A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gica,Kaqk: Köszönjük nektek is :D

Kép

Kép
agica1126

Vindo: Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Kép

Kép
agica1126

Verus, nagyon köszi, akkor 12-től összehozzuk a talit!

Kaqk, takarítás :-(

Vindo, de jó, h jól sikerült a mai ovis parti!

10 óra: azért ez elég ritka, csak a teljes kitikkadásnál fordul elő (pl. tegnap), lefekszem kb. Ádi elalvása után vagy már akkor és vele kelek. Az előbb is ledőltem 8) mondjuk a fejfájáson nem segített, de az álmosságon igen. De most meg húzódik a hasam, úgyhogy veszek is be magnéziumot. Szóval a szokásos van. 8)
Kicsit még dolgozom, amíg a fiúk haza nem érnek. Hétvégén meg tényleg pihi (főleg).
irina

Tettem egy képet odaátra.
Kata, elküldöm priviben :wink:

Kép
vindolanda

Vindó :) :)

:arrow: jönnek gyerekek rám leheljenek... fokhagymát nyomatják zsíros kenyérrel :) na és milyen jó anyának a szájukat szglászni :wink: :lol: 8) :oops:

KépKép
viranka

Vindo, Ádi most kérdezte, mikor megyünk hozzátok legközelebb... :-)
irina

Petrát Isten éltesse! :lol:

Irina, azért a 10 óra nem hangzik rosszul :lol:
Vindo, 8)

Viranka, csúcs ez a szokás. Hihetetlenül jók vagytok, szépségesek.
dmaggie

Sziasztok!

Vindo!
Itt is köszi a képet!

Viranka!
A Camelot hotel honlapjáról megtalálod, de megpróbálom ide is bemásolni:
http://www.camelothotel.hu/news/19/59/M ... kt_ajanlat

Amíg még időben vagyok:
Petrának nagyon boldog szülinapot!

Nálunk is lesz majd egy "nyílt nap" az oviban, igazából csak egy du., amikor a szülők is bemehetnek és van mindenféle program. Én szeretem ezeket.

Kaqk!
Édes lehet Emma az úszószemüveggel. Nálunk kiderült tegnap a szülőin, hogy az úszáshoz nem kell szemüveg.

Megyek lassan aludni. Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
katicico

Jó reggelt!

Hát, este szépen elaludtunk, az egész család kompletten.
MOst kávé, mese stb.

Kaqk, egyem Emma kis lelkét az úszósapkával meg a szemüveggel.
Nálunk a babzsákot nem lehetett kiszedni a kezéből két napig, nemrég érkezett postán.

Irina, álmosság :?
Amúgy elég hülye idő van alapból, terhesség nélkül is elég kómamatyi tud az ember lenni.
Hát, gyertek csak :wink:
Esetleg a téli vizsgaidőszakban elnézhettek, akkor szabadabbak vagyunk:) Szilveszteri partira:)

Maggie, alvás volt éjjel vagy dolgoztál?

Éljenek a hagymaszagú gyerekek :D
R. sosem eszik hagymát, pedig próbálkozunk.

G. benyakalt valamit vagy meghűlt, folyik az orra, de elég durván.

Ma elképzelhető, hogy Kisújszálláson kötünk ki, G.nek van ott fellépése. De nem tudom, megyünk-e Rugóval mi is.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!
Tényleg, Kaqk, ez az úszósapiban alvás nagyon komoly dolog (szerintem tök kényelmetlen lehet...) :-)

Vindo, jobbulást Ruginak!!!
jaj, nem akarom ám meghívatni magunkat, csak Ádi sokat emlegeti Rugót meg titeket. :-)

Ádi kalózhajót rajzol, amin magyar zászló tündököl :-D

Este színházazok egy bnőmmel, bár ez kivételesen most nem villanyoz fel, mert nem igazán tetszett eddig semmi a Nemzetiben, nem szeretem általában sem a repertoárjukat, se a rendezőket, színészek közül is max Schell Juditot meg Udvarost (tudom, ciki, ez van).
irina

