szintje, és állítólag 500 a felső határ, nem tudom mért 637 van a papíron. Mindenesetre az lett volna a csoda, ha teherbe esek magas prolaktin mellett Kép Erre nem számítottam. Most legalább tudom, hogy mi az oka a babátlanságnak, és hogy remélhetőleg egy kis bromoval helyrehozható. Bár félek a bromotól, mert a barátnőm első nap elájult tőle, és egyébként sem mindenki bírja.
Mennyi idő múlva hat a gyógyszer? Meddig kell szedni?
Megpróbálok jövő héten elmenni a dokihoz, hogy ha utána megjön (mert tuti meg fog jönni Kép) akkor mindjárt el tudjam kezdeni szedni.
Azt hittem, megkönnyebülök, ha tudom hogy mi a gond. De most pillanatnyilag nem érzem ezt, sőt verni tudnám a fejemet a falba, hogy mért kellett egy nyamvadt vérvételre várnom 6 hónapot Kép Ha a dokik hajlandóak lennének a project elején ezt megcsinálni, akkor már legalább 3 hónapos baba lenne a pocimban Kép Azt a rohadt életbe! Mellesleg rohadt egy érzés, hoyg miattam nem jött össze eddig Kép Nem kívánom senkinek! Még akkor is ha ez csak egy nyamvadt kis hormon és nem nagyobb a baj (egyenlőre), de ahhoz épp elég hoyg ne legyen babám tőle.

Bogi
Drukkolok, hogy sikerüljön az inszem nektek!!!!!!
Lehet hoyg a görbém hasonlít Megannéra, de neki szerencsére nem volt magas a prolaktinja.

Tündi
Vendég

Tündike!Kép

Nyugodj meg kérlek!Kép
Tudom bosszantó, hogy az orvosok ennyire semmibe veszik a kéréseinket, de hidd el, hogy sajnos valakivel nemhogy 6 hónapig, hanem évekig nem állnak szóba!
Tudom, ez most téged nem víasztal, de most gondolj bele hogy valaki pl dupla ennyit kénytelen várni!És ez csak egy vérvétel volt!
Másik!Ne okold magad!Elárulok valamit!Mi nők úgy vagyunk beállítva, hogy sokkal önzetlenebbek, odaadóbbak vagyunk mint a férfiak!Hidd el, hogy ha az derül ki, hogy a pároddal volt/van probléma, akkor ugyanolyan rosszul(sőt talán még rosszabbul) éreznéd magad!Folyton azt fürkésznéd, hogy hogy segíthetnél neki feldolgozni ezt a traumát(mert azért ez nagy dolog egy férfi egojának, kb mint ha azt mondanák, nem férfi) és sajnálgatnád, mert látnád, hogy tipródik magában!Ilyenek vagyunk mi nők!
A Siker Storyk topicban Imolyozs épp erről a bromorol ír, szerintem olvasd el figyelmesen mert hasznos lehet!!!
És ha elolvastad, akkor örülj mert neked nem 5X ös 10X es a túltengésed, hanem éppenhogy egy kicsivel több, mint a normális!

Tündike!Biztos vagyok benne, hogy amikor megjön újra vidám Tündikénk lesz, mert újra megnyílik az esély a babára, és lehet hogy így más hamarabb jön mint gondolnádKépKépKép

Puszi:Megann

Kép

Kép
megann

Megann
Köszönöm szépen! amit a pasikról írtál, teljesen így van! Az még rosszabb lenne nekem is ha vele nem stimmelne valami, nem tudnám, hoyg vígasztaljam.
Igen, most már várom, hogy megjöjjön a menzim (jövő hét vége felé lesz aktuális). Addig is kedden megyek a dokihoz, elmondja a dolgokat, és a következő ciklus azt hiszem még izgalmasabb lesz, mint az eddigi bármelyik Kép
Köszi az ötletet, elolvasom a siker sztorit Kép

Tündi
Vendég

Tündi!Kép

Már írtam a másik topicba neked, de ide is leírom, hogy fel a fejjel, most már sínen vagytok.

És a köv, hónapban babás leszel és kész!!!!!

Puszi

Mea
mea

Bogi Kép

Mi jövő héten kezdjük a stimut, kedden kell megjönnie, úgyhogy szerdán. Én puregont kaptam tavaly, napi egy adagot a 3-10. napig, utána dupla adagot a 11-12. napon és a 13. napon kaptam repesztó szurit. Nekem három tüszőcském lett, kettő volt érett a repesztéskor. De már alig emlékszem Kép És akkor még nem írtam ide csak olvasgattam, úgyhogy nyoma sehol Kép

Tündi Kép nekem is magas a prolaktin szintem! De ettől akár még terhes is lehetnék. Bár kisebb az esély rá. Nálunk az én magas prolaktin szintem és a férjem -5%-os immunológiai eredménye pont elég ahhoz, hogy ne tudjak teherbe esni. Legalábbi is az orvos ezt mondta. Én azért reménykedtem. A Bromo és Sero (én ezt szedtem) tényleg produkál mellékhatásokat, de ha fokozatosan kezded szedni és éjszakára, akkor semmi bajod nem lesz tőle. Úgyhogy fel a fejjel!

Pusz
Noémi
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Tündi
jó Neked, kiderült mi miatt nem jött össze a baba. Mostmár biztosan egyenesben vagytok! Hajrá!!!! Küldöm a varázsangyalkát. Kép

Stella, Bogi, Enigma, Noémi
Nagyon szorítok Nektek a sikeres babásodáshoz! Kép

Nina
hogy vagy?

