Sziasztok,
Veronika,
jót mosolyogtam a délelőtti vadas-evésen, örülök, hogy használ
Nálunk tegnap este ismét rántott husi segített, kb. a felére csökkent a hányingerem tőle, bár először nem nagyon kívántam
A hétfői főzésre -segítség hiányában- a grillcsirke tényleg jó ötlet lett volna, de a munkaszünet ezt megvétózza
Így valami tepsiben süthető egytálétel jut max. eszembe...
Pálmi jobban van már?
Ügyesen megoldod Vele a játékot, evést
Szerintem minden gyerek anyukája lehet beteg, amikor nem tud ugyanannyira foglalkozni vele, mégsem sérülnek ettől a gyerekek, nem a foglalkozás mennyisége, hanem a szeretet, a biztonság érzete a döntő...
Tényleg nőnek ezek a bébik, mint a gomba
Kell is nekik, hiszen 9 hónapjuk van arra, hogy 2 icipici sejtből 3,5 kg körüli oázó Babává fejlődjenek
Képzeld, 30-án újra láthatom majd a Babám növekedését, akkor kell mennem kontrollra
Jaj, azt nem is írtam még, hogy én meg olyan Kislányosnak látom a Kicsim formáját (ahogy Te meg fiúsnak a Babódat), olyan kis gömbölyded...

(Aztán ha mégis fiú, akkor tévedtem

)
Ildi,
jobbulást! Kívánom Neked, hogy múljon gyorsan el az a fránya pöttyözés!
Ó, én egyáltalán nem vagyok depis, nagyon-nagyon vártam ezt a kis Csodababát aki most itt lakik a pocimban, és nagyon örülök Neki!!!
A hangulatomat csak a rosszullét nyomja le, de ez érthető, senki nem nevetgél örömében, miközben azt lesi, hova dobja majd a rókát
Bozza,
gratulálok a 21 mm-es "kis Pupákhoz"
Jó Neked, hogy nem vagy rosszul
Változó, hogy ki van rosszul és ki nem, illetve terhességenként is változik, csupán szerencse kérdése
Nekem Olinál is volt, de talán kevesebb ideig volt ilyen intenzív, de tovább tartott, mint a 12. hét...
Akkor ilyen idősen már fogytam miatta 2kg-ot, mert semmit nem kívántam, és nem ettem miatta...
Mára már tudom, hogy pont az segít, ha rendesen eszik az ember, legalábbis nekem, kicsit néha erőltetni kell...
Szuper lett a vonalzód, már csak az elejéről és a végéről kéne kitörölni az <a> betűket...
Amúgy teljesen megalapozott az aggódás, hogy ugyanazok a problémák lépjenek fel egy következő terhességnél, mivel hajlamunk lehet rá.
Például, aki cukorbeteg az elsőnél, az lesz a következőnél is, genetikai betegségek is ismétlődhetnek, a koraszülés, vagy például vannak a habituális vetélők, stb...
Persze van olyan is, ami nem ismétlődik feltétlenül (szerencsére), pl a hányinger...