Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyorsan leirom mi hogy jartunk!

18. hetes UH-ig minden tokeletes volt. Aznap bementem es kozoltek velem, hogy az AFP alacsony es a HCG meg magas.

AFP 0.7
HCG 3.33

Ekkor nagyon megijedtem. Ejjel jutott eszembe viszont, hogy 7 kg elirtak a sulyom. Masnap reggel ujraszamoltak es az AFP magasabb lett.

AFO 0.83

De nem biztuk a veletlenre es elmentunk a draga tesztet is megcsinalni. Az AFP magas lett a HCG is.

AFP 1.7
HCG 3.63

Viszont masik ket eredmeny lett rossz.

1:230-hoz kaptunk.

Ha akkor megkapjuk a rendes szamokat meg se ijesztettek volna minket.

Amniot ajanlottak. Elotte voltunk 3 UH-osnal is, mindenhol a baba TOKELETES volt.

Vegul mar le akartak minket beszelni az amniorol de nem, megcsinaltuk.

3 het es 1 nap utan jott meg a level, NEGATIV!!!!

El nem mondom, hogy mekkora horror volt ez a harom het, en oszinten nem ertem miert kell ekkora panikot kelteni minden anyukaba.

Utanaolvastam sok helyen, az AFP mar nem is nezik nyugaton.

Puszi mindenkinek!
vigosivica
Budapest XIV. kerület
 
 


Sziasztok,
Volt valaki mostanában Amniocentézisen vagy Chorionbiposzián? Sokat kell várni az eredményre?  Nem tud valaki megbízhatóbb alternatívát?  Előre is köszönöm!!
barbara.garai
Budapest IV. kerület
 
 


@barbara.garai:


Szia! 
Nekem egy hete volt a chorionbiopszia. Két hetet mondtak az eredményre, de két nap múlva hívhattam a dokimat és megmondta az eredményt. Szerencsére negatív.

Lilypie Pregnancy tickers
 
 

 
 

Sziasztok!
Én  42 éves vagyok és az ötödik gyermekemet várom, jelenleg  15 hetes vagyok! Eddig még soha nem volt semmi baj a négy gyermekem egészséges, soha nem volt vetélésem, Abortuszom stb, tehát minden rendben volt.
A koromon kívül semmi más nem indokolta a genetikai vizsgálatot. Engem most igazándiból a magzatvízvétel foglalkoztat , hiszen ismét előtte állok. Öt évvel ezelőtt a kislányommal is megcsináltattam, mert egy picit több volt a magzatvizem és ezt a vizsgálatot javasolták.Én minden javaslatot  betartottam, 3 napig szigorú fekvés volt. A párom és a gyermekeim mindenben készséggel segítettek, másképpen ez kivitelezhetetlen lett volna. Két hét múlva kellett visszamenni és engem nagyon megnyugtatott az eredmény , és egyáltalán nem bántam meg, hogy bevállaltam ezt a vizsgálatot.  Hála Istennek minden OK volt, és most mégis annyira izgulok miatta. A vizsgálatra 2 hét múlva kerül sor 21-én. A vizsgálattól egyáltalán nem félek, csak a kicsikémet féltem. A kislányomnál emlékszem amikor a tűt beszúrták, én végig nézhettem a monitort és látszott, hogy a lányom a lehető legtávolabb megy a tűtől. Biztosan érezte, hogy valami veszály fenyegeti! A debreceni klinikát egyébként nagyon megbízhatónak tartom, természetesen a kismamák itt is nagyon sokan vannak, de a környéken nincs is más klinika, ahol ezeket a genetikai irányzatú vizsgálatokat elvégeznék.
Nekem a magzatvétel óta eltelt már öt év, azoknak a válaszát várnám akik mostanában voltak ilyen vizsgálaton,Debrecenben.  hogy változott e valamit a visszarendelés, levél vagy telefon, vagy visza kell menni egy megbeszélt időpontban és személyesen mondják el az eredményt??
Én köszönöm mindenkinek aki elolvassa a kis történetemet és így kölcsönösen tudunk egymásnak segíteni! :) A válaszaitoka pedig még jobban köszönöm!! :)
marcsika1
Kunmadaras
 
 


marcsika1 hogy zajlott a magzatvízvétel Debrecenben?
ea7689
Tiszavasvári
 
 


@marcsika1: "Sziasztok!Én  42 éves vagyok és az ötödik gyermekemet várom, jelenleg  15 hetes vagyok! Eddig még soha nem volt semmi baj a négy gyermekem egészséges, soha nem volt vetélésem, Abortuszom stb, tehát minden rendben volt.A koromon kívül semmi más nem indokolta a genetikai vizsgálatot. Engem most igazándiból a magzatvízvétel foglalkoztat , hiszen ismét előtte állok. Öt évvel ezelőtt a kislányommal is megcsináltattam, mert egy picit több volt a magzatvizem és ezt a vizsgálatot javasolták.Én minden javaslatot  betartottam, 3 napig szigorú fekvés volt. A párom és a gyermekeim mindenben készséggel segítettek, másképpen ez kivitelezhetetlen lett volna. Két hét múlva kellett visszamenni és engem nagyon megnyugtatott az eredmény , és egyáltalán nem bántam meg, hogy bevállaltam ezt a vizsgálatot.  Hála Istennek minden OK volt, és most mégis annyira izgulok miatta. A vizsgálatra 2 hét múlva kerül sor 21-én. A vizsgálattól egyáltalán nem félek, csak a kicsikémet féltem. A kislányomnál emlékszem amikor a tűt beszúrták, én végig nézhettem a monitort és látszott, hogy a lányom a lehető legtávolabb megy a tűtől. Biztosan érezte, hogy valami veszály fenyegeti! A debreceni klinikát egyébként nagyon megbízhatónak tartom, természetesen a kismamák itt is nagyon sokan vannak, de a környéken nincs is más klinika, ahol ezeket a genetikai irányzatú vizsgálatokat elvégeznék.Nekem a magzatvétel óta eltelt már öt év, azoknak a válaszát várnám akik mostanában voltak ilyen vizsgálaton,Debrecenben.  hogy változott e valamit a visszarendelés, levél vagy telefon, vagy visza kell menni egy megbeszélt időpontban és személyesen mondják el az eredményt??Én köszönöm mindenkinek aki elolvassa a kis történetemet és így kölcsönösen tudunk egymásnak segíteni! A válaszaitoka pedig még jobban köszönöm!! "Hogy zajlott a magzatvízvétel Debrecenben?
ea7689
Tiszavasvári
 
 


Sziasztok, nekem két napja vettek mintát a méhlepényből. Azóta fel vagyok puffadva, kétszer hasmenésem is volt. Szerintetek lehet összefüggés? Vagy csak véletlen? Esetleg az antiD mellékhatása...
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó