A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina, örök hálám. Az utolsót kipróbáltam éééééésss, műűűűűűködik. Igaz, lesz még vele némi utómunka, de az már rendben van. Életmentő vagy! Köszönöm, ezerszer is köszönöm! :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Olvastam de elfelejtettem :-(

Didri boldog szulinapot!

Vindo konfi :-( , lego rendorseg :-)) emma is folyton rendor. :-))

Maggie hajra, szupi az uj targy beszamitasa.

Irina pihizzetek csak..takaritas raer. :-)) mutet? Hat en sem vinnem addig amig ....nem is tudom..de meg nem vinnem...sztem.

Buli szupi volt, fini afonyas vagy nem is emlekszem milyen pezsit ittam, jol esett. :-)
Ma mentunk a gyerekekert ok is jol ereztek magukat!

Ma elkezdtuk a teli ovetalok beszerzeset, felig megvagyunk, holnap befejezzuk.

Mar alig varom hogy sielni menjunk! :-))

Torkom begyulladt, alig birok nyelni, iszonyuan faj :-(((
Dalma meg mindig kohog, mostmar meg mintha az orra is beindult volna :-(((

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Didrit Isten éltesse sokáig! Nagyon boldog szülinapot neki!

Gyorsan eltelt a hétvége. Tegnap elmentünk bicajozni a Városligetben, aztán du. játszóterezés. Ma meg vásárolgattunk.
Nálunk is dúl a takonykór, Domi kezdte, de mára már mindegyik gyerek taknyos, köhög és nekem is fáj a torkom. De nem vészes szerencsére!
Színházak miatt kicsit irigykedem, már ezer éve nem voltam. Múlt héten majdnem sikerült elmenni, de végül anyuék nem tudtak vigyázni a gyerekekre.

Na megyek, mert van még egy kis dolog mára.

Kép
Kép
Kép
katicico

Hahó, bejelentkezem én is.

Betegeknek jobbulást!
Úgy látszik, kezdődik az őszi takony-szezon :?

Délután voltunk Db-ben, aztán egy szokásos esti program.

Úgy tűnik, végre a régi vagyok, sikerült kimászni az ágyból, és dolgozni is kezdek.
De nem viszem túlzásba.

:arrow:

Kép
vindolanda

Jajaj, jobbulást mindenkinek!

Vindo, én meg úgy döntöttem, most hagyom abba. :lol:
Jó éjt!
dmaggie

Megérkeztem Bösz-be kisebb gondok után.
G. le akart parkolni az óvoda előtt, és az egyik kerekével behajtott a betonárokba, ott kalimpáltunk megakadva a 47-es úton :lol:
Az óvodában dolgozó közmunkások segítettek.
Kaptam egy potya kávét egy másik tanszéken az előbb, miután Db-ből az egyik kollégám autóval behozott.
Dologzni kezdek :arrow:

A kocsinak nem lett baja.

Kép
vindolanda

Sziasztok!
Didrinek utólag boldog szülinapot :)

Mi meg Vasadon voltunk ,1 éjszakára családostul hugi szülinapját ünnepelni :) Egyik ismerősünk it dolgozik és nagyon jókat hallottunk erről a helyről :) :) Nagyon jól éreztük magunkat,mindenki szabin volt,még Míra sem ment suliba :) :) majd ha lesznek képek dobok fel :) :)
http://www.nadaspihenopark.hu/ jó mert közel van Pesthez,de mégis csendes nyugis,meseszép :)

KépKép
viranka

Halihó!

Maggie, hú, nagyon örülök, hogy bejött a progi. :-)))))

Vindo, izgalmas lehetett... az a fő, hogy minden összejött és a kocsinak is kutya baja!

Verus, jól fest a hely :-)

Katicico, azért évente én is vagy kétszer jutok el színházba, ez a mostani 2 alkalom két átpasszolt jegy miatt adódott :-)

Ádó jól van, holnap fülészeti kontroll, aztán remélhetőleg szerdától ovi.
Fú, rajtam lassan a para, annyi mindent kéne a félév során még megcsinálni (a szokásos tanítás, publikálás mellett még vagy 3 disszertációt bírálni; műhelymunkát írni, ami egy kb. szakdolgozatnyi méretű cucc 40 kísérleti személlyel, a szokványos dolgok, úgymint kis kísérlet áltpszichóra, folyamatos zh-k és egyebek mellett). Mindegy, nagy levegő, aztán nem izgatom magam.
Fáj a fejem reggel óta. Este az volt a furi, hogy a színházból kijövet hideg, őrült szél jött, elkezdtem nagyon fázni, ami itthon sem múlt el. Effektíve pizsoma + két köntösben + 2 takaróban aludtam hajnalig, amíg végre felmelegedtem. Nem tudtuk S-val eldönteni, mi ez, az a tippünk, h a terhességgel függhet össze. Meg nem fáztam, azóta sincs bajom.
irina

Irina, szerintem fáradtság :roll:
Akkor vegyél egy nagy levegőt, és mindent bele.