Irina, nem aludt benne....szerencsére, csak fogta a kezében..viszont tegnap ovi után felvette, majd anyunál játszott, és hívtak hogy fáj a feje...persze az úszósapiban..nem akarta levenni...utána már nem fájt neki. :-)))

Lassan készülődünk....:-)

Emmát beneveztem a te rajzolsz mi megvarrjuk vagy hogy hívják tengeri pályázatára. FB on olvasható! még holnapig lehet rajzolni és ami nyer azt megvarrják! :-))

Vindo, Rugó és Petra..annyira cukik!!!

Gica, köszönjük, megérkezett!!! :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Hazaértünk Kisújszállásról, maradandó élményekkel gazdagodtunk :lol:

Most pakolászok, majd jövök.

Kép
vindolanda

Halihó!

Hááát, őszinte leszek. Tegnap is aludtam. :lol: Jól elfáradtam megint, suli után ugye mentünk a Dávid meccsére. Mire hazaértünk, én már csak fetrengeni voltam képes. Bár mire a fogmosásra került a sor, Dávid hazaért, értékelni kellett a meccset. :lol: Annyira cuki, mindig megkérdezi, hogy szerintünk hogyan játszott. Meg ilyenkor van kedvük beszélgetni, ez meg ki kell használni, örülök neki nagyon. :lol:
Ma meg kikérte magának, hogy lecsibéztem. Igaza van, de valahogy mindig ilyenek jönnek a számra. :oops:

Kaqk, jó szórakozást! A szomszédaim is esküvőre mentek. :wink: :lol:

Vindo, megnéztem a képet, igazán megható. Gábornak jobbulást!

Irina, jó szórakozást azért, hátha mégis jó lesz! Nekem valahogy fenntartásaim vannak a mai, fiatal színészekkel kapcsolatban. Bár leginkább ugye filmekben láthatom őket, de olyan semmilyenek. Udvarost én is szeretem.
Jaj, már én is várom, hogy színházba mehessek.
Gyertek! Gyertek!!!!!

Jó hír: úgy néz ki, hogy a 29 tárgyból 9-et el tudok fogadtatni. :lol: :lol: Így már talán nem lesz annyira gáz ez a két félév (ami négy egyébként) Eddig leginkább beadandókat kell csinálni, némelyik elég sok munkát igényel majd, de most egyelőre még nem foglalkozok velük. Majd a szünetben igyekszem megcsinálni a zömét.

Na, sütni kellene valamit.
dmaggie

R. például egy feladat sikeres elvégzése után kapott egy lufit a Kisújszállási Városgazdálkodási Kft-től 8)

Kép
vindolanda

Kaqk, Emma hős ezzel az úszósapi-viseléssel :-)

Maggie-m, nagyon örülök az elfogadtatásoknak, és akkor "csak" 20 tárgyad lesz???!! Az sem semmi.
Mit sütsz? Én az almás piténél kötöttem ki, elég csúnyán festett a teteje, de a sütés helyrehozta :-)
Megyünk ám szívesen felétek bármikor ;-)
Színház: igazából én egy színház megszállottja vagyok hosszú évek óta, meg még 1-2-t szeretek a színészei, rendezői miatt (és velük bármit akárhányszor megnézek), nem vagyok Nemzeti-fan, ez van. A darab ugyanakkor ígéretesnek tűnik (Angyalok Amerikában, anno sorozatként láttam, mondjuk annak sem volt piskóta).

Vindo, most már nagyon várom a beszámolódat ennyi izgalomkeltés után.

Lassan készülődöm, este még talán vissza tudok kukkantani.
Szép estét mindenkinek!
irina

Irina, nyami.
Én ezt: http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=33150544
Ez a 20 tárgy azért nem sok, Szegeden az első félévben ennyi kurzusom volt, pontosabban csak 19, mert ott is elfogadtak egyet. :lol:

Vindo, meséjjjjjééééll!!!!! :lol: :lol:
dmaggie

Itt meg két félévem lesz a húszra. :lol:
dmaggie

Na, most van egy kis időm.

Maggie, éljen :D
Csibe :lol: Ezzel beletiportál az önérzetébe :lol:

Irina, tényleg jöhettek, Rugó is emleget.

Kaqk, és miből varrják majd meg a rajzot?

Rólunk: szóval semmi különös nem volt. Beültünk a kocsiba, felvettük még az egyik srácot Db-ben, és elmentünk. Mekiztünk útközben. Elég meleg volt a kocsiban, meg nem is tudtuk, hogy öltözzünk.
Ott aztán volt egy színpad, G-ék felléptek a nem túl népes közönség előtt (sok ember volt, de a főzősátraknál voltak inkább). Aztán kaptunk enni, R. vett a kirakodósaknál egy nyalókát meg pár pici gumidinót. Hallottuk, hogy lufikat osztogatnak a szelektív hulladékgyűjtők, s R. ott produkálta magát. Szelektíven kellett dobozokba válogatni palackokat meg papírt stb. Kapott egy sárga lufit, dobott egy puszit a néniknek és elvonult.
Indultunk haza, de akkor már tömve volt a színpad előtti rész, le sem lehetett ülni. Díjakat adtak át - pl. gyökér kategóriában a harmadik legnagyobb tökkel a versenyre benevezett XY., ezzel bronzérmes lett
:lol:
A céklánál mondtam is Gábornak, hogy nézzék meg, mennyien ülnek most ott, csak a miheztartás végett :lol:

Lassan éhes leszek, enni fogok szerintem.

R. már túl a vacsorán.

Kép
vindolanda

Ja, a gyökér kategóriában giga fehérrépák és egyebek versenyeztek, nem tökök :oops:

Kép
vindolanda

Vindo, jaja. :lol: No, de mit csináljak, ilyen vagyok. Igyekszem pedig figyelni, hogy ne Dávidka legyen, meg stb. Majd még jobban figyelek.
Hú, nagyon fáradt vagyok megint, délben csak nem tudtam elaludni Bercóval. Ma leléptem a suliból. :wink: :lol: Így most leginkább mosott sz...rnak érzem magam. Próbáltam élhetőbbé tenni a környezetünket.
Giga zöldségek: :roll: hűha! :lol:

Most gyorsan befejezem még a tervemet, aztán meglátom mennyire lesz erőm a szakdolgozathoz fogni. :roll:
dmaggie

Buli jo, epp dalmara felugyelek. alszik. kimerult. emma lent ropja. i majdvjon valtani.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Tegnap olvasgattalak, nem jutottam el messzire, most is csak gyors leszek: apa átment a negyedik körön is, várjuk, hogy most mi van, szerintem jövő héten jön a megvalósítás. :))) Kicsit izgulok, de most egy kicsit sikerült rendeznem magamban. :)

Boldog szülinapot Petrának
! :)

Lányok,
még egy kérdés: Irinát felvettem a csoportunkba, mert szeretném, hogy kicsit kapjon belőlünk. Ha lenne kedvetek csatlakozni a facebook-os csoportunkhoz, várlak szeretettel benneteket, ott többet hallotok felőlem...

Maggie
tudom, hogy nem vagy face-en, majd ide is írok. :) :) :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Gratulálunk a férjednek! Várjuk a híreket!

Piroska, én sem vagyok fenn FB-on :wink: Az egyetlen közösségi oldal, ahol jelen vagyok, a LinkedIn, de azt is csak mértékkel használom (vagy sehogy, bár tegnap csinosítgattam a profilomat, és megfogadtam, hogy innentől feltöltök fájlokat is majd).

Kaqk, tényleg, sikerült mindent beszerezni? Cipők és egyebek?

Maggie, én megint bealudtam éjjel... De holnaptól jönnek a munkanapok, majd belelendülök 8)

Pedig fél ötkor délután még ittam egy tejeskávét, de semmi haszna nem volt, kilenc után eldőltem Rugóval.
El kell menni a giga kínaiba is, és Rugónak tornacipőt kell venni holnapra.

A fiúk még alszanak.
Ha még bírnák egy fél óráig, végeznék (persze csak képletesen) egy szakdolgozóval :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo, ez a gyökér kategória haláli, jót röhögtem rajta, főleg, hogy a 3. helyezett nem is indulhatott volna benne. :lol:
Szívesen megyünk ám bármikor hozzátok, majd kitaláljuk, mikor. És köszi! :-)

Maggie, ó, hát 20 tantárgy bőven sok. Hihetetlen vagy ezzel a sok mindennel! :-)
Nagyon klassz sütinek néz ki, egyszer kipróbáljuk.

Piroska, már 4 kör volt? nem semmi! gratulálok nektek, ez nagyon jó eredmény!

A színházban most pozitíve csalódtam, nagyon jól játszottak a színészek (aki esetleg látta a sorozatot, az tudja, milyen erős témákról szól). Eddig nem kedveltem, de László Zsolt félelmetesen jó volt.
irina

Halihó!

Vindo, szintén. :oops: :lol:

Piroska, nagyon-nagyon szuper!!!!! Örülök!
közösségi oldal: most úgy néz ki, hogy a Gergő osztályának lesz majd egy oldala talán a fb-on, a szülők kérésére. Így lehet, hogy mégis ott leszek. :roll: Na, majd meglátjuk.

Mi meg ma ovis bográcsozásra megyünk. Nem az ovisokat főzik meg, csak összejövünk, főzőcskézünk a Nagyerdőn.
Nálunk is még a többség pocol. Bercó ébresztett olyan hat körül, még pihiztem egy félórácskát, aztán azóta teljesítem a kívánságait. :lol:
dmaggie

Szia, Irina! :lol: :lol:

Így lesz jó a vége. :lol: Én asszem nem ismerem ezt a sorozatot, bár lehet, hogy csak a címe nem mond semmit. A múltkor is úgy jártam, hogy a haverom kérdezte, láttam-e a nemtom milyen című filmet. Mondtam, hogy nem, aztán mivel nem akarta elhinni, elmesélte a történetet. Persze, kiderült, hogy láttam. :lol: De már megint nem tudom, hogy milyen filmről volt szó. :lol:

Kaqk, láttam egy hírt a haonon, hogy egy ismert politikus volt egy debreceni esküvőn. Ti is ott voltatok? :lol: :lol:
dmaggie

Irina, mindig zavarba jövök. Mások is dolgoznak, csinálnak legalább ennyit. :lol:
dmaggie

Maggie, azért nem mindenki nevel 3 gyereket, csinál mellé 2 iskolát, dolgozik főállásban, és viszi a háztartást is (meg még ami adódik). Hidd el. :-)
Az velem is gyakori, h nem tudom, láttam-e vmit, de ezek főleg azok a filmek, amik annyira nem is fogtak meg. És tipikus, hogy a vicceknek szinte sosem emlékszem a végére, de rájövök, h ismerem. :-)

Ádi valami giccses barbiefilmet néz, azt mondta, nagyon érdekli. :-) 12 lánytestvérről szól meg a gonosz rokonról, mindez Mozart-zenékre :lol:
irina

Csajok, olvassátok a másik topikot is.
irina

Ezzel még lógtam, ha vkit érdekelne: http://www.imdb.com/title/tt0318997/
irina

Ja, tudom már, olvastam, hogy MS díjakat kapott érte valamelyik évben.
Az a lényeg, hogy jó volt a színház, na :wink:

Maggie, ezen nincs mit szerénykedni, tényleg ügyes vagy.

Irina, csak félreírtam elsőre, nem indult a tök gyökér-kategóriában, abban más növények nyomultak. Csak ez a gyökér-kategória beleégett az agyamba :lol:

R.rel eddig könyveket olvasgattunk, közben meg pakolgattam. Most már leül szerintem Pingu-t nézni, addig meg mi is összekapjuk magunkat.

Kép
vindolanda

Haho, majd jovok, eskuvo megvolt, ma meg Dalmat is megkoszontottuk. Hulla vagyok....holnap irok.

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Nagyon szuper kis napunk volt a Nagyerdőn, a pörkölt istenire sikeredett. A gyerekek tüneményesek voltak. Jól éreztük magunkat. :lol: Majd az apa gépéről teszek fel képet is. :lol: Szerencsére a fényképezőgépet nem hagytam itthon, a kenyeret viszont igen. :lol:
Itthon még házimunkáztam kicsit. Most fejeztem be a vasalást.

Kaqk, nem semmi hétvége van mögöttetek.
dmaggie

Hahó,
csak bejelentkezek, kezdődnek a heti munkanapok.
R. felkelt velem :roll:
Délelőtt szerintem lesz egy kis szabadidőm, akkor benézek :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó,

Maggie, örülök, h jól sikerült a pörköltözés. Finom lehetett! A képeket várjuk!

Kaqk, hú, sok minden volt, majd mesélj!

Vindo, ez a gyökér kategória már önmagában mindent megér :-)
Jó munkát!

Elmarad ma a pszichós órám, itthon dolgozom, van úgyis min bőven.
Ádiék ma bábszínházba mennek az ovival, de nem tudja, mit néznek meg, meglepetés.
irina

Irina!
De jó, hogy Ádiék ki-kimozdulnak az oviból. Egy kicsit hiányolom, hogy nálunk ez nem szokás.
Egyébként jól vagy? Olyan rossz, hogy nincs vonalzód, nem látom ahogy telik az idő...

Maggie!
Hű, de jó kis programotok volt! Ilyen összetartó szülők vannak nálatok?

Kaqk!
Ezek szerint jól sikerült a lagzi! :)

Örülök, hogy odaért!

Piroska!
Itt is mondom, hogy írkálj ide is, mert én sem vagyok Face-n...

Mi meg leszüreteltük dédiék néhány tőke szőlőjét. A gyerkőcök is élvezték, jó sokat szedtek is. Délután el is készül belőle a must... :)

Kép
gica1

Szia, Gica!
Jó is a szüret :-)
Hát nem tudom, mi mindenen múlik, mennyi a program az ovi részéről, nálunk állítólag az számít, hogy az adott csoport óvónői milyenek, a mieink menősek, ami szerintem is jó.
Aranyos vagy, h kérdezed, jól vagyok, köszi, mintha kevesebbet émelyegnék. Vonalzót majd teszek ki, ha túlleszünk a genetikai vizsgálatokon. :-)
irina

Sziasztok!

Maggie 20 tárgy az rettentően soknak tűnik, főleg család, munka stb. mellett. Egy hős vagy!

Dalmának nagyon boldog szülinapot!
Már ő is egyéves, hihetetlen!

Piroska!
Én csatlakoznék a FB oldaladhoz, hogyan keressem?

Kép
Kép
Kép
katicico

Dalmácskának nagyon boldog szülinapot kívánunk!
irina

Dalmának boldog születésnapot kívánunk!

Rohanok tanítani, déltől órám van :arrow:

Kép
vindolanda

Az egyéves Dalmát Isten éltesse! :lol:

Most csak ennyi, mindjárt indulok munkaértekezletre.
dmaggie

Dalmácskának sok boldogságot!!! :)

Kép
gica1

Köszi csajok, még mindig nincs időm..a bőröndöt még ki kell pakolni..de Dalma annyira cuki volt. vasarnap már korán reggel énekeltük neki majd egész nap a boldog születésnapot, annyira boldog volt, fülig ért a szája...este a köszöntésen is majd túlcsordult a boldogsága, ...a gyertyát nem sikerült elfújni de a tortát azt "meggyurmázta" majd hozok képeket és mesélek, lagzi, szülinap...:-)

Móni, köszi, Gica már segített és már itt is vannak a dobozok!!! :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó.

Kaqk, majd várjuk a részletes beszámolót.

Gica, gyerekeknek nem megy a hasa a musttól?
Jó is egy kis szüret.
Nekünk egyelőre három szem szőlőnk lett, de G. csak idén telepítette a tőkéket. Majd jövőre :D

Db-i lányok, a Szuperben a tavalyi farmerek 990 ft-ra vannak akciózva, tegnap vettem egy jót, aminek az eredeti ára 5400 lett volna 8) Ha arra jártok, megnézhetitek :D

Mi jól vagyunk.
Tegnap G. meg R. megnézett egy festős youtube videót, így pályamódosítás történt, Rugó már festő akar lenni. El is kezdett festeni este fél kilenckor :roll:

Munkanap, de benézek majd :arrow:

Maggie, várjuk a képeket.

Óvodai programok - itt a gyerekek db-i játszóházakba szoktak menni. A nagycsoportosok meg a Hortobágyra mentek.

Kép
vindolanda

Hali,

Szép időre ébredtünk...:-( Esik az eső..pedig menni kellett volna de-t nődokihoz..de Dalmával nem indulok el esőben.:-(

Bőrönd kipakolva :-)

Szombat ebéd után indultunk Romániába,Nagyváradra. A gyerekek aludtak a kocsiban. Egy új szállodában volt a lagzi, és ott volt szoba is foglalva. :-) a szállodában átöltöztünk és irány a templom. Persze 20 perc séta 12 cm-s sarkú új cipőben :-((( sebaj. kicist kevesen voltak, de szép volt, Emma és Dalma is szórtak virágszirmot,a szertartás alatt kaptak babapiskótát:-) fotózás, utána irány vissza a szállodába, uzsizni, aztán le a buliba. Nagyon fini előételek volatk, lazac piritóson, sóskosárka szarvasgombával, aszalt gyümölcsös sajtok, meg még vagy 4 féle kis elő falatka..nyammmi. Emma azonnal csatlakozott a többi gyerekhez, egy pericg nem zavarta hogy Románul beszélt 1-2, megértették magukat, játszottak, rohangáltak, nevetgéltek...( remélem ilyen laza, nyitott lesz mikor ausztriába költözünk :-) meg is jegyezték hogy milyen nyitott gyerek! Persze Dalmát sem kell félteni, itt is megtalálta a kulcsos szekrényt, és a gyerekek után is rohant.:-) nagyon élvezték, vacsi is jött közben...Dalmát vittem aludni ahogy itthon szokott...elégé kifáradt :-) Bár nem ment hamar az alvás mert pont a mi szobánk alatt volt a buli ( 1-n laktunk) :-( de végül így a nagy zajban is végio aludta az éjszakát és csak néha nyöszörgött forgolódott. Felváltva vigyáztunk rá..és persze a ki vigyázott az el is aludt! :-) Alig bírtuk egymást felkelteni, kopogtunk, dörömböltünk az ajtón, aztán a rezgőre állított telefon ébresztett :-) Sajnos itt az a szokás hogy ne menjenek el hamar a vendégek a tortát húzzák jó sokáig, pedig ugye a gyerekek, így Emma is azt várta nagyon. 1 kor feladtuk. Oda adtuk az ajándékot és kaptunk egy kis tortát, fel aludni, na nem kellett Emmát altatni :-) Persze reggelre kaptunk egy az igazi esküvői tortából is..Emma azt reggelizett :-( :-) Jöttünk is haza. Aludtak mindketten az úton :-))
Míg én a tortát és a pizzát készítettem elő, kimentek az erdőre...még jobban elfáradtak, így ebéd után volt nagy alvás. :-)
Dalma egész nap vigyorgott, főleg mikor mondtuk neki hogy boldog születésnapot..:-) annyira cuki! egyébként is mosolygós jókedvű, de most látszott az arcán hogy tudja hogy ez most MÁS ez a nap! :-)

Du-án a nagyik és a leendő keresztszülők jöttek át megköszönteni. Élvezte szintén, kapott zene eszközöket, rumbatök, xilofon, csörgő..azóta is ezek a kedvencek! :-)
a gyertya elfújásához segítség kellett, de a tortát az "meggyurmázta " rendesen, nyomatta befelé! :-)

este úgy kifáradtak hogy a gyerekek 11-12 órát aludtak és MI is aludtunk 10órát! nem is emlékszem mikor volt ilyen..hogy nem kellett ébredni közben!! :-)

hát ennyi, jó hosszú lett bocsi.

a keresztelőt 2-3 hét múlva tartjuk...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Rugó de cuki..a kis festő!!! :-)))

Maggie képek???

Oviba: Nálunk mivel a fele nagy a fele középső csoportos most már mennek minden hova, almát szedni, bábszínházba, rendőrségre, tűzoltókhoz, ...minden hova, piacra..nem is tudom még hova mennek...

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Bocsánat,hogy ilyen nagyon eltűntem hazaköltözés után! Zűrös két hónapon vagyunk túl, nem ment minden simán és zökkenőmentesen. De ami volt, az már mögöttünk van szerencsére.

Remélem jól van mindenki! Megpróbálok majd visszaolvasgatni.

Nálunk Zéti oviba jár, nagyon szereti. Az elején állandóan beteg volt, kezdi lassan összeszedni magát.
Párom kint van, majd most csütörtökön jön haza egy bő hétre.
Én betöltöttem a 29. hetet. Ugyanazok a problémák jelentkeztek, ami Zétinél is volt. Vannak jobb és rosszabb napok, a kórház határán vagyok, de még itthon. Szinte mostanáig minden héten vizsgálatokra és vérvétel pótlásokra jártam. Lassan pedig műtét előtti kivizsgálás jön. Császáros leszek, jövőhéten szerződünk le a dokival a szülésre, itt így szokás. Remélem nem jön közbe semmi, mert nem igazán örül a bajaimnak. Ha nem vállal, akkor megyek a régi arab szülész tanáromhoz.
Három hete a sebészetet jártam a kezemmel, volt egy két napig vérző seb rajta. Napokig ide-oda küldtek vele, mire végül elégették benne az eret, most gyógyulgat. Nem tudják mitől vérzett ennyire, valami sérült ér lehetett. Életem egyik legrosszabb élménye volt.

Szóval mostanáig nem volt valami jó időszakom. Egyébként jó itthon a szüleimnél. :-)

A lényeget nem is írtam, ismét kisfiú lesz a baba.:-) Én nem bánom, a fiúknak kicsit emészteni kellett.

Mostantól próbálok jönni, itthon pihengetek egyenlőre. Ha ismét eltűnök, akkor kórházban vagyok.

Puszilok mindenkit!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

A két kis kék kép nem tudom hogyan került a szövegbe...

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Ami kimaradt: anyukámat nem kell műteni, most kaptuk meg nemrég az új eredményt. Viszont veseköve derült ki mostanában, azt zúzták is. Apukám is nagyon beteg volt augusztus végén, neki is a veséjével volt baj.:-( Amióta itt vagyunk, mindig volt valakinek valami baja. Remélem már rendben leszünk.

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Szia Miléna, de jó, hogy előkerültél.
Szüleidnek jobbulást!
Grtaulálunk a kisfiúhoz. Hogy fogják hívni?
A többiek a lányt preferálták volna?
Égestés és vérzés. brrr.

Kaqk, biztosan jó lehetett.
Én még sosem ettem szarvasgombát.

Egyszer voltunk egy esküvőn, ahol reggel hétre már ott voltunk, és másnap hajnal ötkor tudtunk onnan eljönni. Sátras lagzi volt, és már annyira de annyira úntam, hogy azt nem lehet elmondani. Csak a rémálmaimban jön elő.

Én még itt nyomulok a munkahelyemen, és háromtól megint órát fogok tartani. Most holtidőm van, teszek-veszek.

Maggie, majd este, lehet, megcsörgetlek.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?