Zitus
merre jársz? Nem tudunk Rólad semmit!!! És egy táblát is küldhetnél.
Csajok!
Nincs valakinek egy felesleges táblája? Kép

Mea, Megann
hányadik cn-n teszteltetek először? Aznap amikor meg kellett volna jönnie, vagy esetleg előbb?

Dana
hol jársz báránykám..? Kép

Sziasztok:
Jázmin
djázmin

MegannKép
Köszi szépen. Hát én nem értek semmit, ma meg 36,92 volt a hőm.
Nem is a görbére alapozom az esélyem (azért is lehet rossz az egész, mert 2 hétig szabin voltam, és minden nap éjjel 2-kor feküdtünk le, aztán amikor megébredtem 7-8-9 kor akkor mértem, tehát össze-vissza), hanem inkább arra, hogy sosem éreztem még ilyen furcsán magam. Fájdogál a pocim (sose szokott, csak mensi előtt 1-2 órával, de az nem is ilyen, hanem görcsös), érzékeny a mellem és NEM TUDOK ALUDNI!!!!
Velem ez utóbbi még sosem fordult elő!Hétalvó vagyok ahogy a párom mondja.
De lehet hogy csak bebeszéltem az egészet magamnak és ezért nem tudok még aludni sem.
Hát nemsokára kiderül.
Egyébként a 14.napon is voltunk együtt.
Akkor még lehet esélyes ez a hónap!!!KépKépKép
Ugye?

BogiKép
Neked is köszi hogy hozzászóltál. És azt is hogy drukkolsz.
andi81

Szia Andi!

Mikorra NEM várod a ....! Nagyon izgik ezek a ciklusvégek! Kép
A hőmérővel meg már nekem is tele a ....-m!

Jázmin
djázmin

Tündi Kép
Először is nyugodj meg! A prolaktinod annyira nem magas, hogy ettől nem estél volna teherbe. Az enyém is ennyi szokott lenni, és mégis itt a két kis szuszmák a mellettünk lévő szobában. Ezt én felső határértékesnek mondanám, de ez semmit nem okoz még.

Ha mégis akarnak gyógyszert adni, akkor max. fél szemet szedj be, mert annál többet teljesen felesleges. Ennyitől még semmi bajod nem lesz. SZedni úgy kell, hogy 1 hétig szedsz negyedet, majd utána emeled félre az adagot. A barátnőd valószínűleg nagyobb dózist kapott, és akkor már tényleg jellemző a rosszullét.

Bogi Kép
Én nem szerettelek volna letörni. Ne haragudj! Hinni mindig kell!!!! Drukkolok Nektek!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Djázmin!Kép

Én 25.napon már teszteltem (poénból) és 28-29.napon kellett volna elvileg megjönnie és nekem már 25. és 27.napokon gyengén megjelent a 2.csík és igazán erős 29 cn-en lett, tehát amikor meg kellett volna jönnie.

Drukkolok nagyon!!!!!Kép

Mea
mea

Mea
köszi a választ és a drukkot is! Aranyos vagy. Kép
Még egy kérdésem lenne: melyik tesztet használtad, ami ilyen korán kimutatta?

Jázmin
djázmin

Szia JázminKép
Hétfőn kellene nem megjönnie, ha a 27 cn-ot nézem. Ált. 27-28 naposak a ciklusaim.
Veled mi a helyzet?
Hányadik napon vagy?

Andi
andi81

Andi
akkor tényleg a ciklus izgis részében jársz, mint én is. Nekem 24-26 naposak a ciklusaim és a 22 cn-n járok. Úgyhogy, ha a 25. napot veszem nekem is hétfőn kell NEEEEEM megjönni! VÁROK!!!

Jázmin
djázmin

Andi
Nagyon drukkolok neked is! Kép Remélem, babás vagy!

Orsi
Már megnyugodtam, köszi Kép Aztán olvastam, hogy mit írtál Kép Most már nem is tudom eldönteni, hogy mi a helyzet a prolaktinommal, rábízom magam a dokimra kedden KépA szedéssel kapcsolatban viszont megfogadom a tanácsodat!

Tündi
Vendég

Jázmin
Akkor szorítok neked is nagyon. Hétfő-kedden értekezzünk, hogy mi lett velünk. Ok?
Puszi
Andi
andi81

TündiKép
Köszi nagyon a drukkodat. Kell is, rámfér.
Én meg szorítok neked, hogy a dokid valami okosat találjon ki keddre.
Pusz
Andi
andi81

Andi
Köszi. OK.

Jázmin
djázmin

Bogi Kép mikor mész UH-ra??
Vendég

Tündi!
A progid szerintem rendben van, most néztem meg az én leletemen és azon az áll, hogy 19-76-ig jó.
Megann nagyon jól leírta, amit akartam még neked írni, nagyon egyetértek vele a pasikkal kapcsolatban.
Ne keseredj el, most már elindultatok Ti is az úton, rendbe hozzák a hormonjaidat és már jön is a baba.

Orsi!
Jaj, dehogy haragszom! Szeretném, ha mi lennénk a példa Noémivel, hogy azt mondhassátok: "Általában nem nagy az inszem sikeraránya, de van egy Noémi meg egy Bogi, akiknek így jött össze a gyönyörű kisbabájuk. ."

Noémi!
Hétfőn megyek UH-ra, délután kettőre.

Stella!
Köszi az infót. Írd meg nyugodtan, ha zavar, hogy ezeket a dolgokat kérdezgetem Tőled. Nem akarom feltépni a sebeidet.

Jázmin, Andi!
Mennek a drukkok Nektek ezerrel!

Bogi
bogi1975

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?