Éljen a gyógyult Ádi.

Viranka, Ti mindig olyan jó programokat találtok ki :D

Megpróbáljuk lassan altatni, de elég frissnek tűnik :? :arrow:

Kép
vindolanda

Hát, Vindókám, nem tudom... ha fáradtság, akkor nincs mit tenni, mert 8-9 órákat alszom, ennél többet szerintem felesleges. ;-)
Hogy ment az altatás?
Dolgoztam eddig, kéne még szocpszichóra szerdára olvasnom, de álmos vagyok.
Mucika alvás közben sípol, mint egy gőzhajó. De végre nem lett hasmenése és étvágytalansága az antibiotikumtól. :-)

Jó éjt mindenkinek!
irina

Halihó!

Irina, kezdetnek ez sem rossz. (hamenés hiánya) Na, te sem unatkozol mostanság. Hűha!
Biztosan rosszul esett az a hideg szél. Én is tudok ennyire fázni.

Egyébként muszáj leírnom, hogy remekül szórakoztam tegnap este a színházban. A bolha a fülbe c. darabot néztük meg. Régen röhögtem ennyit. Ráadásul, elfelejtettem, pedig olvastam, itt játszik most ebben az évadban Ráckevei Anna. Imádom! A hangját különösen. Szerintem majdnem mindenkit lejátszott. Szuper volt. Lesz majd még a János vitéz, A vihar, Pillangókisasszony, meg a többire nem emlékszem.

Tegnap meg az egyik tanítványom beállított egy halom könyvvel, nekem adta. Igaz régiek, de kincsek! Mondta is, hogy anno antikváriumban vette, ő már mindet elolvasta, amikor kiderült, hogy mi van a fiával. Nem akarja továbbra is őrizni a könyveket. Nekem meg jól jön majd. :lol:

Szép napot mindenkinek!
dmaggie

Vindokám, azért nálatok is zajlanak az események. :lol: Jó, hogy megúsztátok.
dmaggie

Hahó :D

Maggie, szakkönyvek?
Könyvet kapni nagyon jó dolog.

Irina, nagyon jól ment az altatás, én sem keltem fel :? :lol:

Ádi akkor ma még otthon van? Ki tud rá vigyázni?

Munkanap :arrow:

Kép
vindolanda

Na, csak most nézem, hogy mit írtam. Szóval a diákom anyukájától kaptam, és igen, szakkönyvek. Gyermeklélektan, meg fogyatékossággal, autizmussal foglalkozó könyvek. Csak lenne időm elolvasni. Viszont azt megnéztem, hogy a családpedagógia dolgozatomhoz segítenek. :wink: :lol:

Vindo, altatás: :lol: :lol:

Ma éjszaka nekem is nyomnom kell. De most egyelőre kiporszívózok. Ja, vasánap meg Bercó-szülinapot tartunk, kérésére a Hangyabolyban. Érdekes időpontban lesz, mert csak az volt szabad; déltől kettőig.

No, és feladta a leckét, batmanes tortát szeretne. :roll: :shock: Megpróbálok mintát keresni.
dmaggie

Halihó!

Vindo, Anyu van most Ádival, amíg dolgozunk, aztán gyors helycsere (orvoshoz viszont mindig mi visszük). Közben a kontrollon kiderült, hogy nem sokat javult a füle (rémálmom, hogy rezisztens bacikat próbálunk meg hosszú idők alatt hiába kiirtani a gyerek füléből), így a héten itthon kell lennie.

Maggie, batmantorta 8)
recept: http://macipoci.blog.hu/2012/09/29/batman_szulinapi_torta
Sebaj, jó időben mentek a Hangyabolyba, kajasáv :-)
irina

Maggie, ez még egész nagyszerű :-)
http://angikonyhaja.blogspot.hu/2011/02/batman.html
irina

Jaj, szegénykém. :cry:

Irina, én is ezeket találtam meg. Meg is mutattam Bercónak, tetszett neki. Már csak azt nem tudom, hogy mikor sütöm meg. :lol: Szombaton suliban leszek, + meghívást kaptunk egy buliba, vasárnapra meg kell.
Bár most azt tervezem, hogy pénteken itthon maradok, kiveszek egy anyanapot és csinálom a dolgomat.
dmaggie

Irina, sajnalom, gyogypuszikat kuldunk!

Maggie, nem semmi...biztos osszehozod! Jo szulinapozast Berconak!
Konyvek! :-)))

Ma Dalma nem akart de-t aludni, igy probalkozunk az 1xi alvassal, ma sikerult csak keveset..igy mar alszik egy ideje. :-) kohog meg es az orra is folyik. :-((

Apumat ma is mutotek, de du-an hazament, holna megint bemegy reggel se este megint haza. Erdekes.

Emma ugyesen tornazott, pedig ma nem volt deli alvas. A hospis rendezvenyre mentek, es az alvas idoben volt, igy most megy aludni o is. :-)

Anyunak szulinapja lesz, torta helyett pizzat kert, szereti mert jot keszitek, szerinte. :-),

KépKép
kaqk
Debrecen

Most derült ki, a pénteki napot muszáj leszek kivenni, nem lesz óvoda. :lol: Majd Bercóval együtt nyomulunk itthon. Hogy lesz ebből munka? :lol:
dmaggie

Vindokám, megint elaludtál? :wink: :lol: Akkor szép álmokat mindenkinek!
Én is megyek, mert már leesik a fejem.
dmaggie

Hát, olyan tízig fenn voltam, csak most nem voltam babanet-közelben.

Batmantorta :shock: 8)

Betegeknek jobbulást!

Kaqk, tényleg nagyon profi pizza lehet :D

Piroska, mi újság veletek???

Ma még munkanap van, de holnap nem lesz kocsi, így szerintem a logopédiát is lemondjuk. G. utazik vele Szabolcsba.
Nálunk semmi extra.
Szerencsére nem vagyunk betegek.
Egy hangya viszont beköltözött az ágyunkba tegnap előtt, és mindannyiunkat kegyetlenül összecsípett deréktájban. Centis gumók nőttek ránk :x
G. kipaterolta onnan.

Kép
vindolanda

Halihó!

Végre itthon. Hamarosan megküzdök egy nagy halom vasalnivalóval, de előtte még... :lol: Ovi után elrohantunk státuszra Bercóval. Meglepődtem, együttműködött, ugrált egy lábon, stb. Sőt, rajzolt is, a védőnőnek mondtam, hogy mostanság kezdett egyáltalán rajzolni, ehhez mérten szerintem egészen jó emberkét rajzolt. Sőt, kettőt is. Amúgy leginkább Ádi entjeire emlékeztetnek. Vagy mi volt a nevük, Irina? :wink: :lol: A védőnő azt mondta, hogy nem küldi nevtanba. Egyébként 116 cm és 20 kg. A jövő héten elviszem még a gy.orvoshoz is és kész.

Hangya: :twisted:
dmaggie

Helló, csajok!

Panndi hol lehet??? Móni?

Maggie, hát akkor eldőlt a pénteked :-) remélem, belefér a torta is, pihi is, bercózás is.

Vindo, rém kellemetlenül hangzik ez a hangyadolog...

Kaqk, Dalmácskának és Apukádnak is a legjobbakat! +++++++
Pizza :-)

Itt még mindig nincs fűtés, kezdem iszonyúan unni minden évben ezt a tökölést a fűtés beindításán (szépen megfázik addig az ember egy-kétszer).

Itt minden oké nagyjából, Ádi jól van, bár néha álmos, szerintem az AB-tól.
A szerda nekem a legnehezebb, egész nap a pszichón (idáig szuper a dolog, de fárasztó), 3 óra utazás oda-vissza, s aztán este még négyféle tárgyra készülni, mára még dogajavítás és szőrtelenítés is jön mellé. Holnap megyek a nőgyógyászhoz
(11 + 6 :-))
Reméljük, mázsás kövek esnek le rólam a heti és jövő heti uh után.
irina

Maggie, addig jó, amíg a nevtanba nem kerültök be :wink: :roll: :lol:

Fűtés, hát ez elég idegesítő.

Nálunk az egyik tanteremben ma 18 fokot mértek :shock:
Rugó is harisnyában jár napok óta az óvodába.

Irina, egy kalappal holnapra :D
Tényleg, milyen nevekben gondolkodtok?

Bercó nagyon ügyes az entekkel.

Mi épp hazaértünk nemrég. Találtam a hűtőben egy tábla boci csokit. Most pusztítom, már napok óta kerestem, tudtam, hogy ott lapul valahol.

Kép
vindolanda

Maggie, igen, entek :-)
majd tegyél fel róluk rajzot! :-)
Ádi tegnap hirtelen felindulásból rajzolt egy tiszta rózsaszín rajzot, magassarkús, szoknyás kislány szívecskékkel körülvéve 8)

Vindo, köszi! :-)
Lánynevünk vagy félezer van, én a Minkát akarnám, de S-nak a Mina jobban tetszik, és persze van még 4998 játékban :-)
Fiúnévből egyelőre két jelölt van: Ármin/Simon.
Harisnya Rugón? Akkor Felétek is jó hűvös van....
Jó csokizást! :-)
irina

Ja, csak 498 db lánynév. :lol:
irina

Ui: nálam a Jeromos név is abszolút pályán van. :D
irina

Mindjárt engedem a vizet Bercónak.

Hú, Irina, Ádi miket nem rajzol! Ez igen, bár a keresztlányom is olyanokat csinál, lassan kiállítást kell rendezni a képeiből. Bercót eddig nem nagyon érdekelte az egész.
De jó nevek, nekem ismeretlen volt mindegyik, de igazán gyönyörűek, bejönnek. :lol:

Vindo, az oviban már van fűtés, meg a suliban is. Bár ez is egy alagsori terem, de nagyon picike radiátora van. Én sokszor fázok. Itthon még, hála a napsütésnek 25 fok körül van a hőmérséklet.

Jaj, szőrtelenítés, már napok óta feltöltöttem a gépem, csak nem jutok el odáig, hogy rászánjak 20 percet. :roll:

Nevtan: na, azért én is figyelek rendesen, de szerintem nincs rá szükség. Majd látjuk még. :wink: :lol:

Na, tényleg megyek fürdetni, aztán, ha hazajön valaki, akkor nekiülök a dolgaimnak.
dmaggie

Maggie-m, jó fürizést!
ez a rózsaszín ámulat volt nekem új Áditól, csak azért említettem (na meg a rejtélyes kislány...) :-)
Nevek: S. vezetékneve elég általános, ezért keresünk kevésbé általános keresztneveket, bár az Ádám szerintem nem egzotikus, viszont abszolút kedvenc volt mindkettőnknél, így nem volt kérdés anno.... :-)
Lassan itt is füri, aztán munka. Holnap este tán jobban ráérünk.
irina

Irina, 8)

Valamit akartam, de az agyam szita. Tényleg mindent fel kell írnom, mert elfelejtenék mindent.

Mármint a lány nevekkel nem találkoztam még. Na, tényleg megyek. Még a vasalást is be kellene fejeznem. :roll:
dmaggie

Tudom már. Irina, nyugi van! Mi baj lehetne? Olyan jó lesz Neked, hogy na! :lol: Azért kíváncsi vagyok, hogy ki lakik a pocidban. :lol: Jó, tudom, most még nem nagyon tudják megmondani. Annyira vicces, már korán megmondta a 4D-sen a szonográfus, hogy szerinte nagy valószínűséggel fiú, majd a következő klinikai uh-nál egyértelmű volt. Tettre készen mutatta a szerszámot. :lol:
dmaggie

Maggie, a Minkát én az egyetemen hallottam először, volt egy Czóbel Minka nevű előnyugatos, szimbolista költőnő, akit a tanár úgy vezetett fel, hogy nagyon csúnya, de nagyon tehetséges nő volt. Már akkor megtetszett a neve meg az érdekessége is. A Mína Bram Stoker Drakulájában a főhősnő neve, és nem is tudtam sokáig, hogy magyarul is "törzskönyvezett" név, amúgy asszem a Minka alakvariánsa (de ez nem biztos).
De az oroszos lánynevek is nagyon bejönnek nekünk (Szonja, Natasa, Léna). Meg még sok minden, majd meglátjuk. :D

irina

Maggie drágám, a próféta szóljon belőled (a minden-rendben-levőséget illetően)!!! :-)
Majd rákérdezek a baba nemére :-)
Na tényleg :arrow:
Puszi!
irina

Nekem van az ismerőseink körében olyan, akinek a második neve Minka :D
De nem használja, és nagyon meglepődtem, mikor kiderült, hogy ő Minka is.
A Mina sem rossz.
Szép nevek 8)

R. még a kádban.
Ki kellene szedni, altatni, mert este vár rám vagy három szakdolgozat. BRRRR.

Tök jó, hogy az óvodában és a suliban fűtenek, Maggie.

Kép
vindolanda

Nnna, ideértem...

Irina!
De szép, érdekes nevek! :) Olyan jó dolog ezzel foglalkozni!
Örülök, h Ádi jobban, bár a fűtés hiánya miatt nem irigyellek. Nálunk szerencsére beindult néhány napja. Az oviban ma délutánra.

Nyugi, minden rendben lesz, gondolok majd rád/rátok!

Vindo!
Hát, az a 18 fok nem semmi. Én csodálkozom, hogy az ovikban nincs fűtés...
Hangya az ágyban :twisted:

Maggie!
Bercó és az entek. :) Örülök, hogy minden rendben volt a státuszon! Miért gondoltad, hogy nevelési tanácsadó szükséges?
Batmen torta feladta a leckét...

Kaqk!
Dalmácskának, Apukádnak jobbulást!
Pizza - szülinapra - ez aranyos. :)

Nálunk meg a gyerekeknek kiscsoportos pszichológiai/fejlesztő foglkalkozásra kell járniuk az oviban. Mások iránti félénkségük, gátlásosságuk, zártságuk miatt. Kiváncsi vagyok, lesz-e eredménye...

Kép
gica1

Haliho, en is itt, epp emmat "altatom" vagyis ajton allok. :-))

Irina, minden rendben lesz ez nem ketseg! Szep nevek..nem is tudnek valadztani! :-))) izgiiiii :-))

Maggie, micsoda meretek?

Vindo, hangya :-(, csoki :-)

Nekem a holnapon lesz zsufi, reggel 7 tol edzes, aztan pizza begyuras Dalmaval 12-2 fodrasz, haza pizza elokeszites, emmaert , tornara, haza pizzattorta sutes, at anyuhoz koszonteni. :-))

Ma volt a 2. Uszas edzes. Emma pincurkam epp csak nyakig er a viz, de megdicserte az edzo hogy o is felt tole h pici, de annyira ugyes, siklik, fejet bele teszi a vizbe, merul...jol halad! :-)) nagyon buszke vagyok ra imadja az uszast.
A torna is kedvenc, hid szabalyosan, bilcso, ciganykerekstb... Mar olyan sokat tud. :-))

Apu jol koszi csajok, de 6 het mulva megint megy. Leveszik mindet ami nem jo! ( anyajegy)

Dalma tovabbra is kohog,..tegnap csak 1szer aludt juhejj, erre ma 5 kor ebredt....:-((( igy ma megint 2 x pedig nov elejeig at kene allni....londonban jo lenne de-t csatangolni....nem aludni. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Bea, az anyajegyekre figyelni kell, az biztos.
Emma nagyon ügyes :D
S milyen feltét lesz a pizzán?

Nálam a milánói a csúcs, amit el tudok képzelni: sonka, gomba, hagyma, citrom meg egy kis paradicsom 8)
De szeretem a tejfölöseket is 8)

Gica, és képzeld, szegény hallgatóknak furulyázni kellett a 18 fokban. Alig mozgott a kezük.
Szét van még verve az épület a geotermikus fűtésre való átállás miatt, és nem tudják még beindítani a rendszert pár napig.

Mi már pakoljuk a fát a kályhába esténként nagy lendülettel.

Majd számolj be a kiscsoportos fejlesztésről.

Rugónak holnap kimarad a logopédia, nem lesz autóm, így nem tudom hozni-vinni.
De hátha sikerül porolni a lakásban. Az sem lenne utolsó program, már elég gáz a helyzet.

Kép
vindolanda

Na, szerintem befejezem. Tűrhetően haladtam.

Vindo, ez borzasztó. Van erre törvény egyébként, asszem 18 fok a határ. Alatta már nem lehetne tanítani, veszélyezteti a diákok és a tanárok egészségét is. Ide is jöhettek takarítani. :lol: :oops:

Kaqk, jobbulást a szeretteidnek! Szegény kicsi Dalma! Emma meg olyan ügyes... Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz belőle!

Gica, ezt hogy szúrták ki? Az óvónők kérték v. volt valamilyen szűrés? Érdekes.

Jaj, már alig látok, megyek is. :lol:
dmaggie

Na, én is feladom.

Ja, ha ikrekkel más a helyzet. Oda is egyszerre mennek majd?

Kép
vindolanda

Mindez úgy, hogy értelme is legyen:
Ja, ikrekkel szerintem is más a helyzet.

Megyek aludni :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Irina,Marica nagylánya is Minka :) :) (a második neve) Az Ármin nagyon tetszik :) :) Szép és ritka :) :)

most talán elküldi,netünk,minta mesében :evil: +hozzák a fát fasza lesz :)

KépKép
viranka

Sziasztok :D

Köszi a hiányolást Irina :D megvagyok ám, csak úgy eltelnek a napok, hogy szinte észre sem veszem :roll:
Szépek a nevek nagyon. A Minkánál nekem is Marica kislánya jutott eszembe :)

Gergő eszméletlen hisztis, pasiba én ilyen még nem láttam :shock: Most értünk haza harisnyavásárlásból de totál kiakadtam pasika miatt :( Valamit nagyon elrontottam, remélem sikerül majd még rajta változtatni :roll:

Kaqk ha mentek Londonba legfeljebb alszik a babakocsiban, vegyetek esernyőre csukhatót pár ezer forintért és azt vigyétek, ha hazajöttök eladod a teszveszen vagy az apródon :D

Maggie nagyon túlterheled magad ám :roll:
batman torta :lol:

Vera net :?
nekünk fa már megvan egy ideje szerencsére :)
ráadásul a szokott helyünkről vettük és Kálmán bácsi jó száraz fát küldött, tegnap előtt begyújtottam és hipp-hopp felment a hőmérséklet 24 fokra :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Pár nap nem jövök, és alig győzöm olvasni, amit írtatok. :) Mostanában elalszom a tévé előtt. :)

Irina!
Jó kis neveket találtatok! A kis unokahúgom Milla, és sokszor Mankának becézik :). UH-on minden rendben lesz!
Ádi fülének jobbulást!
A múltkor Barni is királylányt és sellőt rajzolt, pedig mindig autókat és gyárakat szokott. :) Biztosan az oviban látta a kislányoktól.

Juj, a 18 fokos munkahely/iskola szörnyű lehet! Tényleg mindenki megfázik ott. Nálunk az oviban már fűtenek. A lakásunk pedig még jó meleg, most előnyös a tetőtér. :)

Maggie!
Jó kis tortákat találtál, majd kérünk képet a tiédről.

Na megyek a dolgomra. Puszi!

Kép
Kép
Kép
katicico

Haliho,

Epp afodrasznal ulok a buraban.:-) juheeeee nem lest lenott a hajam :-)

Vindo, 18 fok, nagyon durva!
Pizza, sonka, kolbi, kukorica, lilahagyma, tojas, kapros tejfol,sajt..ilyenek, sztem most gomba nem.

Moni, hisztis kispasi :-(
Jo hogy jottel, olyan ritkan irsz.

Gica, kivancsi vagyok az ikrekhogy reagalnak.

Maggie,en is kivancsi vagyok mi lesz Emmamikor nagy lesz! :-):-), most azt mondja hogy egy napotapaval egy napot velem fog dolgozni.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Hazaértünk. Délben ugyan voltam itthon, de elaludtam megint. :oops: :lol: Nem is vettem észre, hogy Dávid elment itthonról. :lol: Ma meccse volt, valami gyalázatosan játszottak.

Hú, majd igyekszek és lefotózom a tortát. Holnap úgyis együtt leszünk itthon, Bercóval fondant csinálunk, meg elmegyünk bevásárolni, veszünk marcipánt is. Nem tudom, hogy mi baja van, cseresznyés ízesítést akar. :roll: Mondtam, hogy ez most nem annyira kivitelezhető, így megegyeztünk egy csokisban. Az simán egy kis mascarpones, csokis egyveleg lesz, a lehető legegyszerűbb.
Meg igazság szerint szeretnék az anyukáknak egy kis pogit sütni, meg talán a gyerekeknek is bejön majd. Még csokis croissanton is gondolkodom, de majd meglátom, hogy hogy lesz időm.

Kaqk, jó kis pizza. Na, az mondjuk nálunk is menő. A múlt héten, mielőtt elutaztam Szegedre 3 tepsinyit sütöttem. Elfogyott.
Emma, cuki.

Kata, igazság szerint Irina linkelte be a képeket. De ezeket találtam én is. Jaj, igen, holnap kinyomtatjuk a denevér formát is. :lol:
Katám, aludj is! Jól teszed, én is megtenném szívesen. :lol:

Mónikám, köszi, hogy aggódsz, még egy hónap lesz talán nagyon-nagyon húzós, aztán hátha lazul egy kicsit. Úgy gondoltam, hogy jól megnyomom a dolgot és addigra mindenképpen el kell készülnöm a szakdolival. No, meg egyre jobban érdekel a dolog, ezért is alig bírom abbahagyni. Igaz, hogy utána meg rosszul alszok, mert nagyon fáradt vagyok. Januártól meg már igazán sokkal jobb lesz minden.
Kispasid csak jól működik. Nem rontottál el semmit, lehet, hogy most így érzed, de az idő majd igazolni fogja azt, hogy mindent jól csináltál. :lol:
dmaggie

Irina?????????
dmaggie

Halihó!

Móni, nem lehet, hogy Gergőkéd csak beért teljes gőzzel a dackorszakba? ;-) (Ádi valami hihetetlen mennyiségű hisztit vágott le 2 és 4 éves kora között...)

Gica, és mit szóltok ehhez a dologhoz a pároddal?
Szerintem nagyon hasznos lehet, ha jó szakembert kaptok. :-)

Kaqk, Dalmának ++++ !!! Nagyon ügyes Emma az úszással! :-)

Katicico, királylány és sellő :-))))

Verus, megjött a fa? ;-)

Köszi nagyon, csajok, a drukkolást!!!
A babácska jól van a sima uh alapján, nagyon megható volt látni :-) Ám megint nagyobb a korrigált koránál is, eredetileg 11+ 2 lenne, a korrigált kora lenne az 1. uh alapján 11 + 6, de a ma (2. uh.) mért kora 12 + 5... nem tudom, hová siet a lelkem... :lol: Nemét még nem láttuk.

Fűtés: az egyetemen sincs. :-( valami kuttyogott állítólag itthon, hátha egy-két nap múlva meleg lesz :roll:

Holnap fülészeti kontroll. Reméljük a legjobbakat. :-)
irina

Maggie-m, puszi, vagyok! :-)
Mikorra akarsz/kell elkészülnöd a szakdoliddal?
irina

Irina, úgy örülök. MOst írjam, hogy megmondtam? :wink: :lol: :lol: Csak viccelek. Mondjuk a méretein nem csodálkozom, ha jól emlékszem, akkor Ádi sem volt átlagos baba. Nálunk is mind a három gyerek mindig nagyobb volt a korához képest. Szerintem ez a szülés várható idejét nem befolyásolja. Ilyenkor mindig eszembe jutnak dolgok. Már írtam, hogy Bercó is akkora volt, hogy már a 36. héten küldött volna a szonográfus szülni.

A szakdoli és a portfolió leadási határideje: dec. 12. De a szakdolit nem szeretném már sokáig tologatni.Azt hiszem így is megdolgoztam már vele, érte. Szóval, november közepére készen szeretnék lenni, hogy legyen időm még javítani, ha kell. Meg a témavezetőmnek sem lenne annyira jó, ha mindenki az utolsó pillanatban adná le. Meg egyébként is, szeretem időben megcsinálni a dolgokat.

Hamarosan megfürdetem Bercót, aztán nekiállok a munkának megint. De most nem akarom olyan sokáig csinálni. Most eléggé fáradtnak érzem magam, lassan pihennem is kellene egy kicsit.
dmaggie

Maggie, köszi :-)
Nem tudom, Ádinál ez a méretdolog csak az utolsó trimeszterben jött elő... nem tudom, most mit szóljak hozzá, kicsit meglepett.
Szakdolid: Te vagy az ideális szakdolgozó, komolyan, még arra is figyelsz, h a tanárnak elég ideje jusson elolvasni a munkádat :-) Ügyes vagy nagyon, na!
Ma én nem dolgozom, reggel 8-tól tanítottam, önjutalmazós estére szoktam ráállni ilyenkor :-)
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?